كرك اينم مياد شايد يه ذره طول بكشه![]()
كرك اينم مياد شايد يه ذره طول بكشه![]()
دوستان من یکی از دوستام یه کرک رو از سایت اسکیدرو خریده داد به من تست کنم ، کرک رو ریختم ولی وقتی اجراش میکنم اون صفحه ی تاریخ عرضه و لایسنس و غیره نمیاد دیگه ولی میگه که اوریجین باید نصب باشه ، وقتی نصبش میکنم بازی رو دیتکت نمیکنه اورسجین ، چکار کنم به نظرتون ? اگه میشه کمک کنید بنده خدا کرک رو خریده.
ممنون
آقای قشنگ ، کرک رو که کسی نمیفروشه ، اسمش همراشه اصن . تاحالا ندیده بودیم اسکیدرو کرک بفروشه!
برا اجرای گیمهایی در این حد، به CPU بیشتر محتاجین تا گرافیک... البته شاید دوستان دوست داشته باشن بازیو در حالت SlowMotion با گرافیک خدا بازی کنن![]()
نهایتش سریال رو میخری دیگه
واسه یه بازی هم پول میدیم بعد عمری![]()
اینم لینک های proper مستقیم ودائمی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من فکر میکنم که این بازی آنچنان که شما میگید به cpu احتیاج نداشته باشه...
و بیشتر به رم و گراف احتیاج داشته باشه...
شما برو سیستم مورد نیازش رو بخون...
اولین بازی هست که میبینم به 4 گیگ رم در سیستم پیشنهادی احتیاج داره-البته تو این سبک...
واسه cpu هم یه i5 2.6 ghz پیشنهاد دادن...البته باید بگم که منظورشون حتما 2400 و 2500 دیگه که cpu الکی نیست و قیمت پایینی هم نداره...
Last edited by plsboy; 24-10-2011 at 11:26.
دوستان
توي توضيحاتي كه اين سايت در مورد لينكها گذاشته نوشته:
این نسخه نصب شده می باشد و نیاز به اجرا کردن هیچ Setup ندارد.
مي خواستم ببينم كسايي كه اين نسخه رو از جاهاي ديگه دانلود كردن هم همينجوري بوده؟
چون من در مورد بازيهايي كه اينجوري نصب شده هستن بدبين هستم.
كسي تا حالا فايل Iso دوي وي دي هاي بازي رو دانلود كرده؟ منظورم نسخه نسخه Retail همين Limited Edition هست.
آقا دمت واقعا گرم خیلی لطف کردی چون لینکهات recovery record داره و واسه من که از هر 10تا پارت 1 گیگی که دانلود میکنم 3تاش درست دانلود میشه خیلی با ارزش بود...![]()
من خودم need for speed most wanted رو همینجوری بازی کردم و کامله کامل بوده. ولی نمیدونم این چه جوریه چون تا 5 روز دیگه با این اینترنت زغالی نمیتونم بگیرمش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)