بايد تحريم بشن وقتي هيچكسي نخره درست ميشه
بايد تحريم بشن وقتي هيچكسي نخره درست ميشه
سلام.
پارس آنلاین چی ؟؟؟
اون نامحدود نکرده ؟؟؟
چرا کرده اونایی که با CRA شروع میشن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان برا من خود به خود نامحدود نشده ...
زمانی که تعرفه این سریم تموم بشه نامحدود میشه ؟؟؟
میتونم به غیر از نامحدود ، مثلاً همین اینترنت خودم رو تمدید کنم یا نه ؟؟؟
من شاتلی هستم نمیدونم. از امور مشترکین پارس سؤال کنید.
با درود دوستان اگر isp ها بخواهند حقه بازی کنند و کاربران را اذیت کنند باید همه کاربران مهم نیست از چه isp سرویس مس گیرند همه شکایت کنند و قضیه را به صورت جدی دنبال کنند تا روی ابن isp ها کم شود![]()
آره کلا پشتیبان های شاتل تو 10 سال پیش زندگی می کنن و 5 گیگ به بالا رو فوق العاده زیاد می دونن و کاربرایی که 20 گیگ بالا مصرف می کنن در ماه میرن تو لیست یوزرهای پرمصرف و دهنشون رو با انواع محدودیت ها سرویس می کنن .
امیدوارم مقاومت شاتل هم بزودی شکسته شه و چند صد هزار نفری از تلکه شدن بیشترشون جلوگیری بشه.
واقعا زور داره 1 گیگ ترافیک رو از +5 هزار تومن یک شبه زیر 2 هزار تومن آوردن ! و سرویس 1 مگ نامحدودش که +200 هزار تومن در ماه هست رو بکنه 37 هزار تومن ! منم بودم تا جون داشتم مقاومت میکردم !!
پ . ن : مخابرات استان مازندران هم هنوز داره سرویس حجمی میده و نامحدود نداره فقط قیمت هاش همونه.
Last edited by mhv_kntu; 21-09-2011 at 17:42.
همانطور كه گفتم همه شركتهاي خصوصي را تحريم كنند برويد از مخابرات بگيريد كه كاملا" نامحدود است و بنده 24 ساعته دانلود مي كنم.
دوستان تا حالا هرچي تبريك گفتيد بر مبناي گذاشتن يك سري عدد تو صفحه اين شركتها هست !!! مثلا من از پيشگامان دارم الان 3-4 هفته هست قيمتها تو پيجش هست اما نمي فروشه !!! سوالم اينه از اين شركتها هيچ كدوم واقعا فروش نا محدود دارن ؟
کاربرا فقط دارن در مورد یه لیست کذایی توی سایتهای isp ها بحث میکنن . نه به داره نه به باره .
به قول معروف : کی داده کی گرفته ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)