ConvertXtoDVD 4 واسه این برنامه تنظیمات و رو بهترین حالت گذاشتم اما بازم میاره پایین کیفیتو...نرم افزار EDIUS کار کردی تا حالا؟؟از چندتا کسایی که عکس و فیلم میگیرن تو عروسیا این برنامه رو پیشنهاد کردن..اما کار کردن باهاش سخنه..
ConvertXtoDVD 4 واسه این برنامه تنظیمات و رو بهترین حالت گذاشتم اما بازم میاره پایین کیفیتو...نرم افزار EDIUS کار کردی تا حالا؟؟از چندتا کسایی که عکس و فیلم میگیرن تو عروسیا این برنامه رو پیشنهاد کردن..اما کار کردن باهاش سخنه..
این برنامه EDIUS حالت adobe primere داره که مخصوص کپچر اینا هست این برنامه هایی که من معرفی کردم فقط مال کار روی فرمت mkv هست اون یکی برنامه رو هم دانلود کنید یک تست بزنید چون بغیر ازاین دوتا من برنامه دیگه ای پیدا نکردم بهترینشم همون ConvertX To DVD بود .
شديدا منتظر جواب شما هستيم
یه برنامه ای هست به اسمAVIAddXSubs
راستش من خودم باهاش کار نکردم. این توضیحاتی که میذارم به نقل از سایت ترفندستان هست
می دانید که DVD Player های جدید توانایی خواندن فایلهای DivX با پسوند AVI را دارند. زیرنویس این فیلمها هم معمولا فایل با پسوند srt است که این فایل را DVD Player ها نمی توانند باز کرده و بخوانند ولی در کامپیوتر به راحتی توسط Player ها خوانده می شود.
شما با استفاده از این برنامه می توانید فایل یا فایلهای زیرنویس را به فایل اصلی فیلم اضافه کنید تا در DVD Player ها بتوانید زیرنویس را بر روی فیلم مشاهده کنید.
امکانات برنامه:
- قابلیت اضافه کردن تا 8 زیرانویس به یک فیلم
- اضافه کردن زیرنویس با چند کلیک ساده و در زمانی کوتاه
- تغییر نام زیرنویس
- عدم تغییر در کیفیت فیلم در هنگام اضافه کردن زیر نویس
- قابلیت اجرا در ویندوزهای 200 و XP و Vista و 7
و ...
روش کار:
فایل فیلم و زیرنویس هم نام با آن را در یک فولدر قرار دهید. با موس فایل فیلم را بگیرید و آن را روی آیکون برنامه که نام فایل آن AVIAddXSubs.exe است رها کنید. در چند دقیقه زیرنویس به فیلم اضافه می شود.
اگر میخواین زیرنویس بطور مثال به فیلم متصل کنید از برنامه EasySub استفاده کنید![]()
اگر منظورتون فرمت bluray هست که برنامه avs video convertor یا که برنامه سایت دوم اینکار میکنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رفقا هیچ کس با این نرم افزار کار نمی کنه؟!
باسلام
می خواستم با xilisoft convert
فایل تصویری رو به
480p و 720p mkv تبدیل کنم
روزلیشن و bitraite video . frame rate رو چند بزارم
باتشکر
در این پست کیجنی معرفی شده کـه میتونه آخرین نسخه از محصولات iSkysoft رو فعال کنه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن: در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید حتماً به جـواب میرسید : )
پیشنهاد من برای 480p
Video Size : 540*960
Video Bitrate : 15000
برای 720p
720*1280 : Video Size
Video Bitrate : 25000
فریم ریت هم پیش فرض باشه بهتره .
دوستان انجمن در خواست نرم افزار هست لطفاً رعایت کنیــد !
نرم افزار خوب واسه تبدیل TS به AVi چی هست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)