واسه من حجمش کمتره 3.48 گیگ ...فکر نکنم ا زاینجا باشه برای منم 106 تا فایله..بازیم هم سالمه
![]()
حجم واسه شما با Love King برابره ...
لامصب جایی که خریدم دور هستش یه روز باید الافشم این همه راه ببرمش ولیعصر ... لعنت به این شانس....
واسه من حجمش کمتره 3.48 گیگ ...فکر نکنم ا زاینجا باشه برای منم 106 تا فایله..بازیم هم سالمه
![]()
حجم واسه شما با Love King برابره ...
لامصب جایی که خریدم دور هستش یه روز باید الافشم این همه راه ببرمش ولیعصر ... لعنت به این شانس....
عزیز اسکرین از سایزش بزار!!!!!!
من میخوام تعداد فایلهارو با سایز دقیق ببینم...
بله عزیز باید همه کرک رو کپی کنی...
اگه مهم نبود که نمیزاشته اون فایلهارو توش که ...
همه کسایی که با این بازی مشکل داشتن تمام مشکلات بازی فقط و فقط از کرک اولی بود که skidrow گذاشته بودو تو صفحه های قبلی بیشتر از 30 نفر این مشکل رو داشتن و بدون اینکه صفحه هارو بخونن دوباره اومدن سوال رو تکرار کردن...
بقیه مشکلات هم همه از سیستمهای شما هستش یا نسخه ناقصی که از فروشگاههایی که معتبر نیستن تهیه کردید...
Last edited by plsboy; 11-11-2011 at 15:22.
اگه کسی سیو بازی رو داره لطف کنه بذاره.مسیر سیو رو کسی میدونه؟
عزیز اصلا برابر نیست!!!!!!
فقط به تعداد فایلها دقت کن...![]()
تعداد فایل ها رو نگفتم حجمشونو گقتم...عزیز اصلا برابر نیست!!!!!!
فقط به تعداد فایلها دقت کن...![]()
دوباره گذاشتم بازی نصب بشه توی DVD شماره 3 این ارور رو داد ( همون ارور قبلی )
C:\Program Files (x86)\Activision\Call Of Duty MW3\zone\english\innocent.ff A decompression error has occurred
File CRC mismatch Data integrity error
زیرشم این گزینه ها رو داره که برای ادامه نصب من ignore رو میزنم ...
Abort - Retry - Ignore
سلام
pclord جان خداییش هر وقت به مشکل خوردم خودت زحمت من رو کشیدی.یک دنیا ممنون
مشکل رو هم پیدا کردم(با مسئول خدمات مشتریان سایت کال آف یه چتی کردم!).
مشکل از Textureبود که توی بازی موقع پخش برخی دمو ها گیر میکرد.
به گفته این شخص(مسئول خدمات مشتریان سایت کال آف!) باید Textureرو توی دموهایی که این پیغام رو میده بزارم روی اتوماتیک.
من هم این کار رو کردم و مشکل حل شد.
pclord عزیز باز هم جا داره از حسن توجهت کمال تشکر رو کنم.
ممنون داداش گلم![]()
چشم ،خدمت شما :
درضمن ب پس زمینه ام نگا کن ،هی نگو ما دشمن cod هسیم!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این مشخصات سیستم من هست میخاستم بدونم سی پی یو جواب میده
cpi athlon Ii x4 635 processor 2.90 ghz
4 gig ram ddr3
ویندوز 7 64 بیت
بچه من تو نصب call of duty dmodern war far3 مشکل دارم /
بازي رو به صورت کامل نصب ميکنم بعد از نصب بازي کرک رو هم ميريزم تو پوشه نصب اولين مشکلم با کرک بازي هستش که نود32 اون رو ويروس تشخيص ميده اومدم ويروس کشم رو غيرفعال کردم بعد دايرکت ايکس رو نصب کردم که دايرکت ايکسي ک تو پوشه بازي بود به اين صورت ک عکسو ميذارم بود منم هر 3 تا رو نصب کردم
تو همون قسمت فولدر microsoft visual ميبينيد که تو اونم همه ورژن ها موجود بود منم 2005 و 2008 رو داشتم گفتم جهت اطمينان 2010 رو هم نصب کنم اين کارم کردم
بعد بازي رو اجر کردم و با اين ارور مواجه شدم /یعنی ارورها
بچه ها میگن باید نرم افزار هایی مثله s team داشته باشی چیزای مفیدی که تو دیویدی 2 بود رو واستون گذاشتم تو پوشه ی other هم اینا بود
من steam ندیدم توش اگه میشه راهنماییم کنین همه این بازی رو تموم کردن من رو نصبش موندم![]()
آقا شرمنده این فایل 124 مگ هستش!!!!
نمیتونم جایی آپلود کنم واست...
ولی اگه میخوای دانلود کنی تنها راه این که چند صفحه قبل یه تورنت رو گذاشتم واسه یکی از دوستان, شما هم برو و از همون تورنت فایلی که ندارید رو فقط دانلود کنید...
البته اگه فایلهای بازی توی dvd کمپرس هستن و میشه با winrar بازشون کرد؟ میتونین یه سری کارهای دیگه رو هم تست کنید اگه فایلهای توی dvd کاملا خراب نباشه...
مثلا کل فایلهارو توی hard کپی کنید و از اونجا نصب کنید...
یا اگه میتونید ببینید که فایلهای نصب-باز هم میگم اگه فایلهای کمپرس شده هستن- رو با winrar باز کنید و ببینید که میشه با recovery record درستشون کرد...
راستشو بخوای فکر میکنم شما فقط این یه فایل رو کم ندارید, بلکه با اون حجمی که از فولدر zone گفتید باید بگم که فروشگاهی که بازی رو ازش گرفتید بازی رو خیلی خوب بهتون ناقص و dvd های خراب انداخته...
حالا اگه نت دارید که میتونید فایلهای ناقصتون که فکر کنم نزدیک 1 گیگ باید بشه رو دانلود کنید که من خوراکم این کثافت کاری هاست...
فقط بگو تا بهت بگم چجوری فقط فایلهای ناقصتو از تورنت دانلود کنی...
---------- Post added at 06:14 PM ---------- Previous post was at 06:13 PM ----------
چشمت بی بلا...
عزیز فایل های شما کامل کامل هستش...
فقط مشکل شما استفاده نکردن درست از کرک reloaded بوده با این حساب...![]()
Last edited by plsboy; 11-11-2011 at 18:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)