تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 405 اولاول ... 374344454647484950515797147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوست عزیز ،شرمنده فصل کار تاسیساتیا شروع شده فکر کنم دوستان دیگه هم مثل من کمتر وقت کردن به اینجا سر بزنن. ،منم حدود یک هفته پیش قیمتا رو گرفتم.فرولی 24 کیلو وات 2 مبدله 2600 بود .رادیاتور شم فکر کنم متری حدود 300 تومن بود .نسبت به ایران و بوتان گرونتر بود ،اما از همه برندهای مطمئن دیگه مثل آریستون و ایمرگاز و بوش ارزونتر بود،حتی از ایساتیس مونتاژ داخل 2 مبدله هم ارزونتر بود!!!!!(معلوم نیست ایساتیس داره چیکار میکنه)قیمت فرولی به نظر من نسبت به رقباش بدک نیست.البته امیدوارم حالا که داره دلار ارزون میشه یا قیمتها رو کم کنن یا تخفیفات رو زیاد.یه زنگ به خود فرولی تو تهران بزن شماره نمایندشونو بگیر، فکر کنم ارزونتر بتونی خرید کنی.روبلو رو خودم نمیشناسم . به یکی از دوستای فروشندم که گفتم گفت از این مارک هاییه که امروز هست و فردا نیست.نمیشه به خدماتش اطمینان کرد.اما در مورد بودجتون ،الان با 2700 اپکیج و رادیاتور ایران رادیاتورم برا واحدت بزور بشه جمع کرد.اگه جنس خوب مثل ایمر و فرولیو ... میخوای راهی نیست باید بودجتو ببری بالاتر.
    [سلام دوستان گرامی .با پیشنهاد شما دیروز رفتیم برا خرید پکیج فرولی اما خیلی گرون بود. دیواتچ رو میداد 2700 و رادیاتوراشم اون طور که حساب کرد 1200 برا خونه 68 متری ما میشد که خیلی سنگینه.رادیاتوراش هم مال خود فرولی بود و یه تیکه و بصورت پره ای نبود ) حالا به نظرتون چیکار کنیم ما نهایت 2500 -2700 برای کلش میتونیم هزینه کنیم . فرولی مارکهای سبکتر و با کیفیتی هم داره؟ راستی تو همدان یه نمایندگی بود بنام روبلو که مال ایتالیاس نظرتون در مورد این مارک چیه؟یه نمایندگی دیگه هم فلوریدا ایتالیا بود که صاحبش خیلی تعریف میکرد.حالا میخوام شما عزیزان در مورد این دو مارک و رادیاتور راهنماییم کنید و یا اینکه همون فرولی اما قیمت کمتر بگید . یه دنیا ممنون.
    Last edited by hvac.eng; 27-11-2012 at 15:32.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

[سلام دوستان گرامی .با پیشنهاد شما دیروز رفتیم برا خرید پکیج فرولی اما خیلی گرون بود. دیواتچ رو میداد 2700 و رادیاتوراشم اون طور که حساب کرد 1200 برا خونه 68 متری ما میشد که خیلی سنگینه.رادیاتوراش هم مال خود فرولی بود و یه تیکه و بصورت پره ای نبود ) حالا به نظرتون چیکار کنیم ما نهایت 2500 -2700 برای کلش میتونیم هزینه کنیم . فرولی مارکهای سبکتر و با کیفیتی هم داره؟ راستی تو همدان یه نمایندگی بود بنام روبلو که مال ایتالیاس نظرتون در مورد این مارک چیه؟یه نمایندگی دیگه هم فلوریدا ایتالیا بود که صاحبش خیلی تعریف میکرد.حالا میخوام شما عزیزان در مورد این دو مارک و رادیاتور راهنماییم کنید و یا اینکه همون فرولی اما قیمت کمتر بگید . یه دنیا ممنون.
    سلام دوست جونیا چرا کسی جواب منو نمیده؟ دیگه دارم نا امید میشم هر کی یه چیز میگه. اکثر فامیل و آشنا میگن پکیج به درد نمیخوره و برای همدان فقط به درده پاییز میخوره اما برا زمستون اصلا جواب نمیده... فکر کن 3-4 تومان بدی پکیج بعد زمستونم همش بلرزی و بندری بری!!!!!!!!!!! کسی همدانی نیست اینجا؟ کیست مرا یاری کند؟ لطفا سوالای قبلمو هم جواب بدید کسی از روبلو و فلوریدا تعریفی شنیده؟[/QUOTE]

دوست من پکیج کاملا جواب کار شما در همدان را می دهد همدان که از اروپا سردتر نیست پکیج های شوفاژدیواری در سرمای اروپا و همین ترکیه به خوبی جواب می دهد اصلا شک نکن به خصوص برندی که انتخاب کردی عالی ست و خیلی خوب جواب کارت رو میده و اگر می خواهی از پکیج استفاده کنی حتما از رادیاتور پانلی استفاده کن آلومینیومی با پکیج سازگار نیست از نظر کیفیت و خدمات و گارانتی اصلا فرولی با روبلو و فلوریدا قابل مقایسه نیست برای انتخاب پکیج حتما به شرکت وارد کننده و نحوه خدمات رسانی شرکت و داشتن گارانتی بیشتر دقت کن دیواتک فرولی 24 فن دار و دو مبدله در تهران و شهرهای دیگه 2550000نهایتا جابجا میشه به شرکت فرولی زنگ بزن بهت راهنمایی بده تا گرون نخری

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوست من پکیج کاملا جواب کار شما در همدان را می دهد همدان که از اروپا سردتر نیست پکیج های شوفاژدیواری در سرمای اروپا و همین ترکیه به خوبی جواب می دهد اصلا شک نکن به خصوص برندی که انتخاب کردی عالی ست و خیلی خوب جواب کارت رو میده و اگر می خواهی از پکیج استفاده کنی حتما از رادیاتور پانلی استفاده کن آلومینیومی با پکیج سازگار نیست از نظر کیفیت و خدمات و گارانتی اصلا فرولی با روبلو و فلوریدا قابل مقایسه نیست برای انتخاب پکیج حتما به شرکت وارد کننده و نحوه خدمات رسانی شرکت و داشتن گارانتی بیشتر دقت کن دیواتک فرولی 24 فن دار و دو مبدله در تهران و شهرهای دیگه 2550000نهایتا جابجا میشه به شرکت فرولی زنگ بزن بهت راهنمایی بده تا گرون نخری

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوست جونیا چرا کسی جواب منو نمیده؟ دیگه دارم نا امید میشم هر کی یه چیز میگه. اکثر فامیل و آشنا میگن پکیج به درد نمیخوره و برای همدان فقط به درده پاییز میخوره اما برا زمستون اصلا جواب نمیده... فکر کن 3-4 تومان بدی پکیج بعد زمستونم همش بلرزی و بندری بری!!!!!!!!!!! کسی همدانی نیست اینجا؟ کیست مرا یاری کند؟ لطفا سوالای قبلمو هم جواب بدید کسی از روبلو و فلوریدا تعریفی شنیده؟
    [/QUOTE]

سلام خدمت همشهري عزيز، مطمئنا پكيج تو همدان جواب ميده چون تو جاهاي سردتر از همدان(البته سرماي همدانو كاملا حس كردم و ميدونما) زياد ديدم كه جواب داده، خيالت راحت. مسلما اگه نخواي از جنس ايراني و با كيفيتي مثل بوتان استفاده كني(توليد ملي!) و مد نظرت خارجي بودن دستگاه يا مدت گارانتيش باشه(كه خداييش اين دومي مهمه) ، بين اين ماركايي كه گفتي غير از فرولي ، هيچكدوم اصلا تو بازار تهران(كه من كار مي كنم) نيست و با پرس و جويي هم كه از همكاراي ديگه(از جمله همكاراي همدانيم) انجام دادم، متوجه شدم كه اصلا ، به هيچ وجه اينارو نخر، نه بخاطر كيفيتش(كه اونم تعريفي نداره) به خاطره شركت وارد كننده اين دستگاه ها، مسلما يه روزي به مشكل خدماتي مي خوري و به خاطر نبودن يه قطعه بايد كل پكيج رو بندازي سطل آشغال. حداقل فرولي رو يه شركت پدر مادر دار وارد مي كنه كه آدم رو مطمئن مي كنه.
    راستي همشهري قيمتش هم بالا بهت گفتن پكيج 24 كيلو واتش الان تو تهران با 2580هم جابجا ميشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوست عزیز .این مسئله کاملا طبیعیه.یکی از تفاوتهای سیستم پکیج با موتورخونه اینه که در تمام پکیجها (حداقل محصولاتی که تو بازار ایرانه) وقتی آب مصرفی رو باز میکنی مدار گرمایش قطع میشه .هر فروشنده و مارکی که بجز این بگه دروغ گفته.فرولی که هیچ بویینگم اینه بگه الکیه :-) فقط مدل های مخزن دار اونم چند دقیقه دیرتر رادیاتورها سرد میشن.
    سلام دوستان یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگه میشه سریعتر جوابمو بدین
    به تازگی یک دستگاه پکیج فرولی دیواتک 24000 دو مبدل نصب کردیم ولی مشکل اصلی اینکه وقتی شیر اب بهداشتی باز است، رادیاتورها شروع به کاهش دما میکنن و اگه شیر اب حدود نیم ساعت مدام باز باشه ،رادیاتورها سرد میشن.
    میخواستم بدونم این مسئله طبیعی است یا نه؟ یعنی بقیه پکیجها نیز همین گونه عمل میکنن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوست عزیز بوتان از بقیه پکیج های ایرانی بهتره .حلا هم که خرید کردی فقط حتما یه سختی گیر نصب کن چون تک مبدله زود رسوب میگیره.برا رادیاتور هم ،حتما پانلی بگیر ، به علت مسی بودن مبدل و نزدیک بودن آن به رادیاتورها آلمینیوم با پکیج سازگار نیست و باید مداوم هواکیری کنی.برا پذیراییت هم یه پانل حدود1.4 تا 1.5 متر کافیه نگران نباش.
    سلام .من یک واح آپارتمان در طبقه دوم دارم واحد من دارای عایق حرارتی و شیشه دو جداره وجنوبی نیز می باشد .متراژ 65 متر دوتا اطاق خواب 8 و 6 متری و پذیرایی 25 متری و آشپز خانه 8 متری دارم. من یک پکیج 24 هزار یک مبدله بوتان خریداری کردم .حالا تو انتخاب رادیاتور مشکل دارم (اندازه ونوع فولادی یا آلمینیومی و مارکش )داخل پذیرایی یک جا فقط برای رادیاتور هستش چیکار کنم ؟(پکیجم خوب هست یا نه؟)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

پدی جان پس ای کاش با خودت یه مقدار برق میبردی واسشون !! ما انقدر ایران برق زیاد داریم که روزی چند بار بخاطر .........برق از سرمون میپره!!!کریسمسم نزدیکه .امیدوارم حسابی بهت خوش بگذره.
    بله کاملا حرفت درسته. تو ایران سولار هنوز اقتصادی نیست.
    اینم مثل همهٔ چیزهایی که تو ایران گرونه...
    اما یه نکته جالبه دیگه‌ای که امروز فهمیدم اینه که دولت از یه سری برق می‌خره.

اونایی که ذخیرشون بیشتر از مصرفشون، مازاد اون برق وارد سیستم برق شهری می‌شه و دولت بهشون پول میده.

داره خودمونی میشه matin95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام من پکیج ایمر گا س دارم سمت چپ نمایشگر فلش بالا وپایین داره وقتی شاسی رو فشار میدی روی نمایشگر عکس شیر اب میاد میخواستم بدونم اون چیه ایا زیاد کردن دما اون شاسی ها به حرارت پکیج هم بستگی داره ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من يه خونه 3 واحده دارم ميسازم.تو سيستم گرمايشش موندم.هر واحد 240 متره.ميتونم سوال كنم از نظر كيفيت سيستم موتورخونه بهتره يا پكيج؟با ذكر دليل لطف كيك ممنون ميشم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با درود بر اساتید محترم .

پکیج منزل من ایران رادیاتوره اما صداش داره میره تو مغزم .

واحد 60 متری است و داخل آشپزخانه نصب شده .

پکیج فوق 2 مبدل و از نوع فن داره مدل 24 FF .

خیلیها میگن ال جی . آریستون . شاپر . لامبرگ .

برای من فعلآ فقط صداش مهمه ( تهران ) .

ال جی مدل پرستیژ واقعآ صداش کمه ؟

واقعآ چشمام ازین خرید ترسیده .

باسپاس از جوابتون .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •