تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 75 اولاول ... 3743444546474849505157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 744

نام تاپيک: The Last of Us

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

یه شوخی از طرف یکی از بهترین Villain های تاریخ سینما برای تعویض فضا :

!All u care about is meta,this forum deserevs a better class of gamer n i'm gonna give it 2'em

Last edited by mjorh; 08-06-2013 at 19:03.

2. 14 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

باز خوبه این پستایی که شما نقل قول گرفتی برای زمان جنگ جهانی اول نبود و برای چند روز پیش بودش : دی
    طرفتو اشتباه گرفتی. اینجور صحبت کردن رو من اثری نداره! : دی

هر چند که من معمولا جواب این مدل پست رو نمیدم و نمی خوام در مورد مسائلی که چند روز پیش صحبت کردم الان بیام دوباره صحبت کنم ولی چند نکته رو باید متذکر بشم:

1- اینکه میگم امتیاز چیز مهمی نیست به خاطر اینه که چندین پستی که یکی دو روز پشت سر هم توی این تاپیک دادم ، همش حول و حوش امتیاز بازی بودش و به خاطر این گفتم که دوستان به من ایراد نگیرن که کل تاپیک در مورد امتیاز بازی و مقایسه اون با بازی های دیگه شده. این به معنی این نیست که کسی در مورد امتیازها و موفقیت های بازی صحبت نکنه و واقعا نمی دونم چه جوری کسی می تونه همچین برداشتی کنه!

2- بایوشاک هم روزهای اول متاش تا 96 رسید و تا یک ماه بعدش هم متای نسخه پی سی و PS3 روی 95-96 بود که این چند وقت اخیر چند تا سایت با امتیازایی که دادن اونو تغییر دادن.

3- ملاک متای بایوشاک نمی تونه نسخه Xbox 360 باشه چون نه لید پلتفرم بازیه و نه تعداد نقدهای اون بیشتره. نسخه Xbox 360 از 33 نقد متای 93 رو داره و نسخه پی سی با 68 نقد متای 94. دلیل متای 93 نسخه Xbox 360 هم مشخصه امتیاز کدوم سایته و فکر نکنم لازم باشه که اسمشو بیارم!

4- اختلاف بین متا می تونه جزو یکی از برتری های یک بازی باشه ولی این حرف که باز له شد و از این مدل صحبتا کلا بیشتر از حرفای بچه گانه و از روی هوا ارزشی نداره. مثلا همین پارسال مس افکت 3 که بالاترین متا رو داشت بقیه بازی ها رو له کرد و به طور قاطع گوتی شد؟ آیا طرفداران PS3 پارسال که Journey متاش کمتر شد معتقدن که حقش نبود که از سایت های مختلف گوتی بشه و اون بازیی که متاش بیشتر بود باید میشد؟!

5- مدت ها ست که این مدل صحبت کردن و بحث کردن توی این انجمن جواب نمیده و مطمئنا اکثر کاربرا این مدل بحث ها که جهت مسخره کردن طرف و مقاصد شخصیه رو نمی پسندن و این مدل صحبت کردن و بحث کردن فقط برای خود فرد مورد نظر و دوستان اون می تونه جالب باشه.
    اگه هم می بینید که بعضی موقع ها توی تاپیکایی( در موارد کمی) پیش میاد که با این مدل پستا برخورد نمیشه به خاطر اینه که ببینیم فرد مورد نظر تا کجا می خواد پیش بره! وگرنه مسخره بازی و ترول به طور زیرکانه توی این انجام هیچ جایی نداره...

+

در مورد بهترین استودیو این نسل هم به نظر حامد و بقیه دوستان احترام می ذارم و کلا نظر شخصی هر فرد در هر زمینه قابل احترامه.
    مطمئنا ناتی داگ توی این نسل فوق العاده بوده و توی این نسل کلا پیشرفت قابل ملاحظه نسبت به قبل داشته و یکی از نامزدهای بهترین استودیوی نسل می تونه باشه.
    ولی هیچ کس نمی تونه همین جوری به طور قاطع و صد در صد بگه که فلان استودیو توی این نسل بهترین بوده. مثلا من به عنوان یه فن Valve بیام بگم که به طور قاطع Valve بهترین بوده و هیج شکی توی اون نیست ، مطمئنا این حرفم میشه از روی تعصب نه به طور کارشناسی...
    توی این نسل چندین شرکت هستن که بازی های یکدستی رو منتشر کردن که همواره مدعی گوتی بودن و چه خوبه ما لیست شرکت های دیگه رو هم ببینیم نه فقط لیست شرکت مورد علاقه خودمون...

پس بهتره در مورد این بحث های بهترین استودیو یا حتی بهترین بازی نسل ، اواخر سال توی تاپیک یا تاپیکای مجزا به بحث و بررسی پرداخته بشه و اون جا دیگه همه جوانب در نظر گرفته بشه.
    باز خوبه این پستایی که شما نقل قول گرفتی برای زمان جنگ جهانی اول نبود و برای چند روز پیش بودش : دی
    تفکر یا اعتقاد چیزی نیست که به راحتی عوض بشه دوست عزیز...چ الان چه بیست سال بعد....
    دو شخصیتی یا چند شخصیتی بودن یه بیماریه...
    کسی که دو شخصیتیه و هرجا یه نظر میده بایستی جلوش واساد...حالا هرکسی که میخواد باشه...(منظورم تو نیستی)

طرفتو اشتباه گرفتی. اینجور صحبت کردن رو من اثری نداره! : دی
    کسی شمارو نگرفته...خودم میدونم اثری نداره بحث باهات..: دی

هر چند که من معمولا جواب این مدل پست رو نمیدم و نمی خوام در مورد مسائلی که چند روز پیش صحبت کردم الان بیام دوباره صحبت کنم ولی چند نکته رو باید متذکر بشم:
    افتخار دادین My Lord...خاکی بودن چیز پیچیده ای نیست...و شرکت در بحثم کسر شان نیست...تگ ها میانو میرن...

این به معنی این نیست که کسی در مورد امتیازها و موفقیت های بازی صحبت نکنه و واقعا نمی دونم چه جوری کسی می تونه همچین برداشتی کنه!
    امتیاز اون چنان چیزی خاصی نیست که زیاد توی تاپیک در موردش بحث کرد
    از این حرف این برداشت میشه که بحث نکنید دیگه...

3- ملاک متای بایوشاک نمی تونه نسخه Xbox 360 باشه چون نه لید پلتفرم بازیه و نه تعداد نقدهای اون بیشتره. نسخه Xbox 360 از 33 نقد متای 93 رو داره و نسخه پی سی با 68 نقد متای 94. دلیل متای 93 نسخه Xbox 360 هم مشخصه امتیاز کدوم سایته و فکر نکنم لازم باشه که اسمشو بیارم!
    حالا اگه همین تعداد نقد و امتیاز رو 93 بود...94 رو میگفتی...

دیگه قرار نیست اگه یه نمره پایین بازی مورد علاقت گرفت همه چیو متهم کنی...الان طرفدارای تلو باید به سایت پلی گان حمله کنن بخاطر 7.5 که داد؟؟ اصلا منطقی نیست حرفت...!!!

4- اختلاف بین متا می تونه جزو یکی از برتری های یک بازی باشه ولی این حرف که باز له شد و از این مدل صحبتا کلا بیشتر از حرفای بچه گانه و از روی هوا ارزشی نداره. مثلا همین پارسال مس افکت 3 که بالاترین متا رو داشت بقیه بازی ها رو له کرد و به طور قاطع گوتی شد؟ آیا طرفداران PS3 پارسال که Journey متاش کمتر شد معتقدن که حقش نبود که از سایت های مختلف گوتی بشه و اون بازیی که متاش بیشتر بود باید میشد؟!
    مغلطه نکن داداش...

بحث الان روی متاس...و تلو از این نظر بایوشاک رو له کرد...این بچه گانس؟؟ متاسفم...

گوتی هم بحثش با متا تومنی دوزار متفاوته پس دیگه نگو...

5- مدت ها ست که این مدل صحبت کردن و بحث کردن توی این انجمن جواب نمیده و مطمئنا اکثر کاربرا این مدل بحث ها که جهت مسخره کردن طرف و مقاصد شخصیه رو نمی پسندن و این مدل صحبت کردن و بحث کردن فقط برای خود فرد مورد نظر و دوستان اون می تونه جالب باشه.

واقعا تاسف میخورم واسه این طرز فکرت...

اگه هم می بینید که بعضی موقع ها توی تاپیکایی( در موارد کمی) پیش میاد که با این مدل پستا برخورد نمیشه به خاطر اینه که

ببینیم فرد مورد نظر تا کجا می خواد پیش بره! وگرنه مسخره بازی و ترول به طور زیرکانه توی این انجام هیچ جایی نداره...
    خودت بحثو شخصی کردی بدون هیچ دلیلی..متاسفم!!!!!!!!!!!!
    بخاطر یه بحث کوچیک اینا چی بود که گفتی آخر پستت؟؟ مشکلی هست که من اطلاعی ندارم؟؟؟ اگه اینقد زجر میکشی از بحث خب اصلا پستی نده...چون ادمین هم اگه پست بده براش گزینه ی "جواب بصورت نقل قول" وجود داره...

مسخره بازی؟آره؟؟ باشه...:|
    و
    از برخورد و اینجور صحبتا هم یجوری صحبت نکن که بخش بازی مال توئه داداش...همه ی بچه ها زحمت کشیدن که الان دونفر میاد تو انجمنو شما بخوای پستشو حذف کنی...اگه فعالیتی نباشه نظارتی هم نیست(فراموش نکن).....این انجمنا مدیون همه ی بچه هاییه که براش تلاش کردنو بازدیدشو بردن بالا..و هیچ کسی هم نمیتونه حرفای قلدرانه بزنه...همه دوست همیم و کسی بخواد با یه تگ خودشو گم کنه دیگه تو این حلقه ی دوستی جایی نداره..

هرجای دیگه میری ناظرو مدیراش از فعالترین کاربران به جز P30!!!!(به رفیقایی که ناظرو مدیر فعالن برنخوره،کلی گفتم)
    +
    بهتره تو حوزه های تخصصی تری که توش واردیم نیرومون رو بزاریم/..

+
    حمید جان، نخواستم بازم ضد و نقیضاتو بگیرم...دقت کن که بعدا دلخوری پیش نیاد..
    Last edited by Turok-71; 08-06-2013 at 21:54.

4. 5 کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

آقا من یه چیزی تو کتم نمیره ...
    با این که خودم بازی نکردم اما با توجه به نمره ها و نقد ها و ... 8 ؟؟؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!!!!!!!!

گیم اسپات به این بازی داده 8 ... چرا؟! چرا آخه ؟! واقعا چرا آخه؟!

دیگه خیلی عجیبه این نمره ... ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    آخه هشت ؟!!!!!؟

یکی بیاد بهش فهش بده من توبه کردم !!

8 آخه ؟!؟؟!؟!؟!؟!

جور در نمیاد خوووو !!!

8 ؟؟!؟!؟!؟!؟
    باهات هم عقیدم

متاسفانه GS با این حرکتش یک مقداری باز اون عملکرد خاص خودشو نشون داد ، درسته که منتقد با منتقد فرق می کنه اما خب سردبیری چیزی دارن دیگه بهتر بود یک نظارتی سر این موضوع داشته باشن (البته اینارو میگم چون وب سایت معتبری هستش ) که خب با این کارها بیشتر به اعتبار خودش ضربه میزنه

البته من وقتی نمره کامل Edge رو دیدم پیش خودم گفتم که حتما GS به بازی کم میده چون مغزم سریع رفت به دو سال قبل و رویداد های بازی Legen of zelda که به بازیش 7.5 داد
    و گفتم اینجا هم 7.5 میده که حالا نیم نمره زیاد داد
    یک سری به بازی هایی که این منتقد اونارو نقد کرده بود زدم که نمره 8 بیشترین نمرش بود و به بازی های بزرگ نمراتی مثل 8 یا 7.5 داده که به نظر من حرکت مناسبی نیست و به ضرر خودشونه

خود نقدش هم یک مقداری اشکال داره احساس می کنم از تحریر مناسبی برخوردار نبود و عجله کاری میدیدم نکات مثبتش هم از منفیش سر تر بود
    به هر حال اتفاقیه که رخ داده و اگه GS 9 میداد و پولگیان هم خود شیرینی نمی کرد الان متای 98 رو میشد تنفس کرد

6. 9 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

نمره ها خارق العاده هست..

متاسفانه GS با این حرکتش یک مقداری باز اون عملکرد خاص خودشو نشون داد ، درسته که منتقد با منتقد فرق می کنه اما خب سردبیری چیزی دارن دیگه بهتر بود یک نظارتی سر این موضوع داشته باشن (البته اینارو میگم چون وب سایت معتبری هستش ) که خب با این کارها بیشتر به اعتبار خودش ضربه میزنه
    من هنوز وقت نکردم نقدها رو بخونم ولی شاید گیم اسپات second opinion هم داشته باشه که با توجه به مهم بودن بازی احتمالا داره

خود نقدش هم یک مقداری اشکال داره احساس می کنم از تحریر مناسبی برخوردار نبود و عجله کاری میدیدم نکات مثبتش هم از منفیش سر تر بود
    یعنی چی تحریرش مناسب نبود؟
    یه متن فارسی سخته اشکال نوشتاری گرفتن ازش اونم در حد یه سایت معتبر حالا حامد چجوری تونستی مشکل یه متن انگلیسی رو متوجه بشی؟!

8. 7 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hds 3dlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

اقا وقتی تو معرفیه این منتقد خودشون نوشتن:
    He hates what you love and loves what you hate
    دیگه همه چی مشخص میشه دیگه.
    Last edited by hds 3dlife; 09-06-2013 at 01:12.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

11. 2 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

یعنی چی تحریرش مناسب نبود؟
    یه متن فارسی سخته اشکال نوشتاری گرفتن ازش اونم در حد یه سایت معتبر حالا حامد چجوری تونستی مشکل یه متن انگلیسی رو متوجه بشی؟!
    مسعود من الان دوباره خوندم نقدش رو و درست درست بود و به نظرم 1 نمره هم به بازی امتیاز بیشتری داده

13. 7 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

طبق اخبار در گوشی،بازی اونور آب بین 400 تا 440 درهم خرید و فروش میشه...........
    رجین هم فعلا مشخص نیست........

+
    امروز یکی 2 نفر بازی رو گرفته بودن،به صورت کپی،تو کل بازار پخش شد............
    حجمش حدود 33 گیگ بود و آنلاکر DLC هم همراهش هست...............

15. 4 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :9 /10

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : 9.6/10

دو تا نمره دیگه ثبت شد و متا با 63 نقد همچنان 96

+

من سر قضیه این بازی مرتکب یک اشتباه بزرگی شدم
    من تصمیم گرفتم بازی رو به صورت دیجیتالی و دانلودی تهیه کنم ولی با توجه به شرایط فعلی سرعت ها رو بد جوری زدن و من بخوام این همه حجم رو دانلود کنم 10 روز طول میکشه تا بازی اماده بشه و فوقش بتونم روزی 2 گیگ بردارم و تو این مدت هم که هم کپی خورها بازی رو تموم کردن هم اونایی که به صورت دیسکی بازی رو تهیه می کنن و من اندر خم یک کوچه خواهم ماند تازه اخر هم قیمت دانلودی با خود دیسک یکی در میاره
    جالبش اینجاست که چند تا از دوستام که کپی بازی رو تهیه کردن گفتن برا انلاین هم منتظرن تا با ملت برن وارد کمپ های بازی بشن : دی

+

طبق اخبار در گوشی،بازی اونور آب بین 400 تا 440 درهم خرید و فروش میشه...........
    رجین هم فعلا مشخص نیست........
    محمد جان امار اومد دستت قیمت ریجن یک رو برام پ خ کن ببینم چند در میاد

17. 6 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

تعداد نقدا به 66 رسید و همچنان متا: 96

امروز(10 june)سه تا نقد دیگه به متا اضافه شد!

دوتا ده دیگه:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : 10/10

Quotation forthcoming.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : 10/10

Cutting your teeth on astonishingly good-looking and immaculately presented fluff pieces and then going ahead to produce arguably the darkest game of this generation – that's the sort of trick only the real heavyweights can pull off. Naughty Dog's game ain't begging for sympathy, it doesn't care if you like it or not. As such, it's a wake-up call for the medium, determined that the line isn't drawn between good and evil or right and wrong, but between you and the others.
    و

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : 9/10

Like the fungus that infected its deformed inhabitants, The Last of Us is not an enjoyable thing to experience. It’s depressing, exhausting and even disturbing. But , contrary to everything I tell myself, it’s something I won’t soon forget.

19. 10 کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •