تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 139 اولاول ... 374344454647484950515797 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 1385

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ | جلد 2

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نظرتون در مورد تئو والکات و معاضه اون با نانی چیه؟من موافق نیستم.اگر قرار باشه بازیکنی به تیم بیاد باید دفاع باشه.حتی هافبک.ولی چرا وینگ میخواد بیاد نمیدونم.
    من موافقم....به هرحال وقتی یه وینگر می ره یه وینگر باید اضافه شه دیگه...نانی هم که خیلی بد شده فک می کنم اگه انجام بشه ما سود می کنیم
    ما به بازیکنای دیگه تو پست های دیگه هم احتیاج داریم ولی احتمال این که تو ژانویه بازیکن مهمی به تیم اضافه بشه خیلی زیاد نیست
    یه نکته هم در این مورد :
    Wright اسطوره آرسنال گفته اگه پای یونایتد وسط باشه والکات ارسنال رو ترک میکنه

2. 7 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

نظرتون در مورد تئو والکات و معاضه اون با نانی چیه؟من موافق نیستم.اگر قرار باشه بازیکنی به تیم بیاد باید دفاع باشه.حتی هافبک.ولی چرا وینگ میخواد بیاد نمیدونم.
    من به شخصه اگه قرار باشه نانی بره، از اومدن نیمار و یا گوتزه خیلی بیشتر استقبال می کنم تا امثال والکات و گایتان و ... .

4. 6 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

ولکات یه بازیکن سرعتیه که چارچوب شناسیش هم بدک نیس اما نانی قدرت شوت زنیش و دریبلینگش بهتره ولی خب تو یه افت حسابی کرده ...اخه همیشه من یونایتد وینگرهای سطح اول داشته و نیاز داره و الان واقعا فشار زیادی روی مهاجم های دیگه و به خصوص رونی هستش اخه وظایفشون رو که انجام ندن رونی مجبور که زیاد عقب بمونه و به جای اینکه وینگر ها توپ ارسال کنن رونی از عقب بازیسازی کنه.. که این راه سخت تر و پرزحمت تریه واسه به گل رسیدن... هر چند تا اینجا خوب بودیم تو فاز تهاجمی و وقتی کاواگا برگرده ببین که چی بشه تیم!

از یه طرف واقعا وقتی والنسیا و نانی رو فرم خوب باشند از بهترین های حال حاضرند اما چند تا بازی باید خوب بازی نکن تا یه بازی خوب ازشون ببینیم؟؟
    من خودم همسیک رو بهترین گزینه فعلی میبینم ولی بعید... کاشکی از نسل جدید استعداد های آلمان هم منچستر یه خریدی میکرد چون به شدت درامد زا خواهند بود!
    مهمترین مسئله هم پوشش ضعف خط دفاعیه! ما هافبک دفاعی خوبی هم نداریما..
    احتمالی خرید یه بازیکن بزرگ تو ژانویه زیاده چون اون پولی که اول فصل گذاشته بود کنار واسه خرید بازیکن مقدار زیادیش باقی مونده ..

6. 7 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

من به شخصه اگه قرار باشه نانی بره، از اومدن نیمار و یا گوتزه خیلی بیشتر استقبال می کنم تا امثال والکات و گایتان و ... .

آخ گفتي گوتزه و كبابم كردي.....

اگه گوتزه به منچستر بياد احتمال قريب به يقين به يه ستاره تبديل ميشه ولي تو تيم فعليش فكر نكنم به جايي برسه....

اين تفكر من در مورد نيمار هم صدق ميكنه ولي گوتزه به نظرم خيلي بهتره....

8. 6 کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اصلا با رفتن نانی و اومدن والکات موافق نیستم. نانی رو فرم بهتره تا والکات، اصلا خلاقیتش خیلی بیشتره اینم که یک سالو خورده ای افت کرد به نظر من (حداقل یک از دلایلش) اومدن یانگ بود. با قیمت نه چندان کم خریدیمیش، به کیفیت تیم هم چیزی اضافه نکرده نانی رو هم از بازی کردن انداختیم میشد یه بازیکن جوونتر و ارزونتر بگیریم واسه ذخیره. نانی 2010/11 و فصل قبلش عالی بود.بگذریم حالا.

من با اومدن اون مهاجم دورتموند هم مخالفم. اگه قرار به خرید باشه پست های دیگه کاملا اولویت دارند.

10. 6 کاربر از flatrish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

خب همه نظر دادن ما هم نظرمونو اعلام کنیم : دی
    بنده با رفتن نانی 100% مخالفم . واقعا حیفه بازیکنی که 5 سال ــه تو تیم هست و با تیم مچ هست رو از دست بدیم ( اگه بره مسلما حسرت خواهیم خورد ). بازیکنی هست که رو فرم باشه از تمام بازیکنایی که نام بردین بهتره. اگه به بازیهاش دقت کنید مرد بازی های بزرگه و از بازی های مهم اکثرا سربلند بیرون اومده . نمی دونم چرا الان ساف بهش بازی نمیده . به نظرم هر چی باشه از یانگ خیلی بهتره ...
    فقط امیدوارم برگرده به روزای خوبش چون در اون صورت اصلا به وینگر جدید نیازی نداریم ... !

اما در مورد بازیکنایی که نام بردین فک میکنم گوتزه بهترینشون باشه که البته بعیده بعد از بازی های درخشان اخیرش با دورتموند اونجارو ترک کنه !

12. 7 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

موافقین و مخالفین محتر م : چند وقته از پاریسن ژرمن دنبال نانی بودن . توی این موارد فرگی احساس کنه دل بازیکن دیگه با تیم نیست سریع ردش میکنه که بره ! فعلا که پیشنهاد جدی نبوده و حرفی در نیومده ولی اگه جدی بشه مطمئنن فرگی همون فرگی سابقه

اومدن گوتزه هم به خاطر نتایج تق و لقی که دورتموند توی بوندس لیگا این اواخر گرفته یکم بعیده به راحتی از دستش بدن ! نیمار هم مث دختر 14 ساله شده توی هوادارای تیما همه دوس دارن بره تیمشون .

14. 7 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

فرگوسن تایید کرد؛ کاگاوا آماده بازگشت به میادین

این ستاره ژاپنی که در تابستان از دورتموند به منچستریونایتد پیوست، در دیدار مقابل براگا در چمپیونزلیگ دچار آسیب دیدگی شد

.
    سایت گل- سرالکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، تایید کرد که شینجی کاگاوا از هفته آینده به تمرینات بازخواهد گشت.

این ستاره ژاپنی که در تابستان از دورتموند به منچستریونایتد پیوست، در دیدار مقابل براگا در چمپیونزلیگ دچار آسیب دیدگی شد اما به نظر می رسد در آستانه بازگشت به میادین است.
    فرگوسن در گفتگو با خبرنگاران گفت:" شینجی از روز دوشنبه با تیم تمرین خواهد کرد که خبر خوبی برای ماست.
    او در حال حاضر خیلی خوب کار می کند. نانی همچنان بیرون است اما فردیناند مشکلی برای بازی کردن ندارد. ما کم و بیش در بهترین شرایط قرار داریم."

نمانیا ویدیچ، کاپیتان شیاطین سرخ نیز بعد از غیبت دو ماهه، می تواند تیمش را در دیدار این هفته مقابل ساندرلند همراهی کند.
    " نمانیا از فردا به ترکیب بازخواهد گشت اما جانی اونز به خاطر مصدومیت هفته گذشته اش، مطمئنا غایب خواهد بود.
    کریس اسمالینگ که در دیدار قبل جانشین اونز شد، بازی خوبی به نمایش گذاشت و عالی کار کرد. اما بازگشت ویدیچ اتفاق خیلی خیلی خیلی خوبی برای ماست. مسئله اصلی این است که او را در ترکیب اصلی قرار بدهیم یا خیر. امیدوارم او روند بهبودی خوبی داشته باشد.
    ما یک فرصت به او خواهیم داد و امیدواریم از آن استفاده کند. هنوز نمی دانم او از ابتدا به میدان خواهد رفت یا خیر. "

16. 7 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رم ایتالیا بیشترین شانس را برای جذب بال پرتغالی منچستر یونایتد , نانی را داراست.

نانی در فصل جاری تا به اینجا تلاش بسیاری برای قرار گرفتن در ترکیب ثابت شیاطین سرخ انجام داده است اما به دلیل موفق نشدن در این امر شاید در ژانویه به سوی درهای خروجی اولدترافورد برود.
    بر طبق گفته روزنامه ایتالیایی کوریره دلواسپورت باشگاه رم در تلاش است به زودی مذاکرات خود با این بال خوش تکنیک را آغاز کند و وی را به جمع جالوروسی ببرد.
    با توجه به درخشش اشلی یانگ و آنتونیو والنسیا در پست بال و قرار گرفتن به عنوان انتخاب اول فرگوسن وی امید چندانی به بازیافتن جایگاه خود ندارد.
    شاید تنها مانع انتقال نانی به رم مبلغ بالای دستمزد قرارداد وی باشد که مسئولان رم امیدوارند این مشکل نیز حل شود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

18. 7 کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

یونایتدها صدرنشینی کریسمس را تضمین کردند
    منچستریونایتد با پیروزی در زمین خود همچنان صدرنشین لیگ برتر انگلستان ماند.

در هفته هفدهم لیگ برتر فوتبال انگلستان منچستریونایتد در حالی برابر ساندرلند قرار گرفت که در دیداری که قبل از آن برگزار شده بود من سیتی نزدیک ترین تعقیب کننده یونایتدها در صدر جدول موفق به شکست دادن نیوکاسل شده بود.
    من سیتی در خانه نیوکاسل موفق شد این تیم را 3-1 شکست دهد و منتظر لغزش یاران فرگوسن در صدر جدول باشد تا صدرنشینی را به چنگ آورد.
    اما در اولترافورد خط حمله آتشین یونایتدها باز هم طوفانی ظاهر شد. یونایتدها پس از باخت 1-0 برابر نورویچ 4 بازی پیاپی در لیگ برتر انگلیس را برده بودند که از جمله آن پیروزی 3-2 هفته گذشته آنها برابر منچسترسیتی در دربی شهر منچستر بود.
    یونایتدها در دقیقه 16 توسط فن پرسی به گل نخست رسیدند تا خرید طلایی فرگوسن دوازهمین گل خود در 17 بازیش در لیگ برتر انگلستان را برای این تیم به ثمر برساند. این گل فن پرسی هزار و پانصدمین گل یونایتدها در اولترافورد با مربیگری سرآلکس فرگوسن بود.
    3 دقیقه بعد کلورلی دومین گل میزبان را به ثمر رساند. این دومین گل تاریخ حضور کلورلی در یونایتد برای این تیم در لیگ برتر انگلستان و نخستین گلش در اولترافورد بود.
    نیمه اول با همین نتیجه به پایان رسید و در نیمه دوم و در دقیقه 59 وین رونی پنجمین گل خود در 3 بازی اخیر لیگ برتر برای قرمزهای منچستر را به ثمر رساند تا یونایتدها با خیال راحت 3-0 پیش افتاده و صدرنشینی خود در لیگ برتر انگلیس تا بعد از کریسمس را تضمین کنند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگرچه یونایتدها باید از این پیروزی خوشحال باشند اما شاید فرگوسن هنوز هم نگران باشد چرا که در دقیقه 72 دفاع این تیم باز هم فروریخت تا خط دفاع یونایتدها در تمام بازی های این فصل لیگ برتر گل خورده باشد.
    کمپل در دقیقه 72 دروازه یونایتدها را باز کرد تا بازی 3-1 شود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

20. 6 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •