تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 339 اولاول ... 374344454647484950515797147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ليدرام كه قربونشون برم اسكناس شناسن اساسي !!!!

2. 2 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وقتی هوادارن دیگر تیم ها در اون تاپیک بیغام میدن این مسایل هم به وجود میاد

ما هم اخبار عجیب غریبی در مورد فساد حاجی شما شنیدیم اما دلیل نمیشه که همه جا نقلش کنیم
    اولا اول اين پست زده شد در تاپيك شما(اون قسمت درشت اون پايين)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعدش يكي از هوادارايه پرسپوليس فكر كرد منظورتون پرسپوليس بوده كه اومد از تيمش دفاع كرد بعدش اون دوستتون اومد اين پستو زد
    کد:
    اتفاقا فساد اخلاقیش رو هم لیدر اسبق استقلال فاش کرده
    حالا هرچي باشه قدرتمندترين مدير تو نقل و انتقالاته و هروقت بوده برامون سنگ تموم گذاشته الان طبيعيه شما به فش بكشينش

4. این کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

اتفاقا فساد اخلاقیش رو هم لیدر اسبق استقلال فاش کرده
    من اصلا خوشم نمی اومد این موضوع رو ادامه بدم ولی فساد اخلاقی

اخه ترکیب فساد اخلاقی معمولا برای موارد خاصی استفاده می شه . منظور شما هم همون موارده!!؟؟

پس حاجی رو خوب نمی شناختیم . ای کلک حاجی

6. 2 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

يه سهميه ديگه داريم.يا خسرو يا انصاري فر
    به جاي هوار هم احتماله اومدنه اون بازيكن برزيليه كه تو پرتغال بازي ميكنه از بقيه گزينه ها بيشتره
    مثل اينكه حاجي با مبلغ پيشنهاديه هوار موافقت نكرده و گفته ما از اين پولا نداريم بديمو با نصف اين پول بازيكن بهتري ميارم

8. این کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مشکلی برای جدا شدن از سپاهان ندارم/حیدری: تصمیمم را گرفته‌ام،در استقلال بازی می‌کنم

ورزش > لیگ برتر - فارس نوشت:
    بازیکن فصل گذشته سپاهان گفت: تصمیم خودم را گرفته‌ام و فصل آینده برای استقلال بازی می‌کنم.خسرو حیدری پس از بازگشت به ایران در خصوص اردوی تیم ملی در اتریش گفت:« این اولین اردوی خارجی بود که کی‌روش برای تیم ملی در نظر گرفته بود. شرایط بسیار خوبی داشتیم و سه بازی تدارکاتی انجام دادیم که برای بازیکنان ما بسیار مثمرثمر بود. در آنجا، هم کار بدنسازی انجام دادیم و هم کار تاکتیکی ولی فکر می‌کنم برنامه کی‌روش برای بازی با مالدیو بود.»
    او در خصوص این‌که شایعه حضورش در استقلال صحت دارد یا خیر گفت:«من تصمیم خودم را صددرصد گرفته‌ام و امسال برای استقلال بازی خواهم کرد.» حیدری در پاسخ به این سؤال که با توجه به قراردادش با سپاهان آیا مشکلی برای پیوستن به استقلال ندارد، نیز گفت:« هیچ مشکلی وجود ندارد و انشاءالله در سال جدید در استقلال خواهم بود. »

کد:
    رحمتي.كرار.حمودي.خسرو حيدري.تيموريان.طالبي(حاجي گفته ميگيرمش يعني ميگيره)
    اينارو%100 بدونيد
    اگه مدافع دورتموندو به جاي طالبي بگيريم انصاري فرو هم ميتونيم بگيريم
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 11-07-2011 at 12:23.

10. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نظري‌جويباري:
    با دده و يك مدافع دورتموند در حال مذاكره هستيم

معاون باشگاه استقلال گفت: بازيکنان استقلال با معرفت هستند و به خاطر پول در تمرين غيبت نمي‌کنند.

علي نظري جويباري در مورد اينکه گفته مي شود بازيکنان استقلال به دليل پرداخت نشدن مطالباتشان نمي خواهند در تمرين شرکت کنند، اظهار داشت: اين حرف ها مطرح نيست. بازيکنان استقلال با معرفت هستند و چنين اتفاقاتي در استقلال رخ نمي دهد.
    وي افزود: بازيکنان حق دارند. آنها بدهکارند و مي خواهند پولشان را بگيرند اما وضعيت باشگاه را درک مي کنند. تا انتخاب شدن سرپرست وزير ورزش کارمان عقب افتاد. فتح الله زاده يک تنه در حال جمع کردن مسائل است و اميدواريم هر چه زودتر پول به باشگاه تزريق شود.
    معاون باشگاه استقلال در ادامه در مورد مذاکره با "دده " هافبک تيم دورتموند آلمان به جاي هوار ملا محمد عنوان کرد: مذاکراتمان با هوار ملا محمد ادامه دارد و اگر با او به نتيجه نرسيم سراغ بازيکنان ديگر مي رويم. با "دده " هم مذاکراتي داشتيم و شايد به استقلال بيايد. با يک مدافع هم از دورتموند در حال مذاکره هستيم ولي هنوز چيزي معلوم نيست.
    وي در پاسخ به اين سؤال که مذاکره با فرشيد طالبي به کجا رسيد، گفت: علي اميري با طالبي در تماس است و ظاهرا اين بازيکن گفته تا روز جمعه به او فرصت دهيم تا فکرهايش را کند.
    نظري جويباري در خصوص اروي بعدي استقلال گفت: احتمالا در کردان اردو خواهيم داشت اما اگر اين منطقه نشد در تهران هتلي در نظر مي گيريم و اردو در تهران برگزار مي شود.
    نظري جويباري در خصوص قرارداد با رحمتي، تيموريان و ادامه مذاکره با انصاري فرد گفت: با تيموريان 25 تير قرار داريم. با کريم انصاري فرد امروز مذاکرات را ادامه مي دهيم و با مهدي رحمتي هم امروز جلسه داريم.

کد:
    دقایقی پس از امضای قرار داد با استقلال/کرار:ثابت می کنم از علی کریمی بهترم

ورزش > لیگ برتر - جاسم کرار می گوید هم خودش بازیکن خوبی است و هم علی کریمی اما در زمین ثابت می کند که بهتر از کریمی است.
    هنوز نیامده کری خواندن را آغاز کرده و می گوید:«ثابت می کنم که از علی کریمی بهترم»جاسم کرار روز گذشته نخستین تمرینش با استقلال را انجام داد.این بازیکن عراقی بلافاصله پس از امضای قراردادش در دفتر فتح الله زاده راهی زمین شماره 3 آزادی شد تا در کنار سایر استقلالی ها تمرین کند.کرار در نخستین مصاحبه اش پس از آبی پوش شدن گفت:«از سال ها قبل استقلال را می شناختم.استقلال از تیم های معروف آسیا است و طرفداران زیادی دارد.این تیم همیشه از مدعیان قهرمانی است،بعد از پیشنهادی که دادند با فتح الله زاده حرف زدم و پس از توافق با او استقلالی شدم.»
    کرار این را می گوید و با اشاره به مصاحبه فتح الله زاده که گفته بود جاسم کرار در لیگ دهم بهتر از علی کریمی بود می گوید:«ایشان نسبت به من لطف دارند.او همواره به بازیکنانش روحیه می دهد تا انگیزه شان بیشتر شود.به فتح الله زاده قول داده ام که بهترین بازی ها را انجام بدهم.»
    بازیکن تازه وارد استقلال در مورد خود علی کریمی می گوید:«او بازیکن بسیار خوب و بزرگی است.کریمی در اروپا بازی کرده و بهترین بازیکن آسیا شده است.از بازی او خوشم می آید.اما اینکه چه کسی بهتر است در زمین مسابقه مشخص میشود.من با دنیایی از انگیزه می کوشم تا بهترین بازی هایم را انجام بدهم.»
    کد:
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 11-07-2011 at 12:28.

12. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اولا اول اين پست زده شد در تاپيك شما(اون قسمت درشت اون پايين)
    کد:
    بعدش يكي از هوادارايه پرسپوليس فكر كرد منظورتون پرسپوليس بوده كه اومد از تيمش دفاع كرد بعدش اون دوستتون اومد اين پستو زد
    کد:
    خب من نمیخواستم تو این تاپیک وارد این بحث ها بشم ولی چون چندین بار پست های منو اینجا قرار دادین مجبور شدم دیگه : دی

دوست عزیز من تو اون پست اول هیچ اسمی از هیچ تیم خاصی نبردم که اینجور مسائل پیش نیاد
    بعد که اون دوستون نقل قول گرفت گفتم که منظورم تیم شما نبود

منظورم اینه که تا وقتی یکی از طرفدارای تیم های دیگه در اون مورد پستی نداده بود از سوی طرفدارای سپاهان هیچ بحثی در اون مورد نشده بود

ولی توی این تاپیک وقتی از سوی طرفدارای استقلال در مورد سپاهان صحبت شد و یکی از طرفدارای سپاهان اومد از تیمش دفاع کرد متهم به بر هم زدن جو تاپیک و ایجاد تنش و ... شد

به هر حال هر چی بود تموم شد رفت ادامه ندیم بهتره

حالا هرچي باشه قدرتمندترين مدير تو نقل و انتقالاته و هروقت بوده برامون سنگ تموم گذاشته الان طبيعيه شما به فش بكشينش
    این به فش کشیدن رو از کجا آوردی خداوکیلی
    بابا این رفیقمون فقط گفت یکی از لیدرهای سابق استقلال فساد اخلاقی حاجیتون رو فاش کرده
    برید یقه ی لیدراتون رو بچسبید که از این حرفا نزنن به ما چه

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

من بهش فوش دادم ؟
    عجب !!!!
    اصلا email بده واست میل کنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون

پيش فرض

يه سهميه ديگه داريم.يا خسرو يا انصاري فر
    به جاي هوار هم احتماله اومدنه اون بازيكن برزيليه كه تو پرتغال بازي ميكنه از بقيه گزينه ها بيشتره
    مثل اينكه حاجي با مبلغ پيشنهاديه هوار موافقت نكرده و گفته ما از اين پولا نداريم بديمو با نصف اين پول بازيكن بهتري ميارم
    نه خسرو جزو سهمیه هست ولی انصاری فرد جزو امید هاست !
    یعنی 2 تاش رو میشه گرفت !

من کار ندارم ولی فتح الله زاده جای این یوسفی و امیر آبادی هوار رو نگه میداشت بهتر بود !
    کلا پارسال خوب بود و برامون خوب کار کرد !

پ.ن :

دوستان بیخیال فساد اخلاقی و ..... شین ! حالا فساد داره ما که طرفدار حاجی نیستیم طرفدار استقلالیم
    جواب ندین بعد ها برای خودتون درد سر میشه !

16. 5 کاربر از nafas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این به فش کشیدن رو از کجا آوردی خداوکیلی
    بابا این رفیقمون فقط گفت یکی از لیدرهای سابق استقلال فساد اخلاقی حاجیتون رو فاش کرده
    برید یقه ی لیدراتون رو بچسبید که از این حرفا نزنن به ما چه
    معنيه فساد اخلاقي خودش از 1000 تا فش بدتره
    و حرفه يه ليدرو كه از رويه دشمني و معلوم نيست چه موقع گفترو نبايد سند قرار بديمو بيايم بي مقدمه در تاپيك اون تيم بزنيم حالا هوادارا لطف كردن برايه اينكه رابطه دوستانمون خدايي نكرده دچار مشكل نشه ازش چشم پوشي كردن.....تهمت خودتون ميدونيد كه گناههاونم از نوع بي ربطش

18. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •