اینجوری سطح رقابت ها به شدت افت می کرد مثلا اگه آمریکا برای اینکه اول بشه لازم می شد یه برنز بگیره به جای طلا ، دیگه ورزشکارشون خیلی خودشو به زحمت نمی انداخت !
اینجوری سطح رقابت ها به شدت افت می کرد مثلا اگه آمریکا برای اینکه اول بشه لازم می شد یه برنز بگیره به جای طلا ، دیگه ورزشکارشون خیلی خودشو به زحمت نمی انداخت !
جامائیکا هم هست طلای 100 متر زنان و مردانو بردن ! 200 متر هم که مال بولته مدال طلا ! امدادی ها هم مونده طلاها رو بگیرن !بالا پایین که میشه ، مثل اینکه سر شب ما یازدهم بودیم ، الان شدیم 12 هم . فعلا مجارستان و کوبا و بلاروس و مخصوصا کره ی شمالی نزدیک ترین تعقیب کننده هامون هستن .
اتفاقا سطح مسابقات افزایش هم پیدا میکنه چون همه تیم ها برای امتیاز هم که شده میان حداقل برای یه برنز هم تلاش میکنن
طبق اون مثال امریکا چجوری اگه یه برنز بگیره اول میشه ؟!
خودتون رو بزارید جای یه شهروند استرالیا یا ژاپن :
انصاف هست که یک کشور با 4 طلا و 1 برنز از کشوری که 29 مدال داره ولی فقط 2 تاش طلاست بالاتر باشه ؟
Last edited by AMIR-AIRGUNNER; 08-08-2012 at 10:20.
این اعتماد به نفست منو کشته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه ایرانیا خودشون رو قبول داشته باشن . تو همه زمینه ها اول میشن نه تنها تو کشتی فرنگی.
کشتی فرنگی یه نمونه اش هست . تو 48 سال مدال نگرفتیم و حالا اول شدیم بین تمام کشورا .
دیروز شکه شدم وقتی میدیدم داور عبدولی اینطوری قضاوت میکنه . بعدش هم کلی گریه کردم .داور و فرانسویا در حق عبدولی نامردی کردن . امیدوارم لااقل ایرانیا در حقش نامردی نکنن و مثل بقیه که طلا گرفتن 200 تا سکه به اون هم بدن . و ازش حمایت کنن تا کشتی رو ترک نکنه و انشاالله تو المپیک های بعدی طلا بگیره . البته اگه بازم بزارن .
بعضی از هم وطن هایی که اعتماد به نفس پایینی دارن میگن چرا ما مثل انگلیس ، آمریکا ، روسیه ، فرانسه و... پیشرفت نمیکنیم . آخه عزیزان وقتی تو زمینه های علمی برای اینکه ما پیشرفت نکنیم دانشمندای ما ترور میکنن . و تو زمینه های ورزشی هم اینطوری میکنن. آخه ما چطور پیشرفت کنیم . البته خوب دولتمردان هم اگه بیشتر به این نخبه های علمی و ورزشی اهمیت می داد اوضاع مطمئنا بهتر بود. آخه چرا باید یکی مثل عبد ولی مشکل مالی داشته باشه یا باید خیلی از نخبه هامون به خاطر رفاه بیشتر از کشور برن .
ولی این دلیل نمیشه بقیه کشور ها رو بیشتر از خودمون قبول داشته باشیم . ما هر کاری خواستیم میتونیم بکنیم . ما از نسل کوروشیم. کسی که همون کشورهای پیشرفته اگه مثل اون رو تو تارخیشون داشتن کسی جلودارشون نبود . امیدوارم روزی برسه ما ایرانیا خودمون بشناسیم و باور کنیم .ببخشید خیلی سخنرانی کردم آخه دلم واسه وطنم می سوزه .
![]()
طبق اون مثال امریکا چجوری اگه یه برنز بگیره اول میشه ؟!
منظورم اینه اگه آمریکا به لحاظ امتیازی برنز بخواد ولی به لحاظ مدالی طلا ، ورزشکارشون به همون برنز راضی میشه
وقتی همه ورزشکارا برای طلا بجنگن سطح بالاتره یا فقط برای مدال بجنگن ؟اتفاقا سطح مسابقات افزایش هم پیدا میکنه چون همه تیم ها برای امتیاز هم که شده میان حداقل برای یه برنز هم تلاش میکنن
دم حدادی گرم با اینکه مدال طلا برای او به نقره تبدیل شد اما واقعا خوشحال شدم که در مقایسه با المپیک پیشین که در اون رقابت 17ام شد به کل تغییر کرده.
اصلا فکر نمی کردم بازیکن آلمانی بتونه با اون شرایط بد روحی رکورد حدادی رو بزنه و از جایگاه سوم به صدر جدول صعود کنه. البته حدادی در پرتاب چهارم پرتاب خوبی کرد و به احتمال زیاد رکورد آلمانی رو میزد ولی حیف که به اندازه خیلی ناچیز از منطقه مجاز خارج شد و خطا اعلام شد.
جدا گل کاشت . دمش گرم
مدال طلای کشتی گیر هم دور از انتظار بود ! دم ایشون هم گرم خوشحال شدم.
به امید طلاهای بیشتر
واقعا .......بر سر مسولین چرا باید عبدولی سمبوسه بفروشه و مشکلات مالی داشته باشه و یه داور پدر.... بیاد ۴ سال زندگیش و نابود کنه باید بهش ۵۰۰۰۰ سکه بدن
حق ِ حدادی رو خوردن! دوربین درست نشون نداد خطا نکرد به نظرم!
خب معلومه همه برای مدال بجنگن !
چون همه ورزشکارا برای طلا نمیتونن امیدی داشته باشن ولی برای مدال های دیگه چرا !
بچه ها من یه پیشنهاد دارم میشه یکی که میشناسه عبدولی رو شماره حساب بانکیش پیدا کنه تا مردم خودشون هر چی در توانشونه بهش پول بدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)