فکر میکنم حق با شماست secure جان. احتمالا مشکل از bridge .
راستی در نظرسنجی هم شرکت کنید.
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
فکر میکنم حق با شماست secure جان. احتمالا مشکل از bridge .
راستی در نظرسنجی هم شرکت کنید.
سلام دوستان
ممنون از راهنمائی های شما من مشکل رو از طریق بریج حلش کردم ولی الان یه مشکل دیگه هست اونم اینه که حالا من از طریق کامپیوتر کلاینت سرور رو کاملا میبینم و حتی به پوشه های Share شده دسترسی دارم و میتونم باهاشون کار کنم ولی برنامه هائی که با اس کیو ال سرور کار میکنن رو نمیتونم اجرا کنم یعنی نمیشه برنامه هاشون رو باز کرد.لطفا در این مورد هم کمک کنین.
سلام
من نوت بوك را به شبكه Lan وصل كردم. اين نوت بوك به Ping جواب مبده و فايلهاي Share رو هم ميخونه ولي نميتونه از اينترنت استفاده كنه. تمام Firewall ها هم خاموش است. كسي ميتونه بگه بايد چكار كنم؟
ممنون
دوست عزیز ازت ممنونم من مشکلات زیادی با subneting دارم امیدوارم این نرم افزار کمکم کنه
میتونین یک مقاله یا کتاب معرفی کنید که به بحث subneting بپردازه ؟
من تمام کتابهای دوره mcse رو به صورت pdf دارم اگه کسی میخواد بگه براش میل میکنم
رامین جان اول باید چک کنی که ip شما static هست یا اتوماتیک اگر static باشه باید حتما در قسمت getway شما باید ip کامپیوتری رو که اینترنت را share کرده را وارد کنید
ramin54 جان، کانکشن اینترفیسی که داره اینترنت رو میگیره باید شیر بشه. یه جستجو همین جا بکنی چندین راه حل پیدا میکنی.
mvkhatib جان به شما هم کتاب pre cisco رو پیشنهاد میکنم.
mkoleiny جان ممنونم مشكلم حل شد. حالا ميشه راهنمائيم كنيم چطوري ميتونم از خونه به كامپيوتر محل كارم وصل بشم و از اينترنت محل كارم استفاده كنم. اينم ذكر كنم كه اين كار من با اجازه هيئت مديره مي باشد فقظ نمي دونم چطوري. منتظرت هستم.
محل کارتون چقدر با خونه فاصله داره؟
اگر قرار بر استفاده از خط تلفن باشد مشکلی در میان هست؟ یا خیر؟
چرا از اینترنت محل کار میخواهید استفاده کنید؟
عزيز من چقدر سئوالهاي فلسفي ميپرسي. مگه نبايد براي كانكت شدن به Pc يوزر نيم و پسورد داشته باشي. خب من هم اينها رو دارم و هم اجازه. در مورد سئوالهاتم بايد بگم
1- فاصله 30 كيلومتر
2- براي دريافت و ارسال فايلهاي سنگين از جمله قرارداد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)