مبارکت باشه
با navigation bar ش کنار اومدی ؟ من یذره باهاش مشکل داشتم
ولی از نظر طراحی حق با تو هست ف بهترین ظاهر و Design رو داره
مبارکت باشه
با navigation bar ش کنار اومدی ؟ من یذره باهاش مشکل داشتم
ولی از نظر طراحی حق با تو هست ف بهترین ظاهر و Design رو داره
خیلی ممنون .
13 و خورده ای گیگ .
کلا به نظرم واسه کسی که دیوایس دیگه ای (مثل آیتاچ) نداشته باشه میتونه
ممنون.
آره با اون هیچ مشکلی ندارم ، بر خلاف اینکه شنیده بودم طول می کشه عادت کنی بهش .
نوت هم به محظ اینکه گرفتم دستم یاد تشبیه تو افتادم ، سریع گذاشتمش سر جاش . =))
. . .
نکته اصلی که باعث شده بگم بهتر از چیزی بوده که انتظار داشتم باطریش بوده . خودمو واسه یه باطری وحشتناک ضعیف آماده کرده بودم ، اما تا الان مشکلی با باطریش نداشتم . روز اولی که گوشی رو گرفتم 50% بود ، تا 9:30 ساعت تموم شد ، تمام مدت هم وای فای و GPS و NFC روشن بود . به هر حال روز اول هم بود ، کاربری تقریبا بالا بود . البته فقط یه مدت کوتاه به وای فای وصل بودم اونم تو رستوران . :(
با ریختن رام AOKP هم صداش واقعا بهتر شده .
توی MX Player هم نویگیشن بار حذف میشه و یه صفحه 4.65" کامل در اختیار آدم میزاره ، ذوق مرگ کنندس.![]()
سلام دوستان این گوشی با آپدیت و نصب رام کاستوم روشنایی و شفافیت تصویرش بیشتر وبهتر میشه؟ روشنایی تصویر که خیلی کم هست و رنگ سفید راخاکستری نمایش میده و خیلی توی ذوقم زده، ممنون میشم اگر راهی داره راهنماییم کنید
مبارک باشه پارسا جان
فک کنم یه رویو افتادی![]()
پارسا از نظر دیزاین و شیکی این گوشی بیشتر بگو ؟ جز گوشی های شیک و با کلاس قرار میگیره یا نه ؟
------------------------------------------------------------------------------------------
سفیدشم تو بازار گیر میاد ؟
Last edited by MOHAMMAD2010; 28-04-2012 at 20:19.
حتما باید از نزدیک ببینی. دیزاین فوق العاده زیبایی داره. از نظر من شیک و باکلاس هست کاملا. چون اولا گوشی ایه که حتی از ریزر هم تو ایران اینطور که من دیدم کمتر خریدار داشته ، هم ظاهر شیک و سنگین و زیبایی داره. کیفیت ساختش هم عالی نیست ، اما بد هم نیست. مسلما به پای آیفون و موتو نمیرسه. از نزدیک ببینی متوجه منظورم میشی.
در رابطه با سفیدش هم من اصلا ندیدم. من مشکیش هم به زور پیدا کردم. طبقه 1 خیلی زیاد بود ، ولی همه با نرم افزار بالای 1 تومن.طبقه 5 و 6 هم به زور اینو پیدا کردم که فقط یکی هم مونده بود واسش ، گرفتم اومدم.
![]()
Samsung Google Nexus S I9023
می خواستم اینو بخرم ! قیمتش حدودا چنده ؟
و اینکه هر جا رو گشتم اصلا هیچی درباره این گوشی نگفتند ! خیلی عاشقش شدم من
و اینکه داستان این توقف تولید چیه !!! هر جا میرم اینو نوشته دیگه این تولید نمیشه بابا محصول 2011 !!!
یه راهنکایی بکنید ممنون .
کجا؟ گارانتی داره یا نه؟
با اين قيمت نداره حتما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)