یادم رفت بگم که ترجمه ها واسه سایت طرفداران منچستر یونایتد در ایران بود .
Manutd.ir
(من نمیفهمم این تایید پست دیگه چه صیغه ایه )
یادم رفت بگم که ترجمه ها واسه سایت طرفداران منچستر یونایتد در ایران بود .
Manutd.ir
(من نمیفهمم این تایید پست دیگه چه صیغه ایه )
شاعر میگه تا نباشد چیزهایی مردم نگویند چیزها!!!:
امروز خبرگذاریهای مطرح دنیا از جمله دیلی میل ، میرور و چند خبر گذاری دیگه از توافق نهایی منچستر یونایتد و اینتر بر سر انتقال وسلی اشنایدر به انگلستان خبر دادن و خبر از عقد قرارداد اشنایدر با منچستر یونایتد در هفته جدید دادند
بزن کف دست قشنگه رو به افتخار فرگی بزرگ
بعد اینکه دستمزد چیچاریتو به 75 هزار پوند در هفته افزایش یافتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم خبر توافق منچستر با اینتر از یه سایت دیگه
اینم از یه سایت دیگه که اعلام کرده اینتر اماده فروش اسنایدر هست
آخرین شایعات تابستان 2011کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- سمیر نصری یکی از اهداف یونایتد در این فصل ، به مسئولین آرسنال گفته است که این تیم را به مقصد اینترمیلان ترک نخواهد کرد !
در عین حال خبر میرسد ، سیتی گوی سبقت را از همشهری خود ربوده است و با مبلغ 23 میلیون پوند به تیم دوم شهر منچستر خواهد پیوست .
اگرچه که او امروز همراه با آرسنال به تور خاور دور سفر میکند .
- وضعیت اسنایدر برای یونایتد تا 48 ساعت آینده مشخص خواهد شد اگرچه که گفته میشود یونایتد حاضر به پرداخت حقوق گزاف اسنایدر نیست .
- ساندی میرر امروز گزارش داد یونایتد احتمالا به دنبال سرخیو آگرو با مبلغ 40 میلیون پوند است !!
- مترو امروز گزارش داد که یونایتد دوباره خواهان لاس دیارا شده است ،بعد از آنکه مورینیو او را همراه با خود به تور آمریکا نبرده است .
- استیو بروس در اقدامی جالب قصد دارد دوباره ، دنی ولبک بازیکن جوان یونایتد را بعد از گذراندن فصلی موفق در ساندرلند ، بصورت قرضی به خدمت بگیرد .
- Mail on sunday امروز گزارش داده است که ساندرلند علاقه خود برای جذب دارن گیبسون را از دست داده است و از این انتقال منصرف شده است .
- تاتنهام میخواهد با پرداخت مبلغ 22 میلیون پوند برباتوف و اوانز را از یونایتد به خدمت بگیرد .
- با این حال Mail on sunday امروز ادعا کرده است که فرگوسن اطمینان خاطر داده است که برباتوف در فصل بعد در این تیم حضور خواهد داشت .
کانون هوداران یونایتد در ایران به نقل از اسکای اسپرت و یورواسپرت - ترانسفر
با توجه به اخبار منتشر شده احتمال اینکه تا آخر این هفته این دو تا اتفاق رخ بدن از بقیه بیشتره :
وزلی اسنایدر >>> منچستر یونایتد .
سمیر نصری >>> منچستر سیتی .
مسئله دیگه ای که در مورد یونایتد محبوبم هست اینه که ما به جز بازی ساز به یک هافبک تخریبی مثل لاسانا دیارا احتیاج داریم....با دوندگی و جنگندگی بالا!
بعضا دیدیم که ترکیب یونایتد 3-3-4 باشه....یعنی مثلا در نظر بگیرید...لاس فلچر اسنایدر و 3مهاجم...نانی و اشلی یانگ تو کناره ها رونی هم وسط به عنوان شادو استرایکر...خیلی به بازی تیم طراوت میده...دست مربی تو ترکیب بازه...میدونه اگه این جواب نداد میتونه با کم کردن یه هافبک و اضافه کردن هرناندز حجومی تر بشه و با اوردن والنسیا که کمی بیشتر رو به عقب هست حاشیه امنیت تیمش رو با تعویض یه هافبک حفظ کنه....واقعا به این طراوت نیاز داره منچستر....من کلا این صحبت هام درمورد لیگ برتر نیست...من فقط دارم به CL نگاه میکنم
خبرها رو که میخوندم تقریبا همه خبرگزاری ها رو اومدن اسنایدر و تلاش منچستر تاکید دارند....مثل اینکه قضیه خیلی جدی شده
میرور اعلام کرده اینتر اماده فروش اسنایدر به یونایتد هست....
مسئولین اینتر فردا با مسئولین یونایتد مذاکره میکنند...گاسپرینی سرمربی اینتر اعلام کرده که اسنایدر یکی از بهترین بازیکن های جهان هست و اگه از تیم بره ما میتونیم جانشین خوب به جاش بیاریم و نوشته این انتقال میتونه با قیمت 35میلیون پوند انجام بشه که در این صورت وسلی جانشین اسکولز میشه...
من میگم یه وس از دست دادیم(براون) یه وس دیگه به جاش میاریم(اسنایدر)
امیدوارم سریعتر این Sneijder رو بگیریم . دیگه صبرم تموم شده همش شایعه و ...
+
سامان قرار بود با Be Be عکس بگیری چی شد ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)