بعد از هایبرنت یه صفحه سیاه اومد که نوشته بود شارژباطری پایینه درست یادم نیست نوشته بود 5 یا 4 درصده.منم کاری نکردم تا کامل خاموش شد!
بعد از هایبرنت یه صفحه سیاه اومد که نوشته بود شارژباطری پایینه درست یادم نیست نوشته بود 5 یا 4 درصده.منم کاری نکردم تا کامل خاموش شد!
شرمنده حرفم باعث حساسیت شددرک میکنم که بهت برخورد ولی منظوری نداشتم . چون در مذیقه وقت هستم نمیتونم خودم دنبال جوابم بگردم و از طرفی چون فایلام خیلی مهم و مربوط به کارم بود اینطوری خواستم مطمئن بشم . در کاردرستی تو هم شکی ندارم وگرنه تصمیممو به جوابت بسط نمیدادم .
متاسفانه با عجله و به لحن بدی ازت پرسیدم . بازم ممعذرت و ازت تشکر میکنم بلا میسر![]()
![]()
سلام
آقا من هر کاری میکنم نمیتونم --- دریافت کنم با کارت تی ویم.تو منطقه ای هم هستم که پوشش میده دیجیتال رو.به جای انتخاب آنتن DVBاین صفحه میاد.این رو هم که انتحاب می کنم فقط آنالوگا رو پیدا میکنه،ممنون میشم راهنماییم کنید
![]()
خواهش میکنم. اشناالله کارتون راه افتاده باشد.
---------- Post added at 10:42 PM ---------- Previous post was at 10:38 PM ----------
سلام دوست عزیز. من در یکی از پستهای این تاپیک مراحل سرچ جدید از ابتدا را توضیح دادم. آن را مطالعه و مرحله به مرحله اجرا کنید. احتمالا درست میشود. اگر نشد تصاویر را مرحله به مرحله از زمانی که وترد media center میشوید بگیرید و در تاپیک بگدارید ببینم.
---------- Post added at 10:45 PM ---------- Previous post was at 10:42 PM ----------
در قسمت power options رفته و به change plan setting بروید و سپس به change advanced power setting رفته
سپس سربرگ sleep را باز کرده.در قسمت allow wake timers هر دو را disable کنید.
حال عمل کالیبره را کامل مطابق آنچه گفتم دقیقا انجام دهید. نتیجه را به من اطلاع دهید.
از دوستان تقاضا دارم راهنمایی کنن که من چطوری حالا که سایت NVIDIA در حال حاضر برای ما ایرانی ها بسته هست
و وی پ ن ها هم وصل نمیشن میتونم آپدیت جدید گرافیک رو که اینورژن هست 280.26 رو بگیرم؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز. لینک دانلود بدون فیلتر در یکی از پستهای همین تاپیک قرار داده شده است که به راحتی میتوانید از آن لینک دانلود کنید.
شماره پست را یادم نیست که دقیقا راهنماییتان کنم.با جست و جویی کوتاه پیدایش میکنید.
موفق باشید.
فکر کنم این سایت هم بزاره
w w w . s o f t g o z a r . c o m
این هم درایور گرافیک nvidia geforceکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گرفتن این درایو جدید لازمه ؟
من که وارد سایت ان ویدیا می شدم و می ذاشتم اتوماتیک چک کنه می گفت به سایت دل مراجعه کنید . اونجا هم که این نسخه نیست .....
مال من الآن 268.30 هست درایورم .....
با سپاس ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)