اره از نزدیک ندیدم ولی به نظر خیلی گندست
اره از نزدیک ندیدم ولی به نظر خیلی گندست
روت كردنش كه با برنامه سوپر وان كليك راحت انجام ميشه . رام هم يكي دوتا براش هست كه بايد با ورژن گوشيت بخونه كه بتوني نصب كني . اما به نظرم صبر كنيد براي آيس كريم .
راستي دوستان كيفيت دوربين عكاسي در چه حدي هست ؟
پس اينهايي كه نوت ميگيرن چي !؟ رازر هم سايزش زياد با گلكسي 2 تفاوت نداره و چون نازك تره و كيفيت خيلي بالاتري هم داره خيلي خوش دست تره . پس مشكل ساز نميشه
مقایسه آیفون ۴ اس با موتورولا دروید ریزر
بدون شک موتورولا دروید ریزر یکی از بهترین و زیباترین اسمارت فون های موجود در بازار است که طرفداران زیادی نیز دارد . وقتی بخواهید مقایسه ای بین موتورولا ریزر که به عنوان یکی از بهترین گوشی های اندرویدی سال نیز انتخاب شده است با سایر گوشی ها انجام دهید مسلما زیاد طول نخواهید کشید که ایفون ۴ اس به عنوانی رقیبی قدرتمند در ذهن شما ظاهر شود. به همین علت سعی خواهیم کرد مقایسه ای بین این دو گوشی از نظر اعداد و ارقام انجام دهیم ، شاید بتواند به شما در انتخاب گوشی کمک کند.
ادامه در منبع اصلي :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام درموردسایزگوشی رازربایستی بگم من خودم الان نوت رادارم وکلآ گوشیهای که استفاده می کنم هم سایزبالای سه اینچ
هست ولی زمانی که رازربه دستم رسیدوتودست گرفتم احساس می کنم گوشی کوچکترازآنچه هست وسبکترازآنچه می باشد
دردست دارم واقعآ گوشی خوبی هست
آپدیتی جدیدی برای گوشی جذاب Motorola Droid RAZR در راهه، این خبر برای دارندگان این گوشی خبر خوبی است، زیرا این آپدیت قراره یه سری باگ های آزار دهنده Droid RAZR رو برطرف کنه. از جمله برطرف کردن مشکل عذاب آور مربوط به سیم کارت و همچنین بهبود کارایی دوربین گوشی. این آپدبت به زودی زود عرضه میشه.
لیست کامل قابلیتهای این به روزرسانی:
- مشکل پیام SIM Error برطرف میشه
- افزایش قابیلت ها و کیفیت دوربین گوشی
- بهبود پایداری دسترسی به منو، مرورگر، شماره گیر گوشی، پخش ویدیو و موزیک برای جلوگیری بروز Force-Close
- به روزرسانی گروهی پیام ها در برنامه Email
- بهبود تبادل Data در شبکه های 3G و 4G
- حفظ ارتباط با شبکه تا زمان پایان مکالمه
- تنظیم رنگ پس زمینه رابط کاربری در زمان اتصال به Lapdock جهت خوانایی بیشتر
راست ریزر
وسط اس2
چپ اس1
ﺳﻼﻡ ﺣﺴﻦ ﮐﺠﺎ ﺑﻮﻭﻭﻭﺩﯼ ﺗﻮﻭﻭ.... ﺩﻟﻢ ﺑﺮﺍﺕ ﺗﻨﮓ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ
ﻋﮑﺴﯽ ﮐﻪ ﮔﺬﺍﺷﺘﯽ ﺧﯿﻠﯽ ﺧﻮﺏ ﺑﻮﺩ .
ﺍﮔﻪ ﺍﺯ ﺟﯽ ﻧﮑﺴﻢ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻓﺎﺻﻠﻪ ~ﯾﺪﺍ ﮐﺮﺩﯼ ﺑﺬﺍﺭ
یک سوال:
سخت افزار ریزر به اندازه تبلتی مثل زوم قوی هست؟
داک لپ تاپ رو من یه پرس و جو کردم انگار کلا تو ایران نیست و وارد خاورمیانه هم فک کنم گفت که نمیشه!
اطلاعات بیشتر از ین داک رو کسی میتونه در اختیارم قرار بده؟
مرسی
نوت با این فرق میکنه اون صفحه اش بزرگه نه این که خود گوشی بزرگ باشه دروید میتونست کوچکتر باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)