تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 58 اولاول ... 3743444546474849505157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 576

نام تاپيک: فوتسال

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

کلمبیا 3 - اوکراین 1
    احتمالا این نتیجه ورق رو به نفع مربیان فعلی بر میگردونه مقداری.
    آره احتمالا از فردا نوبت ترابیان میشه که تیتر اول روزنامه ها رو اشغال کنه
    این برد دقیقا مثل این میمونه که یه بوکسور آماده این باشه که ضربه نهایی رو بزنه ولی در همون لحظه زنگ پایان راند رو بزنن
    حالا ترابیان یه نفسی میکشه

اما اگه جدی به داستان نگاه کنیم متوجه میشیم که این نتیجه نشوندهنده اینه که ما چه موقعیت طلایی و تاریخیی رو از دست دادیم
    چون کلمبیا رو واقعا میشد با کمی دقت و تمرکز و البته هدایت بهتر به راحتی برد

من بدون جانبداری فکر میکنم در نهایت حرف شمس درست بود که گفت این جام جهانی با توجه به افت چند تیم مطرح فرصت بسیار خوبی برای گرفتن یه نتیجه خوبه

2. 5 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

بی برنامه گی
    راستش من هیچ نکته غیر عادیی توی بازی ایران کلمبیا ندیدم. دروازه کلمبیا به توپ بسته شده بود. این اصطلاح اشنای به توپ بستن. بعد خودمون هم فکر میکنیم هنر کردیم که هی حمله کردیم رو دروازه ای که کل نفرات تیم مقابل دارن ازش دفاع میکنن. نمونه چنین افتخاری رو مربیان تیم فوتسال عنوان کردن که ما بیشتر از 20 موقعیت گل داشتیم. 20 موقعیت داتیم چند تا گل داشتیم ؟ یه نصور عمومی هست که حمله به این شکل نشانه اقتدار فوتبال ماست. در حالی که فقط به مفهموم بی برنامه بودن یا کامل تر بگم بی رهبر بودن تیممونه. خیلی بدیهیه که نمیشه به تیمی که سراسر دارن دفاع میکنن گل زد. و بدیهیه که باید از شدت حملات کم کرد تا این تیم دروازه اش رو رها کنه و جا برای نفوذ تیم ما هم باز بشه. و باز هم بدیهیه که با این روش کمی هم بازیکنان تیم حریف رو به دویدن در زمین وادار کنیم تا اونها هم در انتهای بازی مثل ما خسته باشن تا در انتهای بازی تیم خسته ما بازی رو راحت واگزار نکنه به تیم کمتر دویده حریف.
    کلی بدیهیات داریم چه در فوتبال چه در فوتسال. نیاز هست که مربیان فوتبالی ما این بدیهیات رو درک کنن و به بازیکنان انتقال بدن. اما ظاهرا بخشی از این روال باز هم بدیهی یا همه اش انجام نمیشه.

4. 10 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کلمبیا 3 - 1 اکراین

یعنی دارم خواب میبینم؟
    این کلمبیا نیومده همه رو داره میبره واقعا که صعودش به نیمه نهایی شگفتی جام جهانی فوتسال هست! فکر نمیکردم تیم اکراین به کلمبیا ببازه!

راستی تیم های ایتالیا،اسپانیا و برزیل هم به نیمه نهایی صعود کردن!

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

من فكر ميكنم بازي چرك از فوتبال به فوتسال هم كشيده شده. چطور يك تيم با دفاع مطلق ميتونه تا نيمه نهايي جام جهاني بالا بياد؟ اون هم تيمي كه هيچ تجربه حضوري در جام جهاني نداشته؟ چرا هم ما و هم اوكرايني ها نتونستيم اين تيم مدافع محض را ببريم و از اين شگفتي مزخرف تاريخ جلوگيري كنيم؟ واقعاً از دركش عاجزم.

7. این کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

من فكر ميكنم بازي چرك از فوتبال به فوتسال هم كشيده شده. چطور يك تيم با دفاع مطلق ميتونه تا نيمه نهايي جام جهاني بالا بياد؟ اون هم تيمي كه هيچ تجربه حضوري در جام جهاني نداشته؟ چرا هم ما و هم اوكرايني ها نتونستيم اين تيم مدافع محض را ببريم و از اين شگفتي مزخرف تاريخ جلوگيري كنيم؟ واقعاً از دركش عاجزم.
    سلام

جوابتون رو میتونید تو بازیه برزیل - کلمبیا ، به دست بیاری !!!

موفق باشید.

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

سلام

جوابتون رو میتونید تو بازیه برزیل - کلمبیا ، به دست بیاری !!!

موفق باشید.
    آخه بدبختيش اينه كه شگفتي تا همين جا تكميل شده و كسي انتظار نداره اونا برزيل را ببرن.

10. این کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    راستش با انرژی اومدم که صانعی و ترابیان و کفاشیان و ... رو دراز کنم که اینترنت خودجوش قطع شد ... کوسه خط رو گاز گرفته!حالا سر فرصت تیم ملی فوتسال رو از 2008 تا 2012 بررسی میکنیم!شرایط فعلی جام جهانی هم امیدوارم برزیل اول یه انتقام خونین از کلمبیا بگیره و اسپانیا هم ایتالیا رو حذف کنه برنده فینالم خیلی مهم نیست!

12. 2 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

کد خبر : 990072 زمان ارسال : جمعه 1391/08/26 11:14

انتقاد شديد سنگربان تيم ملي فوتسال

سنگربان شماره يک تيم ملي فوتسال در جام جهاني تايلند از عملکرد کميته‌ فوتسال و مسئولان انتقاد کرد. نظري همچنين از حواشي که براي تيم ملي در تايلند به وجود آمد پرده برداشت.

مصطفي نظري درباره ناکامي تيم ملي فوتسال ايران در جام جهاني تايلند، توضيح داد : قبل از اين که درباره بازي‌ها صحبت کنم، بايد از مردم ايران عذرخواهي داشته باشم. به هر حال نتايجي که مردم در نظر داشتند را نگرفتيم. من به عنوان عضو کوچکي از فوتسال از تمام ملت ايران عذر مي‌خواهم .

وي ادامه داد: شرايط فني تيم در بازي‌ها بد نبود،‌ مقابل اسپانيا تمام سعي‌مان را کرديم و ديديد که پس از عقب افتادن، با همبستگي نتيجه‌ را بگردانيم. عملکردمان در بازي‌هاي بعدي هم خوب بود و بازيکنان هر چه در توان داشتند را گذاشتند، اما هر چه از بازي اسپانيا گذشت از لحاظ روحي و رواني سقوط کرديم. نحوه بازي‌هاي‌مان هم اين را نشان مي‌داد.

نظري در پاسخ به اين پرسش که دلايل افت روحي بازيکنان چه بود؟ بيان کرد: دلايل بسياري مي‌تواند داشته باشد. قبل از اين که ما به مسابقات اعزام شويم، يک ماه در اردو بوديم و بايد يک حقوقي را براي‌مان در نظر مي‌گرفتند، به هر حال بازديدي، مراسمي يا هر برنامه ديگري مي توانست برگزار شود، اما اين‌ها نبود. همچنين در اين بازي‌ها بعد از متوقف کردن اسپانيا 100 دلار براي‌مان در نظر گرفتند اما اي کاش اين کار را نمي‌کردند . به هر حال هيچ کس حق ندارد از مسئولان درخواست پول کند، اما اين پولي که به ما مي‌دادند در مقابل پولي که به رشته‌هاي ديگر مي‌دهند بسيار کم بود و اين کار زشت و زننده بود. همين موضوع باعث شد تا تيم سقوط روحي کند.

وي ادامه داد: مسئولان خودمان هم در اين بازي هيچ توجهي نمي‌کردند و فقط با افکار عمومي بازي مي‌کردند، الان هم نتيجه‌ نگرفته ايم اگر حرفي بزنيم مي‌گويند که بهانه مي آوريد. اما مسئولان براي ما هيچ کاري نکردند که بخواهند انتظاري هم داشته باشند. آيا امکانات ما در حد تيم‌هاي قهرمان بود که از ما قهرماني مي‌خواستيد؟ تيم ما در حد تيم بيستم دنيا هم امکانات ندارد. بعد از بازي با اسپانيا هم 100 دلار به ما مي‌دهند و با اين وضع به نظرتان براي تيم روحيه اي باقي مي‌ماند. من شنيده ام که شوراي برون مرزي براي هر روز يک بازيکن 50 دلار در نظر مي‌گيرد. اصلا ما براي پول نرفته بوديم، اما چرا رشته‌هاي ديگر 20 ميليون پاداش مي‌گيرند ، ولي ما که در جام جهاني بوديم و همه انتظار قهرماني داشتند 100 دلار براي متوقف کردن قهرمان جهان گرفتيم. هر روز که در اين تورنمنت مي‌گذشت شرايط بدتر مي‌شد. ما 100 دلار را به ترابيان برگردانيم و گفتيم که براي پول نيامده ايم و آن را نمي‌خواهيم.

نظري همچنين در ادامه با بيان اين که نحوه برخورد با بازيکنان در تايلند نيز شکل خوبي نداشت، تصريح کرد: نحوه صحبت کردن و حتي روحيه دادن هم ايراد داشت. به اعتقادم يکي از بزرگ‌ترين مشکلات تيم در اين چند ساله برخورد بد با بازيکنان بود. صانعي هم تنها بود و هر روز از اين اتاق به آن اتاق مي رفت تا با بازيکنان صحبت کند و روحيه دهد. به اعتقادم اين دوره يکي از بدترين اردوهاي تيم ملي بود و تيم ملي در تايلند دقيقا مثل پادگان شده بود. هر موقع هم که صدايمان در مي‌آيد جلسه مي‌گذراند و مي‌خواهند اعتراض‌ها را کم کنند، اما از زماني که در تيم ملي بودم در اين شش ، هفت ساله فقط حرف شنيدم. اما ديگر کافي است. الان هم پس از اين ناکامي مي‌خواهند جلسه بگذارند و کارهايشان را توجيه کنند. ما هنوز پاداش قهرماني جام ملت‌هاي آسيا در سال 2010 ازبکستان را نگرفته‌ايم. همه اتفاقات فاجعه است.

بهترين دروازه‌بان جهان در سال 2010 در ادامه با بيان اين که صحبت‌هاي بازيکنان سابق تيم ملي را تاييد مي‌کند، اضافه کرد: صحبت‌هايي مطرح مي‌شد و مي‌گفتند که ما در تورنمنت چين با اتوبوس شهري جابجا مي‌شديم. اين حرف کاملا درست است. ما مثل مردم عادي در ايستگاه صف مي‌کشيديم و اتوبوس هم که مي آمد جا نبود و بايد مي‌ايستاديم. من همه حرف‌ها را تاييد مي‌کنم . همچنين در تايلند نيز چيزهايي که نديده بودم با چشم خودم ديدم. بدرفتاري از جانب مسئولان خودمان در بدترين وضعيت بود. ناکامي تيم ملي هيچ ربطي به مربي نداشت، آقاي صانعي زحمتش را کشيد و علي‌رغم اين که قبل از بازي‌ها مشکل بين من و کادر بود يک کلام هم مصاحبه نکردم و الان مي گويم که صانعي و فراشي زحمت‌شان را کشيدند و حق‌شان نبود که با آنها به اين شکل رفتار شود. کادر فني بيشتر از وظيفه‌اش زحمت کشيد، اما افراد ديگري که مقصر بودند الان خودشان را کنار کشيده اند.

نظري ادامه داد: اين راهي که مي‌خواهيم ادامه دهيم فوتسال را به نابودي خواهد کشيد. اگر آقايان مي‌خواهند ادامه دهند واقعا فوتسال نابود مي‌شود. من عاجزانه از وزير ورزش و جوانان ، آقاي کفاشيان و مسئولان خواهش مي‌کنم که جلسه کارشناسي بگذارند و نظر دهند. اين جلسه دو ساعت زمان نمي‌خواهد. در اين جلسه اتفاقات دو سال فوتسال را مرور کنند و مطمئن باشيد مشخص مي‌شود که مشکل از کجاست. ما بايد منصفانه نگاه کنيم. الان مشخص است که مشکل از کيست و بايد اين آقا برود. بازيکنان فعلي تيم ملي نسل طلايي فوتسال هستند، اما نبايد به آنها ضربه وارد شود. باشگاه‌هاي بزرگي مثل ماهان و پرسپوليس از فوتسال رفتند، اما آقايان گفتند که اشکالي ندارد و در اين فوتسال ماندند. چرا در دو سال اخير هيچ تورنمنتي نرفته‌ايم؟ آقايان هنوز مانده‌اند و همه هم ناراضي‌اند.

دروازه‌بان تيم ملي همچنين درباره تاثير حواشي پيش از اعزام به جام جهاني و خط خوردن بازيکناني مثل وحيد شمسايي و جواد اصغري مقدم، مطرح کرد: وحيد بازيکن بزرگي است و به او هميشه گفته‌ام که فوتسال ايران مديون بازيکني مثل بابک معصومي، رضا حيدريان و وحيد شمسايي است و مثل آنها کم پيدا مي‌شود. اصغري مقدم هم همين طور. مصاحبه هاي که آنها کرده‌اند به خودشان مربوط است، اما من مي گويم که نبود آرامش در تيم ملي به دو ماه اخير مربوط نمي‌شود و کل جامعه فوتسال از دو سال قبل آرامش نداشت. دو سال است که آقايان اين پروسه ناجوانمردانه را جلو مي برند و ما در اين مدت در هيچ تورنمنتي قهرمان نشده‌ايم، حتي در بازي‌هاي چهار جانبه هم جام را از دست داده‌ايم. با اين حال ناکامي‌ها را فقط بر گردن اين و آن مي‌اندازند در حالي که خودشان مقصرند. کساني که در فوتسال هستند خودشان را خرج اين رشته نکرده و هميشه از آن فرار کرده‌اند. آقايان هميشه با سخنوري ما را فريب مي‌دادند و اين اتفاقات به ديروز و امروز مربوط نمي‌شود و حرف پنج، شش سال است.

مصطفي نظري همچنين در پرسشي مبني بر اين که آيا خبر درگيري‌اش با عليرضا صميمي در تايلند صحت دارد و آيا او به صميمي گفته است که بدون اجازه‌اش حق آب خوردن ندارد؟ تاکيد کرد: اين سفر يکي از بي‌حاشيه‌ترين سفرهايم بود و بازيکنان همدل بودند و گريه‌هايشان بعد از حذف نشانگر اين موضوع است، ولي نمي‌دانم اين دوست خوبمان در يکي از روزنامه‌هاي ورزشي خبر را از کجا آورده است، چرا سايت‌هاي ديگر که به صورت حرفه‌اي اخبار جام جهاني را منتشر مي‌کردند اين خبر را نداشتند و فقط اين دوستمان شب فکر مي‌کند و صبح آن را در روزنامه‌ چاپ مي‌کند. آقاي صانعي هم در اين مورد توضيحات کامل را داد و ديگر نيازي به حرف من نيست و فقط يک سوء تفاهم در حد بيست ثانيه بود که با عذرخواهي پايان يافت و ما کارمان ادامه داديم. ماهيت اين روزنامه‌نگار در هفت، هشت سال اخير مشخص است و من به خاطر اين خبر از او شکايت خواهم کرد.

منبع : ورزش 3 .

کد خبر : 990075 زمان ارسال : جمعه 1391/08/26 11:30

ترابيان: مي‌روم و پشت سرم را نگاه نمي‌کنم

رئيس کميته فوتسال فدراسيون فوتبال که پس از حذف تيم ملي از رقابت‌هاي جام جهاني مورد انتقادات بسياري از کارشناسان و اهالي اين رشته قرار گرفت صبح روز جمعه اعلام کرد: مطمئن باشيد از فوتبال خواهم رفت و ديگر پشت سرم را نگاه نخواهم کرد.

عباس ترابيان که سالهاست در بخش هاي مختلف فدراسيون فوتبال فعاليت کرده و در جام جهاني به عنوان رئيس کميته فوتسال حضور داشت، پس از شکست تيم ملي برابر کلمبيا و حذف تيم ملي ايران از رقابت هاي جام جهاني مورد انتقادات بسياري قرار گرفت.

ترابيان که صبح امروز پس از صحبت هايش وحيد شمسايي روي خط برنامه ورزش و مردم آمده بود و از صحبت هاي کاپيتان پيشين تيم ملي فوتسال عصباني بود گفت: مطمئن باشيد که من از فوتبال خواهم رفت و ديگر پشت سرم را هم نگاه نخواهم کرد. متاسفانه گروهي چند نفره در چند روز اخير هر چه خواسته اند به من گفته اند و زحماتم را ناديده گرفته اند.

وي در مورد صحبت هاي وحيد شمسايي نيز گفت: ايشان از اين ناراحت است که ديگر نمي تواند قراردادهاي 300 - 400 ميليوني ببندد و به همين خاطر مدام دارد انتقاد مي کند.

منبع : ورزش 3 .

بری دیگه برنگردی !!!

14. 6 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

نظري اول بياد از خبطي كه خودش كرده پرده برداره!خوب مربي بد ولي مربي كه دست و پاتو نگرفته بود گل الكي مقابل كلمبيا رو خوردي!70 درصد بازيكنان 30 درصد مربي مقصير بوده به نظر من!

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اصلا الان که فکر چند سال گذشته رو میکنم و می بینم اینجا تبانی میشه و بازیکن و مربی و مدیرعاملم میگن تبانی بوده و قهرمان جابجا میشه
    اون وقت آب از آب تکون نمیخوره
    جام رو میدن به تیم متقلب
    بهش میگن برو مسابقات آسیا
    انگار نه انگار

فاجعه و ... مال صبحونه این مدیریت بی بدیلم نیست

صحبت‌هايي مطرح مي‌شد و مي‌گفتند که ما در تورنمنت چين با اتوبوس شهري جابجا مي‌شديم. اين حرف کاملا درست است. ما مثل مردم عادي در ايستگاه صف مي‌کشيديم و اتوبوس هم که مي آمد جا نبود و بايد مي‌ايستاديم
    هه هه هه ...

17. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •