خوب بعد از اینکه تی وی هم 2 تا تصویر نشون داد دکمه 3D ریموت رو بزنید و نوع تصویر سه بعدی (پهلو له پهلو یا بالا و پایین) را انتخاب کنید.
خوب بعد از اینکه تی وی هم 2 تا تصویر نشون داد دکمه 3D ریموت رو بزنید و نوع تصویر سه بعدی (پهلو له پهلو یا بالا و پایین) را انتخاب کنید.
دوست عزیز این کارو میکنم
اما وقتی 3D میزینم اصلا اون ایتمای که نوع 3D رو باید مشخص کنید نمیاد !
اما تو قسمت های دیگه میاد مثل ی فیلم معمولی پخش کنم دکمه 3D رو بزنم اون منو میاد !
فیلم سه بعدیت کو؟
![]()
خیلی عالی بود
tankkkkkkkkkkkkkkks
tankssssssssssss
سلام.بچه ها راهنماییم کنید چجوری این کلیپ هارو دانلود کنم.اینا که لینک دانلود نداره.کد htmlشونم که توش جا خالی داره.اینجوریه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هرکار میکنم دانلود نمیشن![]()
سلام
3 تا کلیپ جدید و خفن
Genki_Rockets_make.believe_in_3D
حجم:105mb
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Panasonic_3D_Demo_-_Forest_Tweet
حجم:49mb
SONY_3D_SBS_DEMO
حجم:62mb
سلام.بچه ها راهنماییم کنید چجوری این کلیپ هارو دانلود کنم.اینا که لینک دانلود نداره.کد htmlشونم که توش جا خالی داره.اینجوریه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هرکار میکنم دانلود نمیشن
با درود به دوستان گرامی
با چه نرم افزاری میشه این کار را انجام داد؟ بلوری کامل فیلم هستش ولی با هر نرم افزاری که امتحان میکنم سه بعدی نشون نمیده . کسانی که دیسک بلوری اریجینال سه بعدی دارن و تونستن پخشش کنن (با بلوری پلیر یا هر جور دیگه ای ) یه توضیحی بدن که اصلا فرمت سه بعدی این فیلمها چه جوریه منظورم اینه که ساید بای ساید هستش یا جور دیگه ؟؟چون نسخه های ریپ شده ای که از این نسخه ها گرفته میشه ساید بای ساید هستش حالا بلوری اصلی چه جوری هست ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارند پاسخ بدن؟؟
با سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)