تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 50 اولاول ... 374344454647484950 آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 495

نام تاپيک: GLX G1 » اولين گوشي ايراني با سيستم عامل اندرويد

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

این شرکت حق نداره به جنسی که هیچ زحمتی براش نکشیده بگه جنس ایرانی. تولید کنه و بده به بازار ما هم هیچ مشکلی باهاش نداریم. فقط سعی نکنه با ملی ملی کردن ملت رو خر کنه.
    این یه مشکل همه گیره که به دلیل افکار ناسیونالیستی ایرانی ها اینجوری میشه!!
    اتفاقا این اسم، براش مسئولیت میاره و اگر به جای مسخره شدن و تبدیل شدن به گوشیی برای کسانی که از گوشی و اندو چیزی حالیشون نیست، تبدیل میشد به یه گوشی تستر برای کسانی که دوست دارن کار کنن، و واقعا روی گوشی کار میکردن و امکاناتی براش در نظر گرفته میشد، میتونست کمی پیشرفت کنه....!!

من خودم به شخصه ۴-۵ بار زده به سرم که یه دونش رو بخرم و رو نرم افزاریش کار کنم و به یه جایی برسونم، بعد باز گفتم اصلا مگه استفاده کننده‌ای هم داره که کسی بخواد براش تلاشی بکنه؟؟!!

بعدشم، بحث جا زدن چیزی که مال خودمون نیست، به عنوان مال خودمون تو ایران یکی دیگه طبیعیه!! از محصولات فرهنگی هنری گرفته تا.....................پایان نامه و مقالات دانشجویی که از هر صدتامون ۴-۵ تا بیشتر خودشون کار نمی‌کنن!!

2. 2 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز supermax15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

خدایی یه کم زشته مسخره کردن این گوشی های جی ال ایکس
    بیچاره رئیس و مدیر glx با این همه مسخره مردم
    شمایی که همه میگید چینیه فقط میگیرید این گوشی رو فک میکنید این لوازم خونگی تولید داخل (یخچال و جارو برقی و مولینکس )قطعاتش ایرانی هست؟ نهایتا 20 % ایرانی باشه
    در مضن اکثر شرکت های خارجی تولید کننده گوشی اکثر کارخونشون همه تو چین هست و اونجا ساخته میشه فقط طرحش رو میدن
    گوشی جی ال ایکس نمیتونه تو تیلیغاتش بگه (گوشی های جینی glx که)

4. این کاربر از supermax15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

امروز یه اسنوی دیدم.... لحظه‌ی اول فک کردم یه مدل S سونی هستش....
    گرفتمش.... گوشی واقعا شیک بود تو دست...!!!
    چند لحظه باهاش کار کردم و پشت و روش رو نیگا کردم تا مدلش رو ببینم ولی نبود که نبود!!!!
    پرسیدم، گفت اسنویه....
    انگار که برق گرفته باشتم انداختمش زمین سریع!!! گفت جی‌ال‌ایکسه واقعا؟ دوباره برداشتمش و باهاش ور رفتم...

طرف نمایندگی جی‌ال‌ایکس در استان رو داره و باهاش صحبت کردم، بهم قول داد که برم یه رویو از گوشی های جدید بردارم...
    ایشالا تاپیکش رو هم میزنم....
    فقط فک نکنم اجازه بده روش زیاد برنامه نصب کنم، به نظرتون راهی هست که یه سری اپ که سریع نصب میشن رو با خودم ببرم براش بلوتوث کنم؟! یا چی؟؟؟؟؟
    اگر فرصت رویو بهم داده شد، چه چیزایی رو چک کنم؟ تاپیک جدا گانه بزنم یا چی؟!

بعدشم این رفیقم شرکت خرمشهر رو دیده و صحبت میکرد تقریبا راضی کننده بودش....!!!(بحث گارانتی و اینا رو هم باهاش مطرح کردم....)

6. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

امروز یه اسنوی دیدم.... لحظه‌ی اول فک کردم یه مدل S سونی هستش....
    گرفتمش.... گوشی واقعا شیک بود تو دست...!!!
    چند لحظه باهاش کار کردم و پشت و روش رو نیگا کردم تا مدلش رو ببینم ولی نبود که نبود!!!!
    پرسیدم، گفت اسنویه....
    انگار که برق گرفته باشتم انداختمش زمین سریع!!! گفت جی‌ال‌ایکسه واقعا؟ دوباره برداشتمش و باهاش ور رفتم...

طرف نمایندگی جی‌ال‌ایکس در استان رو داره و باهاش صحبت کردم، بهم قول داد که برم یه رویو از گوشی های جدید بردارم...
    ایشالا تاپیکش رو هم میزنم....
    فقط فک نکنم اجازه بده روش زیاد برنامه نصب کنم، به نظرتون راهی هست که یه سری اپ که سریع نصب میشن رو با خودم ببرم براش بلوتوث کنم؟! یا چی؟؟؟؟؟
    اگر فرصت رویو بهم داده شد، چه چیزایی رو چک کنم؟ تاپیک جدا گانه بزنم یا چی؟!

بعدشم این رفیقم شرکت خرمشهر رو دیده و صحبت میکرد تقریبا راضی کننده بودش....!!!(بحث گارانتی و اینا رو هم باهاش مطرح کردم....)
    من چندجا دنبال اسنووی گشتم ولی پیدا نکردم. موندم بعد از عید ببینم چی میشه. میگن تا چندروز دیگه مدلهای جدیدش میاد بازار. الان G2 اومده قیمتش 599 تومنه
    ضمنا شما میدونی کیفیت فیلمبرداری اسنووی چقدره ؟ HD یا نه ؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شرکت ها باید از جی ال ایکس یاد بگیرن
    حتی بعد از عرضه هم کسی نمیفهمه مشخصاتشون چیه!

9. 4 کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

حتی بعد از عرضه هم کسی نمیفهمه مشخصاتشون چیه!
    مشخصات هر قسمتی که من پرسیدم از اون اقا، برام گفت... اسنوی فک کنم ۱ گیگاهرتزی بودش...! سایر مشخصاتی که میخوای رو بگو تا بپرسم!(البته هفته‌ای یه بار میبینم اون اقا رو...!!)...
    ضمن اینکه تمام تلاشم بر اینه که موقع رویو، حتمی بتونم اپی برای چک سخت‌افزار ها داشته باشم! ...

ضمنا شما میدونی کیفیت فیلمبرداری اسنووی چقدره ؟ HD یا نه ؟
    راستش دوربین که ۵ مگاپیکسلیه، ولی اچ‌دی بودن یا نبودنش رو نمی‌دونم(کما اینکه با دوربین یک مگاپیکسلی هم میشه اچ‌دی فیلم گرفت! که ایفون میکرد...!!!)....
    فک کنم اچ‌دی داشته باشه...!! این رو هم می‌پرسم! ...

یه نکته‌ی جالب راجع به تبلیغ از جیب در میاد:
    رفیقم میگفت اون گوشی بخصوص که راحت از جیب در میاد، تو مغازشون از همه چیز پرفروش تره و به سایر فروشگاه‌ها هم زیاد فروختن.... میگفت کلی ادم میاد تو مغازه و میگه اقا از اون گوشی ها که راحت از جیب در میاد بهم بدین!! فک کنم قیمتش ۶۵ تومنه!
    من همیشه انتقاد میکردم که چه تبلیغات بدی کردن روی اون کار، ولی بعدش دیدم که از اون تبلیغ موفق تر فک نکنم داشته باشیم!!!!یعنی حتی بالاتر از میمون اشی‌مشی و گاو مانیزان خودبخود تبلیغ شد(ساخته شدن جوک و اس‌ام‌اس شدن به همه جا و افتادن اسمش به سر زبون ها...!!!)

11. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوب عزیزم ، 1گیگاهرتز رو تبلت 300تومنی هم داره، چیپست،رم ، وجود جی پی یو! و کلی چیز دیگه
    کلا خودشونم زوری میدونن چی به چیه
    در مورد تبلیغش هم یک مقایسه با مزه ولی پر معنی
    اپل رسما هیچ تبلیغاتی رو در مورد محصولاتش نمیکنه،شاید خرده فروشی ها این کار رو بکنند ولی خود شرکت نه
    اما الان از هرکی بپرسی گوشی خوب چیه میگه اپل ! میگیم آقا منظورت آیفونه. میگه آیفون چیه؟ برنده؟!
    یک نقل قول جالب از سایت نردبان :
    ک مثال فوتبالی برای اثبات این مساله که مردم اهمیت کمتری به اعداد و ویژگی ها داده و دوست دارند عاشق یک برند باشند: یکبار یکی از همکلاسی هایم از من پرسید تو طرفدار قرمزی یا آبی؟ به او گفتم من این تیم ها را به خوبی نمیشناسم، کدامشان بیشتر گل می زنند؟ تو چرا طرفدار پرسپولیس هستی؟ هر کدام بیشتر گل می زنند، من طرفدار همان خواهم شد و هر گاه جایش را به رقیب داد، من هم رهایش کرده و طرفدار اولین تیم خواهم ماند.

این دوست خوبم هیچ دلیل منطقی ای برای طرفداری از تیم محبوبش نداشت، نوع نگاه او به برند پرسپولیس دقیقا مانند نگاه شخصی است که به برند تجاری محبوبش دارد، برند محبوبش را دوست دارد حتی اگر شکست خورده و پشت سر هم گل بخورد، از شکست ناراحت می شود اما تیم محبوبش را عوض نمیکند. ولی معیارهای بنده برای انتخاب تیم فوتبال، معیارهایی است قدیمی و بی ارزش، وقتی شما با مشتریان خود مرتب از اعداد و ارقام حرف زده و حرف دیگری برای گفتن ندارید، مثل آن است که بگویید چون تیم ما بیشتر گل زده، طرفدار ما شوید! البته شاید منطقی باشد، اما مشتری های یک برند فقط از منطق خود بهره نمی برند و اگر بخواهند بین منطق و احساس یکی را برگزینند، در اکثر موارد احساس مقدم خواهد بود، اپل یک نام تجاری احساسی است، نمی شود با منطق او را شکست داد و این چیزی است که رقبایش به خوبی متوجه آن نمی شوند.
    البته در مورد برند ایرانی صدق نمیکنه چون قابل مقایسه نیستند
    اما در زمینه تبلیغات با برند های دیگه،ضعف هر برندی، سوء استفاده از از ندانسته های افراده ، به جای توضیح و مدرک ، از چیزی که کسی نمیدونه سوء استفاده میکنه ، الان به خیلی از افرادی که گوشی لوکس دارند بگی میدونی چیپست گوشیت ساخت کجاست؟مال کیه؟ میگن نه، میگی میتونی مشخصاتشو بگی؟ میگه دو هسته ای ، میگیم چه مدل دو هسته ای؟ میگه 1.5گیگاهرتز ! و اینجاست که وقتی منی که GLX دستم هست ازم میپرسن و این سوال ها رو اینجوری جواب میدم، با یکم پرس و جو ، تمامی منطق های من در مورد گوشیم زیر سوال میره. این که وقتی تبلیغاتت به از جیب در اومدن منتهی بشه، هرچقدر هم که فروش کنه اعتماد خریدار رو به دست نمیاره . چون هیچکس واقعا نمیدونه این از کجا اومده و چطوری به اینجا رسیده .
    کسی که آیفون 4 داره، آیفون 4اس رو هم حتما میخره و شاید از بعضی چیزاش بزنه که آیفون 5 رو بخره
    ولی کسی که یک بار با مثلا GLX G1 کار کنه، دیگه دنبال Snowy نمیره،ولی آیفون در عین این که تمام چیز ها رو برای مشتری واضح کردند، دیگه از اعداد و ارقام بیرون اومده و اعتباری که داره ، باعث این میشه که مشتری به نام اپل اعتماد کنه،اپل وقتی میگه من سرعت پردازشی رو دو برابر کردم ،نیازی نداره مشخصات همه چی رو بده ، چون میدونه به جایی رسیده که نیازی به توضیح خودش نداره ،برعکس نام چیزی مثل GLX یا Dimo که فقط لذت کارکرد با اون،لحظه روشن شدنشه!

13. 3 کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

خوب عزیزم ، 1گیگاهرتز رو تبلت 300تومنی هم داره، چیپست،رم ، وجود جی پی یو! و کلی چیز دیگه
    تو اون لحظه تنها چیزی که به نظرم رسید بپرسم، همون بود!! من چون برام مهم نیست جی‌پی‌یو، یادم نبود بپرسم.... سعی میکنم بنچمارک بگیرم که یه اطلاعات کلی به دستم برسه! ...

در خصوص تبلیغات، من کاری به اپل ندارم! شاید شما تبلیغات اپل رو ندیده باشی، ولی من بالای ده تا کلیپ تبلیغاتی ازش دارم که در کل‌کل با سایر شرکت ها ساخته شدن! ... یه سرچ ساده‌ی یوتوب، تا یه ماهی شما رو برای دانلود تامین میکنه...!!

در خصوص علاقه به برند، من خودم طرفدار سونی هستم...نمی‌دونم چرا ولی سونی تو خون خونواده‌ی ماست... از وقتی یادمه و تلویزیون ۱۴ اینچ داشتیم سال ۷۷ و اینا، ما سونی داشتیم تا حالا! و چیزی که سونی یه مدلش رو داشته باشه، مدل شرکت دیگه‌ای رو نمی‌خریم حالا به هر قیمتی...!!!

ولی کسی که یک بار با مثلا GLX G1 کار کنه، دیگه دنبال Snowy نمیره
    اسنوی رو باهاش کار کردین؟! علاوه بر ظاهر شیکش، چند برنامه و بازی که باهاش تست کردم خیلی عالی جواب داد...!!! من ایکس‌ده دارم البته و در نظرم تفاوتی در رفتار نبود! .... (نسخه‌ی سیستم عامل و روت شدنش هم هست که خوب ویژگی خوبی براش هست...!!)...

قطعا من انتظار ندارم که یه شرکت ایرانی که قطعات وارد میکنه، بیاد تو سال ۲۰۱۳ گوشی در حد ۲۰۱۲ یا حتی ۲۰۱۱ سامسونگ بزنه! .... ولی اسنوی توی بازار ظاهرا فروش خیلی خوبی داشته! ...

و یادتون باشه که دارین یه شرکت چند ملیتی با ۲۵ سال سابقه رو با یه شرکت که از سال ۸۵ شروع به کار کرده مقایسه میکنین!! به نظرتون اعتبار این دوتا میتونه در یک حد باشه؟!
    سایتی مثل فیس بوک سال ۲۰۰۴ پابلیک میشه، سال ۲۰۰۸ تازه شروع کرد به کاربر گرفتن! و تازه سال ۲۰۱۰ سال انفجار کاربرهاش بودش! ...

هرچیزی باید یه پروسه‌ای رو طی کنه تا به ایده‌عال برسه....!!! الان اون اقای دوستمون میگفت که اینا تجهیزات وارد کردن که برد گوشی رو خودشون بزنن و کارمندش رو هم استخدام کردن... فقط قطعات جانبی از خارج میاد که قطعا میدونین با توجه به هزینه‌ی بالاتر تولید، در ایران متاسفانه مثلا ای‌سی و اینا تولید نمیشه...)))))))))

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تو اون لحظه تنها چیزی که به نظرم رسید بپرسم، همون بود!! من چون برام مهم نیست جی‌پی‌یو، یادم نبود بپرسم.... سعی میکنم بنچمارک بگیرم که یه اطلاعات کلی به دستم برسه!
    ...
    یکی از دوستان تبلت خریده Coby ، سی پی یو هم 1 و رم 512 ، Antutu هم نتونست مدل سی پی یو رو بفهمه! حکایت اولای G1 ه
    در خصوص تبلیغات، من کاری به اپل ندارم! شاید شما تبلیغات اپل رو ندیده باشی، ولی من بالای ده تا کلیپ تبلیغاتی ازش دارم که در کل‌کل با سایر شرکت ها ساخته شدن!
    ... یه سرچ ساده‌ی یوتوب، تا یه ماهی شما رو برای دانلود تامین میکنه...!!
    همونطور که گفتم ، این تبلیغات کار خرده فروشی ها یا دفتر این شرکت توی یک کشور یا فن ها ساخته شده ، اپل امریکا تبلیغات خاصی انجام نمیده ، سایت ها براش این کار رو انجام میدن.
    اسنوی رو باهاش کار کردین؟! علاوه بر ظاهر شیکش، چند برنامه و بازی که باهاش تست کردم خیلی عالی جواب داد...!!! من ایکس‌ده دارم البته و در نظرم تفاوتی در رفتار نبود!
    .... (نسخه‌ی سیستم عامل و روت شدنش هم هست که خوب ویژگی خوبی براش هست...!!)...
    بلی ،کپی از طرح ترکیبی از سولا و ریز ! شما با ایکس 10 مقایسه میکنی،گوشی که 3ساله عرضه شده ، و روی ضعیف ترین سخت افزار ها هم بازی های معمولی HD الان بالا میاد اندروید جلی بین هم براش هست !!! ، من خودم روی همین Snowy دوستم shadowgun دیتا مشترک رو بالا آوردم(کمی لگ داشت!) ولی این چه ربطی به موضوع داره؟ یعنی میخواید بگید سخت افزارش قابل قبوله؟!
    قطعا من انتظار ندارم که یه شرکت ایرانی که قطعات وارد میکنه، بیاد تو سال ۲۰۱۳ گوشی در حد ۲۰۱۲ یا حتی ۲۰۱۱ سامسونگ بزنه!
    .... ولی اسنوی توی بازار ظاهرا فروش خیلی خوبی داشته!
    ...

و یادتون باشه که دارین یه شرکت چند ملیتی با ۲۵ سال سابقه رو با یه شرکت که از سال ۸۵ شروع به کار کرده مقایسه میکنین!! به نظرتون اعتبار این دوتا میتونه در یک حد باشه؟!
    این ها که کلا میان اینجا بسته بندی میکنن، حداقل به مصرف کننده احترام بزارن و مثل گوشی های دو هسته ای HD چینی که کلا قیمتشون 100دلاره،نیان و یک گوشی فوق ضعیف رو با قیمت دو برابری بفروشن و به شعور کسایی که این گوشی رو میخرن توهین کنند.
    خیلی سخته که به جای این چیز(اسمش رو جز این نمیشه چیزی گذاشت) که دارن وارد میکنن ،مثلا اینو وارد کنن و خدا تومن بفروشن؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    هنوز اینا رنگ 16میلیون رنگ رو ندیدن! براشون گرون در میاد از چینی ها سفارش بدن ، اونوقت اینا بیان از احترام به مشتری حرف بزنن؟! : ))))))))))
    G1 موقع عرضه توی سایتشون 16میلیون زده بود ، بعد که رسید دست مردم تازه فهمیدن چه سوتی دادن و احتمالا برادران چینی ، اشتباهی مشخصات دادن

مثل این که شرکت چینی که اینو میساخته دکون دستگاشو جمع کرده که این توقف تولید کردند
    تو نقد و بررسی نارنجی برای دیمو، وایفای یک شرکت چینی سیو شده بود که احتمالا برا تست چیپ وایفای اونجا تست شده بود، این یعنی این که دیمو تبلت هاشو توی چین مونتاژ میکنه و فقط کاری که اینجا میکنه فروشه! با قیمتی خیلی بالاتر از بازار، حالا چه دلیل داره شرکت جی ال ایکس که نه اسمش ایرانیه،نه اسم گوشی هاش ایرانیه ، نه حتی یک کلمه روش پارسی نوشته شده ، از این قضیه مبرا میشه؟!

هرچیزی باید یه پروسه‌ای رو طی کنه تا به ایده‌عال برسه....!!! الان اون اقای دوستمون میگفت که اینا تجهیزات وارد کردن که برد گوشی رو خودشون بزنن و کارمندش رو هم استخدام کردن... فقط قطعات جانبی از خارج میاد که قطعا میدونین با توجه به هزینه‌ی بالاتر تولید، در ایران متاسفانه مثلا ای‌سی و اینا تولید نمیشه...
    )))))))))
    میدونید تکنولوژی ساخت هواپیما چقدر هزینه بر و سخته ؟ کشور های زیادی هم ندارند. ولی چیکار کردن که تونستند ؟! سرمایه گذاری. به 10تا دونه تحصیل کرده ایرانی پول بدن، میتونن IC و چیپ هم بسازن ، هرچقدر هم که گرون در بیاد بعد 1سال به صورت عملیاتی میشه . ولی این شرکت رسما مصرف کننده و وارد کننده هست و هیچ فرقی با اونی که برنج وارد میکنه نداره ، زنگ زده بودم شرکتش ، میگفتم آقا گوشی های اندرویدتون چیه ؟ میگه نمیدونم گوشی رو نگه دار
    نفر بعدی : گوشی های اندرویدتون کدوماس؟ من مسئولش نیستم صبر کنید ایشون بیان ، بین 3نفر پاس کاری شدم تا آخر یکی گفت فعلا محصول اندرویدی تولید ندارم ، ولی به زودی میاد تو بازار
    یعنی شرکتی که ادعا میکنه داریم خودمون مونتاژ میکنیم و میسازیم و ازین جور حرفا، 3تا کارمندش نمیدونن که تو شرکت چی به چیه؟!
    با این حرفاشون به شعور ما توهین میکنن یا شعور خودشون؟!

پ.ن: Snowy اونطور که تو سایتشون نوشته 480 فیلم میگیره ،(گوشی دو هسته ایه مثلا!)

16. 5 کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بلی ،کپی از طرح ترکیبی از سولا و ریز ! شما با ایکس 10 مقایسه میکنی،گوشی که 3ساله عرضه شده ، و روی ضعیف ترین سخت افزار ها هم بازی های معمولی HD الان بالا میاد اندروید جلی بین هم براش هست !!! ، من خودم روی همین Snowy دوستم shadowgun دیتا مشترک رو بالا آوردم(کمی لگ داشت!) ولی این چه ربطی به موضوع داره؟ یعنی میخواید بگید سخت افزارش قابل قبوله؟!
    خوب دیگه....!!الان قیمت یه ایکس ده تو بازار چیه؟! من مال خودمو بخوام بفروشم دست دوم همون ۵۰۰ میدم(حداقل!).... این گوشی ۵۷۰ تومنه فک کنم...!!!
    عرض کردم که، برای کسی که پول نداره ۸۰۰ تومن بده به یه گوشی، که همین کارا رو با حالا با سرعت مناسب تر انجام بده، قابل قبوله...(قطعا قیمت بالاست! )...

این ها که کلا میان اینجا بسته بندی میکنن، حداقل به مصرف کننده احترام بزارن و مثل گوشی های دو هسته ای HD چینی که کلا قیمتشون 100دلاره،نیان و یک گوشی فوق ضعیف رو با قیمت دو برابری بفروشن و به شعور کسایی که این گوشی رو میخرن توهین کنند.
    به نظر من، فاصله‌ی بین جی۱ و اسنوی و اسکای! و .... کاملا مشخص میکنه.... شما نیگا کن این شرکت سال ۸۸ چه گوشیی داده تو بازار، سال ۹۰ چی داده و سال ۹۱ چی داده تو بازار؟!!!
    شرکت معظم سونی، تازه چند ماهه رفته زیر بار چند هسته‌ای!! اونوقت شما انتظار داری جی‌ال‌ایکس این کارو بکنه؟!!!

مثل این که شرکت چینی که اینو میساخته دکون دستگاشو جمع کرده که این توقف تولید کردند
    شرکت جی‌ال‌ایکس، هر گوشی رو صرفا برای ۶ ماه میسازه و بعدش کنار میذاره و یه مدل جدید رو سفارش میده! ...
    اینکه یه فروشنده میاد میخره و انبار میکنه دیگه مشکل شرکت مربوطه نیست... اگر چک کنین، میبینین که ممکنه شما یه گوشی رو امروز بخرین، ولی تاریخ گارانتیش تموم شده باشه!!‌چرا؟ چون ۷-۸ ماه تو انبار بوده...!!!
    مسئله‌ی جی۱ هم همینه...!!! شرکت مربوطه توقف تولید نکرده! ...

تو نقد و بررسی نارنجی برای دیمو، وایفای یک شرکت چینی سیو شده بود که احتمالا برا تست چیپ وایفای اونجا تست شده بود، این یعنی این که دیمو تبلت هاشو توی چین مونتاژ میکنه و فقط کاری که اینجا میکنه فروشه! با قیمتی خیلی بالاتر از بازار، حالا چه دلیل داره شرکت جی ال ایکس که نه اسمش ایرانیه،نه اسم گوشی هاش ایرانیه ، نه حتی یک کلمه روش پارسی نوشته شده ، از این قضیه مبرا میشه؟!
    دیمو یه برند دیگه و یه دنیای دیگس.... خود این دوست ما هم از دستش دلخور بود و میگفت نمایندگی دیمو رو لغو خواستم بکنم با هزار بدبختی دوباره راضیم کردن که بمونم!!...

میدونید تکنولوژی ساخت هواپیما چقدر هزینه بر و سخته ؟ کشور های زیادی هم ندارند. ولی چیکار کردن که تونستند ؟!
    اینکه در علوم نظامی، ما خیلی جلوتر از سایر علوم هستیم، و تکنولوژی و تجهیزات ساختمون در بحث نظامی خیلی بالاتره از تکنولوژی و تجهیزاتمون در ساخت وسایل غیر نظامی شکی درش نیست، ولی توجه کنین که بحث امنیت ملی، بودجه‌ی میلیاردی دولتی و سرمایه‌گذاری چند ساله رو داره... همین قاهر اگر بتونه تا از سال دیگه تاکسی کنه شاهکاره!! اف‌۲۲‌ی امرکیایی سال ۶۲ کار روش رو شروع کردن، سال ۸۵ اولین بار تاکسی کرد!! اف۳۵ سال ۷۵ شروع کردن بهش، هنوز هم که هنوزه به مرحله‌ي تراست نرسیده و تولید نمیشه.... اونم با سرمایه‌ی صدها هزار میلیاردی...!!!!(تومنی البته!)...
    اینا غیر قابل مقایسه با شرکت خصوصی داخلی هستن که دوتا خواهر و برادر با کمک بنیاد شهید زدن هستش...!!!!
    عرض هم کردم، خبر موثق دارم که تجهیزات مورد نیاز برای ساخت بومی بورد ها رو وارد کردن و میرن تو کارش...(بیچاره صاحبان اون دست گوشی ها! ).....

در خصوص قطعات، شکی نیست که اکثریت مطلقش رو وارد میکنن و اینجا اسمبل میکنن...!!( این دوستمون میگفت خودش به تازگی خط تولید رو دیدن کرده....!!! فک کنم دفتر تولید تهرانشون راه بیوفته، نارنجی اینا رو میشه ازشون خواست که برن سر بزنن و حقایق رو بگن! ...

یعنی شرکتی که ادعا میکنه داریم خودمون مونتاژ میکنیم و میسازیم و ازین جور حرفا، 3تا کارمندش نمیدونن که تو شرکت چی به چیه؟!
    تا حالا به ای‌اس‌پی ها زنگ زدین؟! یه چیزایی به ادم میگن که ادم شاخ در میاره! ایا اینترنت رو هم بسته بندی شده میارن مثل برنج می‌فروشن؟!
    ماشین ها رو دیدین؟! من سمند مولتی پلکس بردم نمایندگیش، مکانیک هوار کشیده تو تعمیر گاه که ایییییییییی ملت بیاین اینو نیگا کنین!!(بعد همه سرشونو کردن تو موتور ماشین من که ببینن توش چی به چیه! )...

هزار و صد تا مثال میتونم براتون بزنم که بیسوادی کارشناس فروش و کارشناسای از این دست، صرفا برای دهن پر کنی! هستش و نه ارائه‌ی خدمات....!!!!
    شما زنگ بزن بگو جی‌ال‌ایکس مخفف چیه اگر بهت جواب داد، من لپ‌تاپمو میدم شما...

18. 2 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •