تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 602 اولاول ... 374344454647484950515797147547 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان نظرتون در مورد

SennheiserOMX 680 Sports

چیه ؟

از اونجا که برای ورزشکاران طراحی شده ، برای استفاده روزانه و معمولی چه جوریه ؟
    سلام. منظور از این که این مدل هدفون ورزشی است یعنی این هدفون نسبتا" خوب در گوش قرار می گیرد و ضد عرق و تا حدی ضد آب است. بنابراین تفاوت چندانی از نظر صدا با سایر هدفونها نخواهند داشت البته کمی در پخش جزئیات دقیق صدا ضعیف هستند چون در هنگام ورزش خیلی جزئیات ریز صدا مورد توجه نیستند.
    به دلیل قابلیتهای اضافه این مدلها قیمت آن ها از مدلی با صدای مشابه ولی غیر ورزشی بالاتر می رود و چندان پیشنهاد نمی شود زیرا شما می توانید همان صدا یا حتی بهتر از آن را از مدلی ارزاتتر بشنوید.
    موفق باشید.

2. 4 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Faraz_sm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید اسپم میدم که دنباله شما باشم
    =========================
    MediaMonkey
    foobar2000

هم جزوء پلیرهای خوب هستند به خصوص اولی که امکانات بیشتری در اختیار شما قرار میده و اینکه به نظرم از بین پلیرها بهترین دقت توی سمپل کردن داره و باز ترین Soundstage البته مطمئن نیستم افکت هست یا نه چون نتونستم درست تشخیص بدم چون یه چیزی بینابین هست یعنی نه زیاد قوی نه زیاد ضعیف تاثیر داره به هر حال کیفیت Soundstage این برنامه خیلی خوبه حتی اگه نرم افزاری و افکت باشه

دوستان فقط کمی زودتر تصمیم بگیرید که برای قرار دسته جمعی آماده بشید از دوستانی که اعلام آمادگی کردن تشکر میکنم و از دوستانی که فرصت نکردن اعلام آمادگی کنن ، خواهشآ زودتر تصمیم بگیرید چون محل برگزاری باید تا وسط همین هفته مشخص بشه

شما هم موفق باشید.
    مدیا مانکی رو دانلود کردم. تفاوت کاملا محسوسه و صداها به صورت airy و خیلی وسیع به گوش می رسه، صدای سنج ها واقعا محشر شده... خیلی ممنونم از معرفی این برنامه...

4. 3 کاربر از Faraz_sm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام. کمی روشن تر توضیح بدهید ابتدا بگویید هدفون داخل گوشی In-Ear می خواهید یا فول سایز؟ برای چه کاربردی می خواهید؟ و...
    در مورد قسمت دوم سوال شما: قبل از هر چیز شما باید از آهنگ های با کیفیت (برای هدفون 50 هزار تومانی MP3 320) و کارت صدای نسبتا" خوب استفاده کنید و بعد به سراغ نرم افزار بروید. در ضمن در بین نرم افزار های پخش موسیقی به نظر من Winamp حرفه ای ترین است البته اگر از افزونه (Plug-in) مناسب استفاده کنید.
    موفق باشید.
    هدفون فول سایز میخام و کاربرد هم فقط برای موزیک هست

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

هدفون فول سایز میخام و کاربرد هم فقط برای موزیک هست
    Audio-Technica SJ11
    Sennheiser HD201
    این دو مدل مناسبند.

7. 2 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستانی که اطلاع دارن بی زحمت راهنمایی کنن منو:
    میخواستم یه earphone حدود 100 تومن بگیرم ترجیحا از برندای klipsch, sennheiser, shure اما اگه چیزه دیگه ای هم خوب بود ممنون میشم بگید
    سبکی هم که گوش میدم کلاسیک،اینسترومنتال،دوم متال و دث متال یا گاتیک و کانتری هست و بعضی اوقاتم شاید برای فیلم ازش استفاده کنم
    در ضمن به مسئله پورتیبل بودنش توجه بشه چون زیاد اینور اونور میرم
    ممنون

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستانی که اطلاع دارن بی زحمت راهنمایی کنن منو:
    میخواستم یه earphone حدود 100 تومن بگیرم ترجیحا از برندای klipsch, sennheiser, shure اما اگه چیزه دیگه ای هم خوب بود ممنون میشم بگید
    سبکی هم که گوش میدم کلاسیک،اینسترومنتال،دوم متال و دث متال یا گاتیک و کانتری هست و بعضی اوقاتم شاید برای فیلم ازش استفاده کنم
    در ضمن به مسئله پورتیبل بودنش توجه بشه چون زیاد اینور اونور میرم
    ممنون
    سلام
    ببخشين اصلا دوست ندارم اينطوري بگم ولي انتظارتون از يك هدفون 100 هزار توماني براي اين سبكها امكان پذير نيست.
    يعني حتي فكر نكنم هدفونهاي داخل گوشي 800 دلاري هم اين سبكهارو با هم پوشش بدن.
    شايد هدفونهاي فول سايزي بعضي از اين سبكهارو بطور كامل و بعضي ها رو بصورت نصف نيمه درايو كنن ولي هدفونهاي داخل گوش پرتابل با soundstage محدود و صداي بستشون (در مقابل فول سايزها) نه به درك كلاسيك و انسترومنتال ميخورن و نه گوتيك كه تقريبا هيچ هدفون فول سايزي از عهدش به طور كامل بر نمياد چه برسه به داخل گوشي.
    البته ببخشين من كمي اطلاعاتم ناقص هست و كمي هم انتظاراتم از درايو شدن هدفون و ساپورت شدن سبكها با هدفون زياد هست و ممكنه شما با هدفون مناسبي به انتظاراتتون برسين .
    در هر صورت اميدوارم دوستان و اساتيد هدفونهاي مناسبي رو بهتون معرفي كنن.
    من هدفونهاي داخل گوشي مناسب سبكهاي مورد نظرتون رو اينطور ميتونم معرفي كنم
    كلاسيك و انسترومنتال = sennheiser ie800 و sony ex1000 و etymotic er4 و jh audio jh13
    سبك گوتيك = با توجه به تغيير تنظيمات توناليته صدا و درايوهاي خاصش akg k3003 و فكر كنم jh audio jh16 و شايد هدفونهاي hifiman و Unique melody
    براي متال و دث متال = sennheiser ie80 و monster turbine copper و ....
    البته بدون در نظر گرفتن قيمت هدفونها و بدون نياز به امپ براي درايو شدن هدفونها بعنوان مثال عنوان شد.
    با تشكر

10. 7 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ببینم کاری میکنم برای همیشه بن بشم

آخرین فراخوان برگزاری اولین دوره صدای شخصی

------------------------------------------------------------------
    دوستان عزیزی که تمایل به شرکت در قرار همین هفته دارند زودتر اعلام آمادگی کنند که فرصت برگزاری به دلیل مشکلات زمانبندی محدود هست.

و خبر جدید اینکه در این قرار ، سایت مرجع و تخصصی هدفون به زبان فارسی برای اولین بار به صورت عمومی معرفی میشه و آماده استفاده و در دسترس همه خواهد بود.
    که این خبر افتخاری هم برای من و هم برای همه کسانی هست که زحمت ایجاد و راه اندازی رو کشیده اند.

و خبر دیگه اینکه موسس این سایت فارسی هم حضور خواهند داشت که باعث خوشحالی خواهد بود. ایشان از استعدادهای بسیار جوان، خوش فکر و آینده دار هستند.

منتظر اعلام آمادگی شمایی هستیم که با حضور صمیمانه تان باعث گرمی صد چندان اولین قرار دوستانه خواهید شد.

چند نکته:
    مشخصات فردی هر کاربر به هیچ عنوان درخواست نخواهد شد.
    شما به عنوان میمهان حضور خواهید داشت و هیچ نوع اطلاعات شخصی میهمانان در هیچ محلی ذکر نخواهد شد.
    تنها روش ارتباطی با شما تا لحظه برگزاری فقط از طریق پیغام خصوصی خواهد بود.
    در محل برگزاری ، شما در نهایت به نام کاربری معرفی خواهید شد البته فقط در صورت تمایل شما.
    هیچ هزینه ای درخواست نخواهد شد.

این پست آخرین فراخوان برگزاری دوره اول خواهد بود و تا چند روز آینده زمان و تاریخ و محل برگزاری فقط به دوستانی اعلام خواهد شد که اعلام آمادگی کرده بودند.

شما هم موفق باشید.

12. 8 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    ببخشين اصلا دوست ندارم اينطوري بگم ولي انتظارتون از يك هدفون 100 هزار توماني براي اين سبكها امكان پذير نيست.
    يعني حتي فكر نكنم هدفونهاي داخل گوشي 800 دلاري هم اين سبكهارو با هم پوشش بدن.
    شايد هدفونهاي فول سايزي بعضي از اين سبكهارو بطور كامل و بعضي ها رو بصورت نصف نيمه درايو كنن ولي هدفونهاي داخل گوش پرتابل با soundstage محدود و صداي بستشون (در مقابل فول سايزها) نه به درك كلاسيك و انسترومنتال ميخورن و نه گوتيك كه تقريبا هيچ هدفون فول سايزي از عهدش به طور كامل بر نمياد چه برسه به داخل گوشي.
    البته ببخشين من كمي اطلاعاتم ناقص هست و كمي هم انتظاراتم از درايو شدن هدفون و ساپورت شدن سبكها با هدفون زياد هست و ممكنه شما با هدفون مناسبي به انتظاراتتون برسين .
    در هر صورت اميدوارم دوستان و اساتيد هدفونهاي مناسبي رو بهتون معرفي كنن.
    من هدفونهاي داخل گوشي مناسب سبكهاي مورد نظرتون رو اينطور ميتونم معرفي كنم
    كلاسيك و انسترومنتال = sennheiser ie800 و sony ex1000 و etymotic er4 و jh audio jh13
    سبك گوتيك = با توجه به تغيير تنظيمات توناليته صدا و درايوهاي خاصش akg k3003 و فكر كنم jh audio jh16 و شايد هدفونهاي hifiman و Unique melody
    براي متال و دث متال = sennheiser ie80 و monster turbine copper و ....
    البته بدون در نظر گرفتن قيمت هدفونها و بدون نياز به امپ براي درايو شدن هدفونها بعنوان مثال عنوان شد.
    با تشكر
    بله راستش خودمم میدونم که خیلی کم دارم هزینه میکنم ولی وسعم بیشتر نمیرسه
    باز اگر تو این سبکها و 100 تومن earphone که بهتر باشه معرفی کنید ممنون میشم

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

بله راستش خودمم میدونم که خیلی کم دارم هزینه میکنم ولی وسعم بیشتر نمیرسه
    باز اگر تو این سبکها و 100 تومن earphone که بهتر باشه معرفی کنید ممنون میشم
    نه نه اصلا منظورم اين نبود دوست عزيز
    منظورم اين بود كه هدفونها معمولا توان ساپورت يك سبك رو دارن . شما هر كدوم از سبكها براتون اولويت داره بفرمايين مناسب با اون براتون هدفون معرفي بشه و با همون براي سبكهاي مشابه و نزديك هم ميتونين استفاده كنين .

15. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

نه نه اصلا منظورم اين نبود دوست عزيز
    منظورم اين بود كه هدفونها معمولا توان ساپورت يك سبك رو دارن . شما هر كدوم از سبكها براتون اولويت داره بفرمايين مناسب با اون براتون هدفون معرفي بشه و با همون براي سبكهاي مشابه و نزديك هم ميتونين استفاده كنين .
    آهان
    راستش بیشتر کلاسیک بعد دوم متال بقیه هم تقریبا تو یه لول هستن
    بیشتر سازهایی که گوش میدم پیانو، ویولن و گیتار هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •