تمام امتیازاتی که تا حالا اومده:
OPM Australia : 9/10
OPM UK : 9/10
OXM : 9/10
PSX Extreme : 9/10
Games Master UK : 9/10
GamePro : 8.8/10
German PC Games : 8.8/10
German Play3 Magazine : 8.8/10
Game Informer : 8.75/10
PC Gamer : 6.2/10
تمام امتیازاتی که تا حالا اومده:
OPM Australia : 9/10
OPM UK : 9/10
OXM : 9/10
PSX Extreme : 9/10
Games Master UK : 9/10
GamePro : 8.8/10
German PC Games : 8.8/10
German Play3 Magazine : 8.8/10
Game Informer : 8.75/10
PC Gamer : 6.2/10
جالبه ! همه امتیازا خوبه ولی پی سی گیمر خیلی پایین داده. چرا آخه ؟ حالا مثلا 8 یا 7 میداد یه چیزی ... 6.2 چرا آخه.
واقعا نمیدونم. از اونجایی که خیلی بعید تعداد زیادی بالا 9 بگیره و با توجه به این 6.2 فکر نکنم متای بازی بالای 8.5 بره. متاسفانه. البته اصلا مهم نیست. چون به قول دوستمون البرز جان:
تا ببینیم خود بازی چی میشه...از نگاه منتقد تا نگاه گیمر فرسنگ ها فاصله است...(!)اینطور که تو فروم های همسایه دیدم و اینجا هم دوستمون که متاسفانه اسمشونو نمیدونم! بازی کرده طرفدارای کلاسیک هیتمن کاملا راضی هستن و از سختی و طولانی بودن بازی تو درجه سختی بالا هم صحبت میکنن. همینا برا من بسهمنتقدا به یه چیزایی معمولا گیر میدن و یا خوششون میاد که ما جماعت گیمر ایرانی اصلا متوجه اون موارد هم نمیشیم...
بازی از قبلیا سخت تره
ولی بسیار زیباست
مخصوصا گرافیکش
البته من رو Expert میرم
نسخه PC هم گفتن پورتش خیلی بد بوده
واسه همین کم نمره دادن بهش
سلام دوستان . این بازی برا pC اومده؟
Launch Trailer بازی اومد و توش چندتا نمره از بازی هست:
X360 Magazine: 10
Games Master 90%
Official Playstation Magazine 9
PSM3 9
Official Xbox Magazine 9
اینم لینک تریلر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با حجم 33 مگ
اینطور که پیداست فقط و فقط اگه با سیستمم به مشکل برنخورم و بازی درست برام اجرا بشه قراره این ترم مشروط بشم!
Last edited by silent-assassin; 17-11-2012 at 07:32.
واقعا امتیازاتی که به بازی دادن حقشه در کل تا این چند تا مرحله ای که من رفتم اصالت خودشو حفظ کرده یاد قدیم میوفتی گرافیک عالی - داستان بازی هم که من اصلا انتظارشو نداشتم خیلی خوب شروع شد گیم پلی بازی هم خیلی روان هستش امکاناتی که به بازی دادن خیلی برای من لذت بخش بود هوش مصنوعی بازی خیلی وحشتناکه اگه یک کم حواست نباشه توی تله افتادی و کارت تمومه هم مخفی کاری و هم میتونی اکشن کار کنی تا مرحله تموم بشه اما چیزی که خیلی بیشتر برای من جالبه اینه که سازنده ها آب نبستن توی بازی و یک چیز الکی بدن بیرون معلوم میشه تعصب داشتن خدایش توی روند مراحل دقت کنید اگه بخواهید فسفر بسوزونید دود از کلتون بلند میشه در کل حس یک هیت من تمام عیار رو داره واقعا دستشون درد نکنه با این حالی که به مادادن![]()
Last edited by pcali; 17-11-2012 at 08:54.
من از پورت PC اطمینان دارم. بیشتر از سیستم خودم میترسم.
مگه میشه Square Enix با اون حمایت هایی که از PC میکنه و از طرفی AMD هم کلی به فروش Sleeping Dogs و Deus EXــش با باندل کردنشون رو کارت گرافیک کمک کرد و نسبت به بقیه بازیها که هیچی رو PC میفروشن اما اینا نسبتا رو PC هم خوب فروختن یهو بیاد بیخیال سود این بخش بشه و پورت بی کیفیت ارائه بده؟ هیتمن هم جزء پروژه Gaming Evolved کمپانی AMD هست مثل 2تای بازی سابق Square Enix و مطمئنا اشتباهی از اون طرف صورت نگرفته. خیالتون راحت.
داشتم یه چرخی تو نت میزدم چیزای جالبی پیدا کردم
اولیش:
کت مامور 47 که 155 دلار ناقابل هست!
دومیش:
پیرهن مامور که با قیمت 47 دلار ناقابل برای خرید گذاشته شده
یه کم دیگه خرت و پرت هم هست که دوستان میتونن برن وبسایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ببینید.
کاش دسترسی داشتیم به اینا! دلم چندتاشا خواست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)