تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 103 اولاول ... 374344454647484950515797 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 1025

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی زبان آلمانی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    اسپهان

پيش فرض

Deutsche Welle

? Deutsch - warum nicht‎

درود
    فایل های این پیوندها از سایت 4sharedحذف شده بودند ولی همان جا که گشتم این نمونه ها را یافتم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستی من توانایی حذف پستی را که نوشتم را ندارم!؟ انگار تنها می توان آن را ویراست.
    Last edited by spehr; 10-07-2013 at 05:29.

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

با سلام.

زبان آلمانی به غیر آلمان تو چه کشورهایی کاربرد داره؟

یادگیری آلمانی راحت تره یا انگلیسی؟
    Last edited by poonel; 10-07-2013 at 05:59.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    اسپهان

پيش فرض

درود

یادگیری انگلیسی از آلمانی آسان تر است. دیگر آن که یادگیری آلمانی از دید من وابسته به دانش انگلیسی تان دارد و دانستن انگلیسی یادگیری آلمانی را خیلی پر شتاب تر و آسان تر می کند. نکته دیگر که بیش ترین آمار سخن گویان در جهان را انگلیسی دارد و زبان بین المللی است.پس برای آغاز زبان آموزی انگلیسی اولویت دارد. گرچه این گزینش به کار و شغل و انگیزه شما هم وابسته است

ویکی پدیا:
    آلمانی در کشورهای آلمان (۹۵٪)، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (۸۹٪)، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (۶۴٪) و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به طور گسترده به آن سخن گفته می‌شود.

این زبان یکی از مهم‌ترین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است و علاوه بر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در کشورهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیز تنها زبان رسمی می‌باشد و در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به عنوان یکی از زبانهای رسمی به حساب می‌آید. در ضمن این زبان، زبان رسمی ایالت خودمختار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می‌باشد و در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیز صحبت می‌شود. شمار کسانی که زبان آلمانی را همچون زبان مادری خود در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به کار می‌برند از گویشوران دیگر زبان‌های این اتحادیه بیشتر است. جمعاً حدود ۱۰۵ میلیون نفر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این زبان هستند و در حدود ۸۰ میلیون نفر آلمانی را به عنوان زبان دوم می‌دانند. آلمانی به طور گسترده در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آموزش داده می‌شود.

خارج از اروپا

خارج از اروپا و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سابق بیشترین گویشوران آلمانی را می‌توان در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یافت که این به خاطر مهاجرت در ۲۰۰ سال گذشته می‌باشد. آلمانی همچنین گویشورانی در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارد.
    بر اساس سرشماری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آلمانی با ۱٫۴ میلیون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پنجمین زبان پرکاربرد است.
    آلمانی در دو ایالات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس از انگلیسی دومین زبان در خانه‌است.
    بر اساس سرشماری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در کانادا تعداد ۶۲۲٫۶۵۰ نفر گویشور آلمانی در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زندگی می‌کنند.

4. 3 کاربر از spehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با درود و خسته نباشید

من دیکشنری Langenscheidt e-Grosswörterbuch Deutsch als Fremdsprache.jpg را که نشانی ش در پست صفحه8 گذاشته اید را برای بار دوم از نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    گرفتم ولی باز به خاطر نبودن پوشه data در برنامه Duden Bibliothek نصب نمی شود. می شود پوشه دیتا آن را جداگانه و با نامی دیگر آپلود کنید؟

پرسش دوم م: چگونه دیکشنری هایی را که در Duden Bibliothek نصب کرده ام و اصلا به آنها نیازی ندارم را می توانم به کل پاک کنم؟

راستی هر چه در پست ها می نگریستم لینک دانلود Duden - Die deutsche Rechtschreibung را ندیدم. اگر می شود نشانی آن را هم برای م بگذارید

با سپاس فراوان
    سلام.

مشکلتون رو در مورد دیکشنری لانگنشایت متوجه نشدم. لینکی که من آپلود کردم محتوی یک پوشه با نام Langenscheidt.e-Großwoerterbuch.Deutsch.als.Fremdsprache.v5.0 هست که برای نصب این دیکشنری از طریق Duden Bibliothek بهش نیاز دارید.

یعنی اول Duden Bibliothek رو اجراش کنید و بعد از قسمت Buch installieren ، آدرس این پوشه که دانلود کردید رو بهش بدید. یه فایل به اسم pc_bib رو لازم داره که خودش شناسایی میکنه و بعد میتونید نصبش کنید.

اگر مشکل باقی بود بگید بیشتر راهنمایی کنم.

برای حذف دیکشنری ها هم از منوی Datei و بعد Buch entfernen اقدام کنید.

این هم ورژن 2010 از Duden - Die deutsche Rechtschreibung :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

Deutsche Welle

? Deutsch - warum nicht‎

درود
    فایل های این پیوندها از سایت 4sharedحذف شده بودند ولی همان جا که گشتم این نمونه ها را یافتم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستی من توانایی حذف پستی را که نوشتم را ندارم!؟ انگار تنها می توان آن را ویراست.
    درسته، لینکی که من گذاشه بودم مربوط به نسخه فارسی یود که متاسفانه پاک شده. البته درس ها رو به صورت جدا جدا از سایت اصلی هم میتونید دانلود کنید.

درسته پست ها توسط خود کاربر قابل پاک شدن نیستند.

با سلام.

زبان آلمانی به غیر آلمان تو چه کشورهایی کاربرد داره؟

یادگیری آلمانی راحت تره یا انگلیسی؟
    آلمانی بسیار بسیار سخت تر از انگلیسی هست و اصلا قابل مقایسه با اون نیست.

7. 2 کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir-Persian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Germany

پيش فرض

من این متن را برای دوستم نوشتم. لطف می کنید اگه تصحیحش کنید

Sehr geehte Fran.....,
    ich bin Adel Tabatabaie. Ich bin am 01.04.1992 geboren und habe eine
    Zulassung für Wintersemester 2013/2014 bekommen und einen Termin am
    09.06.2013 bei der Deutschland Botschaft in Tehran gehabt und meine
    komplette Unterlagen ihnen gegeben.
    Wegen der höheren Forderungen nach Studium im Deutschland im
    Sommer,hat der Visum-Prozess sich sehr verlangsamt.Deshalb brauche ich
    Ihre ernstfalle Hilfe ,denn es ist möglich ,dass ich mein Visum vor
    der Aufnahmeprüfung am 10.08.2013 nicht bekommen könnte.
    Ich bitte Sie ,mein Visum-Prozess durch Deutschland Botschaft in
    Tehran oder Auslandsbehörde in Bochum zu verfolgen.Dadurch können Sie
    die Dauer meiner Visum-Ausstellung beschleunigen,damit ich meine
    Aufnahmeprüfung rechtzeitig erreichen kann.Bitte erkundigen mich über
    das Ergebnis Ihrer Verfolgung.Vielen Dank.
    Mit freundlichen Grüßen,
    Adel Tabatabaie

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

,Lieber Fran
    ich bin Adel Tabatabaie, geboren am 01.04.1992. Ich habe eine
    Zulassung für Wintersemester 2013/2014 bekommen und am 09.06.201 einen Termin
    3 bei der deutschen Botschaft in Teheran gehabt. Auch habe ich Ihnen alle meine
    .kompletten Unterlagen gesendet
    Wegen der maßlosen Forderungen nach Studium in Deutschland im
    Sommer,hat sich der Visum-Prozess sehr verlangsamt.Deshalb brauche ich
    Ihre dringende Hilfe ,denn es besteht die Wahrscheinlichkeit, dass ich mein Visum vor
    .meiner Aufnahmeprüfung am10.08.2013 nicht bekommen werde
    Ich bitte Sie ,um mein Visum-Prozess durch deutsche Botschaft in
    Teheran oder Auslandsamt in Bochum zu verfolgen.Damit können Sie die
    Ausstellung meines Visums schneller machen, so dass ich meine
    Aufnahmeprüfung rechtzeitig machen werden kann. Bitte informieren Sie mich über den Prozess der Erteilung meines Visums
    Vielen Dank.
    Mit freundlichen Grüßen,
    Adel Tabatabaie

Last edited by omid-p30; 10-07-2013 at 16:06.

10. 2 کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    اسپهان

پيش فرض

مشکلتون رو در مورد دیکشنری لانگنشایت متوجه نشدم. لینکی که من آپلود کردم محتوی یک پوشه با نام Langenscheidt.e-Großwoerterbuch.Deutsch.als.Fremdsprache.v5.0 هست که برای نصب این دیکشنری از طریق Duden Bibliothek بهش نیاز دارید.
    درود
    من همه دیکشنری های Duden که شما گذاشته اید را گرفتم و بی هیچ مشکلی در Duden Bibliothek نصب کرده ام. ولی لانگن شایت چنین پیغامی می دهد که:
    فایل های نصب pc_bib.inf در هیچ یک از فهرست ( یا لیست) پوشه محل نصب من که در درایو C ام است به نام

c:/Langenscheidt.e-Großwoerterbuch.Deutsch.als.Fremdsprache.v5.0
    یا
    c:/Langenscheidt.e-Großwoerterbuch.Deutsch.als.Fremdsprache.v5.0/DATA
    است را نمی تواند بیابد.می خواهید مسیر دیگری را مشخص کنید؟

این هم متن اصلی پیام:
    Die instellationsdateien PC_BIB.INF und PC_BIB.INF konnten weder im Verzeichnis
    noch im Verzeichnis
    gefunden werden.Wollen Sie einen Pfad angeben؟
    ja nein

من دو بار این نشانی شما را دانلود کردم که مطمئن بشوم هنگام دانلود مشکلی پیش نیامده است ولی هر 2 بار این پیغام را می داد

بابت همه تلاش های تان و زمانی که می گذارید و همه پیوند ها و واژه نامه های خوبی که معرفی می کنید سپاس گذارم!!

راستی برنامه e-Euro-Woerterbuch Englisch-Deutsch-Englisch چگونه است؟ آن را هم باید در Duden Bibliothek نصب کرد یا خودش محیط اجرایی مستقلی دارد؟
    باتوجه به حجم بیش تر اش چه ویژگی برتری نسبت به Langenscheidt.e-Großwoerterbuch.Deutsch.als.Fremdsprache.v5.0 دارد؟
    Last edited by spehr; 10-07-2013 at 22:36.

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

درود
    من همه دیکشنری های Duden که شما گذاشته اید را گرفتم و بی هیچ مشکلی در Duden Bibliothek نصب کرده ام. ولی لانگن شایت چنین پیغامی می دهد که:
    فایل های نصب pc_bib.inf در هیچ یک از فهرست ( یا لیست) پوشه محل نصب من که در درایو C ام است به نام

یا
    است را نمی تواند بیابد.می خواهید مسیر دیگری را مشخص کنید؟

این هم متن اصلی پیام:
    Die instellationsdateien PC_BIB.INF und PC_BIB.INF konnten weder im Verzeichnis
    noch im Verzeichnis
    gefunden werden.Wollen Sie einen Pfad angeben؟
    ja nein

من دو بار این نشانی شما را دانلود کردم که مطمئن بشوم هنگام دانلود مشکلی پیش نیامده است ولی هر 2 بار این پیغام را می داد

بابت همه تلاش های تان و زمانی که می گذارید و همه پیوند ها و واژه نامه های خوبی که معرفی می کنید سپاس گذارم!!

راستی برنامه e-Euro-Woerterbuch Englisch-Deutsch-Englisch چگونه است؟ آن را هم باید در Duden Bibliothek نصب کرد یا خودش محیط اجرایی مستقلی دارد؟
    باتوجه به حجم بیش تر اش چه ویژگی برتری نسبت به Langenscheidt.e-Großwoerterbuch.Deutsch.als.Fremdsprache.v5.0 دارد؟
    اگر یونیکد سیستمتون فارسی هست، اون رو به انگلیسی تغییر بدید احتمال 90 درصد مشکل حل میشه.

نحوه تغییر یونیکد رو سرچ کنید در نت هست، اگر پیدا نکردید، ویندوزتون رو بگید تا راهنمایی کنم.

...

e-Euro-Woerterbuch هم همونطور که از اسمش پیداست آلمانی به انگلیسی و بالعکس هست ولی e-Großwoerterbuch آلمانی - آلمانی هست.

حجم بالاش دلیل خاصی نداره و ضمنا دیکشنری دودن-آکسفورد از این خیلی کامل تر هست.

این رو هم بله در duden bibliothek میتونید نصب کنید.

13. این کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت negin17h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    میخواستم بدونم کسی این رو داره؟
    لینک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Duden - Redewendungen

در ضمن میخواستم بدونم کسی از دوستان کتاب Sage und Schreibe رو نداره لینکش رو قرار بده
    Last edited by negin17h; 13-07-2013 at 10:36.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •