سلام . .
من یه مشکل دارم
اول که بازیو اجرا میکنم یه صفحه میاد که نوشته
Connecting to Abstergo Industries ' Animi Network...
وبعد از چند ثانیه هم از بازی میاد بیرون![]()
سلام . .
من یه مشکل دارم
اول که بازیو اجرا میکنم یه صفحه میاد که نوشته
Connecting to Abstergo Industries ' Animi Network...
وبعد از چند ثانیه هم از بازی میاد بیرون![]()
سلام . من بازی رو نصب کردم ولی وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم با این error رو به رو میشم ظاهراٌ به جز من چند تا دیگه از دوستان هم همین مشکل رو داشتند کسی راه حلی براش نداره.
ممنون
![]()
PLZ HEEEEEELP![]()
آقا من تا الآن بازی رو 5 بار نصب کردم و پاک کردم! چرا کرک این بازی اینطوریه؟ من اول بازی رو نصب کردم بعد آپدیت 1.01 رو ریختم بعد orbit رو کپی کردم توی مسیر نصب بازی و یکسری از فایلهای کرک دیگه مثل همون ACRSPR و غیره رو هم کپی کردم ولی وقتی تو بازی میرم صفحه سیاهه و هیچ چیزی لود میشه. توی Task Manager هم فعالیت داره. دیگه نمی دونم چشه! توی سایت خود skidrow هم یکی گفته بود محتویات پوشه orbit رو بریز توی مسیر نصب game launcher ولی بازهم درست نشد. من ویندوزم 7 و 32 بیتی. یه کمک کنید!
دقیقاً منم مشکل شمارو دارم .. چه با ریختن اپدیت چه بدون اپدیت
آقا من يه مشكل دارم من بازي رو نصب كردم و در مرحله سه اونجا كه بايد يك از نيروهات رو براي انجام ماموريت بفرستي به يه جاي ديگه (يه آدمكش با لول 11 انتخاب كن ) هرچي اينتر ميزنم انتخاب نميكنه و از بازي بيرون نمياد .راحلي براي رفع اين مشكل هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد از یه هفته دانلود کردن اومدیم بازی کنیم که طبق معمول خورد تو ذوقم
من بازی رو نصب کردم ... آپدیت رو هم همینطور و همچنین این سه تا کرک رو(اجرا نمیشد):
Assassin's Creed Revelations SKIDROW ()کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Assassin's Creed Revelations FIXED-SKIDROW ()کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Assassins.Creed.Revelations.V1.01.Crack.Only
خلاصه به یک بدبختی بعد از یه ساعت کپی کردن اینها به ترتیبهای مختلف بازی اجرا شد... یه نیم ساعتی بازی کردیم با تیک و مشکلات که متوجه یه چیزی شدم ... صداش!...صداش درست نبود و جلو تر بود...کلا صداش بیشتر از تیکهایی که بخاطر سیستمه پایینم()داشت اشکمو درآورد.
حالا من اومدم به حساب خودم درستش کنم ... آپدیت رو نصبیدم... Assassins.Creed.Revelations.V1.01.Crack.Only رو کپیدم نشد...
Assassin's Creed Revelations SKIDROW () رو کپیدم نشد... و بالاخرهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Assassin's Creed Revelations FIXED-SKIDROW () رو کپیدم که...................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازم نشد()
صفحه سیاهه میاد ولی کرش میشه ... زودی میاد بیرون که من یه وقت خدای نکرده خوش حال نشم که رفته توی بازی()
سرتونو درد نیارم...تکلیف چیه؟
ببخشید زیاد شد دی
با عرض خسته نباشید خدمت دوستان
من هم مشکل در اجرای این بازی رو دارم
و تا صفحه 47 این کامنت ها رو خوندم و تقریبا تمام سایت های فارسی رو با سایت اسکیدرو زیر رو کردم و به یک نتیجه کلی رسیدم که اگه بازی اجرا نمیده اصلا وقتتون رو تلف نکنید چون من این کارو کردم و شما تو سایتهای ایرانی هیچ مطلب بدرد بخوری گیرتون نمیاد فقط یه مطلب خدا میلیون بار کپی پیست کردن آخرش هم نمیدونی که چی به چیه![]()
بهترین کاره اینه که برید بازی رو از بازار بخرید .
من گرفتم نصب کردم راحت هم اجرا شد :-"
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)