ممنون بخاطر امانتداری شما و البته بخاطر اینکه این مطالب رو با ارزش و قابل ارائه می دونیدنوشته شده توسط harzaabe
ممنون بخاطر امانتداری شما و البته بخاطر اینکه این مطالب رو با ارزش و قابل ارائه می دونیدنوشته شده توسط harzaabe
منظور شما اسکین های مدیا پلیر بود؟نوشته شده توسط مهستی
اگر بود باید اون فایل rar رو اکسترکت کنید و برای مدیا پلیر اون عکس ها رو توی مسیر زیر کپی کنید(قبلا گفته شده)
FS\tpa\system\multimedia\mp
برای توضیح کامل لطفا تاپیک رو مطالعه کنید
سلام سياوش جان
اينبوكس اس ام اس هاي من ديگه مسيجي رو سيو نميكنه
منظورم اينه كه بيشتر از 111 اگه اشتباه نكنم مسيج نميگيره
راهي هست كه بشه حافظه اينبوكس رو زياد كرد
فكر نكنم حافظه 470 مگي با اين چنتا مسيج پر بشه!!!!!!
گوشي من دابليو 900 سوني اريكسنه
ممنون ميشم اگه فوري جواب بدي
خيلي ممنون.![]()
آقا سیاوش جواب منو ندادی!تو صفحه 43 یا 44 بود که سوال پرسیده بودم.
ممنون میشم راهنمایی کنی!
سياوش جان من كابل USB رو نصب كردم اما وقتي C رو نگه مي دارم و كابل رو وصل مي كنم بعد از SEARCH ميگه epiusb.sys رو پيدا نمي كنه مشكل كجاست راهنماييم كنيد.
يه چيز ديگه وقتي گوشيم خاموشه كابل رو كه وصل مي كنم خود به خود گوشي بالا مي ياد همه k750 ها اينجورين؟
سلام جناب سیاوش
عزیز بنده این مطالب شما رو توی چند تا سایت دیگه هم دیدم . واسه همین اومدم از شما راهنمایی بخوام !
راستش بنده میخواستم این k750 ــهمو به w800 تبدیل کنم . برای این کار این فایل رو دانلود کردم :
و طبق دستورالعمل مراحل رو انجام دادم . آخرش هم این کارو انجام دادم :
بعدشم هم نرم افزار آپدیت سونی اریکسون رو دانلود کردم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . بعد از نصب و متصل شدن به اینترنت شروع کرد به دانلود فایل آپدیتی که به نظر میومد مربوط به خود برنامه باشه و نه فرمویر . اما تا 96 % که رسید برنامه قطع شد و بسته شد . پس از اون هر چه برروی آیکون برنامه کلیک کردم بازنشد !!!!!!!!اگر پیش فرض های برنامه رو تغییر دادین Enter رو بزنین و برای ثبت کلید Q
این نرم افزار هیچ چیزی رو توی گوشی شما وارد نمی کنه! خیالتون راحت
آخر سر کابل رو جدا کنید و برنامه رو ببندین
یادتون باشه بعد از این کار باتری رو در نیارین!!!!!!!!!!!!!
4 بار این کارو تکرار کردم و هر دفعه به 70 - 80 یا 90 درصد رسید قطع شد و دیگه برنامه کار نکرد و من هردفعه برنامه رو از نو اینستال کردم !
حالا به نظر شما مشکل از کجاس ؟!
آیا ربطی به گوشی داره یا نه مشکل از سرویس پک 2 هست ؟! یا مشکلی دیگر ؟!!!
پ.ن : ایضا بنده یکی دوبار جاوا رو نصب کردم اما باز هم نشد و دودفعه ی دیگه چون دیدم خود برنامه فایل جاوا رو نصب میکنه فایل خودمو پاک کردم و دوبار هم اینطوری امتحان کردم اما باز هم افاقه نکرد !
منتظر پاسخ شما هستم ...
Last edited by mohandes; 18-10-2008 at 00:00.
نوشته شده توسط hemo
منظور من همون فایل های درون پوشه ی :
FS\tpa\preset\system\settings
هست .ممنون میشم یه جایی آپلودشون کنید .
متاسفانه گوشی شما CID49 هست و غیر قابل نفوذ برای تغییر توسط farنوشته شده توسط MTD_GOLD
مشکل از درایور ها و یا چیزی مثل اون نیستنوشته شده توسط mahmood1102002
راستش خودم تا حالا با این مشکل روبرو نشدم
ولی هر چی هست از windows شماست چون یه برنامه تحت جاوا رو اجرا نمیکنه
بهتره برنامه های راه انداز جاوا رو نصب کنی
و ببخشید برای تاخیر در پاسخ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)