دوستم یه اکانت خریده 500$ رو هم اون داده بعدش ایدیشو تو ICOUD زد تو گوشیم اینطوری کل برنامه های اون برام فرستاده شد و برام یه اکانت ساخت الان اکانت دارم تو اکانت اون هم 60$ مونده
حالا گذشته از این حرفا ای چیزی که میگی چیه ؟؟
دوستم یه اکانت خریده 500$ رو هم اون داده بعدش ایدیشو تو ICOUD زد تو گوشیم اینطوری کل برنامه های اون برام فرستاده شد و برام یه اکانت ساخت الان اکانت دارم تو اکانت اون هم 60$ مونده
حالا گذشته از این حرفا ای چیزی که میگی چیه ؟؟
دوست عزیز به هیچ وجه طوری که شما گفتید نیست لطفا پست منو در اون صفحه بخونید و از دادن اطلاعات غلط خودداری کنید
با تشکر
آقا من گوشیمو بردن برام تهران برنامه ریختن روش!!!
الان گوشی رو اوردنه.الان میخوام گوشی رو به کامپیوترم متصل کنم.برنامه آیتونز هم نصبه و اپل ای دی هم دارم.
میخواستم بپرسم چطوری گوشی رو طوری وصل کنم که اطلاعاته توو گوشیم پاک نشه و بتونم بهش برنامه و موسیقی و ... هم اضاف کنم بدون اینکه واسه برنامه ها و ... گوشیم اتفاقی نیوفته و پاک نشن.
ممنون میشم جواب بدید خیلی برام مهمه.
عزیز مسألتوننوشته شده توسط gachsaran.karmandi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چجوری دقیقا برنامه ریخت روی گوشی شما ؟ بعد چه مقدار پول گرفت ؟
یعنی شما وصل شدی به آی کلود دوستت بعد اپ هارو نصب کردی ؟
Last edited by SIMON137; 10-01-2012 at 01:22.
والله نمیدونم چطوری ریخته!!!
100 تومن شده هزینش!!!البته دوسال گارانتی کرده که اگه برنامه ها پاک شدن دوباره برام بریزه یا اگه خوشم نیومد برام عوضشون کنه.نمیدونم دیگه خوب گرفته ازم یا نه.
الان مشکلم همینه که بالا گفتم.
اره وصل شدم به ایکلود برنامه هارو دانلود کردم
آقا من چجوری میتونم کاری کنم که آهنگامو به صورت فولدر فولدر به گوشیم بریزم؟؟؟به آیتونز هم وصلم.
قیمت آنلاک شدش به دلار چنده؟منظورم اینه که تو جهان چند می فروشن؟
سلام دوستان
آقا به نظر شما قیمتها کی میاد پایین؟ می خوام یه 32 بگیرم. کی اقدام کنم؟؟؟ بعد اینکه علائدین رو تایید میکنید؟ از سایتهای فروش آنلاین بگیرم؟ بهترین جای خرید کجاست.؟
چطوری می تونم اهنگایی که توی avplayer سیو کردمو توی خود موزیک پلیر گوشی هم ببینم و مجبور نباشم دوباره همه رو اونجا هم کپی کنم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)