تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 95 اولاول ... 3743444546474849505157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 943

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها | جلد 2

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ظاهرا بالوتلی به میلان رفته و دیگه باید این بازیکن رو میلانی بدونیم!

نمیدونم میتونه خرید خوبی باشه یا نه چون این بازیکن اخلاق درست و حسابی نداره و با حاشیه هاش به تیم ضربه میزنه مگر اینکه رفتارش رو اصلاح کنه!

این هم یه عکس که نشون میده شماره 9 رو واسه بالوتلی در نظر گرفتن!

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من که میگم خرید خوبیه ... بالوتلی 22 ساله است و از نظر کیفی در سطح بالایی قرار داره . پتانسیل زیادی هم داره که جا برای پیشرفتش رو زیاد میکنه .
    اون مسائل حاشیه ای هم بیشتر مربوط به این بوده که توی اون تیم خوشحال نبوده و به قول خودش هواداران دوستش نداشتن و کلا از نظر روحی و روانی زیر فشار یا تنگنا بوده .
    وگرنه دیدیم که توی تیم ملی ایتالیا بدون حاشیه بازی میکنه و میشه گفت عملکردش هم عالی بوده .
    در ضمن بالوتلی شماره 45 رو میپوشه ... البته تا پایان این فصل ... چون قبلا شماره 9 بر تن پاتو بوده , برای همین نمیشه از یک شماره برای دو نفر استفاده کرد.
    پس در حال حاضر شماره ی اون 45 تا زمانی که فصل تموم بشه و شماره 9 رو به تن کنه .

3. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

Official : Milan Sign Salamon

نام :bartosz salamon
    قد : 194
    وزن : 80
    ملیت : لهستان

سایت رسمی میلان هم اعلام کرد که باتوژ سالومون رو از تیم برشیا با مبلغ 3.5 میلیون یورو خریداری کرده و این بازیکن تا سال 2017 با میلان قرارداد امضا کرده .
    این بازیکن از طرف تیم هایی چون میلان - اینتر - ناپولی - بارسا - اورتون - فولهام و منچستر سیتی و یک تیم آلمانی دیگه زیر نظر گرفته شده بود و در نهایت میلان موفق شد این بازیکن رو به خدمت بگیره .
    این بازیکن توانایی بازی در پست مدافع مرکزی و هافبک رو داره و از پدیده های این فصل سری آ بوده که بخاطر عملکرد خیلی خوبی که داشته اون رو با فرانکو بارسی مقایسه میکردن

از طرف دیگه نیمی دیگر از مالکیت پالسوچی که در اختیار میلان توسط کیوو خریداری شد و این بازیکن بصورت دائم در اختیار این تیم قرار گرفت .
    فکر کنم پنجره نقل و انتقالات میلان هم با خرید سالومون بسته شده و نباید انتظار خرید دیگه ای رو داشته باشیم .
    فردیناندو کوپولا هم به تیم تورینو پیوست .
    کارمونا هم به صورت قرضی و تا پایان فصل با مبلغ 1 میلیون به تیم سپانیایی زاگوزا منتقل شد .

امروز یک بازی دوستانه هم بین میلان و تیم دارفو بواریو برگزار شد که در نیمه اول میلان با دو گل از نیانگ و گل های بالوتلی و روبینیو با نتیجه 4 بر صفر به پیروزی رسید .
    نیمه دوم این دیدار هم الشاراوی - بالوتلی و بویان در کنار هم بازی کردن .
    الشاراوی 3 گل میزنه که دو تا از این گل ها روی پاس بالوتلی بوده و یک گل هم توسط بالوتلی روی پاس الشاراوی به ثمر رسونده و دو گل دیگه توسط بویان زده میشه و بازی به پایان میرسه .
    نتیجه نهایی بازی 10 بر صفر به نفع میلان بوده .

چیزی که توی این بازی خیلی به چشم اومده وضعیت فیزیکی بالوتلی و آمادگی بدنی کامل اون بوده .
    با این که اکثر نیمکت نشین بوده ولی از نظر بدنی هیچ مشکلی نداشته و عملکرد خوبی در این بازی داشته .

بعد از بازی دوستانه بالوتلی زمین تمرین میلان رو ترک میکنه که باز هم با صدها هوادار میلان مواجه میشه که دور اون جمع شده و اون رو همراهی میکنن .
    Last edited by B3HZ@D; 31-01-2013 at 23:01.

5. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی PSYCHO_MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

عجیبه فکر نمیکردم بالوتلی بعد از اون مصاحبه برلوسکونی که گفته بود " بالوتلی مثه یه سیب گندیدس که به همه تیم آفت میزنه و ما علاقه ای بهش نداریم" بیاد تو تیمش .
    حالا که اومده امیدوارم عین بچه آدم فکر و ذکرش رو تیم باشه و جو تیم رو خطخطی نکنه البته از نظر فنی که مطمئنا خیلی میتونه کمک حال تیم باشه . کلا مدیرای میلان نشون دادن خوب میتونن از آب گل آلود ماهی بگیرن مثل قضیه زلاتان و بارسلونا و اومدنش به میلان و سود فروشش و حالا هم بالوتلی.

خرید جدید خط دفاعی هم ایشالا کمی بکنه به این وضعیت دفاعی تیم چون ضریب اطمینان به دفاع وسطای میلان همچین بالا نیست.

راستی دوستان وضعیت کاکا چطور شد؟ چندشب پیشا دیدم sky ایتالیا یه گزارشی از بازگشتش تهیه کرده و با چنتا از میلانیا داشتن در موردش بحث میکردن ولی با زبون ایتالیایی که حالیم نمیشد چی میگن. اومدنش جدیه به میلان؟

7. 2 کاربر از PSYCHO_MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فکر کنم اون مصاحبه برلو برای پایین آوردن قیمت بالوتلی بوده.
    رایولا مصاحبه کرده بود و گفته بود که بعد این صحبت برلو خیلی عصبانی شده بودم و میخواستم هر طوری شده بالوتلی رو از میلان دور کنم و اجازه ندم که به این تیم بره.
    ولی گالیانی با من صحبت کرد و همه چیز رو شرح داد و با یک تماس تلفنی با برلو همه چیز حل شد .
    مهمترین مسئله ای که رایولا بهش اشاره کرده این بوده که میلان دو ساله دنبال بالوتلی بوده و این اواخر شدیدا اون رو میخواسته و رایولا گفته که با این که سیتی علاقه ای به فروش بالوتلی نداشت ولی گالیانی مثل قطاری بود که نمیشد جلوی حرکتش رو گرفت و همینطور به پیش میرفت .
    سماجت گالیانی باعث شد که من سیتی کوتاه بیاد و بالوتلی به این تیم منتقل بشه.

در مورد کاکا هم فکر نکنم دیگه به میلان منتقل بشه . میلان ساپونارا رو برای تابستان خریده که یک هافبک طراح با کیفیت بالاست که ستاره این فصل سری ب بوده و استعداد زیادی داره و تنها 21 سال سن داره .
    فکر کنم میلان برای فصل بعد روی این بازیکن سرمایه گذاری کرده باشه .

9. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

هنوز هم مانچینی را دوست دارم و از اینکه همیشه باورم داشته از او متشکرم

مصاحبه کامل ماریو بالوتلی خرید جدید میلانی ها با خبرگزاری mfc.co.uk

ماریو بالوتلی دوران حرفه ای گری خود را در اینتر تیم رقیب میلان آغاز کرد اما به دنبال مسائل جنجال برانگیز ماریو بالوتلی که در یک برنامه زنده تلویزیونی با پیراهن تیم رقیب یعنی میلان ظاهر شد او در نهایت مجبور شد در تابستان 2010 از اینتر راهی منچستر سیتی شود جایی که روبرتو مانچینی سرمربی سابق اینتر حضور داشت.

پس از گذشت 2.5 سال از حضور ماریو بالوتلی در انگلیس و تجربه قهرمانی در لیگ برتر جزیره با این تیم سرانجام پس از کش و قوس های فراوان او راهی تیم محبوب خود، میلان شد.

مهاجم 22 ساله تیم ملی ایتالیا صبح روز پنجشنبه قراردادی 4.5 ساله را با باشگاه میلان امضا کرد،انتقالی که برای میلان 20 ملیون یورو هزینه داشت.

بالوتلی در یک مصاحبه اختصاصی با خبرگزاری mfc.co.uk .با سرمربی و تیم سابق خود خداحفظی کرد" از تمام کسانی که پیش از بازی برابر کوئینز پارک رنجرز با آنها در لندن غذا صرف کردم تشکر و خداحافظی می کنم.لحظه بسیار احساسی برای من بود"

او در ادامه گفت "پیش از آنکه با هم تیمی های سابق خود خداحافظی کنم با روبرتو مانچینی در رابطه با بسیاری از موضوع ها صحبت کردیم.او هم به مانند من ناراحت بود اما به هر حال مکالمه خوبی بود"

این مهاجم 22 ساله روسونری در رابطه با سرمربی سابق خود چنین گفت" هنوز هم مانچینی را دوست دارم چرا که در دوران حرفه ای گری من نقش بسیار مهمی داشته و همیشه از اینکه باورم داشته از او تشکر خواهم کرد"

بالوتلی در تابستان 2010 اینتر را به مقصد منچستر سیتی انگلیس ترک کرد و موفق شد طی 2.5 سال حضورش با این تیم به قهرمانی لیگ برتر جزیره برسد.او در این باره گفت" حضور در سیتی نقطه عطفی در دوران حرفه ای گری و زندگی من بود.به مانند یک بازیکن نیاز به رشد داشتم و به عنوان یک انسان نیز تجربه بسیار خوبی برای من بود"

او در پایان گفت"قهرمانی در لیگ برتر جزیره به همراه سیتی لحظه بسیار خاصی برای من بود و افتخار می کنم که در بخشی از آن قهرمانی سهیم بودم.همیشه شرایط منچستر سیتی را دنبال خواهم کرد و امیدوارم که آنها بتواند در لیگ برتر جزیره با شکست منچستر یونایتد قهرمان شوند"

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تمدید قرارداد الشعراووی تا تابستان 2018

مدیر برنامه های استفان الشعراووی،در صحبت هایی خبر تمدید قرارداد مهاجم 20 ساله میلان تا 6 سال آینده را تایید کرد.

در حالی که پس از انتقال ماریو بالوتلی به میلان تمامی توجه ها به سمت این مهاجم 22 ساله سابق منچستر سیتی است در هفته ی گذشته اعلام شده بود که الشعراووی حاضر است با باشگاه روسونری قرارداد خود را تا 6 سال آینده تمدید کند هر چند که او اخیرا قراردادش را تا سال 2017 تمدید کرده بود.

قراردادی که گفته می شود ستاره بیست ساله این روزهای میلان سفید امضا خواهد کرد تا هر مبلغی که سران باشگاه در نظر دارند ثبت شود.

روبرتو لا فلوریو مدیر برنامه های او در صحبت هایی ضمن تایید این گزارشات گفت " طی چند روز آینده با باشگاه میلان در رابطه با تمدید قرارداد استفان تا سال 2018 صحبت خواهم کرد"

ستاره بیست ساله ایتالیایی میلان در 22 بازی این فصل سری آ 15 گل برای میلان به ثمر رسانده و در حال حاضر دستمزدی سالانه او به 800 هزار یورو افزایش یافته است.

پ.ن : واقعا کار بزرگی کرده که با این حقوق کم (800 هزار) با میلان قرارداد سفید امضا کرده .
    الان خیلی بازیکن ها هستن که ادعا میکنن عاشق تیمشون هستن ولی همچین کاری نمیکنن که الشاراوی کرد . فقط و فقط بخاطر عشق به میلان این کار رو کرده .
    واقعا دمش گرم
    البته کاریش نمیشه کرد ... از بچگی روسونری بوده . مثل بالوتلی

11. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

لیست میلان برای لیگ قهرمانان مرحله حذفی :

از نکات قابل توجه قرار گرفتن نیانگ در لیست انتخابیه .

لیست آ :

آبیاتی - آملیا - گابریل

آباته - آنتونینی - زاپاتا - دی شیلیو - مکسس - بونرا - کونستانت - یپس

دی یانگ !!! فلامینی - مونتولیوو - مونتاری - نوچرینو - ترائوره - بواتنگ - آمبروزینی

الشاراوی - پاتزینی - نیانگ - بویان - روبینیو

لیست ب:

کریستانته - گانز - ناردوتزو - پتانیا

13. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

ستاره بیست ساله ایتالیایی میلان در 22 بازی این فصل سری آ 15 گل برای میلان به ثمر رسانده و در حال حاضر دستمزدی سالانه او به 800 هزار یورو افزایش یافته است.

پ.ن : واقعا کار بزرگی کرده که با این حقوق کم (800 هزار) با میلان قرارداد سفید امضا کرده .
    الان خیلی بازیکن ها هستن که ادعا میکنن عاشق تیمشون هستن ولی همچین کاری نمیکنن که الشاراوی کرد . فقط و فقط بخاطر عشق به میلان این کار رو کرده .
    واقعا دمش گرم
    البته کاریش نمیشه کرد ... از بچگی روسونری بوده . مثل بالوتلی
    اوه اوه این که حقوقش کمه! خیلی بازیکن هایی هستن تو لیگ های دیگه که همچین اثری ندارن ولی حقوقشون خیلی بیشتره. نمنش هم چندین و چند بازیکن که آرسنال رو ترک کردن یا تهدید به ترک کردن کرده بودن. الا بازیکن هایی فوق ستاره بالاتر از 10 ملیون در سال درآمد دارن.
    البته با این وضع مالی که فعلاً میلان داره به نظر میاد که گالیانی به دنبال مفت خریدن بازیکن باشه. اونم بازیکن های جوون و حرف شنو. البته امیدوارم وضع تیم با سرمایه گذاری روی جوون ها خوب بشه و بعداً این کاراشون رو جبران کنه.

+

الان تیم تو بازی با اودینزه 2-1 برنده شد و هر دو گل رو بالوتلی زد. گل دوم دقیقۀ 93 روی نفوذ الشراوی از چپ و تکل دفاع اودینزه که البته درسته که اون رو هم سرنگون کرد ولی انصافاً بیشتر به نظر میومد که توپ رو زده. پنالتی مشکوک بود.
    حدود دقیقۀ 75 هم بالوتلی یه شوت خیلی محکم از روی نقطۀ پنالتی زد که خورد به تیر دروازه. کلاً میلان بهتر بازی کرد ولی بازی هنوز با سطح اول فوتبال این روزها فاصله داشت.

بالوتلی هم رفتارش یکم عجیبه. سرش پائینه و پائینه و در همون حال خطاش رو هم میکنه و یازیش رو هم میکنه. آدم منتظر هر آن مانند یک آتشفشان منفجر شه . ولی از لحاظ فنی خیلی خوبه.

15. 3 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تبریک بابت پیروزی .
    خیلی راحت تر از اینا میتونستیم پیروز بازی باشیم ولی اینقدر موقعیت خراب کردیم که بالاخره روی هنرنمایی بونرا و عدم حضور در پستی که بازی میکنه گل خوردیم .
    دوباره میلان حمله کرد و همینطور موقعیت ها از دست رفت و دروازه بان دوم اودینزه هم شده بود گوردون بنگز و هر چی میلان میزد با شیرجه هایی عجیب و غریب میگرفت .
    در آخر روی صحنه ای که پنالتی نبود گل زدیم . هر چند قبل تر از این صحنه , روی بالوتلی توی محوطه توسط دومیتزی خطا صورت گرفته بود و بالوتلی رو کشید انداخت زمین و داور قبول نداشت .
    فکر کنم خواست که جبران کنه .
    بالوتلی هم خیلی خوب بود کافیه با تیم هماهنگ بشه و اون موقع است که میترکونه . کونستانت و زاپاتا و مونتولیوو هم خیلی خوب بودن .
    نوچرینو - بونرا افتضاح ... الشاراوی هم خوب بود ولی همچنان تکروی هاش روی اعصابه . در کل خط حمله نیانگ و بالوتلی و الشاراوی خوب بود .
    ولی بازی نیانگ یک جورایی تحت تاثیر حضور بالوتلی در زمین قرار گرفته و مثل همیشه نبود ولی تلاشش رو کرد . مخصوصا در دفاع .

بویان هم که ...

به امید پیروزی در بازی های آینده

حدود دقیقۀ 75 هم بالوتلی یه شوت خیلی محکم از روی نقطۀ پنالتی زد که خورد به تیر دروازه.
    اون شوت رو نیانگ زد

17. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

گزارش روز: به " بالوتلی شو" خوش آمدید؛ با همکاری الشعراوی و نیانگ

مثلث خط حمله میلان از همین حالا هم نوید روزهای خوبی را می دهند. ترکیبی که با قدرت، سرعت و تکنیک بالا، می توانند هر خط دفاعی را به دردسر بیندازند

از زمانی که جام پائولو پاتزینی هنگام گرم کردن پیش از بازی آسیب دید تا بالوتلی وارد ترکیب اصلی شود، مشخص بود که همه چیز برای درخشش سوپر ماریو فراهم است.

وقتی اعلام شد که خرید جدید میلانی ها از روی نیمکت به ترکیب اصلی راه پیدا کرده، غوغایی در سن سیرو ایجاد شد. علی رغم سکوهای خالی در ورزشگاه، پیش از آن هم سر و صدای زیادی شنیده می شد و همان هوادارانی که چند روز قبل از خرید بالوتلی ابراز نارضایتی کرده بودند، این بار انرژی بیشتری برای حمایت از او گذاشتند.

علی رغم اینکه او در چند ماه اخیر فرصت زیادی برای بازی کردن برای سیتی پیدا نکرده و از آمادگی بالایی برخودار نیست اما تنها 30 ثانیه زمان لازم داشت تا نشان بدهد که چقدر می تواند برای میلان موثر باشد.

او بعد از پشت سر گذاشتن دو بازیکن حریف، با ضربه ای محکم در آستانه فرو ریختن دروازه حریف بود اما ضربه او با اختلاف بسیار کمی از کنار دروازه به بیرون رفت.

مثلث جوان خط حمله میلان، بالوتلی در وسط و الشعراوی و نیانگ در دو سمت، از همین حالا هم نوید روزهای خوبی را می دهند. ترکیبی که با قدرت، سرعت و تکنیک بالا، می توانند هر خط دفاعی را به دردسر بیندازند.

شاید حتی بعضی ها اعتقاد داشته باشند که این سه بهترین خط حمله سری آ را تشکیل می دهند (هرچند ممکن است طرفداران رم با داشتن توتی، اسوالدو و لاملا نظر دیگری داشته باشند) و به زمان اندکی برای هماهنگی آنها نیاز بود.

درخشش بالوتلی و پاس چشم بسته او برای نیانگ، یک موقعیت عالی را برای میلان به وجود آورد و تنها دروازه اودینزه، دنیل پادلی، بود که دروازه تیمش را نجات داد.

در نهایت این بالوتلی بود که قفل دروازه حریف را باز کرد. ارسال الشعراوی از سمت چپ، و ضربه مهارنشدنی بالوتلی، گل اول بازی را رقم زد. خوشحالی بعد از گل او و رضایتی که در چهره اش بود نشان می داد از اینکه به خانه برگشته، خوشحال است.

بهترین انتقال ژانویه اروپا (به انتخاب بسیاری از کارشناسان) با حضور در عمق دفاع حریف، به الشعراوی و نیانگ اجازه می داد تا از فضای پشت سر او استفاده کنند. ضمن اینکه جابجایی های پیاپی آنها به یک کابوس برای مدافعان اودینزه تبدیل شده بود. به این ترتیب، در اولین بازی مثلث "ال- با- نی" نشان داد که از چه قدرتی برخوردار است.

بالوتلی می توانست در همان نیمه اول، دومین گلش را نیز با یک ضربه فنی زیبا برای میلان به ثمر برساند. چند دقیقه هم یک موقعیت خوب برای نیانگ ایجاد کرد که به تیر دروازه برخورد کرد.

گل اودینزه که روی ضربه پینزی و برخورد آن به بازیکنان در بین راه به دست آمد، برای دقایقی جشن بالوتلی را خراب کرد اما سوپر ماریو غیر قابل مهار بود. در وقت های تلف شده بازی، داور یک ضربه پنالتی به سود میلان اعلام کرد.

پائولو والری، داور بازی، تکل توماس اورتاکس روی الشعراوی را خطا تشخیص داد و یک ضربه خطا به سود میلان اعلام کرد.

بالوتلی که در تمام دوران حرفه ای اش تنها یک پنالتی از دست داده، پشت ضربه قرار گرفت و آن را تبدیل به گل کرد. جو هارت، دروازه بان منچسترسیتی، گفته بود بالوتلی در دو فصل و نیمی که در این باشگاه بوده، تنها یک پنالتی در تمرینات از دست داده بود.

این یک پایان بی نقص برای یک شروع عالی بود. با توجه به اینکه خط حمله میلان می تواند حداقل برای یک دهه دیگر در کنار هم بازی کند، می توان انتظار داشت که روزهای هیجان انگیزی تری پیش رو بالوتلی باشد.

19. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •