تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 87 اولاول ... 3743444546474849505157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 870

نام تاپيک: Dota 2

پروفشنال Sorena_777's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

خب بلاخره کمی از نوب خالص بودن در اومدم و نوب معمولی شدم
    اولش کمی با zeus بازی کردم و ولی زیاد قوی نبود (یا اینکه من اونقدر باش بلد نبودم بازی کنم )
    بعدش رفتم سراغ Lina که خیلی راحت بودم باش فقط مشکلش این بود که تو جنگ های تن به تن کاملا کم میاورد بعدش رفتم سراغ Jakiro که دمش گرم فوق العاده قوی بود و خیلی باهاش حال کردم ولی خیلی دوست داشتم برم سراغ یه melee کار که بعد از کلی امتحان کردن تو قسمت بازی افلاینش تنها چیزی که خیلییییی ازش خوشم اومدم و باهاش کلیم حال میکنم و خیلی دارم باهاش جور میشم Bloodseeker هستش خداییش خیلی قوی هستش و این میشه هیروی اصلیم البته از Riki هم به شدت خوشم میاد ولی اصلا نمیتونم باهاش درست بازی کنم فک کنم واسه منه نوب خیلی زیادیه

کلا هم اگه توجه کرده باشین من بر اساس راحت بودن استفاده از اسکیل ها و سر راست بودنشون تو دمیج زدن هیرو انتخاب میکنم از این اسکیل های رنگ و وارنگ که درست و حسابی دمیج نمیزنن زیاد خوشم نمیاد (من بلد نیستم زیاد باهاشون کار کنم )

این هم ای دی من تو بازی :
    149007654 اسمم هم هستش spook
    من بیشتر وقت ها تو بازی هستم اگه کسی خواست بیاد یه پارتی تشکیل بدیم و بریم عشق و صفا
    Last edited by Sorena_777; 17-10-2013 at 00:17.

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

خب بلاخره کمی از نوب خالص بودن در اومدم و نوب معمولی شدم اولش کمی با zeus بازی کردم و ولی زیاد قوی نبود (یا اینکه من اونقدر باش بلد نبودم بازی کنم ) بعدش رفتم سراغ Lina که خیلی راحت بودم باش فقط مشکلش این بود که تو جنگ های تن به تن کاملا کم میاورد بعدش رفتم سراغ Jakiro که دمش گرم فوق العاده قوی بود و خیلی باهاش حال کردم ولی خیلی دوست داشتم برم سراغ یه melee کار که بعد از کلی امتحان کردن تو قسمت بازی افلاینش تنها چیزی که خیلییییی ازش خوشم اومدم و باهاش کلیم حال میکنم و خیلی دارم باهاش جور میشم Bloodseeker هستش خداییش خیلی قوی هستش و این میشه هیروی اصلیم البته از Riki هم به شدت خوشم میاد ولی اصلا نمیتونم باهاش درست بازی کنم فک کنم واسه منه نوب خیلی زیادیه کلا هم اگه توجه کرده باشین من بر اساس راحت بودن استفاده از اسکیل ها و سر راست بودنشون تو دمیج زدن هیرو انتخاب میکنم از این اسکیل های رنگ و وارنگ که درست و حسابی دمیج نمیزنن زیاد خوشم نمیاد (من بلد نیستم زیاد باهاشون کار کنم )این هم ای دی من تو بازی :149007654 اسمم هم هستش spook من بیشتر وقت ها تو بازی هستم اگه کسی خواست بیاد یه پارتی تشکیل بدیم و بریم عشق و صفا
    دنبال هیرو راحت میگردی ؟ Ursa !! لامثب خیلی بده ! هیروی جفتش هم که همون دقیقه 1 میشه کیل گرفت shaman هست.اون 3 میکنه ursa 2 میکنه طرف مرده :|
    پیشنهاد میکنم برای mellee اینها رو هم یه امتحانی بکنی.سخت نیستن. Bounty Hunter - Axe

دورزن راحت هم که الکی شاخه :| میمیره یهو میبینی 3 نفر رو کشته viper .
    هیچ وقت هم سمت drow نرو
    Last edited by Rhodes; 17-10-2013 at 06:44.

3. این کاربر از Rhodes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Sorena_777's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

همه این ها رو امتحان کرده بودم
    همین usra رو با sprint یه تستی زدم چونکه میدیدم که خیلی خوب کیل میدن ولی خب اسپل هاشون مثه همین blood واسم اون قدر جذاب نیست خداییش 4 تا اسکیلش به کار میاد و با برد خیلی خوبی هم میتونه نفرینش رو بندازه رو طرف و ولش کنه تا بمیره
    bounty هم اره خیلی خوبه مثه riki ولی اینا رو گذاشتم واسه بعدا که از این یکی خسته شدم
    البته اولاش که سخته همین اول بازی تا قبل اینکه لول 6 بشی خداییش واسم مکافاتی هست با این melee کار ها اکثر کشته شدنام مربوط به قبل از لول 6 میشه

البته من متوجه یه چیزی شدم که نمیدونم درسته یا که نه
    خیلی از هیرو ها که اول بازی نمیتونن خب کیل بدن بعدا خیلی قوی تر از اونایی میشن که کیل خوب میدن حالا یا مشکل اینه که من نمیتونم درست از اولش بازی بکنم یا به نوب بودن یا نبودن طرف مقابل مربوطه

این تو تمام بازی هایی که تا بحال انجام دادم واسم صدق کرده مثلا من با zeus , lina خیلی راحت میتونم اول بازی کیل بدم ولی وقتی تقریبا لول ها به 16 میرسه اون وقت ورق برمیگرده ولی این blood و 2-3 تا دیگه که melee هم هستن نمیتونم تا قبل از لول 6-7 کیل بدم ولی بعدا خیلی راحت میتونم هر کسی رو حتی با 2-3 لول بالاتر به راحتی بکشم
    مخصوصا همین drow ranger بچ و اون sniper عوضی که اگر همون اوایل بیافتم جلوشون خیلی راحت حداقل3-4 باری منو میکشن جوری که دوست دارم یه لحظه هیرو رو عوض کنم و دهن اینا رو ... اهم
    ولی من به واقع به این ضرب المثل ایمان اوردم که میگن جوجه رو اخر پاییز میشمارن
    Last edited by Sorena_777; 17-10-2013 at 09:12.

5. این کاربر از Sorena_777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

همه این ها رو امتحان کرده بودم
    همین usra رو با sprint یه تستی زدم چونکه میدیدم که خیلی خوب کیل میدن ولی خب اسپل هاشون مثه همین blood واسم اون قدر جذاب نیست خداییش 4 تا اسکیلش به کار میاد و با برد خیلی خوبی هم میتونه نفرینش رو بندازه رو طرف و ولش کنه تا بمیره
    bounty هم اره خیلی خوبه مثه riki ولی اینا رو گذاشتم واسه بعدا که از این یکی خسته شدم
    البته اولاش که سخته همین اول بازی تا قبل اینکه لول 6 بشی خداییش واسم مکافاتی هست با این melee کار ها اکثر کشته شدنام مربوط به قبل از لول 6 میشه

البته من متوجه یه چیزی شدم که نمیدونم درسته یا که نه
    خیلی از هیرو ها که اول بازی نمیتونن خب کیل بدن بعدا خیلی قوی تر از اونایی میشن که کیل خوب میدن حالا یا مشکل اینه که من نمیتونم درست از اولش بازی بکنم یا به نوب بودن یا نبودن طرف مقابل مربوطه

این تو تمام بازی هایی که تا بحال انجام دادم واسم صدق کرده مثلا من با zeus , lina خیلی راحت میتونم اول بازی کیل بدم ولی وقتی تقریبا لول ها به 16 میرسه اون وقت ورق برمیگرده ولی این blood و 2-3 تا دیگه که melee هم هستن نمیتونم تا قبل از لول 6-7 کیل بدم ولی بعدا خیلی راحت میتونم هر کسی رو حتی با 2-3 لول بالاتر به راحتی بکشم
    مخصوصا همین drow ranger بچ و اون sniper عوضی که اگر همون اوایل بیافتم جلوشون خیلی راحت حداقل3-4 باری منو میکشن جوری که دوست دارم یه لحظه هیرو رو عوض کنم و دهن اینا رو ... اهم
    ولی من به واقع به این ضرب المثل ایمان اوردم که میگن جوجه رو اخر پاییز میشمارن
    اره دیگه.چن نوع هیرو داریم.... ساپورت - تانک - mid game - carry ...

اونایی که ته بازی نمیشه جلوشون رو گرفت همون carry ...

7. این کاربر از Rhodes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

agility ها معمولا اخر بازی شاخ میشن
    اینتلجنس ها اول بازی....
    استرنج ها هم نمیدونم یادم رفته....بستگی به بازی داره!

در ضمن کشتن = کیل گرفتن
    کیل دادن یعنی مردن

9. این کاربر از 5ajad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

بهتره جای این که طبق Stat جداشون کنید ، طبق Role بگید .
    Hard Carry ها آخر بازی اوج قدرتشونه(به شرطی که آیتماشونو ببندن) ، Nuke ها اول و وسط بازی . Semi-Carry ها هم اول وسط و آخر هم باز یه تاثیری دارن(ولی اصلا نه به اندازه هارد کری) .
    هیرویی که آدم اگه باهاش یاد بگیره لذت زندگیشو میبره به نظرم کسی نیست جز Admiral Kunkka !

11. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

Hard Carry ها آخر بازی اوج قدرتشونه(به شرطی که آیتماشونو ببندن) ، Nuke ها اول و وسط بازی . Semi-Carry ها هم اول وسط و آخر هم باز یه تاثیری دارن(ولی اصلا نه به اندازه هارد کری) .
    هیرویی که آدم اگه باهاش یاد بگیره لذت زندگیشو میبره به نظرم کسی نیست جز Admiral Kunkka !
    این kunka یولتی زدنش چه مدلیه ! ؟!

میزنی یه جایی که اصلا انتظار نداری میزنه ! مثل یه دایره میاد که باید مرکز رو بزنی تا هدفی که توی شعاع هست بخوره بهش ولی تنظیم کردنش خیلی سخته :|

13. این کاربر از Rhodes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

بسته به فاصله داره تا حریف . خیلی دور باشی تقریبا همون جایی که زدی میره ولی اگه نزدیک بزنی جلوتر میخوره یعنی همیشه باید یه مقدار حداقلی رو طی کنه بعد بخوره به زمین . من کلی باهاش درگیر بودم تا آخرش عادت کردم بهش !

15. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

ساپورت یادت رفت استاد.. اصل اول بازی ماله ساپورتاس

17. این کاربر از V i r u s e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

ساپورت که کل بازی وابسته بهشه ! Ward کاری و آیتم های گروهی در کل بازی مهمن .(از Role هایی هم هست که تاثیر بسیار زیادی رو نتیجه داره ولی به چشم نمیاد توی بازی به اون شکل)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •