تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 82 اولاول ... 3743444546474849505157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 819

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Emsisoft ( راهنمای تاپیک در پست اول و دوم )

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

دوست خوبم محمد خواستن که نظرم رو در مورد نسخه جدید امسی سافت بیان کنم که فکر کردم تاپیکش پست بذارم تا شاید بیشتر بحث بشه و به درد بخور باشه
    من آخرین ورژن امسی سافتی که استفاده کردم فکر کنم 5 بود که Ikarus یکی از انجین ها بود قاعدتاً تا الان خیلی فرق کرده و پیشرفت های خوبی داشته
    نکته مهم همون اضافه کردن بیت دیفندر بود که البته از نسخه های قبل شاهد بودیم

در نشخه جدید حجم آپدیت ها واقعاً من رو شگفت زده کرده و واسه ما ایرانی ها خیلی مطلوب شده مثلاً میبینی حجم آپدیت رو زده 30 مگابایت ولی ترافیک رو زیرنظر میگی میبینی 3 تا 4 مگ بیشتر دانلود نکرده که خیلی جالبه و از خود بیت دیفندر هم در این قضیه خیلی جلوتر افتاده

سرعت پاکسازی ویروس ها هم خیلی خوب شده و نکته دیگه آلارم هایی هست که میده , قبلاً یادمه موقع این آلارم ها گاهی سیستم هنگ میکرد ولی الان اصلاً اینجور نیست

وب گاردش فالس آلارم خیلی کمی داره که قبلا اینجور نبود و رو مخ بود تقریباً(البته قبلا بازم میگم ورژن های پایین تر از 7 بود)
    ا
    ستفاده از سی پی یو و رم هم چه در حالت Idle و چه حالت اسکن بهبود پیدا کرده

در کل یک سوئیت کامل برای کاربران هست که میتونه نیازهای اونها رو تامین کنه چند مورد باقی میمونه که بیشتر مربوط به ابزار جانبی است
    دوست دارم اینها رو در امسی سافت شاهد باشیم:
    رابط کاربری یکی از نقطه ضعف های این برنامه هست به نظرم و هرچه زودتر باید بهبود پیدا کنه ( که البته شنیدم در نسخه 9 تغییر میکنه)

یه مورد کوچیکی که بود این بود وقتی یکی از قسمت ها رو مثل فایل گارد رو غیرفعال میکنی آلارمی در این مورد نمیده و رنگ ایکونش هم تغییر نمیکنه که به نظرم کاربر رو متوجه کنه بهتره ...خود من شده برای تست ویروس گارد رو غیرفعال کردم دیگه یادم رفته فعالش کنم

تنظیماتش خوبه نسبتاً ولی یکم برای کابرارن حرفه ای تغییراتی رو توش بدن به نظرم بد نیست و دست کاربر رو بیشتر باز بذارن

کلود آنتی ویروس و اعتبار سنجی فایل ها از مواردی هست که میتونن به محصولشون اضافه کنند(در هنگام اجرای برنامه ها دیدم گزینه ای با این مضمون که در حال "برقراری ارتباط با امسی سافت نتورک برای آنالیز فایل" بر روی صفحه ظاهر میشه ولی کاربردش رو دقیقاً نمیدونم چیه و اطلاعاتی داده نمیشه) (و پرانتز دوم آپدیت های سریع تا حدودی این مورد رو پوشش داده ولی خب کلود یه چیز دیگه ست )
    یه سری موارد هم هست که میتونن برای تبلیغ بیشتر محصولشون اضافه کنند مثل parental control...sandboxie و ...

بازم میگم امسی سافت یک محصول متناسب با نیاز کاربران هست که امیدواریم روز به روز بیشتز پیشرفت کنه
    Last edited by jolan57; 27-08-2013 at 02:14.

2. 7 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه holyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    far far away

پيش فرض

در تکمیل فرمایش دوستمون باید بگم که امسی سافت بعضی سایتها 8pic.ir یا upload.tehran98.com رو کلا از دسترس خارج می کنه (بر فرض ویروسی بودن یک عکس که تو سایت خاصی آپلود شده نباید کل سایت رو آلوده دونست!!!) دوستان لطفا به اطلاع مسئولان امسی برسونید.

4. 3 کاربر از holyboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در تکمیل فرمایش دوستمون باید بگم که امسی سافت بعضی سایتها 8pic.ir یا upload.tehran98.com رو کلا از دسترس خارج می کنه (بر فرض ویروسی بودن یک عکس که تو سایت خاصی آپلود شده نباید کل سایت رو آلوده دونست!!!) دوستان لطفا به اطلاع مسئولان امسی برسونید.
    درود

بستگی به تنظیمات شما دارد

در تنظیمات پیشفرض با باز شدن سایت آلوده، یک پاپ آپ میاد و تصمیم را به کاربر می سپارد.
    دکمه تایید به معنای بلاک شدن سایت (تایید هشدار) و دکمه "تیک" به معنای باز شدن سایت است.

6. 4 کاربر از arfnpm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    far far away

پيش فرض

درود

بستگی به تنظیمات شما دارد

در تنظیمات پیشفرض با باز شدن سایت آلوده، یک پاپ آپ میاد و تصمیم را به کاربر می سپارد.
    دکمه تایید به معنای بلاک شدن سایت (تایید هشدار) و دکمه "تیک" به معنای باز شدن سایت است.
    سپاس.درسته اما بهتره که امسی خودش تشخیص بده که صفحه اصلی این سایت مشکل نداره تا اینکه انتخاب رو به کاربر غیر حرفه ای مثل من!!!واگذار کنه.چیزی که مشخصه اینه که خود سایت آلوده نیست واین یک فالس آلارمه

8. 3 کاربر از holyboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    اصفهان يگانه شهر زيباي خدا

پيش فرض

دوست خوبم محمد خواستن که نظرم رو در مورد نسخه جدید امسی سافت بیان کنم که فکر کردم تاپیکش پست بذارم تا شاید بیشتر بحث بشه و به درد بخور باشه
    من آخرین ورژن امسی سافتی که استفاده کردم فکر کنم 5 بود که Ikarus یکی از انجین ها بود قاعدتاً تا الان خیلی فرق کرده و پیشرفت های خوبی داشته
    نکته مهم همون اضافه کردن بیت دیفندر بود که البته از نسخه های قبل شاهد بودیم

در نشخه جدید حجم آپدیت ها واقعاً من رو شگفت زده کرده و واسه ما ایرانی ها خیلی مطلوب شده مثلاً میبینی حجم آپدیت رو زده 30 مگابایت ولی ترافیک رو زیرنظر میگی میبینی 3 تا 4 مگ بیشتر دانلود نکرده که خیلی جالبه و از خود بیت دیفندر هم در این قضیه خیلی جلوتر افتاده

سرعت پاکسازی ویروس ها هم خیلی خوب شده و نکته دیگه آلارم هایی هست که میده , قبلاً یادمه موقع این آلارم ها گاهی سیستم هنگ میکرد ولی الان اصلاً اینجور نیست

وب گاردش فالس آلارم خیلی کمی داره که قبلا اینجور نبود و رو مخ بود تقریباً(البته قبلا بازم میگم ورژن های پایین تر از 7 بود)
    ا
    ستفاده از سی پی یو و رم هم چه در حالت Idle و چه حالت اسکن بهبود پیدا کرده

در کل یک سوئیت کامل برای کاربران هست که میتونه نیازهای اونها رو تامین کنه چند مورد باقی میمونه که بیشتر مربوط به ابزار جانبی است
    دوست دارم اینها رو در امسی سافت شاهد باشیم:
    رابط کاربری یکی از نقطه ضعف های این برنامه هست به نظرم و هرچه زودتر باید بهبود پیدا کنه ( که البته شنیدم در نسخه 9 تغییر میکنه)

یه مورد کوچیکی که بود این بود وقتی یکی از قسمت ها رو مثل فایل گارد رو غیرفعال میکنی آلارمی در این مورد نمیده و رنگ ایکونش هم تغییر نمیکنه که به نظرم کاربر رو متوجه کنه بهتره ...خود من شده برای تست ویروس گارد رو غیرفعال کردم دیگه یادم رفته فعالش کنم

تنظیماتش خوبه نسبتاً ولی یکم برای کابرارن حرفه ای تغییراتی رو توش بدن به نظرم بد نیست و دست کاربر رو بیشتر باز بذارن

کلود آنتی ویروس و اعتبار سنجی فایل ها از مواردی هست که میتونن به محصولشون اضافه کنند(در هنگام اجرای برنامه ها دیدم گزینه ای با این مضمون که در حال "برقراری ارتباط با امسی سافت نتورک برای آنالیز فایل" بر روی صفحه ظاهر میشه ولی کاربردش رو دقیقاً نمیدونم چیه و اطلاعاتی داده نمیشه) (و پرانتز دوم آپدیت های سریع تا حدودی این مورد رو پوشش داده ولی خب کلود یه چیز دیگه ست )
    یه سری موارد هم هست که میتونن برای تبلیغ بیشتر محصولشون اضافه کنند مثل parental control...sandboxie و ...

بازم میگم امسی سافت یک محصول متناسب با نیاز کاربران هست که امیدواریم روز به روز بیشتز پیشرفت کنه
    سلام

ممنون عباس جان به خاطر نظرات بسیار خوبت عزیز
    در مورد نکاتی که اشاره کردی عزیز :
    1- در مورد سیستم آپدیت به نظر من هنور یه مقدار کار داره تا به فرم ایده آلش برسه البته ما داریم تست های متعدد را اجرا میکنیم و گزارش ها را برای تیم ارسال میکنیم که اگر نقطه ضعفی هست در نسخه آینده برطرف گردد و بطور کامل پایدار گردد البته شما از قسمت کارنامه بخش بروزرسانی میتوانید حجم واقعی دانلود شده را مشاهده کنید در نسخه آینده تغییراتی در سیستم بروزرسانی بازهم ایجاد خواهد شد

2- در مورد فالس آلارم وب گارد که تست ای وی فقط 5 مورد را ثبت کرده بود که فکر کنم ایده آل هست و مناسب

3-در مورد حذف که بله سرعت حذف بسیار مطلوب شده است و بصورت چندگانه اقدام به حذف میکند البته شاید شاهد تغییر در موتور حذف و ارتقا آن در نسخه های بعدی باشیم

4- در مورد اون غیر فعال شدن بله قبول دارم که باید آیکون تغییر رنگ بدهد ( البته در صورت غیر فعال شدن هر سه گارد کم رنگ می شود ) که فکر کنم با غیر فعال شدن یکی از اونها هم باید این تغییر رنگ باشه و البته هشدار هم ارائه دهد ( پیشنهاد ارسال می شود )

5- و بحث اصلی و برنامه ویژه امسی سافت در آینده :

اگر شما در گزینه های رفتار شناسی دقت کرده باشید

به این تصویر توجه کنید می بینید امسی سافت اتوماتیک گزینه مجاز را فعال کرده است و در بالای اون در کادری سبز رنگ نوشته 100 %

این در واقع سیستم اعتبار سنجی امسی سافت هست که پردازش فایل ها در سرور امسی انجام می شود و با آپدیت ها در اختیار برنامه قرار میگیرد در این سیستم با توجه به تنظیم کاربر ضد مخرب خودش در مورد اجرا و یا بلاک کردن تصمیم گیری میکنید و دیگه پیغام نمایش داده نمیشود در کل همه چی در اختیار کاربر قرار میگیرد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته این سیستم نیاز به زمان دارد برای تکمیل فرایند اعتبار سنجی خودش

6- در مورد دو پیشنهاد دیگر سند باکس و کنترل والدین :

کنترل والدین که رد شده است و اعلام شده است ارتباطی با امنیت ندارد و اگر هم داشته باشد برنامه های بهتری وجود دارد که کاربران میتوانند از آن استفاده کنند
    سند باکس هم اطلاعی ندارم شاید در نسخه آینده اینترنت سکیوریتی اتفاقات متفاوتی رخ دهد

10. 6 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

علاوه بر پیشنهاد دوستمون میتونید در تنظیمات هم برای این سایت ها یک قانون تعریف کنید تا بلاک نکنه

از قسمت Guard...Host Rules...Add New rules

مرسی از محمد عزیز به خاطر توضیحاتشون

12. 4 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    far far away

پيش فرض

مشخص نیست نسخه 9 چه تاریخی میاد؟منتظر یه رابط کاربری جذاب هستیم

14. 2 کاربر از holyboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    اصفهان يگانه شهر زيباي خدا

پيش فرض

Thank you for your submission. A database update has already been issued and will be available via online update within the next minutes
    فالس ها برطرف شد

مشخص نیست نسخه 9 چه تاریخی میاد؟منتظر یه رابط کاربری جذاب هستیم
    تاریخ دقیقی مشخص نیست امیدوارم قبل از 2014 این اتفاق بیفتد

16. 5 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

18. 3 کاربر از arfnpm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه norooz1345's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    ایران زمین

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    از عید این انتی ویروس دارم واقعا ازش راضی ام حالا اگر بخوام نسخه جدید این انتی ویروس دانلودکنم باید از کجا بگیرم،چه نسخه ای بگیرم واز هم کلید از کجا تهیه کنم
    دوم برای فعال کردن فایر وال باید چکار کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •