تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 47 از 269 اولاول ... 374344454647484950515797147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دادکان: در انتخابات فدراسیون فوتبال شرکت نمی‌کنم/مثل کبک سرشان را در برف کرده‌اند

به گزارش خبرگزاری فارس، محمد دادکان در حاشیه فینال مسابقات جام یونس شکوری گفت: بنا بر وظیفه‌ای که داشتم در جمع پیشکسوتان حضور پیدا کردم و خوشحالم که دوستان خودم را دیدم. متاسفانه در کشور ما به پیشکسوتان بها داده نمی‌شود و این قشر از جامعه مظلوم هستند.

وی در خصوص حضور در انتخابات فدراسیون فوتبال تصریح کرد: بنا بر دلایلی و به خاطر اینکه به کسی وابسته نیستم، در انتخابات فدراسیون فوتبال شرکت نمی‌کنم. من فردی هستم که حرفم را رک و پوست‌کنده می‌زنم و با کسی تعارف ندارم. برخی‌ها می‌گویند شاید اگر ملایم‌تر صحبت کنم، خوب است اما این عادت را ندارم و هر حرفی باشد، می‌زنم.

دادکان درباره پیشنهاد مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس گفت: به من پیشنهادی نشده و زیاد درباره این ماجرا سؤال نکنید. برای پرسپولیس که یک تیم مردمی است همیشه آرزوی موفقیت می‌کنم.

وی درباره حضور دنیزلی در پرسپولیس اظهار داشت: دنیزلی مربی خوبی است و کارش را بلد است. زمان آوردن او خیلی مناسب نبود اما امیدوارم موفق شود. پرسپولیس تیمی است که هواداران زیادی دارد و باید به جایگاه خوب خود برسد.

رئیس پیشین فدراسیون فوتبال در خصوص حضور افراد سیاسی در فوتبال گفت: زیاد دوست ندارم در مورد عملکرد قبلی مسئولان فوتبال حرفی بزنم چون برخی‌ها سرشان را مثل کبک داخل برف کرده‌اند. مردم همه چیز را می‌‌‌دانند و خودشان بهترین قاضی و قضاوت‌کننده هستند.

2. 3 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در راه صعود به جام جهانی
    تیم ملی ایران حریفان خود را 19 اسفند می‌شناسد
    خبرگزاری فارس: قرعه کشی مرحله پایانی مقدماتی جام‌جهانی 2014 برزیل در قاره آسیا، ساعت 16 روز 19 اسفند در کوالالامپور برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، خسرو والی زاده مدیر رسانه ای تیم ملی گفت: در این قرعه کشی 10 تیم صعود کننده از مرحله قبلی مقدماتی، به دو گروه پنج تیمی تقسیم خواهند شد. کارلوس کی‌روش سرمربی تیم ملی ایران به همراه سرمربیان 9 تیم دیگر صعود کننده در این مراسم حضور خواهد یافت.

وی درباره نحوه و روش قرعه کشی گفت: براساس تصمیم کمیته مسابقات کنفدراسیون فوتبال آسیا، سیدبندی تیم ها برای این قرعه کشی باتوجه به رنکینگ ماه آینده فیفا که روز 15 فوریه (26 بهمن ماه) منتشر می شود، صورت خواهد گرفت. تاریخ برگزاری دیدارهای مرحله بعد به این شرح است:
    14 خرداد 91 ، 19 خرداد، 23 خرداد، 21 شهریور، 25 مهر، 24 آبان، 7 فروردین 92 ، 14 خرداد، 21 خرداد و 28 خرداد.

همچنین ژاپن در هر صورت در مکان پنجم گروه خود قرار می گیرد. این کار بدین دلیل صورت می گیرد که این تیم حتما روز 28 خرداد 92 بازی نداشته باشد، زیرا باید از 27 خرداد تا 10 تیر همان سال در مسابقات جام کنفدراسیون ها حضور یابد.

والی زاده افزود: در روز قرعه کشی، 10 تیم صعود کرده در پنج گلدان (هر گلدان دو تیم) به این شرح قرار داده می شوند:
    گلدان یک: رده یک و دو رنکینگ فیفا در آسیا (رده بندی که 26 بهمن اعلام می شود)
    گلدان دو: رده سه و چهار
    گلدان سه: رده پنج و شش
    گلدان چهار: رده هفت و هشت
    گلدان پنج: رده نه و ده

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

فيفا اساسنامه فدراسيون را تاييد كرد

سايت گل- اساسنامه فدراسيون فوتبال كه درماه‌هاي اخير و طي جلسات متعدد دچار تغييراتي شده بود از سوي فدراسيون بين‌المللي فوتبال(فيفا) مورد تاييد قرار گرفت.

بحث تغيير اساسنامه فدراسيون در ماه‌هاي اخير حرف و نقل‌ها و حواشي فراواني را برانگيخته بود كه با خبر تاييد فيفا حالا مي‌توان گفت اين بحث‌ها به سود مديريت فعلي فدراسيون پايان يافته است. تاييد اساسنامه توسط فيفا پيروزي بزرگي براي علي كفاشيان و يارانش محسوب مي‌شود.

مقامات فيفا ضمن تاييد اين اساسنامه تاكيد كرده‌اند كه مسئولان فدراسيون بايد ضمن رعايت دموكراسي، احترام به نظر اكثريت را در همه تصميم‌گيري‌هاي خود مد نظر داشته باشند.

مقامات فيفا ضمن تاييد اين اساسنامه تاكيد كرده‌اند كه مسئولان فدراسيون بايد ضمن رعايت دموكراسي، احترام به نظر اكثريت را در همه تصميم‌گيري‌هاي خود مد نظر داشته باشند.
    این فیفا خیلی بامزس

نفهمیدم از کی شب نشینی ها ولابی ها در فدراسیون علیه ام شروع شد/ناچار شدم دایی را به سفارش علی آبادی بپذیرم/عزیزمحمدی اهل زیر ورو کشیدن نیست/تیم امید رابا اختلافات بچه گانه مان حذف کردیم

رییس فدراسیون فوتبال حالا در آستانه انتخابات این فدراسیون حرفهایی می زند که می تواند جالب باشد. او در گفت وگویی با ایران پرده از برخی درد دل هایش برداشته است. درد دل هایی که همه از نزدیکانش در فدراسیون روایت می کند. از چند صدایی ها و...گزیده ای از این گفت وگو را بخوانید:

-من گفته ام می خواهم هفته ای یک بار نایب رییس ها را اخراج کنم بلکه می گویم کسی که می آید بداند من او را آورده ام.4سال پیش آمدم دیدم دور وبرم کسانی هستند که می گویند ما انتخاب شدیم وبه این چه ربطی دارد!هیچ کجای دنیا نواب بدون اراده رییس نمی آیند.

-من در مورد فرد حرف نمی زنم اما تا در مورد اصلاحات در اساسنامه حرف زدم نامه ای سرگشاده با امضای همین آقایان نوشته شد.دنبال چرایی آن نیستم اما هیچ وقت از اینکه در فدراسیون کسی دنبال لابی کردن باشد خوشم نمی آید.بدم می آید زنگ بزنم بگویم یک نامه بنویس من هم امضایش می کنم.اهل شب نشینی وتشکیل جلسه برای کله پا کردن کسی نیستم.

-من از رورزی که وارد فدراسیون شدم فقط آقای آیت اللهی را می شناختم. جلسه می گذاشتیم بحث بود، دعوا بود، مشورت بود من اما دیدم مثبت بود به این مسائل. نفهمیدم از کی این شب نشینی ها ولابی کردن ها شروع شد.

-من از سال 58 در بطن مدیریت ورزش بودم اما در این فدراسیون هر بار دور میز نشستیم تا تصمیم برای مربی تیم ملی بگیریم دیدم یک حرف مشترک وجود ندارد. سراغ ریش سفید ها می رفتم دیدم دارند پست ها را بین خودشان تقسیم می کنند(اشاره به جلسه کمیته مشورتی که اعلام کردند مديرفني: حشمت مهاجراني،سرمربي:‌ محمود ياوري،مربي:‌ منصور ابراهيم‌زاده،سرپرست: منصور پورحيدري!)وقتی در فدراسیون اتحاد نبود مجبور شدم سفارش علی آبادی که علی دایی بود را بپذیرم.

- اشکالی ندارد هرکس نظری داشته باشد اما شما نگاه کنید در تمام این سالها هرگاه باخت بود به اسم من نوشتند وبردها را به اسم دیگری!موقع برد همه جلوی من صف می کشند ودر مواقع باخت من باید پاسخگو باشم.به من می گویند علی خنده اما بیایید موقع بازی تیم ملی مرا ببینید که چه استرسی دارم.

-اگر نایب رییس بلاتر علیه او در فیفا بزند وی تحمل می کند؟شما را به خدا جواب مرا بدهید.

- من اهل لابی و دعوا ونعره کشی نیستم.به کسی هم زنگ نزدم به من رای بدهد. گفتم بالاخره یک روز این مشکلات تمام می شود. من حسن نیتم رانشان دادم.

- عزیزمحمدی را دوست دارم. اهل زیر ورو کشیدن نیست. روی رو بازی می کند.روراست است.نشسته ایم یکدفعه قاطی می کند وداد می زند من هم داد می زنم بعد می رویم روی او را می بوسم.از این خصوصیتش خوشم می آید.

- قربانی اختلافات درونی فدراسیون تیم ملی امید بود. تیم ملی که به جام جهانی نرفت به خاطر یک گل بود اما من در فدراسیونی زندگی کردم که تیم امیدش از درون فدراسیون حذف شد.هر چه نوشتند وهر چه مردم ناسزا گفتند حق ما بود.یکی می داند به دیگری نمی گوید یک نفر نامه را می اندازد سطل آشغال. جای دفاع ندارد. تیم امید را ما حذف کردیم.همه ما در فدراسیون . همه ما با اختلافات بچه گانه.

- چه کسی گفته ما با کیروش حتما صعود می کنیم؟پس پایه ها چی؟ چرا تا می بازند می ریزید روی سر من که چرا می خندی؟ چرا از بالا دستور می گیری و تو مدیر نیستی و...شاید من رفتم واز من بدتر آمد تا بگویید خدا پدرش را بیامرزد.

-صد درصد به کسان دیگری تکلیف می شود که کاندید ریاست فدراسیون شوند اما من دیگر تکلیفی نیست. خودم برای خودم تصمیم می گیرم.من البته قبول ندارم که همیشه گزینه های تکلیفی رای می آورند.

- نمی دانم رقیب خوشبختم کیست اما دوست دارم هرچه زودتر این ملکه خوشبختی را بشناسم.

- خوشبختانه عجیب وغریب ترین مجمع دنیا مال ماست. کسی تعارف ندارد. یکدفعه بلند می شوند طرف را شست وشو می دهند.

- در مورد انتخاب از بین سه نواب فعلی تا کنون فکر نکرده ام.

- می گفتند مدیریت خنده اما من نمی خندیدم . نشان می دادم که می خندم اما درونم بلوا بود.اگر به جام جهانی می رفتیم همه چیز عوض می شد.حالا اما می گویم به من خوش گذشته ولی روزهای خوشی ندیدم! ناچار بودم به عنوان پدر خانواده بخندم.فردای باخت با عربستان با علی آبادی رفتیم نزد آقای احمدی نژاد.تا ما را دید گفت این چه قیافه ای است که گرفته اید. فوتبال برد وباخت دارد. فدای سرتان.واقعا فکر می کنید او ناراحت نبود؟ بود اما داشت به ما روحیه می داد.

-کروش را که آوردم روزهای اول می آمد می گفت با این امکانات ماه بعد برمی گردم پرتغال. یک روز به او گفتم اینقدر نگو برمی گردم ومی روم ومی روم...تو بروی برای همه تیم ها ویزا می گیرم می آییم اروپا کنار تو.بگو چه می خواهی تا در وسع خودمان فراهم کنیم.

- بحث 40 هزار دلار گرفتن از بن همام دروغ محض بود. دنبال این هستم ببینم چه کسی از فدراسیون این خبر را بیرون برده. بالاخره هم پیدایش می کنم.فیفا هم می داند ایران آنقدر بدبخت نشده که خودش را به 40 هزار دلار بفروشد.

- تا در کمیته المپیک بودم کسی یک بارک الله هم به من نگفت اما وقتی رفتم گفتند چقدر خوب بود. حالا در فوتبال هم می بینید بعد از رفتنم چه می گویند. اگر بروم می روم کنار زن وبچه ام. دخترم چند شب پیش پرسید آخرین سفر خانوادگی مان کی بود؟ گفتم 4سال پیش!

واقعا میترسم نفر بعدی که احساس تکلیف بهش میشه کی می تونه باشه!

5. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

آغاز ماراتن ریاست فدراسیون فوتبال؛‌ تداوم مدیریت خنده یا ورود یک چهره تازه؟

به گزارش خبرگزاری فارس، از فردا ۱۳ بهمن ثبت نام کاندیداهای انتخابات فدراسیون فوتبال آغاز می شود و تا بیست و پنجم ماه جاری ادامه خواهد یافت.

از مدت ها قبل گمانه زنی برای حضور برخی افراد مطرح شده است. هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال در آخرین جلسه اش تاکید کرد علی کفاشیان رئیس فدراسیون و مهدی تاج نایب رئیس او در انتخابات نام نویسی کنند اما تاج با این مسئله مخالفت کرد. وی حتی با پیشنهاد اعضای هیئت رئیسه مبنی بر اینکه برای نایب رئیسی کاندیدا شود نیز مخالفت کرد. تاج عنوان کرده به لحاظ اخلاقی تا زمانی که کفاشیان ثبت نام کند در انتخابات ثبت نام نخواهد کرد.

از سوی دیگر گفته می شود افرادی نظیر علی سعیدلو رئیس پیشین سازمان تربیت بدنی، عبدالرضا ساور مشاور امور جوانان در وزارت ورزش و جوانان و عضو فعلی هیئت مدیره باشگاه استقلال، امیر واعظ آشتیانی مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال، محمد حسن انصاری فرد مدیرعامل باشگاه راه آهن و محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس برای ثبت نام در انتخابات فدراسیون فوتبال برنامه هایی دارند. علی فتح الله زاده مدیرعامل باشگاه استقلال هم بارها در مصاحبه های مختلف خود اعلام کرده در صورتی که کفاشیان برای انتخابات کاندیدا نشود نام نویسی می کند.

همچنین برخی گمانه زنی ها حکایت از این داشت که محمد دادکان رئیس پیشین فدراسیون فوتبال هم برای ثبت نام اقدام می کند اما وی در آخرین گفت و گوی خود تاکید کرد برنامه ای برای شرکت در انتخابات ندارد.

فردا ماراتن انتخابات فدراسیون فوتبال آغاز می شود و باید دید رئیس خوش خنده فدراسیون همچنان در پست خود باقی می ماند یا اینکه کفاشیان در 4 سال آینده جای خود را به فرد دیگری می‌ دهد. پاسخ این سؤال و اینکه چه کسی به ساختمان خیابان سئول می‌رود 15 اسفند و پس از برگزاری انتخابات مشخص می شود.

پاسخ این سؤال و اینکه چه کسی به ساختمان خیابان سئول می‌رود 15 اسفند و پس از برگزاری انتخابات مشخص می شود.
    آقا ما کلا از این انتخاباتهای این شکلی نخوایم کیو باید ببینیم؟

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مقدماتی جام‌جهانی فوتبال
    ایران - قطر ساعت ۱۷ دهم اسفند
    خبرگزاری فارس: دیدار تیم‌های ملی فوتبال ایران و قطر ساعت ۱۷ روز 10 اسفند سال جاری برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، بر اساس اعلام جدید کمیته برگزاری مسابقات مقدماتی جام جهانی،‌ زمان شروع دیدار ایران و قطر که در اعلام قبلی ساعت 16:45 روز چهارشنبه دهم اسفند در ورزشگاه آزادی اعلام شده بود به ساعت 17 همان روز تغییر یافت.
    این دیدار برای تیم ملی ایران تشریفاتی است و قبلا صعود ایران به مرحله بعدی قطعی شده اما برای تیم ملی قطر این بازی مهم خواهد بود چرا که در صورت پیروزی پر گل بحرین بر اندونزی در بازی همزمان و شکست قطر از ایران ممکن است صعود قطر به مرحله بعدی رقابت های مقدماتی به خطر بیفتد. البته قطر با گرفتن یک تساوی هم به مرحله بعد صعود خواهد کرد.

8. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اسامی بازیکنان تیم ملی اعلام شد
    حضور 7 پرسپولیسی و 6 استقلالی/ دژاگه هم هست
    خبرگزاری فارس: از سوی کارلوس کی‌روش 37 بازیکن به اردوی تیم ملی فوتبال ایران دعوت شدند.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، خسرو والی زاده مدیر رسانه ای تیم ملی درباره این اسامی توضیح داد که از میان این بازیکنان، چهارشنبه شب و پس از برگزاری دیدارهای هفته بیست و ششم لیگ برتر، اسامی 27 بازیکن اعلام خواهد شد تا تیم ملی را در اردوی دوبی همراهی کنند. ضمنا در بازگشت به تهران، از میان 27 بازیکن مذکور، 23 نفر برای دیدار روز دهم اسفند با قطر برگزیده خواهند شد.
    وی اسامی 37 بازیکن را به این شرح اعلام کرد: (نام باشگاه ها براساس حروف الفبا آمده است)

استقلال: مهدی رحمتی، خسرو حیدری، فریدون زندی، آرش برهانی، پژمان منتظری، علی حمودی

پرسپولیس: علی کریمی، مازیار زارع، محمد نوری، غلامرضا رضایی، علیرضا نورمحمدی، امیرحسین فشنگچی، مهرداد پولادی

تراکتورسازی: محسن فروزان، احسان حاج صفی، قاسم حدادی فر، محمد ابراهیمی

داماش: محمد غلامی

ذوب آهن: محمدباقر صادقی، حسین ماهینی، محمد قاضی

سایپا: کریم انصاری فرد

سپاهان: جلال حسینی، محسن بنگر، سیدمهدی سیدصالحی

فجرسپاسی: مهدی رجب زاده، رضا حقیقی

فولاد خوزستان: رضا نوروزی

مس کرمان: شجاع خلیل زاده

ملوان: محسن مسلمان

نفت تهران: سوشا مکانی

لژیونرها: جواد نکونام، علیرضا حقیقی، هادی عقیلی، پژمان نوری، محمدرضا خلعتبری، اشکان دژاگه.

والی زاده افزود: 27 بازیکنی که ازمیان نفرات فوق، چهارشنبه شب اعلام خواهند شد باید پنجشنبه شب (27 بهمن) با دردست داشتن گذرنامه خود را به کادر فنی تیم ملی معرفی کنند.
    تیم ملی فوتبال کشورمان صبح روز جمعه 28 بهمن عازم دوبی خواهد شد و تا 5 اسفند در این شهر اردو و یک دیدار تدارکاتی خواهد داشت. این دیدار روز چهارم اسفند ماه با تیم ملی اردن در ورزشگاه الوصل برگزار خواهد شد.
    تیم ملی کشورمان شامگاه پنجم اسفند به ایران بازخواهد گشت و از بعدازظهر روز 6 اسفند تمرینات خود را در تهران ازسر خواهد گرفت تا خود را برای دیدار 10 اسفند برابر قطر آماده کند.

10. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض تازه‌ترین رده‌بندی فیفا اعلام شد /چهل‌وهفتم جهان، چهارم آسیا سقوط سه پله‌ای تیم ملی ایران

در تازه‌ترین رده‌بندی تیم‌های فوتبال جهان از تاریخ ۱۸ ژانویه تا ۱۵ فوریه امروز اعلام شد و تیم تحت رهبری کارلوس کی‌روش با ۶۰۶ امتیاز در رده 47 جهان و چهارم قاره آسیا قرار گرفت.

به گزارش فارس، این اتفاق در حالی روی داد که ماه گذشته ایران با ۶۲۳ امتیاز در رده ۴۴ قرار داشت.

در قاره آسیا تیم‌های ژاپن، استرالیا و کره‌جنوبی به ترتیب با ۸۳۲، ۷۶۲ و ۷۱۴ امتیاز در رده‌های ۲۲، ۳۰ و ۳۴ جهان بالاتر از ایران قرار گرفته‌اند و تیم های چین، ازبکستان، عراق اردن، عربستان و کویت در رده‌های چهارم تا دهم ایستاده‌اند.

در رده‌بندی کلی نیز اسپانیا با ۱۵۶۶ امتیاز همچنان تیم برتر جهان است. پس از آن آلمان و هلند به ترتیب با ۱۳۶۹ و ۱۳۵۹ امتیاز در رده دوم سوم حاضر هستند. اروگوئه، انگلیس، پرتغال، برزیل، ایتالیا، کرواسی و دانمارک در رده‌های چهارم تا دهم جهان جای گرفته‌اند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اسامي27‌بازيکن‌دعوت‌شده به اردوي‌تيم‌ملي‌فوتبال

اسامي 27 بازيکن دعوت شده به اردوي تيم ملي فوتبال ايران براي حضور در اردوي تدارکاتي در کشور امارات از سوي 'کارلوس کي روش' سرمربي تيم ملي کشورمان اعلام شد.

به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، بازیکنان دعوت شده باید ساعت 21 فردا (پنجشنبه) با در دست داشتن گذرنامه، خود را در محل هتل اوین به کادر فنی تیم ملی معرفی کنند.
    همچنین ''''''''یعقوب کریمی'''''''' بازیکن تیم نفت تهران که پیشتر در فهرست تیم زیر 22 سال تیم فوتبال ایران اعلام شده بود، به فهرست 37 نفره تیم ملی اضافه شد و در جمع 27 بازیکن اعزامی به دوبی قرار گرفت.

اسامی 27 بازیکن دعوت شده به تیم ملی فوتبال ایران به شرح زیر است:
    سید مهدی رحمتی، علیرضا حقیقی، محسن فروزان، سوشا مکانی، محمدباقر صادقی، خسرو حیدری، حسین ماهینی، هادی عقیلی، سیدجلال حسینی، پژمان منتظری، شجاع خلیل زاده، احسان حاج صفی، امیرحسین فشنگچی، جواد نکونام، مازیار زارع، رضا حقیقی، علی کریمی، محمد نوری، پژمان نوری، اشکان دژآگه، غلامرضا رضایی، محمد قاضی، کریم انصاریفرد، رضا نوروزی، محمدرضا خلعتبری، قاسم حدادی فر، یعقوب کریمی.

در اردوی تیم ملی فوتبال ایران در شهر دوبی امارات 24 بازیکن حاضر می شوند.
    جواد نکونام، علیرضا حقیقی و اشکان دژآگه در این اردو حاضر نمی شوند و در بازگشت تیم ملی به تهران روز هفتم اسفند ماه به اردو ملحق خواهند شد، ضمن اینکه فهرست تیم ملی فوتبال ایران با اضافه شدن این سه بازیکن، به 23 نفر برای دیدار با تیم قطر کاهش خواهد یافت.

تیم ملی فوتبال کشورمان صبح جمعه 28 بهمن عازم دوبی خواهد شد و تا پنجم اسفند ماه در این شهر اردو می زند و یک دیدار تدارکاتی نیز روز چهارم اسفند ماه با تیم ملی اردن در ورزشگاه الوصل برگزار خواهد کرد.
    تیم ملی فوتبال ایران شامگاه پنجم اسفند ماه به ایران باز می گردد و از بعدازظهر ششم اسفندماه تمرینات خود را در تهران از سر خواهد گرفت تا برای دیدار دهم اسفند ماه مقابل قطر آماده شود.

منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پ.ن : یعنی واقعا نمیدونم چی بگم ؟؟؟
    یعنی رحمان احمدی از علیرضا حقیقی، محسن فروزان، سوشا مکانی، محمدباقر صادقی کمتره ؟؟؟؟!!!
    دروازه بانی که 630 دقیقه دروازه ی خودشو بسته نگه داشته به تیم ملی دعوت نمیشه اونوقت ....
    بنگر رو واسه چی دیگه خط زده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بنگر که بدون شک بهترین مدافع لیگ تا اینجای کار بوده باید خط بخوره اونوقت پژمان منتظری که همه سوتیهاشو تو چند بازی اخیر دیدن باید تو لیست باشه
    امید ابراهیمی هم که هیچی
    از پرسپولیس که تیم هشتم جدوله 5 نفر دعوت میشن تیم ملی اونوقت از تیم صدر نشیین لیگ فقط یک نفر
    واقعا متاسفم

13. این کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

روز گذشته سایت رسمی شبکه خبر، در گزارش ویژه ای با تیتر «پشت پرده دعوت از بازیکنی که کسی او را ندیده» به رسانه هایی که از حضور دژاگه در تیم ملی ایران دفاع می کنند حمله کرد و این حمایت را به دلالان نسبت داد. در ابتدای این خبر آمده است: «نام اشکان دژاگه، فوتبالیستی که بازی ها و حتی خودش را کسی ندیده است، سرانجام در فهرست تیم ملی ایران گنجانده شد، اما امید عالیشاه مهاجم جوان و 9 گله راه آهن و سیدایمان موسوی بازیکن هشت گله نفت جایی در فهرست 37 نفره کی روش پیدا نکردند».

به گزارش تماشا: جالب اینجاست نویسنده سایت شبکه خبر نمی دانسته امید عالیشاه به دلیل مصدومیت شدید حداقل تا یک ماه دیگر قادر به همراهی تیمش نخواهد بود و ایمان موسوی هم چند هفته ای است که به دلیل ناآمادگی در ترکیب نفت به میدان نمی رود.

جالب اینکه نویسنده با ناشناخته خواندن دژاگه برای مردم و سرمربی تیم ملی نوشته: «مسابقات بوندس لیگای آلمان از تلویزیون پخش نمی شود و دیدن چند عکس از دژاگه در اینترنت یا نشریات هم که کیفیت بازی او را نشان نمی دهد».

این درحالی است که هرکسی به راحتی می تواند بازی های اروپایی از شبکه های ماهواره ای تماشا کند. البته کارلوس کی روش به عنوان سرمربی تیم ملی علاوه بر دیدن این بازی ها، راهی آلمان شده و از نزدیک بازی های وینگر ایرانی وولفسبورگ را زیرنظر گرفته است.

پیش از این زمانی که در قحطی هافبک چپ فوتبال ما برانکو و دادکان به دنبال بازگرداندن فریدون زندی هافبک ایرانی تبار کایزرسلاترن بودند، صداوسیما حملات زیادی علیه او انجام داد و پیش از حضور این بازیکن بارها در مصاحبه هایی با افراد سنتی فوتبال و مطبوعات حضور زندی را ظلم به جوانان روستاهای دورافتاده ایران دانست!

جالب اینجاست با وجود حضور موفق و تاثیرگذار زندی در تیم ملی و بازی های خوب او در جریان مسابقات مقدماتی و نهایی جام جهانی 2006 و جام ملت های آسیا، نویسنده این مطلب از حمله به او فروگذار نکرده است: «تجربه حضور فریدون زندی و امیر شاپورزاده، دو بازیکن آلمانی ایرانی تبار در فوتبال ایران، این واقعیت را به یاد می آورد که بازی در یک تیم آلمانی برای بهترین بودن کافی نیست».

سایت شبکه خبر حتی برای تخریب وجهه دژاگه در نظر خوانندان از یک عکس نسبتا بی کیفیت که این بازیکن را در حال کشیدن پیراهن بازیکن حریف نشان می دهد استفاده کرده و بحث های ملی – سیاسی را هم به میان آورده است: «باید به دژاگه فرصت داد که به عنوان سربازی برای وطن و سرزمین مادری اش خدمت کند. هرچند یکی از دلایل به تعویق افتادن به ایران آمدن او، سربازی نرفتنش بود.

دژاگه زمانی که قوانین فیفا، انتخاب تیم ملی برای بازیکنان دوملیتی را محدود به سن 21 سالگی کرده بود، تیم آلمان را انتخاب کرد و حرفی از ایران نزد. زمانی که فیفا این قانون را لغو کرد و افشین قطبی، باز هم به اصرار برخی ها، نام دژاگه را در فهرست تیم ملی قرار داد، و به تیم ملی نیامد تا فرصت قرارگرفتن در ترکیب اصلی وولفسبورگ را به دست آورد و با صراحت گفت: می خواهد شانس خود را در آلمان امتحان کند تا شاید بتواند به تیم اصلی وولفسبورگ ملحق شود.»

مشخص نیست در شرایطی که ستارگان ژاپن و کره در اینترمیلان و منچستریونایتد می درخشند اما نکونام تنها لژیونر فیکس ایران در اروپاست، صداوسیما چه مشکلی با حضور یکی از پدیده های فصول اخیر بوندس لیگا در ایران دارد.

15. این کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

توی ثانیه های آخر تیم از باخت مقابل اردن فرار کرد

البته انتظاری هم نباید از تیمی که 5 6 تا بازیکنش از تیم هشتم جدول هستند و 5 6 تاش از تیم دوپینگی و چنتاشون هم که بازی اولشون بود داشت

بازم به کریمی و قاضی

رحمتی هم کلا توی تماشاچیا میشست سنگین تر بود!!!!

17. 7 کاربر از satttanism بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •