تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 47 از 328 اولاول ... 374344454647484950515797147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

این چیزی که مطرح کردید خانم برام علامت تعجب اورد!!!! اونقدر براشون مورد های خوب (خاستگار پولدار و ....)
    چرا علامت تعجب؟
    ندید دخترهاییی که خشکلترن خواستگاربیشترب دارن از سنین کم تر. خوب در این بین افرادی با شرایط خوب هم پیدا میشن.چه چیزیش عجیبه.
    تعجب از اینه که گفتید : اونقدر براشون مورد های خوب ، پولدار؟؟؟؟

پولدار بودن ملاک خوب بودنه بنظرتون؟
    Last edited by mohgold; 04-11-2012 at 10:45.

2. 2 کاربر از mohgold بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه neda_traveler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ببین دوست عزیز همه ملاکشون پول نیست
    خود من به شخصه اگه دنبال پول بودم از همون 16 سالگی خواستگار بسیار پولداری که از فامیل بودم داشتم و الانم باید دو تا بچه میداشتم - و بعدشم اشخاص دیگه بودن پولدار بودن اما تحصیلات معمولی داشتن
    و طرز فکرشون با من یکی نبود 
    اما ملاک من و خانواده  من پول نیست
    بلکه تحصیلات و شعور و فرهنگه
    پس با اومدن خواستگار پولدار خودمو نمی بازم و پا روی همه عقایدم و خواسته هان نمی ذارم
    Last edited by neda_traveler; 04-11-2012 at 11:05.

4. 4 کاربر از neda_traveler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

و از همه مهتر متاسفم برا پسرهایی که معیارشون زیبایی یک خانمه -و اینکه میگن هر چی بچه تر باشه بهتره چون خودمون تربیت می کنیم
    نمیگم  زیبایی مهم نیست اما مهمترین نیست
    چون هزارم زن زیبا بگیری دست بالای دست بسیار است
    پس بهتره معیارهامونو عاقلانه تر کنیم

6. 6 کاربر از neda_traveler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

چرا علامت تعجب؟ ندید دخترهاییی که خشگلترن خواستگارشون بیشتره و از سنین کم تر براشون دائم خاستگار میاد. کم دیدین آقای دکتر یا پسر کارخونه دار بره خاستگاری یک دختر 19 یا 20 ساله خوشگل که تازه دیپلم گرفته؟ خوب در این بین این خاستگارها افرادی با شرایط خوب هم پیدا میشن.چه چیزیش عجیبه. بعضی مسائل رو متاسفانه من نمیتونم اینجا مطرح کنم چون ممکنه به بعضی ها بر بخوره.
    میتونم بپرسم سن شما چقدره؟ دبیرستانی هستید احتمالا که اینجوری فکر میکنید کسی که دکتره می یاد خواستگاری دختر سوم دبیرستانی ؟ کسی که دکترا خونده با حساب سربازی رفتنش سن اش میشه نزدیک سی سال بعد میره خواستگاری یک دختر 17 ساله که نه از لحاظ سنی نه لحاظ تحصیلات و نه از هیچ لحاظ دیگه با هم تناسبی ندارن فقط بخاطر اینکه خوشگله؟ افرادی که دکتری میخونن اکثرا با هم قشر های خودشون ازدواج میکنن دلیل اش هم دوره طولانی تحصیلات دکترا(برای پزشکی ) هستش که باعث میشه در این دوره طولانی با اون افرادی که تناسب فکری دارن بهتر اشنا بشوند. پسر کارخونه دار؟حتما دختره فقیره و پسره پولدار بعد هر کی پولداره از نظر شما خوبه و بقیه بد؟ احتمالا فیلم فارسی زیاد میبینید خواهش میکنم کسی که اینجا پست میزنه کمی براساس واقعیات تحلیل کنه نه خیالات و افکار خودش.

8. 2 کاربر از masoudtr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ببین دوست عزیز همه ملاکشون پول نیست
    خود من به شخصه اگه دنبال پول بودم از همون 16 سالگی خواستگار بسیار پولداری که از فامیل بودم داشتم و الانم باید دو تا بچه میداشتم - و بعدشم اشخاص دیگه بودن پولدار بودن اما تحصیلات معمولی داشتن
    و طرز فکرشون با من یکی نبود
    اما ملاک من و خانواده من پول نیست
    بلکه تحصیلات و شعور و فرهنگه
    پس با اومدن خواستگار پولدار خودمو نمی بازم و پا روی همه عقایدم و خواسته هان نمی ذارم
    من پول رو به عنوان مثال عنوان کردم. گفتم خاستگار های خوب مثل آقای دکتر و پسر کارخونه دار. در هر صورت پسره شرایطش خوبه باشه . میخواد پول باشه یا تحصیلات یا... اونوقت این دختر حوشگل فرصت رو غنیمت میشمره و صبر نمی کنه تا خودش تحصیلات و تجربه و کار و ... پبدا کنه و کاملتر بشه بعدش ازدواج کنه.
    حالا ممکنه شما اینطور نبودین اما دلیل نیشه که این واقعیت رو در جامعه نادید بگیریم.

دور برتون رو نگاه کنین حتما نمونه های زیادی تو فامیلو دوست و آشنا میبینید. و گفتم ترجیح میدم این موضوع رو بیشتر از این بسط ندم چون عواقب داره . فقط بطور سربسته عنوان کردم.

جالب تر اینکه موضوع تحصیلات رو که شما عنوان کردین. مشابه این سوال در یک فروم انگلیسی زبان مطرح شده بود. و 99 درصد دخترهایی که نظر داده بودند شخصیت فرد رو ملاک اصلی انتخاب میدونستند.
    یکی یا 2 نفر مسئله مالی رو مطرح کردند ولی هیچ کس حتی ااسمی از مدرک تحصیلی نبرد. من حتی عمدا پست دادم که پس مدرک تحصیلی فرد چی و باز هم هیچ کسی استقبال از این نظر نکرد. ببینید اختلاف فرهنگ ها رو تا چه حدی هست!!!!

10. این کاربر از needer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

جالب تر اینکه موضوع تحصیلات رو که شما عنوان کردین. مشابه این سوال در یک فروم انگلیسی زبان مطرح شده بود. و 99 درصد دخترهایی که نظر داده بودند شخصیت فرد رو ملاک اصلی انتخاب میدونستند.
    یکی یا 2 نفر مسئله مالی رو مطرح کردند ولی هیچ کس حتی ااسمی از مدرک تحصیلی نبرد. من حتی عمدا پست دادم که پس مدرک تحصیلی فرد چی و باز هم هیچ کسی استقبال از این نظر نکرد. ببینید اختلاف فرهنگ ها رو تا چه حدی هست!!!!
    من خودم دانشجوی مهندسی هستم.......

اوایل فکر میکردم شاید داشنگاه رو دیدم نسبت به مسائل تاثیر زیادی بزاره..........البته اینطور هست اما نه اونقدر که فکر کنی کسی مدرک لیسانس گرفته دیگه از زمین تا آسمون با کسی که این مدرک رو نداره از نظر اجتماعی و فرهنگی بالاتره

به خدا تو دانشگاه آدمهایی رو دیدم که تو بدترین محله های تهران هم اونطوری حرف نمیزنن.........پس نتیجه میگیریم ملاک شعور و فهم ادمها مدرک نیست......مدرک و یا دانشگاه یه علاقس.فقط همین

12. 5 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

میتونم بپرسم سن شما چقدره؟ دبیرستانی هستید احتمالا که اینجوری فکر میکنید کسی که دکتره می یاد خواستگاری دختر سوم دبیرستانی ؟ کسی که دکترا خونده با حساب سربازی رفتنش سن اش میشه نزدیک سی سال بعد میره خواستگاری یک دختر 17 ساله که نه از لحاظ سنی نه لحاظ تحصیلات و نه از هیچ لحاظ دیگه با هم تناسبی ندارن فقط بخاطر اینکه خوشگله؟ افرادی که دکتری میخونن اکثرا با هم قشر های خودشون ازدواج میکنن دلیل اش هم دوره طولانی تحصیلات دکترا(برای پزشکی ) هستش که باعث میشه در این دوره طولانی با اون افرادی که تناسب فکری دارن بهتر اشنا بشوند. پسر کارخونه دار؟حتما دختره فقیره و پسره پولدار بعد هر کی پولداره از نظر شما خوبه و بقیه بد؟ احتمالا فیلم فارسی زیاد میبینید خواهش میکنم کسی که اینجا پست میزنه کمی براساس واقعیات تحلیل کنه نه خیالات و افکار خودش.
    شما اگر سن خودتو گفتی بله بعدش سن منم میتونی بپرسی.سن من از شما بیشتره مطمئن باش.
    ضمنا بین آقای دکتر و کسی که دکترا داره یه فرق کوچکی در حد رشته پزشکی و گروههای مهندسی وجود داره در اصطلاح این جامعه اون دکتر ما حدود 26 یا 27 سالش میشه با احتصاب سربازی که فکر میکنم شما فرقشو نمیدونی .
    مورد بعد اینکه دختر 20 ساله از سوم دبیرستانش یه کمی گذشته. و در اون سنین فاصله 2 یا 3 سال تفاوت زیادی در فرد ایجاد میکنه بخصوص برای دختر . یک دختر 20 ساله با یک دختر 18 ساله فرقش زمین تا آسمونه. از لحاظ علمی هم فاصله 6 سال برای ازدواج بین دختر و پسر در محدوده ایده آیل وجود داره.
    از لحاظ سربازی هم اجباری هم نیست که سربازی تموم کرده باشه همینکه بگه دانشجوی سال آخر پزشکی هست واسه اون دختر و خونوادش حکم آقای دکتر رو داره.
    اما اینکه افرادی که پزشکی میخونن با قشر خودشون ازدواج میکنن. اصلا چنین قانونی نیست من دختر پزشک میشناسم که با مهندس لیسانس کامپیوتر که البته وضع مالیش از 10 تا دکتر بهتره ازدواج کرده. در حالی که دختره میدونم خاستگار پزشک متخصص هم داشت. ولی ردش کرد.

در مورد اون پسر کارخونه دار هم . پسره بسیار پسر خوب و دختره هم یک دختر زیبا و از خانواده متوسط بود. من از شخصیتش اطلاعی ندارم که بگم خوب بوده یا بد. شما لطف کن بر اساس توهمات خودت حرف منو تفسیرنکن.این که فقیر خوبه یا ثروتمند بده .من نمیدونم شما چطور تونستی همچین تفسیری از تو حرفای من در بیاری واقعا شاهکار کردی . خودم همچنان دارم در موردش فکر میکنم.
    نمیدونم شاید تلوزیون خون شما اینجور فیلمها رو نشون میده. معمولا اهل تلوزیون نگاه کردن نیستم. اما اونقدر دور برم این چیزها رو دیدم که میشه از روش 100 تا فیلم ساخت.

کسی در این فروم به شما چنین مجوزی نداده که درمورد کاربرها تصمیم بگیری کی بر اساس واقعیات صحبت میکنه کی تخیل.
    Last edited by needer; 04-11-2012 at 12:01.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

امیدوارم در مورد مسئله ذکر شده در مورد اهمییت زیبایی در ازدواج دختر مسئله رو کش ندن و من مجبور نشم اینجا مثالهایی رو ذکر کنم که میدونم به خیلی ها بر می خوره و موضع گیری میکنن.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حمید عزیز من کاملا با نظر شما موافقم
    اینکه تحصیلات شعور نمیاره
    اما ببین مثلا من که کارمند هستم اگر با کسی که شغل ازاد داره ازدواج کنم
    کمترین مشکلی که دارم
    اینه که اون ظهر که میاد خونه دوست داره خانومش خونه باشه
    اما من نمی تونم چون سر کارم هستم
    پس از لحاظ اون من باید کارم بگذارم کنار و بهشم حق میدم
    اما کسی که شرایطی مثل خود من داره و میدونه من برا اینجا رسیدن زحمت کشیدم درکم میکنه 
    و شرایط کارمونم بیشتر شبیه هم هست 

حالا به نظرتون من اشتباه میگم؟

16. 2 کاربر از neda_traveler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

13 تذکر

دوستان گرامی

لطفا و "حتما" احترام همدیگه رو در بحث ها نگه دارید ؛ مهم ترین اصل در بحث کردن متقابل اینه که بپذیریم نظرات افراد در زمینه های گوناگون متفاوته ...

ممنون از توجه و همکاری دوستان

پی نوشت : تذکر های این تاپیک داره زیاد میشه کم کم ...

18. 6 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •