باسلام;پستهای من ارسال نمیشن ;مشکل از چیه ?از مدیران خواهش میکنم این مشکل رو برطرف کنند !باتشکر
باسلام;پستهای من ارسال نمیشن ;مشکل از چیه ?از مدیران خواهش میکنم این مشکل رو برطرف کنند !باتشکر
در صفحه اصلی هر بخش یا زیربخش روی گزینه جوابهای تاپیک موردنظر کلیک کنید تا لیست پست دهنده های اون تاپیک بیاد و اسم فرد مورد نظر رو با Ctrl+F پیدا کنید و روی عدد تعداد پستها بزنید تا لیست پستهای اون شخص ظاهر بشه...
[در این انجمن(سرآغاز...) امتحان نکنید چون لیست تعداد پستها رو میاره ولی برای نمایش پستها اررور میده، ولی در باقی انجمنها درست کار میکنه]
شما بخاطر آغاز فعالیت محدودیت ارسال دارید و باید پستهاتون توسط مدیر اون بخش ابتدا خونده و بعد نمایش داده بشه، بعد از مدتی این محدودیت حذف میشه(10-20 پست و طی چند وقت)
اگر میشد مثل ورژن قبل، پستهای ارسالی با حد فاصله کمتر از زیر 2 یا 5 دقیقه یک کاربر بهم متصل میشدن بهتر بود.
ســلام...
من قبلا زمانی که میخواستم ببینم به پست های من جواب داده شده...یا تاپیکی برام مهم بود و دنبالش میکردم ..تو اون تاپیک ها مشترک نمیشدم...از قسمت جستجوی پیشرفته اسم کاربریم رو سرچ میکردم...تمام تاپیک هایی که توشون پست داده بودم رو برام طبق ساعت مرتب میکرد.....صفحه اول رو چک میکردم کافی بود...اونطوری نیازی نبود توی کلی تاپیک مشترک بشم.....الان دیگه نمیشه این کارو کرد...خیلی قاطی پاتی هست.
دو سه روز اول منم حسابی اذیت شدم اما الان خیلی راحتم. فرم جدید لذت بخشه. ریزه کاری ها هم که داره به سرعت انجام میشه.![]()
سلام
لطفا این قابلیت رو اضافه کنید
در فروم های دیگه (مثلا PT ) وقتی از کاربری تشکر میشه یا از ما تشکر می کنند در منوی اطلاع رسانی گزارشش رو میده. چرا اینجا اینطوری نیست؟
هنوز هم اگه يه پيام جديد مياد منوي اطلاع رساني چشمك نميزنه.....
من از يك شنبه هر روز مي اومدم مي ديدم هيچي تو صفحه نيست. تا اينكه امروز گفتم بذار كليك كنم رو اين متني كه پايين نوشته Full Site . كه تازه سايت باز شد.
تمپليت ديفالت vb4 خيلي خوبه. يعني نسبت به اون نسخه قبلي كه خيلي تميز تر و منظم تره. سرعت هم خوب شده ولي اون يكي استايل خيلي الكيه. بيشتر اون تمپليت رو تو فروم هاي تازه كار و مبتدي مي بينم!
فونت و سايز ها هم تو اون تمپليت بزرگ و غير استاندارده!
ولي در كل من كه خيلي خيلي راضي هستم. در كل داشتم نا اميد ميشدم. فكر كردم دوستان از پس آپديت بر نيومدن ،ارشيو هم خداي نكرده تركيده!
خسته نباشيد.
ولي شايد اين مشكلي كه واسه من پيش اومده واسه خيلي ها هم پيش اومده باشه. يه پيغام تو صفحه اول بزنيد كه در صورت باز نشدن سايت روي گذينه ي full site كليك كنن!
![]()
Last edited by Milad4171; 25-05-2012 at 19:48.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتم از مقایسه ستون مشخصات کاربری در پست ها در دو مرورگر IE 9.0 و FF 12.0. به نظرم استایل هر دو هنوز مثل قبل نشده...
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)