دمت گرم
آره تو بیشتر بازیهای رسمی برنده بوده آلمان
دمت گرم
آره تو بیشتر بازیهای رسمی برنده بوده آلمان
اگر زیدان اون موقع خودشو تونسته بود کنترل کنه این فرانسه بود که جامو بالای سر میبرد نه ایتالیا.هرچند کنترل آدم درون لحظات حساس درحالی که یکی به خواهر آدم توهین کنه خیلی سخته.ولی خب اقرار میکنم منم بودم طرفو میزدم.ولی زیدان اگرم میخواست بزنه باید به سر میزد تو صورتش که حداقل ارزش اخراج رو داشته باشه.یادمه بعد از اخراجش تو یه مجله خوندم چند سال قبل توی مسابقه ی انگلیس اسکاتلند انگلیسیا(بازیکناشون) از دقیقه یک بهترین بازیکن اسکاتلند رو گرفته بودن به فحش و تا آخر بازی سعی میکردن اعصابشو بهم بریزن ولی اون خودشو کنترل کرد ودر پایان این اسکاتلند بود که با درخشش همون بازیکن بازی رو برد.
اینا هر وقت حوصلشون سر میره بیانیه برا خودشون صادر میکنن.هیچ وقت ازین غلطا نمیتونن بکنن.اینا اگه مردن و ادعای دفاع از اسلامو دارن برن توی اسرائیل بمب گذاری بکنن.تا حالا به ذهنتون خطور کرده این گروه که انقدر ادعای اسلام گرایی داره چرا تا حالا علیه اسرائیلیها حتی یه عملیات هم انجام نداده؟
ماتراتزی خیلی کار کثیفی کرد، منم به جای زیدان بودم همین کار را می کردم، کار زیدان ارزش 5 تا جام جهانی را داشت!
برديا جان شما درست ميگي
پليكس جان شايد بتونه ازش بعيد نيست
مسي ............ ميكشمش اگه بهش كار داشته باشه البته 10 . 15 نفري رو هم دارم
بكهام رو هم ...... زياد مهم نيست ولي از بقيه مهم تره برام
با boy iran هم موافقم
henry رو که خیلی دوست دارم بگیرن سرشو عین گوسفند ببرن
ولی بلایی سر messi بیاره خودم میگیرن سرشو عین گوسفند میبرم!
من فقط رو اولیور کان تعصب دارم
که خوشبختانه باهاش کاری ندارن
البته نمیتونن نزدیکش بشن . خطره![]()
زيدان عشق منه..خداييش تو تاريخ فوتبال جهان نظير نداره و نخواهد داشت...
دمش گرم...
اگه زیدان اون کار رو نمیکرد دیگه روحیه نداشت بازی کنه!!
پس بهتر که کرد و خودش رو خالی کرد.
سلام میخواستم بگم راجه به سرخیو راموس(لطفا نگین سرجیو!!!!!) نظرتونو بگین.... هرچی که هست خوبیهاشو بدیهاش فقط توهین نکنید!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)