تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 201 اولاول ... 374344454647484950515797147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 2006

نام تاپيک: مشاوره خرید خودرو از 10 تا 20 میلیون تومان

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سورن با موتور معموليش (ايكس يو 7) هم توليد ميشه و اتفاقا ارزون تر هم هست
    ولي خوب پارس هم انتخاب خوبيه ولي به نظر من طراحي مخصوصا داخل قديمي و از مد افتادس و هزينه نزديك به 20 ميليون زياد معقولانه نيست

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

از راهنمائی دوستان ممنون , اما هرکس تاحالا سمند داشته میگه چیز خوبی نیست و زود اوراق میشه ! گزینه بهتری هم اگه هست بفرمائین , ضمن اینکه تو این رنج قیمت اما صفرش , چون رو دست دو نمیتونم اعتماد کنم
    از لحاظ قطعات راحت پیدا شه , قیمتشون زیاد بالا نباشه , خرابیش کلا کم باشه و جون و پر درستی هم از لحاظ موتور داشته باشه , حالا اگه مصرفشم زیاد نباشه خیلی خوبه , قیمتشم همین رنج 20 باشه
    ممنون

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از راهنمائی دوستان ممنون , اما هرکس تاحالا سمند داشته میگه چیز خوبی نیست و زود اوراق میشه ! گزینه بهتری هم اگه هست بفرمائین , ضمن اینکه تو این رنج قیمت اما صفرش , چون رو دست دو نمیتونم اعتماد کنم
    از لحاظ قطعات راحت پیدا شه , قیمتشون زیاد بالا نباشه , خرابیش کلا کم باشه و جون و پر درستی هم از لحاظ موتور داشته باشه , حالا اگه مصرفشم زیاد نباشه خیلی خوبه , قیمتشم همین رنج 20 باشه
    ممنون
    ببينيد سورن اي ال ايكس كاملا با سمند فرق داره.
    قطعات به كار رفته و صدها چيزه ديگه كه استاندارد شده.
    حالا اگه سورن نمي خوايد همون پارس ال ايكس با موتور جديدش خيلي ماشين خوبيه

4. این کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

ممنون
    دوست عزیز اوراق شدن بستگی به رانندگی و طز استفاده از خودرو داره ,درسته که ماشینای داخلی کیفیت مناسبی ندارند اما اگه باشون مدارا بشه اوراق نمیشه.

گزینه هایی که شما توی این رنج می توانید انتخاب کنید با توجه به اینکه تمایلتون به پارس بیشتر است:
    1-پارس elxکارکرده 89 و90 که از هر نظر ماشین مناسبی هست
    2-پارس lx با موتور tu5 یا سورن elxبا موتور ef7 (که این موتور هم شانسی در میاد و خیلی بستگی به فشاری داره که به ماشین میارید ,اگه اهل فشار و دور موتور های بالا هستید به دردتون نمیخوره)
    3-تندر 90 e2lp و 405 slxبا موتور tu5.

البته با افزایش بودجتون میتونید لیفان 620 کارکرده بگیرید .

داره خودمونی میشه amin4d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Isatis

پيش فرض

سلام.
    405جی ال ایکس و 405 اس ال ایکس با موتور TU5 چه فرقی با هم دارن از نظر قدرت و کیفیت و مصرف سوخت و عمر موتور؟ به صرفه هست اس ال ایکس خرید یا همون 405 معمولی به صرفه تره خریدنش؟
    کلا 405 اس ال ایکس چند ساله به بازار اومده و امتحان پس داده یا نه؟ ماشین خوبی هست توی این رنج قیمت؟
    ممنون پیشاپیش.

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام.
    405جی ال ایکس و 405 اس ال ایکس با موتور TU5 چه فرقی با هم دارن از نظر قدرت و کیفیت و مصرف سوخت و عمر موتور؟ به صرفه هست اس ال ایکس خرید یا همون 405 معمولی به صرفه تره خریدنش؟
    کلا 405 اس ال ایکس چند ساله به بازار اومده و امتحان پس داده یا نه؟ ماشین خوبی هست توی این رنج قیمت؟
    ممنون پیشاپیش.
    پژو 405 در 2 نوع GLX و SLX تولید میشه.
    ابتدا GLX با موتور TU5 عرضه شد و بعد از چند ماه تا الان فقط SLX با موتور TU5 عرضه میشه
    پس عملکرد هردو در حالت کلی شبیه به هم هستن و هیچ فرقی ندارن.
    هردو خودرو با موتور قدیمی XU7 هم عرضه شدن و با اون موتور هم عملکردشون در حال کلی شبیه به هم بود.
    تفاوتشون فقط در نمای ظاهری و تغییرات داخلی هست که بر روی SLX انجام شد از نظر فنی با هر دو موتور یکی هستن.
    انتخاب بین این 2 خودرو برمیگرده به سلیقه شما که SLX رو با چهره ای جدید و متفاوت دوست دارین یا GLX رو با همون ظاهر ساده اما زیبای خودش.
    در حالت کلی بین 405 SLX با موتور TU5 و GLX با موتور XU7 که الان داره عرضه میشه انتخاب برتر با SLX هست.
    به این دلیل که موتور TU5 با مصرف سوخت کم و قدرت و شتاب مناسب عملکردش نسبت به موتور قدیمی XU7 خیلی بهتر هست.
    البته این نظر شخی من بود.

8. 3 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت mahsamz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    tehran

14 مشاوره خرید خودرو تا 17 میلیون تو مان

سلام دوستان

همه تاپیک ها ی مشاوره را مطالعه کردم اما به نظر دلخواهم نرسیدم گفتم شاید بتونانید جدا گانه راهنمایی ام کنید.
    پارسال در اثر فریب ظاهر بجای خودرو ریو ، خودرو تیبا خریدم. که بعدها متوجه شدم از خیلی نظرات بهتر از ریو است.

حال تصمیم به تعویض و خرید خودرو یی مصلما بهتر را دارم

1. خودرو تیبا را از من چند می خرند؟؟ (تقریبا تمیز، 7500 کارکرد، رنگ نوک مدادی)

2. ماشینی می خواهم که تا 17 میلیون بیشتر هزینه نکنم.
    کم مصرف باشد
    شتاب بهتر
    قطعات کم یاب نباشد
    زیبا و درونی مناسب(L90 مثلا افتضاح می باشد)
    ببخشید البته اینها هم نباشند:\( پژو 206 و 405، پارس، L90)

3. نظر شما در خصوص دنا یا رانا چیست؟
    آیا پیشنهاد می دهید؟؟
    پیشا پیش از همه تشکر می کنم.
    Last edited by mahsamz; 28-06-2012 at 15:19.

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام دوستان

همه تاپیک ها ی مشاوره را مطالعه کردم اما به نظر دلخواهم نرسیدم گفتم شاید بتونانید جدا گانه راهنمایی ام کنید.
    پارسال در اثر فریب ظاهر بجای خودرو ریو ، خودرو تیبا خریدم. که بعدها متوجه شدم از خیلی نظرات بهتر از ریو است.

حال تصمیم به تعویض و خرید خودرو یی مصلما بهتر را دارم

1. خودرو تیبا را از من چند می خرند؟؟ (تقریبا تمیز، 7500 کارکرد، رنگ نوک مدادی)

2. ماشینی می خواهم که تا 17 میلیون بیشتر هزینه نکنم.
    کم مصرف باشد
    شتاب بهتر
    قطعات کم یاب نباشد
    زیبا و درونی مناسب(L90 مثلا افتضاح می باشد)
    ببخشید البته اینها هم نباشند:\( پژو 206 و 405، پارس، L90)

3. نظر شما در خصوص دنا یا رانا چیست؟
    آیا پیشنهاد می دهید؟؟
    پیشا پیش از همه تشکر می کنم.

سلام.
    با توجه به صحبت های شما و اینکه هیچکدوم از محصولات ایرانی رو دوست ندارین
    به نظر من تا 17 میلیون تومن میتونید MVM 530 یا لیفان 520 رو انتخاب کنید اما خوب قطعاتشون در بازه هایی از زمان کمیاب میشن که به مرور زمان حل خواهد شد.
    البته با توجه به ملاک های شما اگر خواستین بدونید از بین گزینه های ایرانی کدوم منتخب هستن
    پزو 405 با موتور TU5 و تندر 90 خواهد بود که شما نمیپسندین.
    پس میشه به همون خودروهایی که گفتم فکر کنید.

تیبا مدل 90 قیمت 11500000 تومان
    فعلا منتظر دنا نباشید در مورد رانا هم پیش فروش کردن اما هنوز وارد بازار نشده تا بررسی بشه پس در مورد این 2 خودرو نمیشه نظری داد.

در آغاز فعالیت mahsamz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ممنونم از جواب خیلی خوبی که دادین. اما اگر اطلاعات بهتری در خصوص این دو ماشین اخر بدست اوردین حتما بگین. البته امروز من تمامی سایتهارو زیر و رو کردم. بنظرم دنا خیلی خوب باید باشد اما بالای 17 تومن خواهد بود. ممنون میشم اظلاعات بیشتری در اختیارم بگزارید.

ماشین تیبا برای فروش است کسی می خواهد سریعتر اعلام کند

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

ممنونم از جواب خیلی خوبی که دادین. اما اگر اطلاعات بهتری در خصوص این دو ماشین اخر بدست اوردین حتما بگین. البته امروز من تمامی سایتهارو زیر و رو کردم. بنظرم دنا خیلی خوب باید باشد اما بالای 17 تومن خواهد بود. ممنون میشم اظلاعات بیشتری در اختیارم بگزارید.

ماشین تیبا برای فروش است کسی می خواهد سریعتر اعلام کند

اطلاعات خاصی نیست.
    مشخصات فنی دنا و رانا که تو سایت رسمی ایران خودرو موجود هست.
    مباحث بیشتر در زمینه این دو خودرو در تاپیک های زیر انجام شده میتونید استفاده کنید:

تاپیک دنا:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاپیک رانا:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •