تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 197 اولاول ... 374344454647484950515797147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 1967

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | جلد 2

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

ژوزه: ديگر با کريمي مشکل ندارم

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اتفاق خوبي براي پرسپوليس و هوادارانش افتاد و من هم ديگر با علي کريمي مشکلي ندارم.

مانوئل ژوزه پس از آشتي با علي کريمي در تمرين امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به مسائلي که ناخواسته پيش آمده بود، خوشبختانه همه چيز براي من و کريمي حل شد و من ديگر با او هيچ مشکلي ندارم.

وي افزود: اين يک اتفاق بسيار خوب براي پرسپوليس و هوادارانش است و من اميدوارم هرچه سريعتر مصدوميت کريمي برطرف شود.

ژوزه ادامه داد: متأسفانه کريمي دچار مصدوميت بدي شده و بايد با حضور در تمرينات و سپس رفع مصدوميت به او کمک شود تا به شرايط ايده‌آل برگردد. خوشبختانه همه بايد از الان مانند گذشته با رفع برخي از سوءتفاهمات براي نتيجه‌ گرفتن پرسپوليس بيشتر تلاش کنيم. اتفاقي که افتاد به نفع همه بود.

وي خاطرنشان کرد: ديگر نمي‌خواهم اين مسئله را حل کنم مشکل من با علي کريمي تمام و حل شد. الان همه بايد کمک کنيم تا پرسپوليس به نتيجه دلخواه برسد. اميدوارم که او براي بازي‌هاي بعدي پس از رفع مصدوميت شرايط ايده‌آل پيدا کند اما مهم اين بود که يک اشتباه اتفاق افتاد اما تمام شد و حالا علي مي‌خواهد به ما کمک کند.

منبع: varzesh3

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

امیدوارم مشکل و اختلافات به طور کامل حل شده باشه و باز چندوقت دیگه جنجال نشه!

2. 9 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

کد خبر : 990130 زمان ارسال : جمعه 1391/08/26 18:42

نامه استفان آپيا به هواداران پرسپوليس

بازيکن غنايي مد نظر باشگاه پرسپوليس با ارسال نامه‌اي به هواداران پرسپوليس گفت: انتخاب نشدنم از سوي مربي من را ناراحت نکرد، اينکه گفتند وضعيت جسماني‌ام مناسب نيست ناراحتم کرد.

به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، استفان آپيا بازيکن مطرح تيم ملي غنا از طريق پريچا اوگنانوويچ مدير برنامه‌اش با ارسال ايميلي به باشگاه پرسپوليس، از هوادران، مهمان نوازي ايرانيان، مديريت باشگاه و اعضاي تيم پرسپوليس تقدير و تشکر کرده و ابراز اميدواري کرد روزي دوباره به ايران باز گردد.

متن نامه ارسالي استفان آپيا خطاب به هوادران پرسپوليس به شرح زير است؛

دوستان قرمزم سلام

بسيار خوشحالم که اين فرصت براي من پيش آمد که حدود يک هفته در تهران باشم و ميهمان نوازي ايراني‌ها را تجربه کنم. من قبل از اينکه به تهران سفر کنم در اينترنت درباره هواداران پرسپوليس مطالب زيادي خواندم. انگيزه و شور هواداران پرسپوليس اصلي‌ترين دليلي بود که مرا به ايران کشاند و برايم جالب بود که در برخورد با هواداران پرسپوليس متوجه شدم خون يک انسان مي‌تواند قرمز رنگ هم باشد.

آنهايي که به من مي‌گفتند خونشان قرمز است به گرمي از من استقبال کردند. با اينکه اين امکان پيش نيامد که در ايران بمانم محبت آنها و دوستانم در پرسپوليس مثل کاپيتان مهدي، جواد، مهرزاد و ديگراني که متاسفانه اسم‌شان را نتوانستم به خاطر بسپارم براي هميشه در ياد من باقي خواهد ماند.

قصد دارم از اين طريق از ميهمان نوازي تمام مردم و رسانه‌هاي ايراني و همچنين آقاي رويانيان مدير باشگاه تشکر کنم. البته از طريق مدير برنامه ايراني‌ام شنيدم که پس از بازگشت من از ايران عنوان شد که من به دليل مشکلات جسماني که داشتم با جواب منفي مربي روبه رو شدم.
    اين خبر واقعا قلب مرا شکست.

