سلام
شرمنده شاید اینجا جاش نباشه ولی من تازه از خدمت برگشتم و اخبار ضد و نقیضی مبنی بر احتمال حذف کنکور 92 شنیدم .
اگه دوستان محبت کنن و بگن این قضیه صحت داره یا شایعه است ، ممنون میشم .
با تشکر . . . .
سلام
شرمنده شاید اینجا جاش نباشه ولی من تازه از خدمت برگشتم و اخبار ضد و نقیضی مبنی بر احتمال حذف کنکور 92 شنیدم .
اگه دوستان محبت کنن و بگن این قضیه صحت داره یا شایعه است ، ممنون میشم .
با تشکر . . . .
نخیر اینگونه نیست احتمال حذف کنکور93هست.
اگه حذف بود این موسسات مثل گزینه2 این همه تبلیغ نمی کرد!!بعدش همین طور الکی نیس بیان بگن کنکور امسال حذف باید امتحانات دبیرستان هماهنگ بشن و....!!!!!!!
با سلام خدمت تمام کنکوریهای92 و کسانی که پشت کنکور مانده اند!
میخواستم چیزی بگم که شاید زیاد بهش توجه نشده:خـــــــرید کتاب
شاید فکر کنید که من برای فروش کتب خودم اینو میگم اما اگر خواستین کتاب بخرین نه اینکه از من بلکه از بچه های سال پیش اگر کتب سالم و قابل استفاده دارن تهیه کنید.
چـــــــــــــــــــــرا؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به ذکر چند مثال بسنده میکنم!!
1.کتاب درک متن به زبان ساده نوشته دکتر اناری ناشر مبتکران کتاب خودم چاپ پنجم1390 قیمت:4500تومان اما چاپ هفتم قیمت:11000تومان!!!؟؟؟(تفاوت را احساس کنید!بانک.. ولش کن)mobtakeran.com
2.کتاب اموزش و تست ریاضیات گسسته و جبر و احتمال انتشارات فار نوشته عطاصادقی و احسان موسوی کتاب خودم ویراست دوم 1390قیمت:10500تومان اما حالا قیمت:17500تومان
pharepub.com
3.کتاب زبان فارسی نوشته دکترسبطی نشردریافت کتاب خودم جلد1 نوبت چاپ ششم1390 قیمت:4500تومان و جلد2 نوبت چاپ چهارم1390 قیمت:6000تومان درکل:10500تومان اما حالا جلد1 قیمت:8000تومان و جلد2 قیمت:9000تومان درکل:17000تومانdaryaft-pub.com
- حالا خود دانید اگر کتابی مد نظرتان بود به من بگید اگر داشتم و کتاب قابل استفاده بود باهم به توافق می رسیم و شما صاحب کتاب می شوید!مثلا همین زبان فارسی رو از جلد1 فقط درس اول را خواندم و دیگر لایش را باز نکردم جلد2 که دیگر هیچ!
ببخشید اگه سرتون رو درد اوردم فقط میخواستم روشنتون کنم.بـــــه امیـــــــد پیروزی شما در کنکــــــور
متاسفانه بعد از این که این کتاب رو خریدم و صد تا تست زدم تازه به فکر مقایسه افتادم چون کلا با روش کتابهای تستی آشنا نبودم ، بعد از زدن تست ها تازه فهمیدم که روش چطوریه ! گاج مدل سوالاتش با خیلی سبز فرق های خاصی داشت به خاطر همین گیج شدم که کدومش به مدل کنکور نزدیک تر میتونه باشه !
خود شما اگه بخوای از الان شروع کنی و دوباره بخونی برای کنکور ، البته نه برای 5000برای یک دهم یا یک صدم این رتبه ، روزانه چند تست تخصصی تشریح میکنین؟ من به همون مدل یادگیری توی تست که شما میگی اعتقاد دارم و با همون روش کار میکنم و به خاطر این که یادگیری همراه با تست زمان میبره ، تشریح تست ها هم برام زمان میبره ! در ضمن باید برای دروس دیگه هم وقت بزارم !
فعلا مشاور خوب در دسترسم نیست چیزی که در دسترسمه بچه های کنکوری سمپاد و این سایت هستند و مطالب اینترنت !
سلام دوست من
ببینید هنوز هیچ برنامه و توجیحی واسه حذف کنکور ندارن
الان مشخص نیست سال بعد چند درصد نمرات سوم تاثیر داره آیا پیش تاثیر داره یا نه
پس نمیشه گفت
ولی طبق قانون تا سال دیگه اخرین کنکور هست که به نظر من عملی نست.
پس به طور قطع کنکور 92 داریم
سلام
دوستان من دو سال از درس و مدرسه دور بودم الان میخوام ادامه بدم!
رشتم تجربیه میخوام برای تجربی کنکور بدم حالا میخوام کمکم کنید، چه کتاب هایی لازمه بگیرم هم برای توضیح و هم برای تست و اینکه چطور بخونم؟ روزی چند ساعت ؟ چه درسهایی رو باید بخونم؟ همه درس هایی که تو دوم و سوم و پیش بود میاد کنکور؟ چون چند ساله تو حال و هوای درس نبودم میخوام کامل یاد بگیرم و یه رتبه خوب بیارم
ممنون میشم راهنماییم کنید![]()
برای سال 90 هم از این اخبار زیاد بود تازه اونها ضد و نقیض هم نبودن![]()
سلام دوست من وقتی شما تصمیم گرفتید دوباره کنکور بدید
این یعنی شما میتوانید با اراده به انچه میخواهید برسید.
خب ابتدا منابع کنکور رو ببیند با توجه به رشته شما
برخی کتب تغییر داشته کتاب جدید بگیرید.
بهترین روش برای موفقیت در کنکور فهم مفاهیم کتاب درسی است...
ابتدا بر کتاب مسلط شوید سپس کتاب تست و کنکور های سال قبل
موفق باشید
راستش من فارغ التحصیل سال 83 هستم . معدل واسه من لحاظ نمیشه . درسته ؟
دوستان پیرو پست های گذشته این لیست رو پیشکش میکنم شاید که قبول افتد!
برای قیمت بعضی در حد نو است اما بعضی ازجلد جدا شده! برای شما مهم نیس که تستای کتاب زده شده اند(خیلی مهمه)؟؟؟؟برای قیمت اونایی که نو هستن رو کمی از قیمت جلد کم کنیم و اونایی که خرابترن رو بیشتر کم کنیم. شما هم نظرتون رو بگید.موافقید؟
لیســــت
ادبیات:تاریخ ادبیات رمزینه نوه نوه 1هفته قبل کنکور خریدمش اخرین ویرایش--قرابت سبطی--زبان فارسی سبطی در حد نو--املا و لغت سبطی--ارایه رمزینه--
عربی:عربی به زبان ساده ایاد فیلی مبتکران
دینی:جامع الگو--ایات الگو اخرین ویرایش که رنگی شده در حد نو
زبان:کیاسالار اما تستاش رو زدم(برای شما مهمه؟)--واژه نامه کیاسالار در حد نو--درک متن به زبان ساده شهاب اناری
هندسه 1و2 و تحلیلی و امار:گاج سفید
گسسته و جبر:اموزش و تست فار
دیف و ریاضی:کلاس رفتم---جزوه..--ابی قلمچی در حد پوکیده
فیزیک:کلاس رفتم---جزوه..خوشخوان--بنفش قلمچی--ابی قلمچی در حد پوکیده
شیمی:ازدوم تا پیش2 تست مبتکران همه جدید مثلا سوم 2جلدیه!
***کتب دیگری هم هس که من یادم رفت بنویسم شاید! یا مثلا برای قرابت دوست نزدیکم که باهم کتب رو می خریدیم اون الگو داره و از این کتاب های مبحثی و کوچولو زیاد داره!!!
حالا شما کتبی که تو این لیست نیست رو بگو شاید براتون تونستم تهیه کنم.
موفق باشید!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)