عزیز برادر، همین الانم ایرانسل آمادگی ارائه ی نسل سوم رو داره، فقط منتظر اتمام انحصاری هستند که با پروانه ی اپراتوری به رایتل اعطا شده. بازار انحصاری نشده، انحصاریش کردن.
عزیز برادر، همین الانم ایرانسل آمادگی ارائه ی نسل سوم رو داره، فقط منتظر اتمام انحصاری هستند که با پروانه ی اپراتوری به رایتل اعطا شده. بازار انحصاری نشده، انحصاریش کردن.
Last edited by امیر انصاری; 31-03-2013 at 18:11.
شما به عرض بنده توجه نکردی. ایرانسل تو دو سال اول نسبت به الان رایتل خیلی جلوتر بود. شما از آنتن دهی خارج از شهر ایرانسل در سال های اول میگی، در صورتی که رایتل داخل خیلی شهرها آنتن نداره، خارج شهرش پیشکش. با این پیشرفت لاک پشتی معلوم نیست به کجا برسن.
در مورد سرعت مسلمه که باید سرعتش بهتر باشه. من خودم رایتل دارم. نسبت به ایرانسل خیلی پایدارتره، ایرانسل سقف سرعتش کف سرعت رایتله، ولی این چیزی نیست که رایتل بهش بنازه! سرعتش خیلی بیشتر از این حرفا باید باشه که با این قوانین دست و پاگیر و قیمتای تخیلی دسترسی به اون سرعتا برای هر کسی ممکن نیست.
درسته انحصاریش کردن ولی نه با رایتل، اگه رایتل پشتش قوی بود اونم تمام تلویزیونو و شهر رو پر میکرد از تبلیغ، ولی چرا اینطوری نیست؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
درست میفرمایید، ولی تا حالا فکر کردین دلیل سرعت پیشرفت لاک پشتیش چیه، چرا بعد از چند سال حرف و حدیث گذاشتن رایتل بیاد، الانم خیلیا دارن تخریبش میکن، دیگه خودتون میدونید
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
به نظر بنده رایتل داره بی لیاقتیشو میندازه گردن اینو اون!
امیدوارم با تغییر رییس جمهور که بخاطر ارادتش به رییس تحمیلی تامین اجتماعی بدون درایت و کارشناسی مراجع ذیصلاح، دوره انحصار رایتل رو 15 ماه!! اضافه کرد، با اومدن رییس جمهور جدید و کابینه جدیدش این افزایش تحمیلی دوره انحصار 15 ماهه لغو بشه و ایرانسل و همراه اول که کلیه تجهیزاتشون رو برای ارایه نسل سوم و حتی چهارم بروز کرن بتونن سرویس مطلوب با پوشش سراسری که شایسته مرم ایرانه و همین الانشم خیلی دیر شده ارایه بدن.
با تشکر
هرکس دیگر هم که انتصاب بشه ، هیچ فرقی نمی کنه ! چون در سطح کلان اینها با اینترنت ( و کلا جریان باز ارتباطات ) دشمنند.
راست میگه.مگه اینترنت دست ریس جمهوره. سایت وابسته به رییس جمهورچیلتر میشه . نمی دونم کار کیه ;p
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
خب این یه بحث دیگه س. شما میگی الان رایتل با اوایل ایرانسل قابل مقایسه س، من میگم نیس، خیلی ضعیف تره. دلیل عدم موفقیتشم به نظر من مدیریت بی کفایتشه.
امروز یه خبر با هال از رایتل شنیدم
بعضی علما گفتند که رایتل موجب فساد مضاعف در کشور میشود !!!!!
و احتمالا هم حرام هست .
گفته بودنشون آیا این باعث پیشرفت تکنولوژی نیست ، گفته بود که هر چیزی باعث شیوع فساد شود حرام است .
به نظر ما که چون استفاده از آن گران است حرام است برای ما!!!!!!!
متاسفانه بعضی مراجع واقعا شورشو درآوردن اگه اینطوری باشه چاقو هم باید ممنوع بشه چون عامل فساد هست و میشه باهاش آدم کشت ولی اگه همین چاقو دست یه دکتر باشه جون یه نفر نجات پیدا میکنه امکانات هم باید دست اهلش باشه و یه عده ای که از ین امکانات می خوان تو راه های دیگه استفاده کنند باعث فدا شدن اون هایی میشن که مب تونن ازش استفاده کنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)