همونطوریکه دوستمون گفتن ، بله میتونید آپدیت کنید . البته این آپدیتها برای کشورهای دیگست . ولی مشکلی پیش نمیآد .
جنس بدنه خیلی خوبه واقعا احساس راحتی باهاش میکنید . حتی کمی محدب بودنش هم خوش دست بودنش رو بیشتر میکنه .
از معایبش فقط میشه رم رو گفت که واقعا تأثیر میزاره روی کارایی گوشی ( البته نظرم رو در اندروید پیش فرضش دارم میگم و بدون آپدیت ) . رم گوشی حدود 555 مگابایت در دسترس هست که معمولا حدود 200 مگ پره به خاطر برنامه ها و چیزای دیگه .
فیلم برداری خیلی خوبی داره ولی عکس برداریش واقعا به لرزش دست حساسه و نباید دستت بلرزه . من نمی دونم چرا دکمه عکسبرداری روی بدنه نمیزارن ! آخه خیلی میتونه روی تسلط بر گوشی اثر بزاره .
یکی از چیزای جالب در این گوشی جای فیش 3.5 میلیمتریش هست که در پایین گوشی قرار داره و واسه من خیلی بدردبخوره واسه اینکه همیشه من گوشی رو برعکس توی جیبم میزارم و فیش هدفن به راحتری سرجاش میره .
اگه این گوشی رو دارید حتما نور مانیتورش رو روی اتوماتیک بزارید و لذت ببرید ( واقعا جالبه ) .
راستی تا یادم نرفته بگم که ضبط صداش هم خیلی خوبه .
آها یه ضعفی که خودم پیدا کردم این بود که حتما قبل از عکس برداری یا فیلم برداری در محیطهای تاریک رم گوشی رو کاملا خالی کنید ( خیلی تاثیر داره ) .
موفق باشید