سلام
خیلی ناراحت شدم
آخر نامردی بود
بله
خير
سلام
خیلی ناراحت شدم
آخر نامردی بود
حالا که کارشون رو انجام دادند
رفتند و استعفا دادند!!!
اخرشم نفهمیدیم مقصر کی بود...
استقلال میگه فدراسیون...فدراسیون میگه استقلال...
ای خدا ذلیلشون کنه
دیشب تو 90 هیچکس قبول نکرد که اشتباه کرده همهش به هم پاس میدادن
استعفا که کمه باید مجازات بشن
ناراحت نباشين.
يه كم كه بگذره و آبها از آسياب بيفته، برميگردن. اينجا نه جاي ديگه.![]()
به همين خاطره كه فكر ميكردند Afc يا هر جاي ديگه دنيا ،هم مثل ايران قانون توش هيچكارست.
قلعه نوعي در 23 بهمن : فوقش يه جريمه است ديگه.![]()
خودتون تا آخرش رو بخونيد.![]()
Last edited by Ahmad; 27-02-2007 at 11:32.
پورحيدري، روشن و حاجيلو مديران جديد استقلال؛
نجفنژاد:
استعفا ندادهام!
تازه فهميدم كه مديرعامل هستم
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
در حالي كه يكي از مصوبات دوشنبه شب هيات مديره باشگاه استقلال پذيرش استعفاي مقداد نجفنژاد از مديرعاملي اين باشگاه بود، نجف نژاد گفت: من استعفا نكردهام!
مقداد نجف نژاد به ايسنا گفت: پس از گذشت چهار ماه تازه فهميدم كه مديرعامل باشگاه هستم و اختيار دارم. چرا بايد استعفا دهم، با انتصاب همكارانم به كارم در باشگاه ادامه ميدهم.
وي ادامه داد: در مدتي كه به عنوان مديرعامل انتخاب شدهام اختيار و مسووليتي نداشتم و همواره از سوي همكاران در باشگاه مشكلاتي برايم ايجاد ميشد.
نجف نژاد همچنين همكاران جديد خود در استقلال را انتخاب كرده است. او منصور پورحيدري را به عنوان مشاور امور فني، حسن روشن را به عنوان مدير تيمهاي پايه و اصغر حاجيلو را به عنوان سرپرست تيم فوتبال استقلال منصوب كرد!
نجف نژاد گفت: امروز احكام مديران جديد استقلال را صادر ميكند
فوتبال ايران يکی از قديمی ترين و پر افتخارترين کشورهای آسيايي حاضر در صحنه فوتبال قاره کهن بوده است.
به گزارش خبرنگار بازتاب ورزشي، سالهاست كه فدراسيونهاي ورزشي ايران نتوانسته اند جايگاهي در ورزش قاره داشته و در تازه ترين مورد آن تيم فوتبال باشگاه استقلال نيز در حالي از رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا كنار گذاشته مي شود كه اعضاي ايراني كميته هاي مختلف اين كنفدراسيون به رغم بغضي سهل انگاريهاي Afc تلاشي در جهت تصحيح روند شكلي رسيدگي به درخواست استقلال نكره اند.
با وجود همه اين مسايل بر اساس ماده 84 آيين نامه ليگ قهرمانان آسيا در سال 2007 هنوز هم يك مرحله تا رسيدن به نتيجه نهايي باقيست. بر اين اساس در صورت بروز اختلاف بين Afc و اعضاي اين كنفدراسيون و حل نشدن اختلاف در مذاكرات و گفتگوهاي اوليه كسي حق شكايت به دادگاههاي حقوقي كشورها را نداشته و تنها مرجع رسيدگي به شكايات ديوان داوري ورزشي است كه مقر آن در لوزان سوئيس است.
با توجه به اين موضوع و البته وضعيت پيشين تيم ملي با فيفا كه اقدامات فدراسيون غير قانوني تلقي شده بود و با پيگيري هاي لازم مشكل حل شد اين بار هم شايد بتوان با شكايت به اين مرجع داوري بر اساس آيين نامه ليگ قهرمانان آسيا و به استناد اساسنامه Afc آخرين شانس را هم آزمايش كرد.
اين در حالي است كه با توجه به گفته هاي مسئولين روند شكلي لازم براي تشكيل كميته اجرايي Afc بر اساس مواد اساسنامه طي نشده و موافقت عده اي بدون حضور در جلسه و تنها با تماس تلفني جلب شده است و حتي صحبتهاي نمايندگان باشگاه استقلال و استدلالهاي آنها در جلسه كميته اجرايي نيز شنيده نشده است تا به رغم حضور نمايندگاني از ايران در كميته هاي مختلف Afc به راحتي پرافتخارترين تيم آسيا از رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا كنار گذاشته شود.
بازتاب
حذف شد رفت بابا.
خاك تو سر اين مدير هاي استقلال. سرمايه سه ساله رو به راحتي تمام به باد دادند.
ما هم دلمون خوش بود ميريم تيممون رو در مقابل تيم هاي عربي تشويق ميكنيم ولي.....
سازمان تربيت بدني كميته حقيقت ياب براي باشگاه استقلال تشكيل داد
معاون رييس جمهوري و رييس سازمان تربيت بدني ، كميته حقيقت ياب براي باشگاه استقلال تهران تشكيل داد.
اعضاي چهار نفره كميته حقيقت ياب وظيفهشان مشخص كردن ، مسببان مشكلاتي است كه براي تيم استقلال تهران بوجود آمده است.
به علت دير ارسال كردن اسامي بازيكنان تيم فوتبال استقلال تهران به كنفدراسيون فوتبال آسيا اين تيم از دور مسابقات فوتبال قهرماني باشگاه هاي قاره كهن حذف شد.
در نشست اعضاي هيئت مديره باشگاه استقلال تهران و "محمد علي آبادي" معاون رييس جمهوري و رييس سازمان تربيت بدني كه سهشنبهشب برگزار شد ، اين مطلب عنوان گرديد.
در اين نشست كه در دفتر معاون رئيس جمهوري برگزار شد، "اميدوار رضايي" و "عشرت شايق" از اعضاي هيئت مديره باشگاه استقلال و " عليآبادي " و "كيومرث هاشمي" رئيس و معاون سازمان تربيت بدني حضور داشتند.
رييس سازمان تربيت بدني در اين ديدار با تقدير از اقدام به موقع اعضاي هيات مديره در دادن استعفا براي همدردي با هواداران اين تيم ، اين استعفا را نپذيرفت و خواستار رسيدگي به مشكلات فعلي و آماده كردن بازيكنان تيم استقلال شد.
---> كميته حقيقت ياب.باشگاه استقلال.ايرنا.
مدیرعامل استقلال:استعفا ندادهام!
در حالي كه يكي از مصوبات دوشنبه شب هيات مديره باشگاه استقلال پذيرش استعفاي مقداد نجفنژاد از مديرعاملي اين باشگاه بود، نجف نژاد گفت: من استعفا نكردهام!
مقداد نجف نژاد به ايسنا گفت: پس از گذشت چهار ماه تازه فهميدم كه مديرعامل باشگاه هستم و اختيار دارم. چرا بايد استعفا دهم، با انتصاب همكارانم به كارم در باشگاه ادامه ميدهم.
وي ادامه داد: در مدتي كه به عنوان مديرعامل انتخاب شدهام اختيار و مسووليتي نداشتم و همواره از سوي همكاران در باشگاه مشكلاتي برايم ايجاد ميشد.
نجف نژاد همچنين همكاران جديد خود در استقلال را انتخاب كرده است. او منصور پورحيدري را به عنوان مشاور امور فني، حسن روشن را به عنوان مدير تيمهاي پايه و اصغر حاجيلو را به عنوان سرپرست تيم فوتبال استقلال منصوب كرد!
نجف نژاد گفت: امروز احكام مديران جديد استقلال را صادر ميكند
عصر ایران
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)