تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 90 اولاول ... 3743444546474849505157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 899

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Arsenal F.C | توپچی های لندن

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جک ویلشر روی مچ پای پایش عمل جراحی انجام میدهد.

جک ویلشر صبح دوشنبه مچ پای راستش را عمل خواهد کرد.
    ویلشر اخیراً از کفش محافظ برای جلوگیری از فشار روی مچ پایش استفده می کرد تا به طور طبیعی بهبود یابد و نیازیبه عمل نداشته باشد.
    اما نتایج اسکن مچ پای وی در این هفته مشخص کرد که شکستگی آن به این درمان به طور مثبت پاسخ نداده است.
    در طی مصدومیت جک، باشگاه از چندین متخصص مشهور دنیا مشورت های پیوسته ای گرفت است. اطلاعات حاصله در این هفته به این امر نجر شد که برای پاسخ بهینه یک عمل جراحی نیاز است.
    ویلشر اکنون کمتر از یک ماه تا بازگشت فاصله دارد. پس از عمل جراحی زمان بازگشت او دقیق تر مشخص می شود.
    سخنگوی باشگاه اعلام کرد:" ما به جک زمان دادیم تا به طور طبیعی بهبود یابد که برای یک بازیکن جوان این امر مهم است. آخرین اسکن ها نشان داد یک عمل جراحی نیاز است. تمامی اعضای باشگاه بهبودی سریع را برای جک آرزومندند."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پ.ن:بچه ها من که خیلی دلم واسه جک ویلشر تنگ شده انصافا جای خالیش واقعا احساس میشه امیدوارم هر چه زودتر برگرده

2. 3 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

تبریک دوستان...
    نیمه دوم بازی رو دیدم... انصافا سراسر حمله و عطش پیروزی بود.
    فن پرسی که عالی بود واقعا یکی از بهترین بازی های این چند سالش رو به نمایش گذاشت ...
    البته به نظرم هنوز در دفاع مشکل داریم ...
    شانس اوردیم بعد از گل اول بولتون زود 10 نفره شدند مگر نه شاید دفاع نمی تونست ایستادگی لازم رو کنه.
    والکات با این که پاس گل داد ولی یک تک به تک عالی رو از دست داد ..
    ای کاش ونگر از همون ابتدا از ارشاوین استفاده کنه...
    به امید موفقیت بیشتر.

4. 3 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم به نوبه خودم این پیروزی با ارزش رو تبریک میگم

واقعا که به این پیروزی احتیاج داشتیم تا هم ونگر و هم بازیکن ها از زیر این همه فشار انتقاد بیان بیرون.

با این تساوی اومدیم رده دوازدهم جالب اینجاست که منچستر هم مساوی کرد.

این هفته هم که تو لیگ قهرمانان بازی داریم که ونگر هم حق نداره رو نیمکت بشینه امیدوارم تو اون بازی هم پیروز بشیم.

6. 2 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گزارش بازی آرسنال و بولتون

یمه اول:

بولتون بازی را خیلی خوب آغاز کرد و اگر دفع بسیارعالی ژسنی در دقیقه 2 نبود، می توانست خیلی زود به گل برسد. در دومین دقیقه بازی در سمت چپ ضربه ایستگاهی بر روی دروازه آرسنال ارسال شد و در سمت راست انگوگ ضربه سری را زد. توپ به گیبز رسید و در حالی که می توانست آن را دفع کند، غفلت کرد و باعث شد پرتلی بازیکن بولتون ضربه ای به توپ بزند، توپ به سمت مخالف ژسنی رفت اما او با یک دست و با یک شیرجه عالی توپ را از درون دروازه بیرون کشید!!

بولتونی ها توانستند 5 دقیقه دیگر روی دروازه آرسنال فشار بیاورند اما فشار آنها کافی نبود و پس این 5 دقیقه توپ و میدان در دست توپچی ها افتاد. دقیقه 7 آرتتا یک پاس در عمق بسیار زیبا برای جروینیو فرستاد و او را در مصافی تک به تک قرار داد. در حالی که سه آرسنالی دیگر نزدیک او بودند، استارت اولیه او و جلو انداختن بیش از حد توپ باعث شد دروازبان جلو بیاید و توپ را بگیرد!! جدی ترین موقعیت آرسنال در این نیمه اینگونه از دست رفت.

دو دقیقه بعد پس از تکرار ضربه آزادی که برای آرسنال شکل گرفت، آرتتا پشت توپ ایستاد و پاس کوتاهی برای رابین آماده کرد و او شوت کات داری را روانه دروازه کرد اما توپ با اختلاف بسیار کم به بیرون رفت تا موقعیت جدی دیگری هدر رود. پس از این ضربه بازی کمی آرام شد و آرسنالی ها بودند که در میانه میدان توپ را در اختیار داشتند اما پرس شدید و دفاع چند لایه بولتون مانع رسیدن آنها به نزدیک دروازه میشد.

تا اینکه در 15 دقیقه پایانی بازی آرسنالی ها فشار را زیادتر کردند. دقیقه 33 جروینیو پشت محوطه پس از فریب یک بازیکن، شوت اما شوت او با اختلاف کم به بالای دروازه رفت. 5 دقیقه بعد تئو در سمت چپ شوتی را زد اما بلاک شد و به کوسیلنی رسید که یکه و تنها می توانست دروازه را باز کند اما شوت آکروباتیک او روی پایش جفت و جور نشد. در این صحنه یاران بولتون به خیال آفسیاد بازی را رها کرده بودند!!

در آخرین دقایق بازی نیز دو موقعیت دیگر برای آرسنال شکل گرفت. تئو در چپ با جا گذاشتن یک نفر، فرار زیبایی را انجام داد و با وارد شدن به محوطه جریمه، با پاس بیرون، رابین را در موقعیت شوت زنی قرار داد اما تکل عالی دیوید ویتر، شوت رابین را برگشت داد. شوت ثانیه های پایانی تئو نیز به بیرون رفت تا بازی در این نیمه بدون گل به اتمام برسد.
    نیمه دوم:

می توان گفت این نیمه یکی از بهترین بازی های آرسنال بود و پس از مدت ها توانستیم یک نیمه کاملا آرسنالی را مشاهده کنیم. در همین دقیقه اول نیمه، جروینیو در میانه میدان صاحب توپ شد اما او را متوقف کردند اما روی آوانتاژ به موقع داور، رمسی صاحب توپ شد و به محوطه جریمه نزدیک شد. او با پاس خود رابین را صاحب توپ کرد و رابین با حرکت در عرض، وارد محوطه شد و در زاویه ای بسته دروازه را باز کرد.

سه دقیقه بعد تئو رابین را در محوطه جریمه صاحب توپ کرد اما شوت او را دروازبان گرفت. دقیقه 55 رمسی با پاس در عمقی عالی، باعث شد تئو فرار کند و نزدیک محوطه، ویتر دست او را کشید تا داور کارت قرمز مستقیم را از جیبش بیرون بکشد!! چسبیده به محوطه جریمه، رابین ضربه آزاد خود را زد اما دروازبان آن را مهار کرد. سه دقیقه بعد تئو اینبار در سمت چپ فراری انجام داد و رابین را در محوطه صاحب توپ کرد اما ازدحام جمعیت باعث شد رابین پاس بیرون خود را برای آرتتا بفرستد. آرتتا روی نقطه پنالتی شوت خود را زد اما به بیورن از دروازه رفت.

دقیقه 62 تئو در سمت چپ سانتری را روی دروازه فرستاد اما دروازبان آن را مشت کرد. در برگشت آرتتا صاحب توپ شد و شوت روی پای خود را محکم به سمت دروازه شلیک کرد اما باز هم دروازبان توپ را به کرنر فرستاد. این کرنر به ضد حمله بولتونی ها تبدیل شد که می توان گفت جدی ترین حمله آنها بود. ایگل در فضای خالی مدافعین آرسنال صاجب نوپ شد و با نزدیک شدن گیبز، شوت زمینی خود را پشت محوطه زد اما ژسنی به راحتی آن را مهار کرد. در برگشت، این بار آرسنال ضد حمله ای را ترتیب داد. اما شوت رابین پشت محوطه جریمه با اختلاف بسیار کم به بیرون رفت.

دقیقه 67 تئو در سمت راست سانتری را روی دروازه ارسال کرد و رابین روی سر مدافعین ضربه سر خود را زد اما یاسکلینن آن را از دروازه بیرون کشید!! اما 4 دقیقه بعد روی یک دوی زیبای رمسی و تئو، او در سمت راست فرار سریعی را انجام داد و نزدیک محوطه جریمه سانتر زمینی خود را روی دروازه فرستاد و رابین با یک اشاره به توپ آن را به گل دوم آرسنال تبدیل کرد. با این گل ورزشگاه منفجر شد!! زیرا محبوب ترین بازیکن تیم توانسته بود صدمین گل خود را برای آرسنال به ثمر برساند!! پس از گل هواداران یک صدا نام او را صدا می زدند.

در این دقایق تلویزیون موقعیت گل 17 به 2 به سود آرسنال را اعلام کرد !!! دقیقه 78 والکات می توانست به راحتی گل سوم آرسنال را به ثمر برساند اما... پاس در عمق سانگ برای تئو که فرار کرده بود، باعث شد او در مصافی کاملا تک به تک با دروازبان قرار گیرد اما عجله او باعث شد توپش را دروازبان به راحتی دفع کند!!! پس از این صحنه، جروینیو جای خود را به آرشاوین داد و دقیقه 81 نیز آرتتا در میان تشویق هواداران جایش را به توماس روسیچکی سپرد.

دقیقه 83 آرشاوین وارد محوطه شد و پاس هوایی و کوتاه خود را برای رابین فرستاد. او با یک چرخش، شوت زد اما شوت او توسط مدافعین بلاک شد. دو دقیقه بعد، کاپیتان ون پرسی جای خود را به شماک داد. در آخرین دقیقه وقت های معمول بازی، آرسنال توانست به گل سوم برسد. سانیا در سمت راست نفوذی انجام داد و با پاس بیرون، سانگ را روی نقطه پنالتی صاحب توپ کرد، سانگ با جا گذاشتن یک بازیکن، شوت محکم خود را روانه دروازه کرد تا یک گل دیدنی را برای آرسنال به ثمر برساند. با این گل لبخند بر لبان آرسن ونگر جاری شد!!

اما دو دقیقه بعد، این شادی ها غرق در ناراحتی شد. روی کرنر برگشتی، تئو والکات در حالی که به دنبال توپ می دوید، بر روی زمین افتاد!!! و لنگ لنگان زمین بازی را ترک کرد. آخرین موقعیت این دیدار نیز روی پاس سانگ به آرشاوین صورت گرفت که شوت آرشا در زاویه بسته به بیرون رفت تا آرسنالی ها یک پیروزی شیرین را به دست آورند.

نکات بازی :

- رابین ون پرسی و تئو والکات از بهترین بازیکنان این دیدار بودند. می توان گفت اگر این دو بازیکن کمی با دقت تر عمل می کردند، هر کدام می توانستند حداقل یک گل دیگر به ثمر برسانند!!

- به نظر می رسد تئو آسیبی عضلانی دیده باشد و اگر همسترینگ او دجار مشکل شده باشد، می توان گفت حداقل برای دو تا سه هفته بیرون از میادین است!!

- هواداران آرسنال در نیمه دوم بسیار خوب تیم را همراهی کردند و می توان گفت نسبت به بازی های قبل خیلی بهتر ظاهر شدند.

- آرسنال با این پیروزی وضعیت بهتری در جدول پیدا کرد و پس از 6 بازی، 7 امتیازی شد.

کد:

8. 3 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ونگر:خوشحالم اما راه درازی در پیش داریم.

پس از آغاز این فصل و نتایج ضعیف آرسنال، سرمربی توپچی ها مورد انتقاد شدید قرار گرفته است اما روز شنبه در بازی مقابل بولتون برای دومین بار در این هفته، هواداران با شعار "فقط یک آرسن ونگر" در امارات نام او را صدا می زدند.

دو گل رابین و یک گل سانگ در برابر بولتون باعث شد آرسنال تا میانه جدول لیگ بالا بیاید. قبل از بازی ونگر بازیکنان خود را تشویق کرده بود تا با عملکرد خود، جمعیت حاضر در استادیوم را خوشحال کنند و با زدن سوت پایان، هواداران هم پاسخ آنها را دادند.

ونگر از این تحسین هواداران نسبت به خودش لذت می برد اما معتقد است آرسنال راه بسیار طولانی در پیش دارند تا از این عملکرد ضعیف ابتدایی خارج شود و وارد رقابت شود.

" شنیدن نام خودم از طرف هواداران بسیار خوب است زیرا ما در آنجا کمی درگیری داریم. می توانم به شما بگویم، از آخرین باری که توانستم به خانه بروم و پس از بازی راحت باشم، زمان بسیار زیادی میگذرد!!! نمی دانم چه مدت پیش بود!

فصل ما به صورت طبیعی از دو هفته پیش و پس از 31 آگوست با بسته شدن نقل و انتقالات آغاز شد و معتقدم ما بهای سنگینی برای حذف اودینزه از لیگ قهرمانان پرداخت کردیم! برای ما خیلی سختگیرانه بود. بعد از آن، احساس می کنم اولین بار است که ما یک ترکیب پیوسته را در اختیار داریم.

ما هشیاریم که هنوز راه زیادی برای ما در پیش است و بازی روز شنبه یک شروع کوچک است. اکنون به ثبات ما بستگی دارد. اما می خواهم امروز بگویم پر مرتساکر قوی و قوی تر به نظر می رسد. او آرام و باهوش است و به من نشان داده است که می تواند دفاع ما را رهبری کند.

من هیچ موقع از انتقادات نسبت به خودم شکایت نمی کنم. می توانم آنها را کاملا درک کنم. من در مورد نتایج مسئولم! من آن را می پذیرم و همیشه هم آن را گفته ام.

وقتی شما مربی خود را اخراج می کنیم، باید دنبال یک نفر دیگر بگردید و او نیز بازی هایی را شکست خواهد خورد. بعد از مدتی، پیدا کردن مربی خیلی هم آسان نخواهد بود...

می توانم این را به شما بگویم زیرا باشگاه های زیادی را می شناسم که دنبال دیگران هستند و می توانم درک کنم که چرا ما از کار برکنار می شویم. اما شما به باشگاه هایی نگاه کنید که هز شش ماه مربی عوض می کنند، آنها نمی توانند زیاد پیشروی کنند. "

کد:

10. 3 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آرسنال - المپیاکوس

ورزشگاه امارات چهارشنبه 28 سپتامبر 2011

تاریخچه بازی های رودررو

دو تیم آرسنال و المپیاکوس تاکنون در رقابت های مختلف 2 بار به مصاف هم رفته اند. آرسنال موفق به کسب 1 پیروزی شده است. المپیاکوس نیز 1 بازی را برده است. 0 بازی این دو تیم هم با نتیجه مساوی به پایان رسیده است. آرسنال 2 گل در مقابل المپیاکوس به ثمر رسانده و المپیاکوس نیز 1 بار در مقابل آرسنال گلزنی کرده است.

- آرسنال در زمین خود، 1 بار به مصاف المپیاکوس رفته است که 1 بازی را با پیروزی، 0 بازی را با شکست و 0 بازی را با تساوی پشت سر گذاشته است. در این بازی ها تا کنون 2 بار دروازه المپیاکوس را گشوده است و 0 گل نیز دریافت کرده است.

- المپیاکوس در بازی های خانگی خود مقابل آرسنال 1 بار به میدان رفته است که حاصل آن، 1 پیروزی، 0 شکست و 0 تساوی بوده است. در این بازی ها 1 گل زده و 0 گل نیز دریافت کرده است.

- این دو تیم تا به حال در زمین بی طرف با یکدیگر روبرو نشده اند.
    -----------------------------------------

رفت و برگشت (لیگ قهرمانان اروپا): 2 بازی، 1 برد آرسنال، 1 برد المپیاکوس، 0 مساوی

در خانه آرسنال (لیگ قهرمانان اروپا): 1 بازی، 1 برد آرسنال، 0 برد المپیاکوس، 0 مساوی

در خانه المپیاکوس (لیگ قهرمانان اروپا): 1 بازی، 0 برد آرسنال، 1 برد المپیاکوس، 0 مساوی

-----------------------------------------
    * پر گل ترین بازی دو تیم، پیروزی 2-0 آرسنال در خانه و در فصل 2009/2010 بوده است.

* پرگل ترین برد آرسنال مقابل المپیاکوس پیروزی 2-0 در خانه و در فصل 2009/2010 بوده است.

* پرگل ترین برد المپیاکوس در مقابل آرسنال پیروزی 1-0 در خانه و در فصل 2009/2010 بوده است.
    2009/2010
    Wed 09 Dec -----> Olympiakos 1-0 Arsenal -----> Champions League
    Tue 29 Sep -----> Arsenal 2-0 Olympiakos -----> Champions League

کد:

12. 4 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

خب منم برد و 100 گله شدن کاپیتان ون پرسی رو تبریک میگم.
    تیم خیلی به این برد نیاز داشت و 100 در 100 بردهای بعداز این. باید این برد ادامه داشته باشه وگرنه به درد نمیخوره.

جکی هم که تا 5 ماه نیست. بد بختی ای داریما.

14. 2 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گورکوف از انتقال توپچی ها استقبال میکند.

سرمربی تیم لورینت فرانسه، کریستین گورکوف در چند فصل اخیر توانسته است بازیکنانی از قبیل فرانسیس کوکلین ، جیلز سونو و جوئل کمپبل را با قرار داد قرضی کوتاه مدت به تیمش بیاورد.

او خاطر نشان میکند که بین دو باشگاه در موضوع قرار داد های قرضی و همچنین فروش لورن کوسیلنی ارتباط خاصی وجود ندارد و او معقتد است این قرار دادها به دلیل تلاش سخت طرفین است.

گورکوف همچنین معقتد است لورینت به این دلیل تیم مورد علاقه ونگر برای انتقال قرضی بازیکنانش است که این تیم چیزی شبیه به تیم آرسنال را ارائه می دهد.

" در این مورد فهم مشترکی وجود ندارد."

" من تصور نمیکنم که هیئت مدیره ی ما از سیاست های لندن مطلع باشد ، آنها فقط با یکدیگر تجارت می کنند."

" به شخصه ارتباط خاصی با آرسن ونگر ندارم. در بعضی مواقع ما حتی به مدت یک سال با یکدیگر به صورت تلفنی هم صحبت نکرده ایم."

" اما مسلما هر دو تیم یک فلفسه فوتبالی را دنبال می کنند و همین موضوع کمک مکیند که به یکدیگر نزدیک باشیم."

" آرسن می داند که ما چگونه کار میکنیم و به همین دلیل ما می توانیم بازیکنانی را به خدمت بگیریم که در شرایط دیگر توانایی به خدمت گرفتنشان را نداریم."

" کارلوس ولا هم می توانست به تیم ما ملحق شود اما او میخواست به جائی برود که بتواند اسپانیایی صحبت کند."

" ما در مورد جوئل کمپبل چیزهای زیادی می دانستیم و می دانستیم که ممکن است بتوانیم او را صورت قرضی به خدمت بگیریم. هیئت مدیره در انجام این انتقال موفق بوده است."

کد:

16. 3 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

دوستان برد رو تبریک میگم ...
    نیمه اول خیلی خوب بازی کردیم
    الکس چمبرلین خیلی منو امیدوار کرد ... چه استیلی داره این بابا !
    البته بازم توی خط دفاعی ناهماهنگ و سراسیمه نشون دادیم ...
    ترکیب تیم رو اول که دیدم تعجب کردم .. نه رمزی بازی می کرد نه فن پرسی . گزارش گر بازی اشاره کرد که به خاطر بازی هفته بعد با تاتنهام از رمزی و فن پرسی از ابتدا استفاده نکرده . با این حال شاماخ خوب بازی کرد .
    با این برد بریم برای برد دربی لندن

18. این کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه H00m@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گیلان سرسبز

پيش فرض عذرخواهي آدبايور از هواداران آرسنال

امانوئل آدبايور پس از دو سال به دليل شادي نامتعارف به دليل گلزني مقابل آرسنال از هواداران تيم پيشين خود عذرخواهي کرد.

آدبایور در سال 2009 پس از ترک آرسنال به منچسترسیتی پیوست و پس از اینکه در دیدار با تیم پیشین خود گل زد طول زمین را با شادی زاید الوصفی طی کرد و روی زانوان خود شیرجه زد. جنجال این صحنه به حدی بود که پلیس ورزشگاه وارد عمل شد و اقدام آدبایور را تحریک تماشاگران تشخیص داد.

اتحادیه فوتبال انگلستان پس از این اتفاق تصمیم به اعمال محرومیت دو جلسه‌ای برای آدبایور گرفت. هر چند که این بازیکن توگویی در همان بازی به دلیل ضربه ای که با پا به صورت رابین فن پرسی زد نهایتا سه جلسه ار همراهی تیم من سیتی محروم شد.

آدبایور که در حال حاضر به صورت قرضی در تیم فوتبال تاتنهام حضور دارد در آستانه دربی روز یکشنبه با آرسنال که در "وایت هارت لین" برگزار می شود، در گفتگو با "تاک اسپورت" اظهار داشت: آنچه دو سال قبل اتفاق افتاد یک حادثه بود و من بابت آن از همه هواداران آرسنال عذرخواهی می کنم. گاهی اوقات ما نمی توانیم احساسات خود را کنترل کنیم. ما انسان هستیم. من بابت کاری که انجام داده‌ام پشیمانم و به همه می گویم متاسفم هرچند که تاسف خوردن چیزی را عوض نمی کند.

وی افزود: امیدوارم دوباره مقابل آرسنال بازی کنم اما صادقانه بگویم چنانچه موقعیتی برای گلزنی داشته باشم این کار را انجام خواهم داد اما هرگز به گونه‌ای مثل گذشته جشن نخواهم گرفت. این دیدار بسیار جالب خواهد بود و من این شانس را دارم که دوباره جلوی آرسنال به میدان بروم. این باشگاه این فرصت را به من داده در جایی باشم که الان حضور دارم. من احترام بسیاری برای آرسنال قائلم.

کد:

20. این کاربر از H00m@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •