تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 475 اولاول ... 374344454647484950515797147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 4744

نام تاپيک: » مـشـاوره برای خرید تبـلت هـای اندرویـد

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

من به شخصه روی کیفیت تبلتهای چینی زیاد شناختی ندارم ولی میدونم که خیلیاشون قابلیتهای فوق الاده ای دارن
    مثلا FlyTouch3 با قابلیتهایی مثل:
    اندروید 2.3
    gps با آنتن خروجی
    cpu 1Ghz
    پورت Lan
    پورت HDMI
    Ram 512 MB DDR2
    WiFi
    و...
    قیمتش حدود 230 تومنه
    شما الان یه دستگاه gps برا ماشینتون بخواید بخرید باید 200 تومن پول بدید حالا به نظرتون یه دستگاه با این همه قابلیت ارزش 230 تومنو نداره؟

2. این کاربر از Royce بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من یه ایپد 2 دارم...میخام بپرسم که ایا اگه یه تبلت اندروییدی هم داشته باشم و بخرم کار احمقانه اییه؟اگه درسته با توجه به اینکه اپل دارم کدوم تبلت بهتره و میتونه قابل قیاس تر باشه؟

پروفشنال a.toraby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من یه ایپد 2 دارم...میخام بپرسم که ایا اگه یه تبلت اندروییدی هم داشته باشم و بخرم کار احمقانه اییه؟اگه درسته با توجه به اینکه اپل دارم کدوم تبلت بهتره و میتونه قابل قیاس تر باشه؟
    خوش به حالت ما تو یکیش موندیم اون وقت شما دوتادوتا؟؟؟ بترکه چشم حسود من چشمم شور نیستا
    به نظر من که از اول باید اندروپیدی میخریدی. اما حالا هم چیز زیادی از دست ندادی که بخوای بازم هزینه کنی و بخری. من فکر نمیکنم برای غیر از برنامه نویسها و خیلی حرفه ای ها فرقی داشته باشه آندروپید یا اپل. من خودم برنامه نویسم و واقعا نمی تونم با خیلی از چیزهایی که تو اپل هست کنار بیام. چون یه برنامه نویس به چیزایی توجه میکنه که دیگران اصلا براشون مهم نیست. اما اگه شما یه کاربر عادی هستی مطمن باش مشکلی نخواهی داشت

5. 2 کاربر از a.toraby بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خوش به حالت ما تو یکیش موندیم اون وقت شما دوتادوتا؟؟؟ بترکه چشم حسود من چشمم شور نیستا
    به نظر من که از اول باید اندروپیدی میخریدی. اما حالا هم چیز زیادی از دست ندادی که بخوای بازم هزینه کنی و بخری. من فکر نمیکنم برای غیر از برنامه نویسها و خیلی حرفه ای ها فرقی داشته باشه آندروپید یا اپل. من خودم برنامه نویسم و واقعا نمی تونم با خیلی از چیزهایی که تو اپل هست کنار بیام. چون یه برنامه نویس به چیزایی توجه میکنه که دیگران اصلا براشون مهم نیست. اما اگه شما یه کاربر عادی هستی مطمن باش مشکلی نخواهی داشت

عزیز دلم ممنون از راهنماییت...اما نگفتی دلیلت چیه که اندرویید اولین گزینه توئه...دوست دارم بدونم منطق و معیار تویی که به هر حال برنامه نویسی و در امر کامپیوتر متبحر چه چیزیه و منو کمترین رو راهنمایی بکنید....)))

پروفشنال a.toraby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

عزیز دلم ممنون از راهنماییت...اما نگفتی دلیلت چیه که اندرویید اولین گزینه توئه...دوست دارم بدونم منطق و معیار تویی که به هر حال برنامه نویسی و در امر کامپیوتر متبحر چه چیزیه و منو کمترین رو راهنمایی بکنید....)))
    من منظورم این نبود که متبحرم و شما چیزی بلد نیستی. منظورم این بود که یه چیزایی که ممکنه برای من مهم باشه برای شما نیست احتمالاً.
    مثلا همین بحث گجت ها و نداشتن فلش پلیر خوب (اصولاً اپلی ها اعتقادی به فلش پلیر ندارن!) در ضمن file browser خیلی بدی هم داره. تو آیپد از داشتن دسکتاپ محرومی و مجبوری فقط از اون منوی تکراری و مزخرف استفاده کنی. بحث multi tasking هم فکر کنم هنوز به قوت خودش باقیه. اینکه برای انتقال موزیک مجبوری از itunes استفاده کنی خیلی احمقانست. البته شندیم میشه یه کارایی کرد این مشکل رفع بشه.
    در ضمن اگر بخوای برنامه بنویسی باید با objective c کار کنی چون تا جایی که من می دونم هیچ JVM خوبی براش وجود نداره در حالی که برای android میتونی راحت با جاوا برنامه بنویسی و کاراییش هم خوبه اتفاقا. (علاوه بر اینکه میتونی native هم کد بنویسی)
    و غیره ...
    در ضمن تمام امکانات سخت افزاریش هم از مثلاً galaxy tab با وجود قیمت بیشتر پایین تره.
    البته مزایای زیادی هم داره مثل app ها و game های خوب زیبای امنیت و سرعت

8. 3 کاربر از a.toraby بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

در ضمن اگر بخوای برنامه بنویسی باید با objective c کار کنی چون تا جایی که من می دونم هیچ JVM خوبی براش وجود نداره در حالی که برای android میتونی راحت با جاوا برنامه بنویسی و کاراییش هم خوبه اتفاقا. (علاوه بر اینکه میتونی native هم کد بنویسی)
    و غیره ...
    البته کلا Programming Model که فقط از طریق JVM (و کلا VM) ممکن باشه بیشتر ضعفه تا مزیت، البته کار رو برای جاوا کارها خیلی آسون می کنه. Objective-C زبون ساده و بسیار بسیار خوبیه و البته با ++C/C هم میشه برای آیفون برنامه نوشت (و میشه توی یه اپ از هر سه همزمان استفاده کرد) و بزرگترین ضعف برنامه نویسی آیفون نیاز به مک (یا هکیناتش) ـه که اکثرا مک ندارن یا درست کردن هکینتاش پایدار هم ساده نیست. البته نسبت به سودی که در برنامه نویسی آیفون هست خرید یه مک سرمایه گذاری ایه که اکثر دولوپرها به راحتی می کنن.
    +

امکان اجرای Native کدها هم در اندروید وجود نداره (کدهایی که با NDK نوشته میشه کماکان در یه VM ران میشن و صرفا فقط در ++C/C هستن)، و iOS تنها سیستم عامل موبایلیه که امکان اجرای کدها رو بطور Native روی OS داره.

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

میخواستم در مورد تابلت اطلاعاتی داشته باشم
    تبلتی که سایز صفحه اش کوچک باشه و بشه حملش کرد و اینکه ترجیحا سیم کارت هم بخوره. دوربین اهمیتی نداره و ...
    ارزش قیمت پرداختی رو داشته باشه و هر چه ارزانتر بهتر.

اگه نباشه جاش خالی می مونه azadeh2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    کوچه اقاقیا

پيش فرض سوال در مورد تبلت...

سلام من چند تا سوال از اونايي كه تبلت داشتن دارم...
    1) آيا تبلت ها قابليت بروز رساني سيستم عامل را دارند؟؟؟
    2) قابليت تعويض سيستم عامل را چطور؟؟؟ (مثلا از آندرويد به ويندوز و بلعكس)
    3) آيا تبلت ها قابليت اتصال پورت USB را دارند مثلا بخواهيم يك فلش را به آن وصل كنيم؟؟؟
    4) آيا برنامه هايي كه قابليت اجرا در ويندوز را دارند در تبلت هايي كه داراي سيستم عامل آندرويد هستند قابل اجراست؟؟؟
    5) آيا تبلت ها ضد آب و يا ضد ضربه نيز هستند؟؟؟
    6) از آنجا كه من بيشتر وقت خودم را در روز در اينترنت سپري ميكنم آيا يك تبلت به لحاظ قابل حمل بودن ميتواند جوابگوي نياز هاي من باشد؟؟؟ (من خودم لپتاپ دارم)
    7) آيا تبلت ها قابليت اتصال موس و كيبرد را نيز دارند؟؟؟
    8) در كل آيا شما تبلت را به من پيشنهاد مي كنيد؟؟؟ (در صورت امكان يك مارك خوب با تمام اين ويژگي ها را معرفي كنيد... من خودم زوم را انتخاب كرده ام...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

سلام
    اگه میشه یه سایت که نرم افزار و بازیهای هانی کام رد داشته باشه معرفی کنید (البته به جز آندرویید مارکت)

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به دوستان و خسته نباشید

این تبلت acer iconia tab a501 تو بازار هست ؟ قیمتش چنده ؟؟

یادآوری : 500 منظورم نیست بلکه 501 که 3G هست .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •