یه شوخی از طرف یکی از بهترین Villain های تاریخ سینما برای تعویض فضا :
!All u care about is meta,this forum deserevs a better class of gamer n i'm gonna give it 2'em
یه شوخی از طرف یکی از بهترین Villain های تاریخ سینما برای تعویض فضا :
!All u care about is meta,this forum deserevs a better class of gamer n i'm gonna give it 2'em
Last edited by mjorh; 08-06-2013 at 19:03.
تفکر یا اعتقاد چیزی نیست که به راحتی عوض بشه دوست عزیز...چ الان چه بیست سال بعد....باز خوبه این پستایی که شما نقل قول گرفتی برای زمان جنگ جهانی اول نبود و برای چند روز پیش بودش : دی
دو شخصیتی یا چند شخصیتی بودن یه بیماریه...
کسی که دو شخصیتیه و هرجا یه نظر میده بایستی جلوش واساد...حالا هرکسی که میخواد باشه...(منظورم تو نیستی)
کسی شمارو نگرفته...خودم میدونم اثری نداره بحث باهات..: دیطرفتو اشتباه گرفتی. اینجور صحبت کردن رو من اثری نداره! : دی
افتخار دادین My Lord...خاکی بودن چیز پیچیده ای نیست...و شرکت در بحثم کسر شان نیست...تگ ها میانو میرن...هر چند که من معمولا جواب این مدل پست رو نمیدم و نمی خوام در مورد مسائلی که چند روز پیش صحبت کردم الان بیام دوباره صحبت کنم ولی چند نکته رو باید متذکر بشم:
این به معنی این نیست که کسی در مورد امتیازها و موفقیت های بازی صحبت نکنه و واقعا نمی دونم چه جوری کسی می تونه همچین برداشتی کنه!از این حرف این برداشت میشه که بحث نکنید دیگه...امتیاز اون چنان چیزی خاصی نیست که زیاد توی تاپیک در موردش بحث کرد
حالا اگه همین تعداد نقد و امتیاز رو 93 بود...94 رو میگفتی...3- ملاک متای بایوشاک نمی تونه نسخه Xbox 360 باشه چون نه لید پلتفرم بازیه و نه تعداد نقدهای اون بیشتره. نسخه Xbox 360 از 33 نقد متای 93 رو داره و نسخه پی سی با 68 نقد متای 94. دلیل متای 93 نسخه Xbox 360 هم مشخصه امتیاز کدوم سایته و فکر نکنم لازم باشه که اسمشو بیارم!
دیگه قرار نیست اگه یه نمره پایین بازی مورد علاقت گرفت همه چیو متهم کنی...الان طرفدارای تلو باید به سایت پلی گان حمله کنن بخاطر 7.5 که داد؟؟ اصلا منطقی نیست حرفت...!!!
مغلطه نکن داداش...4- اختلاف بین متا می تونه جزو یکی از برتری های یک بازی باشه ولی این حرف که باز له شد و از این مدل صحبتا کلا بیشتر از حرفای بچه گانه و از روی هوا ارزشی نداره. مثلا همین پارسال مس افکت 3 که بالاترین متا رو داشت بقیه بازی ها رو له کرد و به طور قاطع گوتی شد؟ آیا طرفداران PS3 پارسال که Journey متاش کمتر شد معتقدن که حقش نبود که از سایت های مختلف گوتی بشه و اون بازیی که متاش بیشتر بود باید میشد؟!
بحث الان روی متاس...و تلو از این نظر بایوشاک رو له کرد...این بچه گانس؟؟ متاسفم...
گوتی هم بحثش با متا تومنی دوزار متفاوته پس دیگه نگو...
5- مدت ها ست که این مدل صحبت کردن و بحث کردن توی این انجمن جواب نمیده و مطمئنا اکثر کاربرا این مدل بحث ها که جهت مسخره کردن طرف و مقاصد شخصیه رو نمی پسندن و این مدل صحبت کردن و بحث کردن فقط برای خود فرد مورد نظر و دوستان اون می تونه جالب باشه.
واقعا تاسف میخورم واسه این طرز فکرت...
خودت بحثو شخصی کردی بدون هیچ دلیلی..متاسفم!!!!!!!!!!!!اگه هم می بینید که بعضی موقع ها توی تاپیکایی( در موارد کمی) پیش میاد که با این مدل پستا برخورد نمیشه به خاطر اینه که
ببینیم فرد مورد نظر تا کجا می خواد پیش بره! وگرنه مسخره بازی و ترول به طور زیرکانه توی این انجام هیچ جایی نداره...
بخاطر یه بحث کوچیک اینا چی بود که گفتی آخر پستت؟؟ مشکلی هست که من اطلاعی ندارم؟؟؟ اگه اینقد زجر میکشی از بحث خب اصلا پستی نده...چون ادمین هم اگه پست بده براش گزینه ی "جواب بصورت نقل قول" وجود داره...
مسخره بازی؟آره؟؟ باشه...:|
و
از برخورد و اینجور صحبتا هم یجوری صحبت نکن که بخش بازی مال توئه داداش...همه ی بچه ها زحمت کشیدن که الان دونفر میاد تو انجمنو شما بخوای پستشو حذف کنی...اگه فعالیتی نباشه نظارتی هم نیست(فراموش نکن).....این انجمنا مدیون همه ی بچه هاییه که براش تلاش کردنو بازدیدشو بردن بالا..و هیچ کسی هم نمیتونه حرفای قلدرانه بزنه...همه دوست همیم و کسی بخواد با یه تگ خودشو گم کنه دیگه تو این حلقه ی دوستی جایی نداره..
هرجای دیگه میری ناظرو مدیراش از فعالترین کاربران به جز P30!!!!(به رفیقایی که ناظرو مدیر فعالن برنخوره،کلی گفتم)
+
بهتره تو حوزه های تخصصی تری که توش واردیم نیرومون رو بزاریم/..
+
حمید جان، نخواستم بازم ضد و نقیضاتو بگیرم...دقت کن که بعدا دلخوری پیش نیاد..![]()
Last edited by Turok-71; 08-06-2013 at 21:54.
باهات هم عقیدم
متاسفانه GS با این حرکتش یک مقداری باز اون عملکرد خاص خودشو نشون داد ، درسته که منتقد با منتقد فرق می کنه اما خب سردبیری چیزی دارن دیگه بهتر بود یک نظارتی سر این موضوع داشته باشن (البته اینارو میگم چون وب سایت معتبری هستش ) که خب با این کارها بیشتر به اعتبار خودش ضربه میزنه
البته من وقتی نمره کامل Edge رو دیدم پیش خودم گفتم که حتما GS به بازی کم میده چون مغزم سریع رفت به دو سال قبل و رویداد های بازی Legen of zelda که به بازیش 7.5 داد
و گفتم اینجا هم 7.5 میده که حالا نیم نمره زیاد داد
یک سری به بازی هایی که این منتقد اونارو نقد کرده بود زدم که نمره 8 بیشترین نمرش بود و به بازی های بزرگ نمراتی مثل 8 یا 7.5 داده که به نظر من حرکت مناسبی نیست و به ضرر خودشونه
خود نقدش هم یک مقداری اشکال داره احساس می کنم از تحریر مناسبی برخوردار نبود و عجله کاری میدیدم نکات مثبتش هم از منفیش سر تر بود
به هر حال اتفاقیه که رخ داده و اگه GS 9 میداد و پولگیان هم خود شیرینی نمی کرد الان متای 98 رو میشد تنفس کرد
نمره ها خارق العاده هست..
من هنوز وقت نکردم نقدها رو بخونم ولی شاید گیم اسپات second opinion هم داشته باشه که با توجه به مهم بودن بازی احتمالا دارهمتاسفانه GS با این حرکتش یک مقداری باز اون عملکرد خاص خودشو نشون داد ، درسته که منتقد با منتقد فرق می کنه اما خب سردبیری چیزی دارن دیگه بهتر بود یک نظارتی سر این موضوع داشته باشن (البته اینارو میگم چون وب سایت معتبری هستش ) که خب با این کارها بیشتر به اعتبار خودش ضربه میزنه
یعنی چی تحریرش مناسب نبود؟خود نقدش هم یک مقداری اشکال داره احساس می کنم از تحریر مناسبی برخوردار نبود و عجله کاری میدیدم نکات مثبتش هم از منفیش سر تر بود
یه متن فارسی سخته اشکال نوشتاری گرفتن ازش اونم در حد یه سایت معتبر حالا حامد چجوری تونستی مشکل یه متن انگلیسی رو متوجه بشی؟!
اقا وقتی تو معرفیه این منتقد خودشون نوشتن:
He hates what you love and loves what you hate
دیگه همه چی مشخص میشه دیگه.
Last edited by hds 3dlife; 09-06-2013 at 01:12.
محتوای مخفی: ویدیو...
مسعود من الان دوباره خوندم نقدش رو و درست درست بود و به نظرم 1 نمره هم به بازی امتیاز بیشتری داده![]()
طبق اخبار در گوشی،بازی اونور آب بین 400 تا 440 درهم خرید و فروش میشه...........
رجین هم فعلا مشخص نیست........
+
امروز یکی 2 نفر بازی رو گرفته بودن،به صورت کپی،تو کل بازار پخش شد............
حجمش حدود 33 گیگ بود و آنلاکر DLC هم همراهش هست...............
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :9 /10
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : 9.6/10
دو تا نمره دیگه ثبت شد و متا با 63 نقد همچنان 96
+
من سر قضیه این بازی مرتکب یک اشتباه بزرگی شدم
من تصمیم گرفتم بازی رو به صورت دیجیتالی و دانلودی تهیه کنم ولی با توجه به شرایط فعلی سرعت ها رو بد جوری زدن و من بخوام این همه حجم رو دانلود کنم 10 روز طول میکشه تا بازی اماده بشه و فوقش بتونم روزی 2 گیگ بردارم و تو این مدت هم که هم کپی خورها بازی رو تموم کردن هم اونایی که به صورت دیسکی بازی رو تهیه می کنن و من اندر خم یک کوچه خواهم ماند تازه اخر هم قیمت دانلودی با خود دیسک یکی در میاره
جالبش اینجاست که چند تا از دوستام که کپی بازی رو تهیه کردن گفتن برا انلاین هم منتظرن تا با ملت برن وارد کمپ های بازی بشن : دی
+
محمد جان امار اومد دستت قیمت ریجن یک رو برام پ خ کن ببینم چند در میادطبق اخبار در گوشی،بازی اونور آب بین 400 تا 440 درهم خرید و فروش میشه...........
رجین هم فعلا مشخص نیست........![]()
تعداد نقدا به 66 رسید و همچنان متا: 96
امروز(10 june)سه تا نقد دیگه به متا اضافه شد!
دوتا ده دیگه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : 10/10
Quotation forthcoming.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : 10/10
وCutting your teeth on astonishingly good-looking and immaculately presented fluff pieces and then going ahead to produce arguably the darkest game of this generation – that's the sort of trick only the real heavyweights can pull off. Naughty Dog's game ain't begging for sympathy, it doesn't care if you like it or not. As such, it's a wake-up call for the medium, determined that the line isn't drawn between good and evil or right and wrong, but between you and the others.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : 9/10
Like the fungus that infected its deformed inhabitants, The Last of Us is not an enjoyable thing to experience. It’s depressing, exhausting and even disturbing. But , contrary to everything I tell myself, it’s something I won’t soon forget.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)