همه این ها رو امتحان کرده بودم

همین usra رو با sprint یه تستی زدم چونکه میدیدم که خیلی خوب کیل میدن ولی خب اسپل هاشون مثه همین blood واسم اون قدر جذاب نیست خداییش 4 تا اسکیلش به کار میاد و با برد خیلی خوبی هم میتونه نفرینش رو بندازه رو طرف و ولش کنه تا بمیره
bounty هم اره خیلی خوبه مثه riki ولی اینا رو گذاشتم واسه بعدا که از این یکی خسته شدم
البته اولاش که سخته همین اول بازی تا قبل اینکه لول 6 بشی خداییش واسم مکافاتی هست با این melee کار ها اکثر کشته شدنام مربوط به قبل از لول 6 میشه
البته من متوجه یه چیزی شدم که نمیدونم درسته یا که نه
خیلی از هیرو ها که اول بازی نمیتونن خب کیل بدن بعدا خیلی قوی تر از اونایی میشن که کیل خوب میدن حالا یا مشکل اینه که من نمیتونم درست از اولش بازی بکنم یا به نوب بودن یا نبودن طرف مقابل مربوطه
این تو تمام بازی هایی که تا بحال انجام دادم واسم صدق کرده مثلا من با zeus , lina خیلی راحت میتونم اول بازی کیل بدم ولی وقتی تقریبا لول ها به 16 میرسه اون وقت ورق برمیگرده ولی این blood و 2-3 تا دیگه که melee هم هستن نمیتونم تا قبل از لول 6-7 کیل بدم ولی بعدا خیلی راحت میتونم هر کسی رو حتی با 2-3 لول بالاتر به راحتی بکشم

مخصوصا همین drow ranger بچ و اون sniper عوضی که اگر همون اوایل بیافتم جلوشون خیلی راحت حداقل3-4 باری منو میکشن جوری که دوست دارم یه لحظه هیرو رو عوض کنم و دهن اینا رو ... اهم
ولی من به واقع به این ضرب المثل ایمان اوردم که میگن جوجه رو اخر پاییز میشمارن