سلام و عرض ادب... به علت مشکلات نشد برمیک شنبه انشالله ... قیمت هم حدود 1850 هستش
سلام و عرض ادب... به علت مشکلات نشد برمیک شنبه انشالله ... قیمت هم حدود 1850 هستش
Last edited by airmaxwisp; 19-04-2012 at 20:30.
به گزارش iClarified تا به حال 11 میلیون آیپد جدید فروخته شده !
سلام و عرض ادب
امروز بنده یک عدد New Ipad 64Gb 4G+Wifi از مرکز تجاری شهرک غرب(روبروی مجتمع میلاد نور) به قیمت 1830 خریدم
جای مطمئنی هست برای خرید... علی آقا فروشنده هم آدم با اخلاقی هستند! هرکسی خواست پ خ بده شمارشو بدم.
موفق و پیروز باشید
سلام دوستان . یه سوال داشتم می خواستم بدونم هم اکنون میشه ایپد جدید رو تو ایران جلبریک کرد؟
به صورت تدر میتونید جیلبریک کنید ولی آنتدر فعلا امکانش نیست![]()
به نظرتون تا اخر اردیبهشت میاد ؟
درود
معلوم نیست
همچنین در حال حاظر آیپد جدید در هیچ فریموری چه تدر و چه آنتدر جیلبریک نشده است
موفق باشید
فکر میکنم تا آخر اردیبهشت ماه باید جیلبریک آنتدر 5.1 عرضه بشه ! چون که Podg2 گفته که تمام اکسپلویت ها را در اختیار داره و از سد ASLR هم گذر کرده است . این ها نشانه های خوبی از نزدیک شدن به جیلبریک آنتدر 5.1 هست .
سلام
دوست دارم آیپد جدید بگیرم اما یک چیزی من را به شک می اندازه اینکه خوندم تو اینترنت فایل های فلش لود نمیشه درسته ؟
دوستانی که خریدن راضی هستند ؟ حرارت که نداره ؟
درسته، از فلش پشتیبانی نمیشه البته چیز زیادی رو از دست نمی دید، اکثر سایت های پخش ویدیو نسخه HTML5 مخصوص آیپد دارند و در 80 درصد مواقع فقط تبلیغات اطراف صفحه های اینترنت رو از دست می دید. من که شخصا فلش رو در دسکتاپ هم غیر فعال کردم.
از نظر رضایت هم وضعیت بی نظیره و بیشتر از 98 درصد رضایت دارند، و هر کس اینجا گرفته هم با تمام وجود راضیه. مسئله حرارت هم چیز خاصی نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)