lol
فقط اون رشته هایی که معرفی شدین از طرف دانشگاه رو میشه انتخاب کرد
lol
فقط اون رشته هایی که معرفی شدین از طرف دانشگاه رو میشه انتخاب کرد
خوب از دوستانی که می خواستن برن بین الملل چند نفر منصرف شدن؟
کسی می دونه نتیجه انتخاب رشته نیمه متمرکز کی میاد؟
خب بله نیمه متمرکز هست
مثلا تکمیل ظرفیت رشت های فرهنگیان و ...
جالبه همه رفتن و دیگه کسی پیداش نیست !
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به هر کسی که این پیامو میخونه.
از شما خواهش میکنم که به قسمت پرسش و پاسخ سایت سنجش به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید و اونجا درخواست بدین انتخاب رشته های نیمه متمرکز رو 1 روز هم که شده تمدید کنند.
به خدا ثواب داره...
لطفا کمک کنید همه آینده و زندگیم به این بستگی داره.
باتشکر
لطفا کمک کنید
Last edited by mypharmacy; 05-12-2012 at 22:08.
قبلا سایت سنجش یوزر داشتم، دیشب برای شما این کارو کردم. امروز جواب داده
با سلام داوطلب گرامی با سلام و احترام ؛ در پاسخ به درخواست شما بدینوسیله اعلام میداردکلیه معرفیشدگان چند برابر ظرفیت هر یک از رشتههای تحصیلی نیمه متمرکز آزمون سراسری سال 1391، لازم بوده است با دریافت دفترچه راهنمای انتخاب محل رشتههای نیمهمتمرکز از سایت این سازمان، ابتدا نسبت به انتخاب کد رشته محلهای تحصیلی خود در فرم پیش نویس موجود در آن دفترچه اقدام نمایند و سپس نسبت به درج کد رشته محلهای انتخابی در فرم انتخاب رشته از تاریخ (1/9/91 لغایت 10/9/91 ) با مراجعه به سایت این سازمان و بصورت اینترنتی اقدام نمایند.وچنانچه شما درحین انجام انتخاب دانشگاه محل به هردلیل دچارمشکل شده باشیدنیاز است انتخاب های صحیح و مورد تاتیدخودرا انتخاب و سپس امضاء واثرانگشت نمايید به آدرس کرج مشکین دشت بلوارسردارمتوسلیان واحدنیمه متمرکز این سازمان ازطریق پست پیشتاز دراولین فرصت اداری ارسال نمايید. با تشکر
ظاهرا هنوزم از طریق پست به این آدرس میتونید انتخاب انجام بدید.
میتونی حضوری ببری که خیالت راحت هم باشه که مورد تاییده یا نه؟
داداش انشاالله که مشکلت حل میشه ولی کلا بین الملل افسوس خوردن ندارههم کنکور هست هم پشت سرش بین الملل
چی شد آقا احسان رفتی مصاحبه شیراز؟؟انتخاب اولتو کجا زدی؟
اره رفتم
مصاحبه خوب بود
ولی انتخاب اول رو یزد زدم !! هرچند توی مصاحبه شیراز گفتم انتخاب اول من شیرازه
من یکی آشنایان که الان کیشه و پارسال دندون شیراز قبول شده گفت اخر آذر زنگ می زنن تا 24 ساعت 20 میلیون پول واریز کنید تا قبول بشید اگه واریز نکنید خط می خورید !!
ما هم ازشون پرسیدیم که جریان این چیه گفتن آره این طوریه و ما قبل از اعلام نتایج سنجش قبولی هامونو انتخاب می کنیم!
اما امسال دی زنگ می زنیم
منم دیدم ممکنه گیر بیفتم که آیا بهشون بگم اره یا نه اینا که منتظر سنجش نمی مونن واسه همین یزدو اول زدم گفتم اینطوری حداقل خیالم راحتته که قبولم
شما چیکار کردید انتخاب رشترو؟! یا رفتین تو کار سال دیگه؟
Last edited by ehsan_; 07-12-2012 at 22:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)