شايد كمي لب مرز باشه . به هر حال همانطوريكه در پستهاي قبلي هم گفتم با توجه به اينكه ميخواهيد روي اين هارد ويندوز نصب كنيد سيگيت از سري 7200.14 انتخاب مناسبي هست .مدلش atx 300 real
شايد كمي لب مرز باشه . به هر حال همانطوريكه در پستهاي قبلي هم گفتم با توجه به اينكه ميخواهيد روي اين هارد ويندوز نصب كنيد سيگيت از سري 7200.14 انتخاب مناسبي هست .مدلش atx 300 real
سلام
دوستان من قبلا هم این سوال رو پرسیدم ولی جوابی دریافت نکردم
ایا امکانش هست یه درایو هیبردی رو هَک کرد طوری که به جای این که SSD به عنوان کش استفاده بشه به عنوان یک پارتیشن مجزا استفاده بشه؟![]()
یه سوال
چرا تو انجمن برای خرید هارد 1 ترا بین st1000dm003 و WD10EZEX معمولا اون سیگیت رو پیشنهاد میدن !؟ چون من که نگاه میکردم سرعتشون تقریبا در یه سطح هست
چون من خودم میخوام وسترن بگیرم میخواستم ببینم اون وسترن مشکل خاصی داره !؟ ( چون الان چند ساله سیگیت داشتم میخوام وسترن بگیرم )
سلام از بین این 2 به نظر شما کدوم بهتره:
Western Digital My Passport Ultra Portable Hard Drive - 1TB
و
Silicon Power External Hard Drive Armor A80 - 1TB
اگه هرد خوب 1 ترا هم که از اینا بهتر است ممنون میشم معرفی کنید
سلام .
اگر در هنگام حمل و نقل ، جابجايي و استفاده دقت ميكنيد بنظرم مدل اولي را بخريد . مدل دومي به خاطر بدنه مستحكم و ضد ضربه اي كه داره حتي نيازي به كيف هارد ندارد .
من شنیده بود دومی اگر در حال استفاده ازش باشی و ضربه ی کمی بخوره براش مشکل پیش میاد درسته؟
همانطوريكه در اين پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) هم توضيح دادم زمانيكه هارد در حال كار هست نبايد ضربه يا شوكي وارد بشود . قابلیت ضد ضربه بیشتر در مواقعی مطرح هست که هارد خاموش (non-operating) هست .
مرسی از جوابتون !
تفاوت هاردهای ssd با هاردهای معمولی فقط در لود ویندوز است یا قابلیت های بهتری هم دارد و یا کلا ارزش خرید ندارد هارد خودم سیگیت 7200.14 است
کلا تفاوتی توی فریم بازی دارد یاخیر
سلام خدمت دوستان عزیز
من یه هارد اکسترنال میخواستم بخرم و اینطور که بعضی از دوستان میگن WD مطرح تره که برا همین اومدم بپرسم نظر شما چیه؟ اگه میشه یه برند و مدل خوب معرفی کنید برای یک عمر استفاده ( داستان ما ایرانی ها)
از نظر بودجه هم مشکلی نیست...
حجم مورد نیاز 1 ترابایت.
ترجیها ضد ضربه.
2 و 3 USB.
خودم تو دی جی کالا با مشخصات مورد نظرم اینارو پیدا کردم ، ولی اصل اونی هست که شما میگید.
Silicon Power External Hard Drive Armor A80 - 1TB
Western Digital My Passport Ultra Portable Hard Drive - 1TB
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)