يعني فاكيدم فكرشونو ...
زبان 5 روز ...؟ رياضي و عربي يه روز ؟
هر چند 5 روز ربان ميشه درس ديگه اي خوند ...ولي رياضي رو كه گذاشتن امتحان دوم و يه روز وقت گذاشتن رو بايد چيكا كرد ...
يعني فاكيدم فكرشونو ...
زبان 5 روز ...؟ رياضي و عربي يه روز ؟
هر چند 5 روز ربان ميشه درس ديگه اي خوند ...ولي رياضي رو كه گذاشتن امتحان دوم و يه روز وقت گذاشتن رو بايد چيكا كرد ...
برنامه نهایی رو دادن به شما میشه اینجا بزارید
البته براي رشته هاي ديگه هم هست خواستيد بگيد تابذارم
يعنى چيز كرد تو تجربيا رفت : دى
برنامه شمارو ديدم تعجبيدم!
اما خب براى هندسه و جبر ما هم يه روز وقته، اما واسه حسابانمون وقت عاليه! 5روز قبلش تعطيليم
البته معلم حسابانمون گفت به احتمال زياد برنامه عوض ميشه
این معلم های عمومی هم برای اینکه درسشون رو مهم جلوه بدن هی امتحان های دوره ای میگیرن! برنامه مدرسه ما هم خیلی مزخرفه ، یک شنبه ها ( یعنی فردا ) زبان فارسی و ادبیات فارسی و دینی و زبان انگلیسی داریم !!!!
فردا هم 80 صفحه دینی و 60 صفحه ادبیات و 45 صفحه زبان فارسی و 3 درس زبان انگلیسی قراره امتحان بگیرن ، منم دیدم خیلی زیاده هیچکدوم رو نخوندم : ))
حالم از معلمای عمومی بهم میخوره !!!
اصلا قدرت درک و تجزیه تحلیل ندارن که اگه فلان دبیر داره یک شنبه امتحان میگیره ، اون یکی نگیره
اه اه اه
بچه ها میگم به نظرتون فرصت واسه تغییر رشته هست دیگه؟![]()
ماهی رو هروقت از آب بگیری تازس : دی
چقدر بی خیال شدما ! فردا 4 تا امتحان داریم الان نشستم دارم فیلم Year One رو میبینم : ))
طنز هست ، خیلیم باحاله
در مورد سال 1 میلادی هست که همه چی ابتدایی بود ، خیلی از پیامبرا هم توش هستن : ))
خعلی فیلم خنده داریه
یعنی به نظرت میتونم 2تا زیست+زمین شناسی رو تو تابستون بخونم؟از جبر و حسابان که سخت تر نیستن؟
امتحانشون رو کی باید بدم؟
راستی شما الان حسابان ص چند هستین؟ ما هنوز فصل 3 رو 4-5 صفحه مونده تموم کنیم=))
بايد از كسايى كه تغيير رشته دادن بپرسى! به هرحال كار سختيه!
ما تو ساندويچيم!
Last edited by One Minute; 15-04-2012 at 13:49.
يعني دهن مستمر من داره سرويس ميشه اينطوري ... الانم دارم درسايي رو كه كار نكردم و ميخونم و اين دين خر ميااد 8 درس اول و امتحان ميگيره ....امتحان امروزو خيلي بشم 8 ...تازه گفته بود همين نمره هاتونو ميذارم مستمر ..
به نظرتون ارزش داره كه من بيشتر رو نقاط ضعف و درسايي كه نخوندم كار كنم ...يعني كلا نهايي رو ملاك قرار بدم و نمره كلاسي ها اين شكلي در ره از دستم ؟ها مي ارزه ؟ ري*ده ميشه تو معدل ديپلم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)