تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 2605 اولاول ... 3743444546474849505157971475471047 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه Notorious098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

128 نامحدود میخوای یا محدود ؟
    اگه نامحدود میخوای از مخابرات بگیر چون ارزونتره ... اگه هم پولش مهم نیست به نظر من از سپنتا بگیر ( واقعا عالیه ... من 5 سال از سپنتا میگرفتم ، نه دی سی داشت نه سرعت کم و زیاد میشد ... تو این مدت یه بارم کارم گیر پشتیبانیش نیفتاد ) .

هنوزم همون 10 تومنه ...
    کدوم شهر و منطقه هستی ؟ منطقه ما مخابرات خیلی راحت 256 هم میده ... بپرس اگه واسه شما هم اینجوری بود 256 بگیر ( 12 تومان ) .

سرعت 128 باید روی 16 باشه ... که اکثر شرکتای خصوصی ، سرعت 128 نامحدودشون روی 16 هستش ... اما مخابرات بعضی وقتا میره رو 6 و 7 ، بعضی وقتا هم میره رو 20 - 22 ... (خیلی کم پیش میاد بره رو 20 ) ... کلا اینکه سرعت ثابتی نداره ...
    شرکتای دیگه هم که اینترنت محدود میدن معمولا 128 رو روی 1 مگ یا 512 میبندن که سرعت میره بین 60 تا بالا که حتی بعضیاشون تا 250 هم میرسه ...
    منطقه 20 شهرری هستم
    میدونی چی شده من با شاتل قرار بستم (eco 128 سه ماه ) اما قرار دادم کامل نیست هزینه سرویس و راه اندازی) یعنی 50 تومن اولیه رو دادم و از شرکت هی زنگ میزنن میگن کی بیام وصل کنیم منم هی نیپیچونمشون میخواستم بدونم میشه قرار داد رو کنسل کرد ؟
    اگه کنسل کنی پولتو بر میگردونن ؟
    آیا مخابرات نامحدودش واقعا نامحدوده ؟
    سرعت وبگردی مخابرات خوبه ؟
    لعنتی ها من 5 ماه پیش رفتم بگیرم پیچوندن بعد چند وقت پیش زنگ زدن گفتن شما میتونید بگیرید
    من زیاد نمیخوام دانلود کنم مثلا روزی 1 گیگ
    حالا چیکار کنم

آخر فروم باز Baltaza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان ممنون میشم یک مقایسه از سرویس 512 شاتل و مخابرات بدید تا ببینم کدوم بهتره و برم بگیرم

موفق باشید

داره خودمونی میشه HD360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

والا الان این جواب من نمیدونم به دردت بخوره یا نه .
    چون مخابرات نهایت 2 روزه نصب میکنه . و شما هم سوالتو خیلی وقته پرسدی.
    ببین دوست من . مخابرات این چند روزه به هم ریخته .
    من حدود 5 ماهه اینترنتمو از مخابرات گرفتم و تا الان هم هیچ مشکلی نداشتم بجز این چندروزه که فقط یه مقدار تو روز مشکل بوده که سرعت از 29 میومد رو 8 (مثلا همین امروز که دانلود میکردم ) ولی شبا همون 29 الی 31 میتونی دانلود کنی .
    در ضمن اعصاب خورد کنی مخابرات نهایت یه روزه .( همین چند وقت پیش video call و voice call رو غیر فعال کرده بودن که انقدر من ورفقیم زنگ زدیم تا درستش کردن ) هر موقع اینترنتت خراب شد میتونی اینجا مطرح کنی چند نفری بزنگیم و زیر آب مخابراتو بزنیم اون موقع زود تر به هدفمون میرسیم .

خلاصه به نظر من نسبت به خیلی از شرکت های خصوصی بهتره .
    نکته » تو همه جا اعصاب خورد کنی و قطعی و . . .هست . پس نباید زیاد حساس بشی .
    مرسی دوست من از جوابت
    من که از 5شنبه هفته پیش که کاراشو کردم و بم دیگه یوز وپس رو دادن تا الان که وصل نکردن
    راستی شبا هم با همین 29 تا 30 دانلود میکنه تا صبح؟؟ اخه من شاتل دارم 128 نامحدود خیر سرش ولی تو روز که با بترکون 20 دانلود میکنه شبا از ساعت 1تا 8 صبح هم که زیر 10 دانلود میکنه تازشم 18 گیگ که دانلود میکنم بد 18 گیگ سرعتم میاد روی 5 مخابرات که ازین داستانا نداره؟؟؟
    من میتونم کمه کم 40 گیگ دانلود کنم تا اخر ماه ؟؟؟

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان ممنون میشم یک مقایسه از سرویس 512 شاتل و مخابرات بدید تا ببینم کدوم بهتره و برم بگیرم

موفق باشید
    اگه نامحده همون سرویس ویژه art مخابرات ارزون تره . اگه اقتصادی محدود. سرعت شاتل بیشتره ولی مخابرات نامحدوه و سرعتش 55 هست.

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

مرسی دوست من از جوابت
    من که از 5شنبه هفته پیش که کاراشو کردم و بم دیگه یوز وپس رو دادن تا الان که وصل نکردن
    راستی شبا هم با همین 29 تا 30 دانلود میکنه تا صبح؟؟ اخه من شاتل دارم 128 نامحدود خیر سرش ولی تو روز که با بترکون 20 دانلود میکنه شبا از ساعت 1تا 8 صبح هم که زیر 10 دانلود میکنه تازشم 18 گیگ که دانلود میکنم بد 18 گیگ سرعتم میاد روی 5 مخابرات که ازین داستانا نداره؟؟؟
    من میتونم کمه کم 40 گیگ دانلود کنم تا اخر ماه ؟؟؟
    خواهش میکنم .
    آره . من خودم دیشب داشتم دانلود میکردم با همین 29 ثابت دانلود میکرد .(دیگه خیلی بد بشه 25 الی 29 هست )
    شما با دایال آپ دانلود کنی خیلی بهتره که از شاتل گرفتی .
    نه از این جور برنامه ها نداره که بخواد سرعتتو بیاره پایین . ثابته .
    آره . من الان هر 100 مگ رو تو یه ساعت دانلود میکنم . پس در ماه میتونم تا 72 گیگ دانلود کنم . (حالا ما حد پایینو میگیریم با ضعیف بودن سرور و مشکلات و . . . . باید 50 گیگ رو راحت دانلود کنم )
    الان دارم دانلود میکنم با سرعت 28 پس میتونیم بگیم مشکل روزشم درست شده .

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

خواهش میکنم .
    آره . من خودم دیشب داشتم دانلود میکردم با همین 29 ثابت دانلود میکرد .(دیگه خیلی بد بشه 25 الی 29 هست )
    شما با دایال آپ دانلود کنی خیلی بهتره که از شاتل گرفتی .
    نه از این جور برنامه ها نداره که بخواد سرعتتو بیاره پایین . ثابته .
    آره . من الان هر 100 مگ رو تو یه ساعت دانلود میکنم . پس در ماه میتونم تا 72 گیگ دانلود کنم . (حالا ما حد پایینو میگیریم با ضعیف بودن سرور و مشکلات و . . . . باید 50 گیگ رو راحت دانلود کنم )
    الان دارم دانلود میکنم با سرعت 28 پس میتونیم بگیم مشکل روزشم درست شده .
    خیلی خوبه که این از شاتل بهتره فقط 1سوال البته شرمنده انقد سوال میکنم
    الان شاتل خیلی نوسال داره عدد که داره دانلود میکنه همش بالاپایین میره شدید مخابراتم اینجوریه یا مثلا روی 29 ثابت میمونه الان که من دارم دانلود میکنم اینجوریه عدد دانلود 20.14.8.25 همین جوری در هم برهم نوسان داره شدید

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

72 گیگ با 256 نمیشه تو یه ماه دانلود کرد.مگر اینکه مودم وا کامپیوتر 24 ساعته و بدون هیچ گونه دخالت در اون روشن باشه که از نظر
    عقلی جور در نمیاد .
    این روز اول -دوم-سوم - حالا روز چهارم میای میبینی یه دود غلیظ از مودم و کیس داره بلند میشه.
    25 گیگ هر کاربر میانگین در نطر گرفته میشه نه 50 گیگ.

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

72 گیگ با 256 نمیشه تو یه ماه دانلود کرد.مگر اینکه مودم وا کامپیوتر 24 ساعته و بدون هیچ گونه دخالت در اون روشن باشه که از نظر
    عقلی جور در نمیاد .
    این روز اول -دوم-سوم - حالا روز چهارم میای میبینی یه دود غلیظ از مودم و کیس داره بلند میشه.
    من خودم امتحان کردم ولی نه به مدت یه ماه .
    مهمترین عامل خنک نگه داشتن سیستم و مودمه که من یه فن جداگانه برای مودم گذاشته بودم و مشکلی براش پیش نیومد .
    البته بازم فکر میکنم برای سیستم هیچ مشکلی پیش نمیاد . چون فقط روشنه و داره دانلود میکنه (هیچ کار سنگینی انجام نمیده ) یکی از بچه ها سیستمشو آخرای اسفند یادش رفته بود خاموش کنه و بعد اینکه 20 فروردین رفتیم دیدیم روشنه و سالم داره کار میکنه .
    مشکل تو مودمه که اونو باید خنک نگه داریم . (تو یه جا خونده بودم طرف گفت بعد یه هفته دانلود مودمم سوخت )

والا من روبرگه حساب کردم و با مشکلاتش فکر میکنم 50 گیگ دانلود بشه .

---------- Post added at 07:16 PM ---------- Previous post was at 07:13 PM ----------

خیلی خوبه که این از شاتل بهتره فقط 1سوال البته شرمنده انقد سوال میکنم
    الان شاتل خیلی نوسال داره عدد که داره دانلود میکنه همش بالاپایین میره شدید مخابراتم اینجوریه یا مثلا روی 29 ثابت میمونه الان که من دارم دانلود میکنم اینجوریه عدد دانلود 20.14.8.25 همین جوری در هم برهم نوسان داره شدید
    من الان امتحان کردم و نوسانش زیاده (تو مایه های همون شاتله )
    ولی دوباره شب بررسی میکنم ببینم شب درست میشه یا نه .

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

مرسی دوستان از جوابتون از نظر سیستم که من اصلا مشگلی ندارم ok هست مودم هم که اونم براش 1فن بیصدا گرفتم خونکه خونکه من عاشق دانلود کردنم برای همین میشه گفت سیستم من همیشه روشن هست و کم پیش میاد خاموش کنم

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

مرسی دوستان از جوابتون از نظر سیستم که من اصلا مشگلی ندارم ok هست مودم هم که اونم براش 1فن بیصدا گرفتم خونکه خونکه من عاشق دانلود کردنم برای همین میشه گفت سیستم من همیشه روشن هست و کم پیش میاد خاموش کنم
    خیلی بده آدم معتاد دانلود بشه
    منم متاسفانه معتاد p30 شدم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •