تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 65 اولاول ... 3743444546474849505157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 645

نام تاپيک: بحث و تبادل نظر درباره ی تغییرات ایجاد شده در انجمن های پی سی ورلد (سوالات و اشکالات)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

باسلام;پستهای من ارسال نمیشن ;مشکل از چیه ?از مدیران خواهش میکنم این مشکل رو برطرف کنند !باتشکر

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

نمی دونم این قابلیت هست یا نه ولی اگه بشه توی یک تاپیک خاص، پست های یک فرد خاص رو ردیف کرد و بین اونها سرچ کرد عالی میشه!!!
    در صفحه اصلی هر بخش یا زیربخش روی گزینه جواب‏های تاپیک موردنظر کلیک کنید تا لیست پست دهنده های اون تاپیک بیاد و اسم فرد مورد نظر رو با Ctrl+F پیدا کنید و روی عدد تعداد پستها بزنید تا لیست پستهای اون شخص ظاهر بشه...
    [در این انجمن(سرآغاز...) امتحان نکنید چون لیست تعداد پستها رو میاره ولی برای نمایش پستها اررور میده، ولی در باقی انجمنها درست کار میکنه]
    ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک برای مشاهده ی عکس در سایز بزرگ ، کلیک کنید نام: answersn.jpg مشاهده ها: 7 حجم:19.4 کيلو بايت  

3. این کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

باسلام;پستهای من ارسال نمیشن ;مشکل از چیه ?از مدیران خواهش میکنم این مشکل رو برطرف کنند !باتشکر
    شما بخاطر آغاز فعالیت محدودیت ارسال دارید و باید پستهاتون توسط مدیر اون بخش ابتدا خونده و بعد نمایش داده بشه، بعد از مدتی این محدودیت حذف میشه(10-20 پست و طی چند وقت)

اگر میشد مثل ورژن قبل، پستهای ارسالی با حد فاصله کمتر از زیر 2 یا 5 دقیقه یک کاربر بهم متصل میشدن بهتر بود.

آخر فروم باز مهندس الهه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

نوشته ها از کادر بیرون میزنهدر مانیتور
    crt

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

ســلام...
    من قبلا زمانی که میخواستم ببینم به پست های من جواب داده شده...یا تاپیکی برام مهم بود و دنبالش میکردم ..تو اون تاپیک ها مشترک نمیشدم...از قسمت جستجوی پیشرفته اسم کاربریم رو سرچ میکردم...تمام تاپیک هایی که توشون پست داده بودم رو برام طبق ساعت مرتب میکرد.....صفحه اول رو چک میکردم کافی بود...اونطوری نیازی نبود توی کلی تاپیک مشترک بشم.....الان دیگه نمیشه این کارو کرد...خیلی قاطی پاتی هست.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دو سه روز اول منم حسابی اذیت شدم اما الان خیلی راحتم. فرم جدید لذت بخشه. ریزه کاری ها هم که داره به سرعت انجام میشه.

8. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

پيش فرض

سلام

لطفا این قابلیت رو اضافه کنید

در فروم های دیگه (مثلا PT ) وقتی از کاربری تشکر میشه یا از ما تشکر می کنند در منوی اطلاع رسانی گزارشش رو میده. چرا اینجا اینطوری نیست؟

10. این کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

هنوز هم اگه يه پيام جديد مياد منوي اطلاع رساني چشمك نميزنه.....

12. 2 کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من از يك شنبه هر روز مي اومدم مي ديدم هيچي تو صفحه نيست. تا اينكه امروز گفتم بذار كليك كنم رو اين متني كه پايين نوشته Full Site . كه تازه سايت باز شد.
    تمپليت ديفالت vb4 خيلي خوبه. يعني نسبت به اون نسخه قبلي كه خيلي تميز تر و منظم تره. سرعت هم خوب شده ولي اون يكي استايل خيلي الكيه. بيشتر اون تمپليت رو تو فروم هاي تازه كار و مبتدي مي بينم!
    فونت و سايز ها هم تو اون تمپليت بزرگ و غير استاندارده!

ولي در كل من كه خيلي خيلي راضي هستم. در كل داشتم نا اميد ميشدم. فكر كردم دوستان از پس آپديت بر نيومدن ،‌ارشيو هم خداي نكرده تركيده!

خسته نباشيد.
    ولي شايد اين مشكلي كه واسه من پيش اومده واسه خيلي ها هم پيش اومده باشه. يه پيغام تو صفحه اول بزنيد كه در صورت باز نشدن سايت روي گذينه ي full site كليك كنن!
    Last edited by Milad4171; 25-05-2012 at 19:48.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتم از مقایسه ستون مشخصات کاربری در پست ها در دو مرورگر IE 9.0 و FF 12.0. به نظرم استایل هر دو هنوز مثل قبل نشده...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •