کلیک میکنم ارور میده اصلا تو نمیره.حتی تو pes settingهم خواستم برم اول اررو داد بعد باز کرد.ولی pes exeارور میده و باز نمیکنه.از چند نفر پرسیدم یکی گفت ماله وینوزه.یکی گفت باید پتچ بریزی.نمیدونم واقعا
کلیک میکنم ارور میده اصلا تو نمیره.حتی تو pes settingهم خواستم برم اول اررو داد بعد باز کرد.ولی pes exeارور میده و باز نمیکنه.از چند نفر پرسیدم یکی گفت ماله وینوزه.یکی گفت باید پتچ بریزی.نمیدونم واقعا
اه. خوب بگو چه اروری میده تا بهتر راهنماییت کنیم.
یه عکس از همون ارور بذار اینجا .
( این ارور میتونه هزاران تا دلیل داشته باشه. شما هم باید همه ی هزارتا راه رو امتحان کنی ! ! !
تا ندونی متن ارورش چیه که نمیشه گفت چه کار باید کرد.)
راستش من سیدیشو ندارم.الان دارم از p30دانلود میکنم.یا اگهه سیدیشو گیر اوردم نصب میکنم بهتون میگم
كسي نميدونه مشكل از كجاست؟
داداش من تو pes 10 , 12این مشکلو داشتم.رممو ارتقا دادم درست شد.به احتمال زیاد ماله رمته
سلام
دوستان کسی در مورد پچ اطلاعاتی داره !!
هر پچی رو میریزیم لباسها خراب میشن
تغییرات اعمال نمیشه
بازی مال SKIDROW هست
الان پچ 3.8 رو گرفتم
انگار نه انگار
همه چیز قاطی میشه
قبلا خیلی خوب بود
سلام
داخل بازی میره. منوی انتخاب تیم که میرسه از بازی میاد بیرون و باید dont send رو بزنم. تا دیروز درست بود. یهو اینجوری شد. فایل کرش رو هم دوباره ریختم اما فایده نداشت. چیکار کنم ؟
درود.
دوستان کسی اینجا کلید رجیستری سالم رو داره که دیگه حوصله نصب دوباره ندارم!!!![]()
من PES2013 رو نصب کردم اول بعد از نصب وقتی می خواستم اجراش کنم پیغام می داد که بازی نصب نشده ولی بعد در یکی از سایت های PES reg رو دانلود کردم و اجرا کردم و کارت گرافیکم رو هم آپدیت کردم ولی بازی رو اجرا می کنم صفحه ای از اجرا برام نمی یاد و در Prossess در task manager می بینم که بازی فعاله بدون اینکه اجرا بشه تو رو خدا لطفا راهنماییم کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)