تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 281 اولاول ... 374344454647484950515797147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 2804

نام تاپيک: ✔ انتخاب رشته ی کنکوری های 91 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت

اگه نباشه جاش خالی می مونه morix_001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جالب
    منم دقیقا همین شرایط رو دارم و میخوام برم نرم افزار ولی اصلا سخت افزار نه
    همه این ها رو هم در آورده بودم ولی مساله ی دیگری که هست اینکه ظرفیت رشته های دیگه مثل برق و مکانیک که پر طرفدار تر هستند هم زیاد شده ( وی شریف و تهران و امیر کبیر و علم و صنعت به صورت کلی ) و این هم تا حدودی موثر
    آره الان دیدم ! خیلی بیشتر شده ... فکر کنم با این اتفاقایی که افتاده احتمال نرم افزار قبول شدنم تو علم و صنعت خیلی رفته بالا .

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام

دوستان کسی هم باشه ما رو راهنمایی کنه ممنون میشم

ناجور بین سخت افزار و نرم افزار موندم

علاقم شدیدا به نرم افزاره(ضمن این که دانشچوی انصرافی مهندسی شیمی هستم و تقریبا مسایل دانشگاهی رو بلدم)

دوستان که گفتید که فکر تغییر گرایش در مقطع کارشناسی نباشم حالا سوالم اینه که مهندسی سخت افزار اگه بخونم چقدر ممکنه و چقدر سخت میشه اگه بخوام واسه ارشد برم گرایش نرم افزار یا هوش مصنوعی؟(سربازی هم معافم و از اون لحاظ مشکلی نیست و وقت دارم)

رشته مهندسي كامپيوتر در مقطع كارشناسي داراي دو گرايش سخت افزار و نرم افزار هستش البته اين دو گرايش در مقطع كارشناسي تفاوتزیادی با هم ندارن .
    گرايش سخت افزار تو زمینه های پژوهشي و صنعتي در خصوص قطعات، بردها، تجهيزات و در نهايت سيستم هاي كامپيوتري هستش و يكي از شاخه هاش هم معماري كامپيوتر (طراحي و ساخت كامپيوتر) هستش !
    گرايش نرم افزار كامپيوتر هم فعالیت تو زبانهاي مختلف برنامه نويسي، سيستم هاي عامل مختلف و طراحي انواع الگوريتم ها هستش !

در مورد گرایش هوش مصنوعی هم چون یه گرایش نرم افزاری هستش باید درسای این رشته رو بخونی ! مثل
    مدارهاي الكتريكي، طراحي الگوريتم‌ها، هوش مصنوعي !
    البته شما بجای این درها تو کارشناسی واحدهای معماری کامپیوتر (
    مدارهاي الكتريكي،VLSI ، الكترونيك ديجيتال، انتقال داده‌) رو پاس کردین ! در کل به بچه های سخت افزار توصیه میکنن که بیان نرم افزار ! اما برعکسش نه ! نه اینکه نباشه ها ! هست ! اما از این حالت به اون یکی راحت تره !

3. این کاربر از eblisandenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مهندسی مواد چطوره ؟
    همون متالورژیه.
    یه بار دیگه ام گفتم که دختر عمه من با فوق لیسانسش جزوه های شوهرشو تایپ میکنه
    بیشتر تو کشورای صنعتی کاربرد داره نه ایران.
    Last edited by xerxes again; 08-08-2012 at 13:36.

پروفشنال fouad-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام.
    دوستان توی انتخاب رشته مجازی، بهترین رشته ای که برام زده، علوم اقتصادی/نظری دانشگاه تهران هست. چه جور رشته ایه؟ میشه یکم توضیح بدین؟
    خودتون بودید، هوشبری آزاد تهران رو انتخاب میکردین یا علوم اقتصادی دانشگاه تهران یا مهندسی شیمی آزاد اصفهان (شهرضا)؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه gomnam23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    esfehan

پيش فرض

همون متالورژیه.
    یه بار دیگه ام گفتم که دختر عمه من با فوق لیسانسش جزوه های شوهرشو تایپ میکنه
    بیشتر تو کشورای صنعتی کاربرد داره نه ایران.
    صد در صد رشته ی دخترونه ای نیست. چون نه خود دخترا راضی میشن کارای سنگینی مثل پا کوره وایسادن و کار تو شرکتهای بزرگ رو قبول کنه ، نه شرکتها راضی میشن که دخترا رو واسه این کارا بگیرن.
    اتفاقن تو کشورهای مواد خام دار مثل ایران کار واسش بیشتره، هر چند کشورایی مثل آلمان هم شرایط بسیار عالی دارن واسه مواد ولی اکثر کشورای صنعتی رو آوردن به صنایع high tech و تولید مواد خام رو به کشورهای در حال پیشرفت سپردن، کشورای صنعتی بیشتر به طراحی نیازمندن، مثل مهندسای مکانیک

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

سلام .... من بعد از یه سری تحقیقات به نتایج زیر رسیدم ( 860 ریاضی منطقه 2)
    1-نفت امیر کبیر
    2- مهندسی شیمی امیر کبیر
    3- مهندسی شیمی شریف ( خیلی خیلی خوش بینانه )
    4- عمران علم و صنعت
    5-برق- قدرت شهید بهشتی
    6- مهندسی مواد شریف
    6- مکانیک صنعتی اصفهان

من خودم بین نفت و شیمی موندم .... لطفا یکی راهنمایی کنه کدومشون بهتر تره ؟؟؟ ( هم از لحاظ کار و درآمد)
    از اونجایی که گفتید مکانیک و عمران قبول نمیشید ( تهران البته ) و بین نفت و م. شیمی موندید، باید بگم از نظر درآمد و شغل هر دو خوبن. نفت بهتره.
    ولی اگه به مکانیک علاقه داری، از اونجایی که م. شیمی به مکانیک سیالات شبیهه به نظرم میتونه گزینه خوبی باشه. شریف هم احتمال داره بیاری.

8. این کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

سلام

دوستان کسی هم باشه ما رو راهنمایی کنه ممنون میشم

ناجور بین سخت افزار و نرم افزار موندم

علاقم شدیدا به نرم افزاره(ضمن این که دانشچوی انصرافی مهندسی شیمی هستم و تقریبا مسایل دانشگاهی رو بلدم)

دوستان که گفتید که فکر تغییر گرایش در مقطع کارشناسی نباشم حالا سوالم اینه که مهندسی سخت افزار اگه بخونم چقدر ممکنه و چقدر سخت میشه اگه بخوام واسه ارشد برم گرایش نرم افزار یا هوش مصنوعی؟(سربازی هم معافم و از اون لحاظ مشکلی نیست و وقت دارم)
    تا الان کلی در این مورد نظراتشون رو گفتن باز نتونستی جمع بندی کنی؟
    ببین صرف اینکه دانشگات شریف باشه نزن سخت افزار. وقتی علاقت شدیدا به نرم افزاره!
    با اینکه به نظرم نرم افزار و سخت افزار متفاوت ترن با سخت افزار با برق، از اونجایی که من برق دوست داشتم، بازم سخت شریف رو به خاطر دانشگاه اولویت ندادم، حالا شما که نرم افزار میخواید دیگه خودتون حساب کنید.
    دو روز دیگه که برید دانشگاه (خوب باشه، میخواد شریف نباشه ) دیگه جو شریف اینا کمتر میشه و منطقی که بشید میگید اینهمه دانشگاههای مختلف، اونوقت بین تاپ ها هم کار گیر نمیاد؟؟؟
    به نظرم اگه واقعا علاقت به نرم افزاره، از اونجایی که رتبت 246 منطقه سه شده شریف قبول نمیشی و باید به فکر نرم افزار های دیگه دانشگاههای تهران باشی ( مخصوصا بومی هم نیستی ) .

10. این کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

آره الان دیدم ! خیلی بیشتر شده ... فکر کنم با این اتفاقایی که افتاده احتمال نرم افزار قبول شدنم تو علم و صنعت خیلی رفته بالا .
    تازه اگه اصلاحیه رو دیده باشی بازم ظرفیت ها تغییر کرده. مثلا مکانیک امیرکبیر نزدیک 30 40 نفر ظرفیتش تو اصلاحیه افزایش پیدا کرده. کلا امسال نونتون تو روغنه.

واسه من معدل خیلی مهمه اقایونی که تهرانن خبر دارن دان خواجه نصیر یا شهید بهشتی خیلی سختگیرن اساتید؟میشه معدل خوب اورد؟یا همش با ۱۳ و ۱۴ است؟با روزی ۲ تا ۳ ساعت درس خوندن میشه خوب معدل اورد؟کلا جو دانشگاه های تهران از این لحاظ چه جوریه؟
    باید هدفت از معدل خوب مشخص باشه. برای چی و چه رنجی.
    ولی کلا من از دانشگاه امیرکبیر براتون بگم، آره میشه معدل اورد ولی بستگی به زحمت خودتون داره و معمولا ترم های بالاتر معدل آوردن سختتر میشه ( معمولا سال دوم ). ولی اونجور هم نیست که نشه. ( دروس عمومی مثل ریاضی و... هم آسونتره به مراتب )
    در مورد دانشگاه تهران وضعیت تقریبا مثل امیرکبیر ( با توجه به دوستایی که دانشگاه تهران داشتم میگم ) . مثلا امیرکبیر از میان ترم اول شروع میکنه تا پایان ترم سختتر میشه، یا بچه های 88 تهران میگفتن از میان ترم اول سخت شروع میشه و تا پایان ترم آسونتر میشه - البته فقط برای دروس پایه مثل ریاضی و فیزیک صادقه چون جامع برگزار میشه، وگرنه بقیش فقط به استاد بستگی داره -. اما دانشگاه شریف حالگیریه. با وضعیت متوسط بری قید معدل بالا رو باید بزنی. میگن نمرات خیلی پایینه آخر سر یه خورده نمره میدن تا درصدی قبول بشن بلاخره. حالا اینو دقیق نمیدونم الکی امیدوارم نترسید ( بچه های شریف داریم اینجا ولی نمیدونم چرا ساکت شدن ! )
    Last edited by vahid-p; 08-08-2012 at 16:13.

12. این کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

ظرفیت داروسازی می دونی چقدره؟ (یعنی کل ایران چقدر)
    داروسازی1130 داوطلب

موفق باشید

داره خودمونی میشه ahamid555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    فردا!

پيش فرض

سلام دوستان از کجا میتونم بفهمم که کدوم دانشگاه تو چه رشته ای چه رتبه ای داره؟
    مثلا من بین شیمی امیرکبیر و شیمی تهران موندم کدومو اول بزنم
    احتمالا تلاشمو برای تغییر رشته بکنم کدومش قانون تغییر رشتش راحتتره؟ لطفا زودتر جواب بدید که می خوام زودتر انتخاب رشته کنم ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •