تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 720 اولاول ... 374344454647484950515797147547 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با سلام
    اول از همه اطلاعات و راهنمايي هاي خوبي كه تا حالا از اين سايت گرفتم تشكر ميكنم
    من هم دو هفته پيش پلاسما P42V20S رو از بانه به قيمت 1.300 خريدم با توجه به اينكه كد S در تقسيم بندي پاناسونيك مربوط به سنگاپور هست ميخوام بدونم چه فرقي با V20 R كه مخصوص ايران هست داره؟ آيا سري R داراي منوي فارسيه؟ يا مزيت خاصي به سري S داره؟
    با سلام ، از دوستانی که پلاسمای پاناسونیک V20S خریدند، خواهشمند است شماره تلفن و آدرس مغازه را برایم پ خ کنند.

داره خودمونی میشه love021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

چندتا عکس از v20:

---------- Post added at 07:09 PM ---------- Previous post was at 07:04 PM ----------

---------- Post added at 07:12 PM ---------- Previous post was at 07:09 PM ----------

Last edited by love021; 29-09-2010 at 20:16.

3. 5 کاربر از love021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سلام

از این زیر گروه چه مدلهایی در اینده نزدیک ممکنه وارد ایران بشه ؟ (vt20-v25-vt25 )

ایا مدل ( v25-vt25 ) برتری محسوسی داره تا منتظر ورود اون بشیم ؟

با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با سلام: دوست عزیزاین عکسها رو خودتون گرفتید ؟ چون اون چراغ پایین صفحه در مدل موجود در ایران سبز هست و برچسبهای کنار پنل رو نداره .

6. این کاربر از s.hossein45 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

با سلام ، از دوستانی که پلاسمای پاناسونیک V20S خریدند، خواهشمند است شماره تلفن و آدرس مغازه را برایم پ خ کنند.
    با توجه به عدم امکان ارسال پیام خصوصی(کاربر جدید&پست کم) شماره تلفن و نام فروشگاه رو توی یکی از پستهام اعلام کردم که حذف شد.....ضمنا از بانه تهیه شده بود

8. این کاربر از Mohammad560 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه love021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

با سلام: دوست عزیزاین عکسها رو خودتون گرفتید ؟ چون اون چراغ پایین صفحه در مدل موجود در ایران سبز هست و برچسبهای کنار پنل رو نداره .
    نه عزیز از اینترنت پیدا کردم عکسایی بود که مردم ای تی ویشون گرفته بودن مدلای آمریکایی یا اروپایی وقتی روشن میشن ال ای دی شون قرمز میشه.

---------- Post added at 08:18 PM ---------- Previous post was at 08:15 PM ----------

سلام

از این زیر گروه چه مدلهایی در اینده نزدیک ممکنه وارد ایران بشه ؟ (vt20-v25-vt25 )

ایا مدل ( v25-vt25 ) برتری محسوسی داره تا منتظر ورود اون بشیم ؟

با تشکر
    فقط vt20 تو ایران میاد اونم سه بعدیه برایتنسشم بالاتره.

10. 3 کاربر از love021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

اگه میشه چند عکس از شبکه های ایرانی بزارید

12. این کاربر از aftab_azad20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان این هم قیمت 50v-20 توی نمایندگی پانا سونیک دبی یعنی حدود 2720 با درهم 330 تومن امروز
    Please find the price for t he request is Dh-8499
    Regards
    Zaker

14. 3 کاربر از reza_amir54321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

1

ما هم به لطف خدا V20 رو 12 روز پیش از بانه خریدیم و تا الآن 160 ساعت از اون استفاده کردیم (قطعات اصل ژاپن و مونتاژ سنگاپور). اون موقع نمی دونستیم دو سری R و S وجود داره وگرنه، حتما S می گرفتیم. فروشنده 1.280 می گفت و ما با چک و چونه ی بسیار به رقم توافقی 1.240 رسیدیم. (در حالی که بقیه جاها 1.280 می گفتند و تا 1.270 هم پایین میومدند ولی این مغازه یکی، دو دونه دیگه بیشتر براش نمونده بود و شاید به این خاطر راضی شد ارزونتر بده و البته این رو هم گفت که تا چند وقت دیگه قیمتش به 1.500 میرسه!) در مورد حملش هم، توی دفترچه نوشته شده بود که به صورت عمودی حمل بشه. اما فروشنده به ما اطمینان خاطر داد که هیچ مشکلی با حمل اون روی باربند پیش نمیاد و ما هم، همین کارو کردیم. (توی پرانتز این مورد رو هم بگم که حمل یک دستگاه TV به هیچ عنوان اشکالی نداره و کاملا هم قانونی است. این موضوع با پارچه ای بزرگ هنگام ورود به شهر نمایان هست. بعضی ها فکر میکنن این کار غیر قانونیه، در صورتی که کاملا قانونیه و نیروی انتظامی هم در جریانه. کسی که جنس بدون گارانتی بخره، اگه مشکلی براش پیش بیاد، خودش باید تاوان بده. حالا از بحث در مورد بعضی گارانتی های مثلا معتبر و موجود در کشور بگذریم که سر دراز دارد.)

اول از همه باید بگم موقع خرید چون هیچ کدام از فروشگاه ها، نمایندگی از برند خاصی نبودند، می شد تلویزیون ها رو از چندین و چند برند مختلف کنار هم دید. جای شما خالی، توی یکی از این فروشگاهها هر TV که شما بگید، وجود داشت. از سامسونگ و ال جی گرفته تا سونی و پاناسونیک و شارپ و توشیبا و ... . حتی اون جا LCD گراندیگ دیدیم و پدرم پرسید: مگه گراندیگ هم هنوز وجود داره؟ و فروشنده هم جواب داد که تازه به جز گراندیگ، چند تا برند قدیمی دیگه هم داره که من حتی اسمشون رو هم نشنیده بودم. خلاصه بگم، همه نوع LCD, LED, Plasma وجود داشت. (البته TV خودمونو از این فروشگاه نخریدیم، چون تخفیف نمی داد!) اونجا بود که قدرت واقعی این TV رو درک کردم. با اینکه تصویر توی بعضی صحنه ها، تفاوت معنی داری با بقیه نداشت، اما توی بعضی از صحنه ها هم یه تفاوت 10 الی 20 درصدی رو خیلی راحت میشد احساس کرد و بیشتر این تفاوت هم ناشی از طبیعی تر بودن رنگ ها توی این مدل بود. اما بعد از این فروشگاه، چشمتون روز بد نبینه، وارد فروشگاه دیگه ای شدیم که شرایط نوری مثل فروشگاه قبلی داشت و این مدل رو در کنار 2 ، 3 مدل سونی و ال جی گذاشته بود. تصاویر به قدر فاجعه آمیزی بد بود. نه رنگ ها خوب بود. نه درخشش خوبی داشت. نه چیزی به نام رنگ سیاه وجود داشت. بد جوری تو ذوقم زد. اون جا بود که متوجه شدم تصمیم گیری برای خرید، صرفا از طریق مقایسه ی تلویزیون ها در فروشگاه ها کاری بی فایده است. مگر اینکه واقعا کسی حرفه ای باشه، کنترل رو از فروشنده بگیره و تنظیمات رو به بهترین حالت ممکن تغییر بده تا کیفیت اصلی هر کدوم مشخص بشه. (تازه باید با منوهای TV های مختلف هم آشنایی قبلی داشته باشه) چیزی که 99 درصد مردم دانشش رو ندارن و اصلا شاید ندونن که تنظیمات چقدر میتونه تاثیرگذار باشه. باز هم، در این صورت نتایجی که بدست میاد، فقط در شرایط نوری مثل اون فروشگاه معتبره، نه محیط خونه.
    البته یک بار دیگر هم تجربه ای مشابه به این موضوع رو پیدا کرده بودم ولی این بار محسوس تر بود. زمانی که برای مقایسه ی B690 و B7000 جمهوری رفته بودم، درست توی نیمی از فروشگاه ها LCD برتر بود و توی نیمی دیگر LED. هر چی تلاش کردم، نفهمیدم کدوم بهتره.

مواردی که به ذهنم می رسه رو از تجربیات و دیده های خودم در پایین قرار میدم. فقط همین ابتدا باید بگم، از اون جایی که در حال حاضر، امکان دیدن تصاویر HD رو ندارم، تا به حال فقط از تصاویر شبکه های SD (هم ایران هم ماه...) استفاده کردم و این موارد هم تماما مربوط به همین نوع تصاویر هست:

1- توی هیچ کدوم از فروشگاه ها، این TV سطح مشکی مورد انتظارم رو نداشت. نمیدونم به خاطر تنظیمات نادرست بود یا نور زیاد محیط، در هر صورت موقعی که صفحه تماما سیاه میشد، از LED های کناریش شکست میخورد. (البته توی تصاویری هم که کاملا سفید میشد، باز هم به راحتی شکست میخورد و حتما میدونید به خاطر کاهش مصرف برق، میزان روشنایی به صورت خودکار کاهش پیدا میکنه و این مورد کاملا عمدی است.) من هم بهترین سناریو رو درنظر گرفتم و پایین بودن سطح مشکی رو ناشی از هر دو مورد دونستم و دیگه هم بهش فکر نکردم. تا اینکه به خونه اومدم و با تنظیمات اولیه ای که انجام دادم، متوجه شدم باز هم این مشکی، از اون مشکی های قابل تعریف نیست و ناامید شدم. بعد از چند روز متوجه شدم این مورد به خاطر بالا بودن میزان Brighness رخ داده. اول Brighness رو روی 20 گذاشته بودم که باعث میشد مشکی به سمت سرمه ای دربیاد. اما بعد، Brightness رو روی 10 گذاشتم و برای جبران تاریکی نسبی که به وجود میومد، Contrast را بالا بردم. حالا هم روشنایی خوبی داره و هم سطح مشکی عالی داره. (اگه Brighness روی 0 باشه، مشکیش چیزی شبیه به قیر میشه ولی به نظرم کمی تصاویر تاریک هستند)
    اما نکته ای رو که اینجا می خواستم بگم اینه که احساس می کنم در تصاویر تیره، جزئیات به اندازه ی کافی نیست و باید بیشتر از اینها باشه. دلیلش رو نمی دونم، شاید به خاطر بی کیفیت بودن تصاویر باشه، شاید به خاطر تنظیمات نادرست من و شاید هم انتظارات بی جا.

2- رنگ ها توی این تلویزیون فوق العاده اند. در عین حال که رنگ ها طبیعی هستند، غنای خیلی خوبی هم دارند و واقعا تجربه اش لذت بخشه. نه افراطی وجود داره و نه تفریطی، رنگ ها همون جوری هستند که باید باشند. بعضی تلویزیون هایی که قبلا دیده بودم، با اینکه غلظت رنگ خیلی خوبی داشتند اما تصویر، فانتزی و غیر طبیعی بود و از این حالت اصلا خوشم نمیومد ولی اینجا واقعا قضیه فرق می کنه.

3- در مورد کانال های ایران باید بگم مطمئن باشید با داشتن یک آنتن خوب، مشکلی از این بابت نخواهید داشت و راضی کننده هست. به شخصه، در خصوص کیفیت بزرگنمایی تصاویر، از اون چیزی که فکر می کردم بهتره. اگه با یک تیونر دیجیتال تصاویر رو دریافت کنید که دیگه نور علی نور. با یک فاصله ی مناسب از TV، همون کیفیتی رو داره که CRT داره.

4- از نظر زاویه دید، واقعا عالیه و اصلا محدودیت های بعضی LCD ها رو نداره. فکر نمی کنم چیزی بیشتر از چند درجه تا 180 فاصله داشته باشه. این مورد، به خاطر نحوه ی قرارگیری TV تو خونه ی ما خیلی اهمیت داشت. تو این زمینه، شاهکاره.

5- بعد از 2 روز اول، تنظیمات رو به حد ایده آل رسوندم و تا به حال هم روزانه بین 10 الی 15 ساعت از TV استفاده کردیم. خوشبختانه تا به حال کوچکترین جا افتادگی تصویر یا همون Burn-in رخ نداده.

6- در مورد انعکاس نور محیط عملکرد خیلی خوبی داره.

7- با این که فاصله تا TV حدود 4 متر هست، بعضی وقت ها، صدای وزوز تلویزیون به گوش می رسه که فکر می کنم مربوط به صدای فن ها باشه. این مورد بیشتر در طول شب که محیط ساکت تره و مخصوصا توی تصاویر سفید رنگ، ملموس تر هست. به پنل هم که دست می زنم، گرمای زیادی رو احساس میکنم. با این حال، جای نگرانی نیست و فکر کنم همه ی پلاسما ها گرم می کنن و شاید علت اصلی شنیدن این صدا هم، سکوت بیش از حد خونه ی ما باشه و شما زیاد جدی نگیرید! معمولا باید دقت کنید تا این صدا رو بشنوید و نمیشه اینو مشکل به حساب آورد. در هر صورت، باید به این موضوع هم اشاره می کردم. (البته اگه کسی خیلی تو این زمینه حساسه، دو راهکار وجود داره. یکی اینکه می تونه صدای بلندگوها را بیشتر کنه و دیگه اینکه از سینمای خانگی استفاده کنه تا منبع صوتی نزدیکتر بشه!)

8- از نظر صدا، راضی هستم و مشکلی وجود نداره.

9- در مورد پخش فرمت های ویدئویی پشتیبانی شده از طریق پورت USB ، باید بگم که توی دفترچه نوشته شده MPEG-2 رو پخش می کنه ولی من با کانورت کردن، موفق نشدم و پیغام زیبای زیر نمایش داده میشه:

No valid file to play
    البته این توضیح رو توی دفترچه داده که اگه داده ی مورد نظر از طریق کامپیوتر تغییر داده شده باشه، ممکنه به درستی نمایش داده نشه. یعنی فایل باید Original باشه تا استاندارد های صوتی و تصویری مورد نظر شرکت پاناسونیک رعایت شده باشه!!! در هر صورت، از طریق 2 پورت USB میتونید برای موزیک و عکس استفاده کنید که به نظر من همون یکیش هم اضافیه چه برسه... .

10- در خصوص شبکه شدن با کامپیوتر، اون طور که توی دفترچه نوشته شده، احتیاج به یک نرم افزار سرور هست که از قبل روی کامپیوتر نصب شده باشه. با این حال، من همین جوری لپ تاپم رو متصل کردم. اتفاقا کامپیوتر رو شناخت و حتی اسمش رو هم نشون داد ولی نتونستم کاری انجام بدم. توی بخش تست شبکه هم که می رفتم، پیغام پایین رو می داد:

11- از لحاظ قیمتی هم فکر میکنم خیلی به صرفه هست. اگه می خواستم پلاسما نگیرم، قطعا به سمت LE8500 می رفتم که تفاوت قیمتی بارزی داره.

12- فاصله ی تلویزیون تا محل نشستن ما حدود 4 متر هست و به همین خاطر فکر می کردیم 42 کوچیک باشه ولی وقتی اومد تو خونه به قول معروف، خودشو نشون داد. مخصوصا برای ما که استفاده مون بیشتر SD هست، بزرگتر از 42، کاهش نسبی کیفیت رو در پی داره اما برای تصاویر HD قطعا اوضاع فرق می کنه. الان خوشحالم که 50 اینچ نخریدیم.

13- از نظر دیزاین TV، موقع خرید به خاطر رنگ حاشیه، زیاد جالب به نظر نمیومد ولی الآن به نظرم خیلی قشنگه. مخصوصا اگه با پایه ی خودش که همرنگ حاشیه هست، نصب بشه و میزی هم که زیرش میذارید، باهاش ست کنید.

14- از طرفی دوربین مناسبی در اختیار ندارم و نمی خوام تصویری خلاف واقع قرار بدم و از طرفی هم آنتن خیلی خوبی نداریم. با این حال چون دوست دارم براتون عکس بذارم، با N95 چند عکس گرفتم و سایزشون رو هم کم کردم تا همه بتونن استفاده کنن. ولی نباید معیار قضاوتتون این عکس ها باشه.

در کل از خرید این TV بسیار راضی هستم و خرید اونو به بقیه ی دوستان هم توصیه میکنم. کافیه یکم حتی تو همون تصاویر SD، سورس شما باکیفیت باشه؛ اون جاست که قدرتشو به رخ میکشه. در آخر هم بگم اینها فقط و فقط مشاهدات و تجربیات بنده ی حقیر بود و سعی کردم بدون اغراق بگم. ممکنه تو بعضی موارد هم اشتباه کرده باشم (که حتما همین طوره). اگه بازم چیزی به ذهنم رسید، خدمتتون عرض می کنم.
    دوستان زیادی برای این فروم، زحمت میکشن. از همشون تشکر میکنم و برای همگی، آرزوی موفقیت میکنم.
    Last edited by armin100; 30-09-2010 at 23:26.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با عرض پوزش، لینک عکس ها در ابتدا به درستی قرار داده نشده بود.
    لینک ها تصحیح شدند.

17. این کاربر از armin100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •