دوستان فکر کنم ال سی دی من پیکسل سوخته پیدا کرده....البته نسوخته چون سفیده...گوشه ی پایین سمت راست...نمیدونم تعدادش چند تاس ولی من یه نقطه رو میبینم....خواستم ببینم طبیعیه یا ببرمش گارانتی؟؟؟ راهی هست درست شه؟؟؟
دوستان فکر کنم ال سی دی من پیکسل سوخته پیدا کرده....البته نسوخته چون سفیده...گوشه ی پایین سمت راست...نمیدونم تعدادش چند تاس ولی من یه نقطه رو میبینم....خواستم ببینم طبیعیه یا ببرمش گارانتی؟؟؟ راهی هست درست شه؟؟؟
با این دو تا نرم افزار یه تستی بزن ببین درست می شه!؟
Fix Stuck Pixels tools
UD pixel
ud رو امتحان کردم رفت یه جا دیگه رو روشن خاموش میکرد
میترسم از اینا اسفاده کنم بدتر بشه.شانس آوردم که گوشه ی پایینه و به سختی دیده میشه...
فقط یه سوال...این پیکسل من سفیده ولی روی صفحه ی سیاه اصلا معلوم نیست...بیشتر روی صفحه ی آبی مایل به سفید مشخصه....علتش چیه؟؟؟
بچه ها تاچ پد من همونطور که قبلاً گفته بودم گاهی پرش میکنه و یه جا ثابت نیست و میلرزه.تازه متوجه شدم که این مشکل فقط زمانی بوجود میاد که شارژر رو به لپتاپ میزنم.یعنی به محض اینکه شارژر وصل میشه تاچپد میلرزه و کرش میکنه و بمحض اینکه شارژر رو در میارم درست میشه و انگار نه انگار که مشکلی بده.
اینو تو فروم سایت لنوو هم مطرح کردم هنوز به جوابی از طرف اونا نرسید.گفتم شاید شما مدام با موس کار میکنید و این مشکل رو متوجه نشدید ممنون میشم اگه یه چک کنید ببینید شما هم این مشکل رو دارید یا فقط دستگاه من اینطوریه.لازمه ببرمش سرویس سنتر.
این لینک رو هم براتون میذارم یه فیلم مربوط به تینک پد مدل 220 هست ولی دقیقا همین مشکل برای لپتاپ من بوجود اومده.لطفا شما هم بررسی کنید و نتیجه رو اینجا بگید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بیشتر از سه تا پیکسل سوخته داشته باشه تحت پوشش گارانتی قرار میگیره، تا سه تا رو ایراد نمیدونن
دوستان آخرین قیمت مدل ssd چیه؟
آره متاسفانه...البته الآن ارزش نداره ببرم چون ممکنه بزنن داغونش کنن....میزارم وقتی مشکلاتش جمع شد یه دفعه میبرم گارانتیراستی اگه یکی ببره گارانتی اطلاعاتش رو باید چی کار کنه؟؟ مثلا فایل های کاری و ایناش؟ اون ها آدم های مطمئنی هستن؟؟؟
سلام
شما حتما از فایل های ضروریت بک آپ بگیر. اونا اگر بزنن عمدا فرمت سطح پایین هم بکنن تقصیری ندارن و گارانتی هیچگونه مسئولیت ای در قبال اطلاعات هارد نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس، به فکرش باش.
سلام دوستان.منم خریدمش...ولی کمی شک دارم.از پایتخت خریدم.2650 با اس اس دی.
کیف اورجینالش چه شکلیه؟یه کیف بند دار(روی شونه ای) هست که یه مستطیل ابی رنگ روش داره؟
موس اورجینالش a4tech هست؟
مال من اینا بود...درسته؟
سلام هالف لایف
من هنوز نخریدم این مدلو، قیمتا بعید بدونم پایین بیاد. می تونی واسم آدرسو و تلفنو پ.خ کنی. موس وایرلسه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)