عزیز! حساب کتاب که نداره؛ اون هم سونی که نمایندگی فروش و وارد کردن هم نداره.
تو سایت موبایل دات آی آر، قیمت فروشگاههای مختلف در شهرهای مختلف را زده.
با این وجود من هم میگم اگه عجله نداری تا اول خرداد صبر کن؛ شاید یه چند تومنی ارزونتر بشه.
عزیز! حساب کتاب که نداره؛ اون هم سونی که نمایندگی فروش و وارد کردن هم نداره.
تو سایت موبایل دات آی آر، قیمت فروشگاههای مختلف در شهرهای مختلف را زده.
با این وجود من هم میگم اگه عجله نداری تا اول خرداد صبر کن؛ شاید یه چند تومنی ارزونتر بشه.
يكي از دوستان ما ديروز 16 فروردين از تهران 365 خريده . يعني نسبت به 3 هفته پيش 40 تومني ارزونتر شده . و به نظر ميرسه تا ارديبهشت يا خرداد به 310 يا حتي 300 هم برسه . قيمت واقعيش هم همون 300 تا 310 هست . به نظر من بالاتر نميارزه !! البته تو اين رنج گوشيه فوق العاده ايه .
400 تومنم امروز یه جای دیگه بهم گفت!!!!!!!!
بچه ها اگه گوشی رو من روت کنم میتونم بازم به اندروید4 اپدیتش کنم؟
گارانتی هم تو این مملکت حساب و کتاب نداره. ولی بعضی گوشیهای سونی اریکسون را پارس کامتل یه زمانی گارنتی میکرد.
یعنی اینطور نیست که هرگوشی تو بازار باشه، حتماً شرکت وارد کننده اصلی گارانتیش کنه. فقط انهایی را که خودش وارد کنه گارانتی میکنه.
--------------------------------------------
دوستان، من نمیتونم از لپتاپ با بلوتوث روی گوشی فایل بفرستم؛ ولی برعکسش امکان داره.
فایل را که میفرستم، یه پیام میده که نیاز به تأیید داره. ولی نه پنجره ای برای تأیید باز میشه، نه فرصت میده کاری بکنم و failed میده.
صواب داره هرکی میدونه بگه!
سلام
دوستان من یه رم جدید گرفتم و رم قبلیم رو میخوام اطلاعاتشو (بازی و برنامه) به رم جدید انتقال بدم.
باید چیکار کنم که مشکلی پیش نیاد؟
سلام
خب، راستش من یه راه ساده به ذهنم آمد. رَم قبلی را با رم ریدر و رم فعلی را با گوشی به لپتاپ یا PC وصل کن.
انتقال باید انجام بشه.همین! (تاحالا خودم این کار را نکردم!)
اندروید 4 برا این گوشی اومده؟
از طریق اینترنت قابل ارتقا هست؟
اصلاً با برچسب upgradable to Android4 فروخته میشه؛ ولی هنوز هیچ گوشی سونی اریکسونی با آندروید4 بیرون نیامده. من در gsmarena گشتم، حتا S E Xperia Duo که ورودش درحد شایعه است آندورید 2.3.4 داره.
اواخر اردیبهشت میاد.
اوایل ماه june
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)