در فوتبال حرفه‌اي شرکت کردن در تست آمادگي يک باشگاه امري کاملا طبيعي است، همان طور که به توافق نرسيدن يک باشگاه و بازيکن هم موضوعي است حرفه‌اي و طبيعي. اينکه آقاي مربي مرا انتخاب نکرده
    موضوع ناراحت کننده‌اي براي من نيستبلکه مطرح شدن اخباري درباره ميزان قرارداد و آمادگي بدني من که اصلا صحت نداشت مرا ناراحت کرد.

با اين وجود من از سفرم به ايران کاملا راضي‌ام. قبل از سفرم به ايران برخي دوستانم در اروپا با من تماس گرفتند و به من سفارش کردند به ايران نروم. سفر به تهران براي من مشخص کرد که تمامي اين نگراني‌ها بي‌مورد است و از اين به بعد اين من هستم که به دوستانم سفارش مي‌کنم که حتما به ايران سفر کنند. در شبي که قصد داشتم تهران را ترک کنم به مدير برنامه‌هاي ايراني‌ام گفتم که يک حسي در درونم مي‌گويد که روزي دوباره به ايران برمي‌گردم. پس به اميد ديدار.

منبع : ورزش 3

4. 7 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال moh3en_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض رویانیان: می توانیم مسی و رونالدو را هم به پرسپولیس بیاوریم /قبلا نیکبخت را دراتوبان گرفته بودیم/باشگاه پرسپولیس بخت بازیکنان را باز می‌کند!!

محمد رویانیان سرمربی پرسپولیس آدم خوش مصاحبه ایست. او که امروز به تمرین قرمزها رفته بود تا سروگوشی آب بدهد در باره همه چیز حرف زد و گفت اشکالی ندارد بازیکن های خارجی به ایران بیایند و بدون قرارداد بروند. به عقیده او این یک جور تبلیغ غیرمستیم ایران است . شاید پرسپولیس به زودی مسی و رنالدو را به تهران بکشاند!

کی روش باید با مربیان همدل باشد
    وی درباره وضعیت پرسپولیس پس از وقفه 20 روزه در رقابت های لیگ برتر، گفت: بازیکنان ما تازه خود را پیدا کرده بودند و تبدیل به یک تیم منسجم شده بودند که این تعطیلی طولانی مدت به تیم ما ضربه زد. وقتی بازیکنان اصلی در تیم ملی هستند و این تیم هم نتیجه نگرفته است آیا در تیم ما مشکلی پیش نمی آید؟ ملی پوشان سه روز قبل از مسابقه به تیم ما اضافه شده اند و این ظلم به پرسپولیس است. فدراسیون باید به فکر تیم ملی باشد اما من با راه‌هایی که آنها انتخاب کردند مخالفم. با راه‌های بهتر و پویاتر می‌توانیم به نتیجه برسیم. یکی از راه‌ها این است که باید کی‌روش با باشگاه‌ها و مربیان صحبت کند و هم‌اندیشی داشته باشد. ما مربیان خوبی داریم که پیش از این هم در تیم ملی بودند. انسجام، اتحاد، همدلی و تعامل باید بین سرمربی تیم ملی و باشگاه‌ها وجود داشته باشد.

برنامه جام حذفی مشکل دارد
    رویانیان درباره برنامه برگزاری جام حذفی با بیان این که قرار است این مسابقات در تعطیلات نیم فصل برگزار شود ، اظهارداشت: این تصمیم بدان معنی است که ما نمی توانیم نقل و انتقالی داشته باشیم ضمن این که تیم های دسته دو و سه در این رقابت ها حضور ندارند و جام حذفی مثل لیگ برگزار می شود.فکر می کنم این یک مشکل اساسی است و سازمان لیگ مجبور باشد در این نحوه برنامه ریزی تجدید نظر کند.

آپیا باشخصیت و انسان بود
    هیچ اشکالی ندارد که بازیکنانی از کشورهای مختلف به ایران بیایند حتی اگر با پرسپولیس قراردادی هم امضا نکنند.
    بازیکنانی مثل ˈ استفان آپیا ˈ پس از بازگشت به کشورشان می توانند در نقش یک مبلغ برای فرهنگ ایران کار کنند. آپیا بازیکن بزرگ و با شخصیتی است و من از او خواستم در تست باشگاه شرکت کند اما با ورودش به ایران هجمه های زیادی پیش آمد و حتی شایعاتی درباره بیماری او مطرح شد که وقتی این مساله را به او گفتم فقط خندید. این بازیکن غنایی هیچ مشکل پزشکی نداشت و تست فنی هم نداد زیرا نظر سرمربی تیم پرسپولیس این بود که بازیکن جوانتری جذب کنیم. من شیفته اخلاق و منش انسانی آپیا شده ام و قصد دارم از طریق سفارت ایران در غنا نامه تشکری برای او ارسال کنم.

قبلا نیکبخت را دراتوبان گرفته بودیم!
    رویانیان درباره حضور ˈ علیرضا نیکبخت واحدی ˈ در تیم پرسپولیس نیز خاطرنشان کرد: این بازیکن در لیست دوم دنیزلی برای حضور در پرسپولیس بود و با پیگیری های ˈمحمدهادی آیت اللهی ˈ و رفتار پدرانه ˈ محمد مایلی کهن ˈ مشکل او حل شده است و احتمالا با او قرارداد می بندیم.نیکبخت یکی از بازیکنان خوب، ساده و متعهد است و از قبل او را دوست داشتم. یک بار ماشین او را به دلیل سرعت زیاد متوقف کردیم و من از آن زمان با او دوست شدم. اگر مایلی‌کهن اجازه دهد دوست داریم نیکبخت به پرسپولیس بیاید.

هنوز ژوزه دنیا نیامده بود که ما بازیکن گرفتیم
    با ژوزه درباره جذب بازیکنان جدید صحبت کرده ایم اما هنوز لیستی به ما نداده است، با این وجود شک نداشته باشید که دو بازیکن جدید در نیم فصل خواهیم گرفت.مدیرعامل پرسپولیس در پاسخ به این سوال که به نظر می رسد در برخی مسائل با ˈ مانوئل ژوزه ˈ هماهنگ نیستید، به شوخی گفت: زمانی که ژوزه هنوز به دنیا نیامده بود ما این بازیکنان را به پرسپولیس آوردیم و آنها را با او هماهنگ کردیم.مطمئن باشید که بین ما هماهنگی وجود دارد و شاید هم برخی از بازیکنان را بدون نظر او آورده باشیم اما این کار هم اشکالی ندارد و خطا نیست.

یاوری حقیقی را می خواهد
    مدیرعامل باشگاه پرسپولیس درباره مساله انتقال ˈ رضا حقیقی ˈ به این تیم، گفت:‌ در دو ماه اخیر مذاکرات زیادی با مسوولان باشگاه فجرسپاسی داشتیم و به توافقاتی هم رسیدیم اما همچنان تلاش می کنیم مشکلات موجود حل شود و این بازیکن را در نیم فصل به خدمت بگیریم.
    راجع به حقیقی من حرفه‌ای عمل کردم. بعد از 2 ماه توافق کردیم به صورت منطقی پولی به باشگاه و بازیکن بدهیم، اما محمود یاوری، سرمربی فجرسپاسی ناراحت بود و من این مورد را قبول دارم. وی زحمتکش است، امیدوارم این مسئله به زودی حل شود.

کوتاه و مهم
    * وی درباره طرح موضوع شکایت ˈ علی داییˈ از وی خاطرنشان کرد: ‌من و دایی می توانیم از هم شکایت کنیم، ما مثل برادر هستیم و من مشکلی با وی ندارم.شاید با کسی دعوا هم کنم اما قهر نیستم.

*وی درباره خروج ˈ ایمون زاید ˈ از پرسپولیس توضیح داد: این بازیکن مشکل خانوادگی داشت و می خواست ازدواج کند. شاید هوای ایرلند از ایران سنگین تر بود که خواست از کشور ما برود.باشگاه پرسپولیس بخت بازیکنان را باز می‌کند!

*وی در پاسخ به این سوال که آیا ژوزه در فصل آینده هم هدایت سرخپوشان را بر عهده خواهد داشت؟ گفت: قرار است در نیم فصل به صورت جدی در این باره با ژوزه صحبت کنیم.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در خاتمه اظهارداشت: من به آینده پرسپولیس امیدوارم و مطمئنم که بازهم در بالا بالا ها قرار خواهیم گرفت* .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 6 کاربر از moh3en_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

خبرگزاری پرسپولیس: دروازه‌بان اصلی پرسپولیس در تمرین این تیم مصدوم شد. نیلسون، دروازه‌بان برزیلی پرسپولیس در تمرین امروز (شنبه) این تیم مصدوم شد. او كه از هفته‌های ابتدایی فصل توانسته در دروازه سرخپوشان قرار بگیرد، چند روزی باید استراحت كند و احتمال دارد به مسابقه با ذوب‌آهن نرسد. به این ترتیب شهاب گردان كه از ذوب‌آهن به پرسپولیس پیوسته، در صورتی که نیلسون بهبود پیدا نکند در مسابقه با این تیم اصفهانی دروازه‌بان ثابت تیم ژوزه خواهد بود.
    Last edited by Alinho; 17-11-2012 at 16:35.

8. 8 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

ورزش۳: رضا حقيقي گفت:درحال حاضر براي مداواي پاي خود درتهران هستم تا تکليفم براي حضور در پرسپوليس مشخص شود. وي ادامه داد: محمود ياوري سرمربي تيم فجر شهيد سپاسي قرار است فردا (يکشنبه) نظرنهايي خود را در خصوص انتقالم به پرسپوليس اعلام کند و من نمي توانم تصميمي در اين رابطه بگيرم. سرگروه تيم فوتبال فجر شهيد سپاسي شيراز، گفت: شخصا خيلي دوست دارم به پرسپوليس بروم و فکر مي کنم مسئولان باشگاه با حضور من در اين تيم موافق هستند. وي تصريح کرد: با توجه به پيشنهاد مالي پرسپوليس به فجر فکر مي کنم فجر سپاسي و ياوري با اين انتقال موافقت مي کنند. وي اظهار کرد: احساس من اين است که انتقالم به پرسپوليس قطعي مي شود و بايد پس از حضور در اين تيم خود را براي حضور در ترکيب اصلي تيم ملي ثابت کنم. حقيقي در خصوص اينکه برخي ازبازيکنان آينده داري که به پرسپوليس آمده اند، پس از حضور در اين تيم افت کرده اند ، خاطرنشان ساخت: مطمئن باشيد اگر به پرسپوليس بيايم بهترين بازي هاي خود را براي اين تيم به نمايش مي گذارم. وي در پايان اعلام کرد که مشکل خاصي با مديريت باشگاه پرسپوليس ندارد و اميدوار است که بتواند به اين تيم بپيوندد.

10. 8 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال moh3en_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض یاوری رضایت داد/حقیقی فردا قراردادش را با پرسپولیس امضا می‌کند

رضا حقیقی فردا قراردادش را با قرمزپوشان امضاء می‌کند.
    پس از حرف و حدیث‌های فراوان و رضایت جعفری مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی رضا حقیقی با پرسپولیسی‌ها به توافق نهایی رسید، از همین رو وی با توجه به نظر مساعد یاوری نیز فردا قرارداد خود را با پرسپولیس امضاء خواهد کرد.

رویانیان مبلغی پول را در قبال رضایت حقیقی به باشگاه فجر سپاسی تا انتهای هفته پرداخت خواهد کرد.

حقیقی اظهار داشت: انشالله اگر اتفاق خاصی پیش نیاید فردا قرارداد خودم را با رویانیان به امضاء خواهم رساند و امیدوارم بتوانم در پرسپولیس موفق باشم.

12. 5 کاربر از moh3en_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

خبرگزاری پرسپولیس: حضور علی کریمی در میان 5 نامزد برترین های سال آسیا آن هم در شرایطی که در 2 ماه گذشته تنها یک بازی دوستانه برابر تاجیکستان داشته باعث جلب توجه بسیاری شده است. شاهین رحمانی عضو ایرانی تشکیلات فوتبال آسیا ؛ به تشریح نحوه امتیاز دهی بازی بازیکنان مختلف در سطح قاره می پردازد و می گوید:« مراسم انتخاب بهترین ها در اسمش هم آمده که AFC AWARD است نه ASIAN AWARD آنها کاری به باقی رخدادهای ملی ندارند. تنها بازی هایی از بازیکنان مختلف تحت نظر قرار می گیرد و ارزشیابی می شود که زیر نظر تشکیلات کنفدراسیون برگزار شود. در همین بازی ها هم بعضی از بازی ها« بازی های باارزش» هستند. مسابقات انتخابی جام جهانی ، جام ملتهای آسیا و لیگ قهرمانان به ترتیب بیشترین سطح اهمیت را در این انتخاب دارند. حالا چطور علی کریمی در این لیست قرار گرفته ، دقیقا بر همین اساس ارزش گذاری است. پرسپولیس سال قبل در بازی های لیگ قهرمانان حضور داشت و کریمی در 6 بازی مرحله گروهی و البته تک بازی مرحله حذفی ایگ قهرمانان تیمش در عربستان بازی کرد که می شود 7 مسابقه . به این بازی ها ، بازی های او در دو مرحله انتخابی جام جهانی همراه تیم ملی را هم حساب کنید که چیزی بیش از 10 بازی می شود. مسابقاتی که نمایندگان کنفدراسیون برای حضور در آنها به این بازیکن امتیاز داده اند و جمع این نمرات برای او عددی را به همراه آورده است.»

رحمانی ادامه می دهد:« به هر حال بازیکنانی مثل علی کریمی ، نامهایی شناخته شده در فوتبال قاره هستند. همیشه وقتی آنها در زمین باشند ، تمرکز نمایندگان هم روی آنهاست و حرکاتشان بیشتر به چشم می آید. به احتمال فراوان او در تعدادی از این بازی ها هم توانسته عنوان «ارزشمندترین بازیکن زمین» را از آن خود کند و نمراتش خیلی بالاتر رفته است. بر همین اساس هم هست که مجموع امتیازاتش او را تبدیل به یکی از 5 بازیکن برتر قاره کرده است. در شرایطی که مثلا بنگر هم با 6 بازی مرحله گروهی و یک برد در برابر استقلال در مرحله حذفی توانسته در این لیست باشد . »
    رحمانی درباره تغییرات در اهدای جوایز و اضافه شدن جایزه بهترین لژیونر سال هم می گوید:« نزدیک به یک دهه است که کنفدراسیون آسیا تاکید دارد جایزه بهترین بازیکن قاره باید به بازیکنی اهدا شود که هم در رخداد جشن حضور دارد ، هم در رقابت های تحت نظر کنفدراسیون بازی می کند. برای همین هم بود که بازکنانی این جایزه را می بردند که صرفا در قاره حضور داشتند و در لیگ های آسیایی بازی می ردند و البته آسیایی هم بودند چون خیلی از این تیم ها بازیکنان غیر آسیایی خیلی خوبی داشتند که در این ارزشگذاری به حساب نمی آمدند. برای همین بود که از امسال جایزه بهترین لژیونر آسیایی و همین طور بهترین لژیونر غیر آسیایی هم به جوایز اضافه شده است تا این نقص هم برطرف شود اما بازیکن سال آسیا همچنان با همان ملاک قبلی انتخاب می شود.»

حالا علی کریمی این شانس را دارد تا به احتمال فراوان برای به دست آوردن جایزه ای تلاش کند که آخرین بار در سال 2004 توسط خود او برای فوتبال ایران بدست آمده است. جایزه ای که بار قبل خیلی هم جادوگر را احساساتی نکرده بود اما این بار در آخرین سال های فوتبالی اش برای او برگی برنده خواهد شد. جایزه ای که شاید هیجانی دوباره را بتواند به فوتبال بی انگیزه و تقریبا نیمه جان ایران هدیه کند.
    Last edited by Alinho; 19-11-2012 at 11:33.

14. 5 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

گردان: جوری بازی می‌کنم که دیگر کسی جایم را نگیرد

دروازه بان تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص گل خورده تیم ملی مقابل ازبکستان گفت: «رحمتی رقیبم است در موردش از من سوال نکنید.»

هر چند در آخرین ساعات دیروز خبر رسید که نیلسون مصدوم نیست و ممکن است گردان باز هم روی نیمکت بنشیند اما او مصاحبه ای روز گذشته انجام داده در مورد بازی امروزش که می خوانید.

* فکر می‌کردی درست سر بازی با ذوب‌آهن همه چیز عوض شود و گردان بشود دروازه‌بان اصلی پرسپولیس؟
    - خیلی خوشحالم. البته دوست نداشتم با مصدوم شدن نیلسون این اتفاق بیفتد. واقعا منتظر چنین فرصتی بودم. هر بازیکنی دوست دارد جلوی تیم سابقش بازی کند. ولی از اینکه نیلسون مصدوم شده ناراحتم. من با او دوست هستم و متاسفم که این اتفاق برایش افتاده است.

* خوب حالا فکر می‌کنی بتوانی این جایگاه را حفظ کنی؟
    - ببینید من واقعا مشکلی با نیسون ندارم. او یک دوست واقعی برای من است. دروازه‌بان خوبی است و این را به همه نشان داده. اما اگر به خود من باشد، در این بازی طوری دروازه‌بانی می‌کنم که دیگر هیچ کس نتواند جای من را بگیرد.

* شرایط تان برای بازی فردا چطور است؟
    - ما تمرینات خیلی خوبی را پشت سر گذاشته‌ایم. بدن‌هایمان هم کاملا آماده است. فقط دنبال سه امتیاز هستیم و فکر می‌کنم می‌توانیم آن را به دست بیاوریم. البته ذوب‌آهن هم از زمانی که آقای کاظمی آمده، متحول شده و فکر می‌کنم می‌تواند روز سختی برای ما درست کند.

* اینکه ملی‌پوشان تیم‌تان بعد از بازی با ازبکستان بی روحیه به تیم اضافه شده‌اند، کارتان را سخت نمی‌کند؟
    - به هر حال اینکه بگوییم آنها از نظر روحی مشکل ندارند و این مشکل را به تیم نیاورده‌اند دروغ است. تیم ملی بد جایی شکست خورد و این شکست برای باشگاه ما که ملی‌پوشان زیادی دارد خیلی گران تمام شد اما باید سعی کنیم تا روز بازی همه‌چیز را فراموش کنیم.
    به نظر من تعطیل شدن لیگ بعد از بردن پیکان با 6 گل و شروع دوباره آن بعد از شکست جلوی ازبکستان بیشتر از همه به ضرر تیم ما شد.

* به نظرت تیم ملی هنوز هم شانس رفتن به جام جهانی را دارد؟
    - 100 درصد. ما سه بازی دیگر در پیش داریم و می‌شود همچنان مستقیم به جام جهانی رفت. فقط باید امیدوار باشیم و تا روز آخر این شانس را برای خودمان قائل باشیم و تلاش کنیم. این شکست نباید روی روند تیم و حمایت از آن تاثیر بگذارد.

* روی گل خورده تیم ملی خیلی از کارشناسان مهدی رحمتی را مقصر می‌ دانستند. نظر تو چیست؟
    - من رقیب و هم پست مهدی هستم و نمی‌توانم دراین‌باره نظر بدهم. لطفا من را وارد این حاشیه‌ها نکنید.

* این یعنی رحمتی مقصر بوده؟ اگر نبود خیلی راحت از او دفاع می ‌کردی.
    - من نمی‌توانم نظر بدهم و بهتر است این را از کارشناسان بپرسید.

16. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

18. 2 کاربر از mojtaba007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

داشتم وقتی نتیجه 2-2 بود پستم رو مینوشتم اما تو دقیقه اخر گل زدیم مجبور شدم ویرایش کنم یکمیشو ...بازم خدا رو شکر که بردیم
    واقعا افتضاح...نیمه دوم تیم یه افتضاح به معنای واقعی بود...
    دریغ از یک ذره تاکتیک و برنامه برای حمله...هرکسی توپ رو میگرفت و دو متر میرفت جلو و لوش میداد...
    نمیدونم چرا به هم پاس هم نمیدادن !! یه استپ ساده هم بازیکنای میلیونیمون نمیتونستن درست انجام بدن...
    گل مساویمون هم شانسی بود...
    فقط و فقط گرفتن 3 امتیاز ارزشمند بود...
    انصاری فرد هم... اخر بازی جوری خوشحال بود که انگار به چه تیمی گل زده !

20. 4 کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •