تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 320 اولاول ... 374344454647484950515797147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

Best attacking trio in Europe

realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330062189953/noticia/Noticia/Best_attacking_trio_in_Europe.htm
    این همه تو سر بنزما میزدن که افت کرده و ازین حرفا، همش 2 تا گل از داوید ویا کمتر زد!

هیگواین که دقیقا نصف فصل رو مصدوم بود، از پدروی فقط 3 گل کمتر زد.

فابیو کونترائو تست پزشکی را با موفقیت پشت سر گذاشت

انجمن اختصاصی هواداران رئال مادرید در ایران:

این بازیکن تمام تست ها را در بیمارستان Sanitas-La Zarzuela پشت سر گذاشت

فابیو کونترائو تمام تست های پزشکی خود را در بیمارستان Sanitas-La Zarzuela به خوبی انجام داد و نتایج آن درست و بی عیب بودند.

این بازیکن امروز صبح در ساعت 12:00 وارد بیمارستان شد و تست های خون ، ادرار ، نوار قلب ، تست استخوان ، تست عضلات و ... را با موفقیت انجام داد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 6 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نقشه ای در صورت عدم حضور یکی از ستاره ها در تیم

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران:

بعد از گذشت سه سال و صرف 382میلیون یورو برای خریدها،سفیدها برای آینده خود برنامه و پروژه ای در درست دارند-دو بازیکن در هر پست در سطح اول آمادگی

رئال مادرید تقریبا پرونده نقل و انتقالات این فصلش را بسته است.این که چه ضررهایی میکنند مسئله ای کاملا جداگانه است چرا که در این طرح وظایفی وجود دارند که باید انجام شوند.مورینیو،با تمام قدرت،میخواهد کارش را پیش ببرد.با این حال کادر فنی و سایر کارکنان باشگاه میتوانند این تیم را به رخ همه بکشند چرا که به جرات میتوان گفت در طول صد سال گذشته تاکنون هیچ مربی ای نبوده که چنین تیمی با چنین ترکیبی در اختیار داشته باشد.

مورینیو،به عبارتی دیگر،یک تیم را در اختیار دارد،یک تیم کامل.او اکنون هر آنچه را که خواسته در اختیار دارد.اما این تیم برای بردن همه چیز طراحی شده،برای کسب نام و آوازه و سرمایه گذاری در آینده طراحی شده.بودجه خریدهای امسال تاکنون 55میلیون یورو بوده است،به اندازه بودجه فصل گذشته که بالغ بر 73 میلیون یورو بود یا دو فصل پیش که فلورنتینو برگشت و رونالدو و کاکا را خرید نیست.کل بودجه این سه فصل تاکنون 382میلیون یورو بوده است.

بعد از سه سال تلاش،به ویژه تلاشهای اقتصادی،مورینیو اکنون تیمی در اختیار دارد که بی سابقه بوده است.برخلاف پروژه کهکشانیها که همیشه بخاطر عدم وجود تعادل در خطوط مختلف مورد انتقاد بود،اکنون سرمربی،تیمی را در اختیار دارد که در هر پست دو بازیکن حاضر و آماده هستند تا موفقیت تیم را تضمین کنند.

به نظر میرسد خرید مهاجم هم وجود خواهد داشت.نیمار یکی از گزینه های مد نظر است هر چند که مارکا نمیتواند گزینه آگرو را هم رد کند.

کد:
    اکنون اولویت باشگاه فروش لاس است

هیچ باشگاهی حاضر تشده 20میلیون یورو،مبلغ درخواستی رئال مادرید را پرداخت کند.

خرید کوئنترائو رئال مادرید را مجبور به فروش لاس کرده است.رئال مادرید برای فروش این بازیکن 20میلیون یورو درخواست کرده اما تاکنون تمام پیشنهاداتی که به باشگاه رسیده اند کمتر از این مبلغ بوده اند.تاتنهام و یوونتوس همیشه از مشتریان جدی این بازیکن فرانسوی بوده اند اما قیمت پیشنهادی آنها کمتر از آنچه بوده که رئال مادرید میخواهد.اینتر هم جویای اوضاع این بازیکن بوده و در انگلستان هم مشتریان خوبی دارد.به علاوه خود بازیکن عنوان کرده که گزینه بعدیش بازشگت به لیگ جزیره خواهد بود.

رئال مادرید در حال حاضر به فکر کاهش قیمت این بازیکن نیست چرا که آنها میدانند که قیمت این بازیکن کمتر از 20میلیون یورو نیست.رئال مادرید او را 28 دسامبر 2008 با مبلغ 19میلیون یورو خرید.ماه ژوئن 2011 وبسایت آلمانی Transfermarkt.de قیمت او را 16میلیون اعلام کرد.(بیشترین قیمتش دسامبر 2009 بود که 23میلیون بود).

اگرچه مورینیو تمایل به خروج وی از باشگاه دارد،خود بازیکن هم میخواهد تیمش را عوض کند چرا که او آنچنان که خودش دوست دارد در تیم به اندازه کافی بازی نکرده است(این فصل 2347 دقیقه بازی کرده است).باشگاه میخواهد او را با حداکثر مبلغ بفروشد تا از طریق فروش ولی مبلغ پرداخت شده برای کوئنترائو را جبران کند.

رئال مادرید میخواهد تا دوشنبه آینده که تیم برای شروع پیش فصل به لس آنجلس میرود تکلیف لاس روشن شود.

کد:
    شاهین دیروز در والدبباس بوده و سه ساعت تمرین کرده

پس از تمرین،او به بیمارستان La Moraleja رفته است.

نوری شاهین تلاش برای آماده سازی خودش را متوقف نمیکند.هافبک ترکیه ای برای دومین روز در والدبباس بوده تا تمرینات آماده سازی انفرادی پیش فصلش را ادامه دهد و تا 10جولای به یک فرم فیزیکی خوب برسد.

این ملی پوش ترکیه ای ساعت 9:50 دقیقه صبح با خودرو خاویر گارسیا کول که در روزهای اول حضور شاهین در مادرید به عنوان راهنما در کنار او خواهد بود به والدبباس آمد.شاهین سه ساعت به تمرین پرداخت و ناهار را در والدبباس خورد.دکتر خوان کارلوس هرناندز یکی از دکترهای باشگاه تمرینات بازیکن را تحت نظر داشت.

شاهین،صبح به بیمارستان Sanitas La Moraleja رفت تا وضع زانوی راست خود را بررسی کند.اگرچه او دو هفته پیش از بیمارستانی در آلمان مرخص شد اما بازیکن هنوز هم در حال بررسی وضع خود است.شاهین از روز 17 آوریل که مقابل فرایبورگ آسب دید تاکنون بازی نکرده است.او تا زمانیکه عمل جراحی انجام نداده بود از یک آتل استفاده میکرد و چهار بازی آخر بودسلیگا را از دست داد.فورخانس . . .

. . . و آلتینتپ اکنون در سویتهای هتل میراسیِرا در مادرید به سر میبرند
    دیگر ملی پوش ترکیه ای رئال مادرید،همیت آلتینتپ در مادرید به سر میبرد.این بازیکن دیروز وارد مادرید شد و اکنون در سویتهای هتل میراسیِرا که معمولا خانه خریدهای جدید رئال مادرید در روزهای اول حضورشان در مادرید است به سر میبرد.آلتینتپ ریکاوری خود از عمل جراحی خود را از 27 ژوئن آغاز کرده است.وی بخاطر مصدومیتی که در روز 19 مارس به آن دچار شد به مدت 3 ماه از میادین دور خواهد بود.

کد:
    نگاهی به فابیو کونترائو بازیکن جدید رئال مادرید

این بازیکن 23 ساله بعد از اثبات خود به عنوان یکی از بهترین دفاع چپ های جهان به باشگاه اسپانیایی پیوست

فابیو کونترائو پنجمین خرید رئال مادرید برای فصل 2011/12 است. او نمایش عالی در بنفیکا داشت و با آنها توانست یک قهرمانی لیگ و یک قهرمانی جام حذفی را تجربه کند و فیکس شدن او در تیم ملی پرتغال و بازی هایش در آن کمک زیادی به پیوستنش به باشگاه اسپانیایی کرد. این مدافع در حملات نیز بیار عالی است ، او قدرت دریبل زنی دارد و استعداد زیادی شوت های قدرتی دارد. این ها به او قابلیت بازی در هر سمتی را می دهند.

کونترائو در 11 مارچ 1988 در ویا دو کونده متولد شد. اولین تیم مهمش ریو آوه در لیگ دسته بود که در آن زمان فقط 16 سال سن داشت. بازی عالی او توجه بنفیکا را جلب کرد و آنها تصمیم گرفتند که او را بخرند و به تیم ناسیونال قرض بدهند. 4 گل او در 16 بازی اش نقش مهمی در این انتقال داشت.

بعد از آن کونترائو پس از یک حضور کوتاه در باشگاه اسپانیایی ساراگوسا دوباره به ریو آوه برگشت. نمایش عالی او در فصل 2008/09 باعث شد دوباره به بنفیکا بازگردد. او در بنفیکا موفق بود و توانست با آنها در فصل 2009/10 قهرمان لیگ و در فصل 2010/11 قهرمان جام حذفی پرتغال شود.

او اولین بازی ملی اش را برای تیم جوانان پرتغال انجام داد. اولین بازیک هاو انجام داد در سال 2009 برابر بوسنی و هرزگوین بود. بعد از آن کونترائو تبدیل به یار ثابت تیم ملی پرتغال شد و تاکنون 15 بار برای آنها به میدان رفته که 4 تای انها در جام جهانی 2011 بوده است.

کد:

4. 8 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    forum.p30world.com/member.php?u=989

پيش فرض

4 تای انها در جام جهانی 2011 بوده است.
    جام جهانی 2011 چـــه جالب!؟
    Last edited by aligol172; 06-07-2011 at 16:37.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کوئنترائو:"هنگامیکه بچه بودم بازی کردن در رئال مادرید را تصور میکردم"

"کار کردن با مورینیو یک افتخار است چرا که او بهترین مربی جهان است"

فابیو کوئنترائو پس از امضای قراردادش با رئال مادرید آشکارا خوشحال بود.آخرین خرید باشگاه پس از امضای قراردادش با Realmadrid.com و RealmadridTV اولین مصاحبه اش را انجام داد.

همیشه میگفتید که میخواهید برای رئال مادرید بازی کنید؛بنابراین،این باید رویایی باشد که به حقیقت پیوسته است.
    "بله.درست است.هر فونبالیستی آرزو دارد در رئال مادرید بازی کند.از بچگی این را میخواستم.تصور میکردم در این تیم بازی میکنم.این آرزوی من بود که اکنون به حقیقت پیوسته است.امیدوارم به مردم نشان دهم که آماده بازی کردن در این تیم هستم"

وقتی که قرارداد جدیدتان را امضا میکردید به چه فکر میکردید؟
    "صادقانه بگویم که به چیزی فکر نمیکردم.فقط دستپاچه بودم.بودن در اینجا به همراه رییس و امضا کردن قرارداد جدید مثل یک رویا است"

برای شروع کار با مورینیو مضطرب هستید؟
    "البته که هستم.او بهترین مربی جهان و فردی شناخته شده است.باعث افتخار است که فرصتی پیش آمده تا با او کار کنم"

باید برای حضور در ترکیب اصلی تیم با بازیکنان با کیفیتی رقابت بکنید؛اما رقابت برای رشد و پیشرفت یک بازیکن خوب است . . .

"خوب است،به خصوص برای رئال مادرید.داشتن بازیکنان باکیفیتی چون مارسلو برای هر تیمی خوب است.برای بازی کردن سخت تلاش میکنم،همانگونه که او تلاش میکند.هر هفته برای بازی کردن رقابت میکنم و تیم از این بابت سود خواهد برد.این خیلی مهم است"

لیگ اسپانیا را بخاطر حضور در زاراگوزا میشناسید.نظرتان در این باره چیست؟
    "لالیگا یک لیگ فشرده و رقابتی است که تیمهای سرسختی دارد.برای بازی کردن در رقابتها و بردن آنها با رئال مادرید بی تابی میکنم چرا که بهترین باشگاه جهان است"

بودن در چند تن از بازیکنان تیم ملی پرتغال روند آشنایی شما با تیم را آسانتر میکند.
    "بله.معتقدم که این مسئله به طور قابل توجهی به من کمک میکند.من به بزرگترین باشگاه جهان آمده ام با این وجود که بنفیکا نیز باشگاه واقعا بزرگی است.داشتن دوست در اینجا بسیار مهم است زیرا این، کار را برای من آسانتر میکند."

کد:
    رئال مادرید - بارسلونا بخاطر جام باشگاههای جهان به تعویق افتاد

رئال مادرید - بارسلونا باید روز 11 دسامبر بازی کنند اما این دیدار بخاطر حضور باشگاه کاتالانی در جام باشگاههای جهان به تعویق افتاد و این بازی روز 11 دسامبر برگزار نخواهد شد.

امروز و پس از قرعه کشی رقابتهای لالیگا در فصل 2011/12 مشخص شد که رئال مادرید - بیلبائو ، مالاگا - بارسلونا و دربی سویل بین سه ویا و بتیس از بازیهای مهم هفته اول لالیگا در فصل جدید است که روز 21 آگوست آغاز خواهد شد.

سایر دیدارهای هفته اول لالیگا عبارتند از:رئال سوسیه داد - اتلتیکومادرید ، اسپانیول - گرانادا ، اوساسونا - والنسیا ، ویارئال - اسپورتینگ گیخون ، راسینگ - ختافه ، لوانته - زاراگوزا و رایو والکانو - مایورکا.

کد:

7. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه F_14_TOMCAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض "نگاهی واقع گرایانه : رئال مادرید ، جایگاه ستارگان بزرگ فوتبال دنیا "

مرجع خبري رئال مادريد : در هفته ها و ماه های اخیر برخی ها گفته اند که رئال مادرید باید به اصالت خود و موفقیت هایش در دهه های 60 و 70 برگردد و از آن دوره الگو بگیرد و به استفاده از آکادمی بیشتر بها بدهد . اما واقعیت این است که رئال مادرید حتی در آن دوره هم به آکادمی زیاد بها نداده است . با نگاهی به گذشته می بینیم که بزرگان تاریخ رئال مادرید افرادی همچون پوشکاش ، دی استفانو ، برایتنر ، اشتیلیکه ، پیری ، سانتیانا ، خوانیتو و ... بوده اند که در رئال مادرید درخشش چشمگیری داشته اند و هیچ کدام هم دوران کودکی خود را در رئال مادرید سپری نکرده اند .
    رئال مادرید همیشه صرف نظر از آن که چه بازیکنانی را مورد استفاده قرار داده و آنها در کجا متولد شده اند ، بازیکنان مهمی داشته است . این یکی از ارزشهای حقیقی رئال مادرید است .
    من باب مثال ، هفته گذشته دی استفانو در مقاله ای در مارکا نوشته بود :" واقعا برای ریور ابراز تاسف کردم . هیچ گاه این باشگاه را فراموش نمی کنم " این قضیه نشان می دهد که حتی دون آلفردو که اخیرا 85 ساله شد و از بهترین های تاریخ رئال مادرید بوده هم خود را یک ریوری می داند تا یک رئالی ! در واقع رئال مادرید هیچ گاه به آکادمی توجه محض نداشته است . درست است که هر از چند گاهی بازیکنان خوبی از آکادمی رئال مادرید رشد کرده اند اما این قضیه مربوط به همیشه نبوده است . رئال مادرید همواره پول زیادی خرج بازیکنان کرده است (مثل حالا) ، و اگر بازیکن خیلی خوبی هم در آکادمی رشد کرده از آن استفاده کرده است (مثل حالا) . اگر نسل درخشان کرکس ها را فاکتور بگیریم ، می بینیم که همیشه شرایط به همین منوال بوده است .
    رئال مادرید همیشه ستارگان فوتبال دنیا را خریده است . از خوانیتو گرفته تا سانتیانا ، زیدان و رونالدو نازاریو ده لیما .
    امروز ، رئال مادرید مثل همیشه است . بهترین های دنیا را خریده است که یکی ار ارزشهای همیشگی خود را احیا کند . بر خلاق تیمهایی همچون اتلتیک که به اصالت و ریشه بازیکنان خود توجه دارند ، رئال مادرید به همان اندازه ای به یک بازیکن مادریدی توجه می کند که به یک بازیکن مورسیایی و یک بازیکن آکادمی توجه دارد .
    رئال مادرید همیشه بزرگ بوده و خواهد بود . چه از نظر بازیکنانی که دارد ، چه از نظر مخارج و چه از نظر توان اقتصادی .
    ترومپوچینی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. 2 کاربر از F_14_TOMCAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض تیتر روزنامه های آس و مارکا

فلورنتینو ، جنگ را از چلسی برد و کوئنت رائو را برای شش فصل به خدمت گرفت
    با وارد کردن گارای به معامله ، قیمت را از 30 میلیون پائین تر آورد
    کوئنت رائو :" از بچگی خود را در پیراهن رئال مادرید تصور می کردم "
    "هر هفته با مارسلو رقابت خواهم کرد که این برای تیم خوب خواهد بود"
    شاهین چکاپ شد
    سه ساعت در والدبباس تمرین کرد ، بعد برای معاینه زانویش به کلینیک رفت
    بارسا با پدرو تمدید کرد و رقم فسخ قراردادش را به 150 میلیون رساند

MARCA

رئال مادرید ، خرید کوئنت رائو برای شش سال را نهایی کرد
    توپخانه ای از سمت چپ
    "این یک رویاست "
    "هر هفته رقابت با مارسلو زیباست "
    رئال مادرید این انتقال را با قیمت 30 میلیون به علاوه احتمالا گارای با قیمت 10 میلیون نهای کرد
    بدون ستاره ، مورینیو یک تیم یک دست درست کرده است
    موراتا :" زندگی ام را می دهم تا در رئال مادرید موفق شوم "
    بازی دوستانه قرن / برزیل اعلام کرد که در ماه نوامبر با اسپانیا بازی می کند
    شانس ماندن آگرو در اتلتیکو کمتر شد
    از پوشیدن پیراهن سفید و قرمز امتناع کرد
    ونگر امیدوار است که سسک را برای تور آسیایی ببرد

11. 2 کاربر از F_14_TOMCAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض واکنش ایکر به شایعه گرفتن بازوبند کاپیتانی :"خبر کم آورده اند !"

مرجع خبري رئال مادريد : ایکر کاسیاس ، کاپیتان تیم ملی اسپانیا در پکن گفت که خوزه مورینیو ، مربی رئال هیچ درخواستی از او برای تغییر کاپیتان نداشته است تا شایعات روزهای اخیر را تکذیب کند .
    کاسیاس گفت که علت چنین شایعاتی را "کمبود اخبار در این روزها " خواند و سعی کرد که به این شایعه خاتمه دهد :" این را فقط یک شوخی بدانید که تاریخ مصرفش دیگر تمام شده است . " . کاپیتان رئال مادرید در کنفرانس مطبوعاتی در سفرش به پکن که قرار است برای 100 دروازه بان جوان توضیحاتی بدهد ، این نظرات را ابراز داشت .
    کاسیاس به اهمیت کمک به "تمامی افرادی که به آن نیاز دارند : تاکید کرد و افزود :" همه جای دنیا فوتبال را می شناسند و میلیون ها هوادار ، پشت ما هستند و ما هم باید در مواقع لازم به آنها کمک کنیم . از شما به خاطر حمایتی که از مردم برای گسترش ورزش انجام می دهید سپاسگزاریم. "
    حضور کاسیاس در پکن بخشی از پروژه "نسل آینده " است که "بنیاد خیریه ایکر کاسیاس " برایش تلاش می کند . تائو وو و ون بنیو ، نایب رئیس گوان پکن ، در این مراسم ، ایکر را همراهی می کردند .
    آنها به خاطر " حضور بهترین دروازه بان جهان " در چین از او تشکر کردند و ون ، دروازه بان رئال را "با شخصیتی بی همتا " خواند . کاسیاس در یک بازی خیریه در امروز و فردا شرکت خواهد کرد .

13. 2 کاربر از F_14_TOMCAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

خب نیمار هم گفته توی سانتوس میمونم(صلوات بفرستید)
    بهتر
    من که از بازیش چیزی ندیدم.همونجا بمونه بهتره

تا الان هم فعلا هیچ خبری خاص دیگه ای نیست

15. 3 کاربر از alone_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آربلوا: "من احساس میکنم سال بعد بسیار هیجان انگیر خواهد بود"

"لالیگا و چمپیونز لیگ دو هدف اصلی ما هستند"

آلوارو آربلوا در مصاحبه با مارکا از هیجانش درباره آمدن فصل جدید می گوید.

"سوپر کاپ اسپانیا برای ما یک تست بزرگ خواهد بود درست در شروع جنگ برای فصل جدید."

"ما برای شروع فصل جدید بسیار هیجان زده هستیم. ترکیب تیم مارا وادار می کند تا بیشتر رقابت کنیم و من احساس میکنم که فصل بعد بسیار هیجان انگیز خواهد بود."

"لالیگا و چمپیونز لیگ دو عنوان بزرگ هستند که ما می خواهیم برای فصل بعد آنها را ببریم. ما یه گروه از بازیکنان عالی در اختیار داریم و باشگاه هم در تلاش است که بازیکنان خوبی خریداری کند. این حضور و رقابت ما را در هر تورنمنتی تضمین می کند."

"ما باید کم ترین امتیاز ممکن را در خانه از دست بدهیم و بازی هایی قدرتمند و کلاسیک ارائه بدهیم. بارسلونا تیم بزرگی است ، اما ما از همیشه به آنها نزدیک تریم. بردن کوپا دل ری برای ما بسیار خاص بود و ما امیدواریم که موفقیت های دیگری در سایر جام ها بدست آوریم."

"ژوزه مورینیو یک مربی بزرگ و سختگیر است. او به خوبی می داند چگونه تفکراتش را به بازیکنان منتقل کند."

کد:
    بکام: "بازی کردن مقابل رئال مادرید مهم و بزرگ است"

این بازیکن هیجان خود را درباره روبرو شدن با تیم سابقش بیان میکند

رئال مادرید در باری های پیش فصل مقابل دیوید بکام و تیمش لس آنجلس گالکسی بازی خواهد کرد.

این مادریدیستای سابق در مصاحبه با Hollyscoop.com گفت: "این بسیار بزرگ است. برای من واقع یک بازی خاص خواهد بود زیرا من بعد از اینکه از رئال مادرید رفتم مقابل آن بازی نکردم. من سال قبل نتوانستم مقابل آنها بازی کنم. دیدن بازیکنانی بزرگی چون رونالدو ، کاکا و کاسیاس واقعا بزرگ خواهد بود ، آنها همه به اینجا می آیند در میان مردم و این برای مردم لس آنجلس باور نکردی خواهد بود."

بکام در سال 2003 با رئال مادرید قرارداد امضا کرد ، او چهار سال در تیم ماند و در این مدت از خود گذشتگی و قدرت بازی با توپ و حس فداکاری را در تیم نشان داد. اولین جام او با تیم در سال 2003 در سوپر جام اسپانیا مقابل مایورکا بود.

بکام همچنین توانست با تیم قهرمانی لیگ فصل 2006/07 را تجربه کند. بکام رکورد بیشترین حضور یک بازیکن انگلیسی در لالیگا را داراست و توانست در این رکورد از گری لینکر پیشی بگیرد. بکام در مجموع 158 بازی با مادریدیستا ها انجام داد و 20 گل به ثمر رساند.

کد:

17. 8 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

خب نیمار هم گفته توی سانتوس میمونم(صلوات بفرستید)
    بهتر
    من که از بازیش چیزی ندیدم.همونجا بمونه بهتره
    وکیلش انگار گفته که هم رئال و هم بارسا، حاضر شدن 45تا رو بدن!
    به نظرم، یه ریسک بزرگه نیمار..روبینهو هم همه زاش تعریف میکردن اما نتونست جو رئال رو تحمل کنه و خیلی با اونچه که میگفتن، فاصله داشت..
    درجالیکه کسی مثل آگرو، مدتهاست داره تویه لالیگا بازی میکنه و مشکلی نداره از این نظر...حتی آدبایور، گزینه خیلی کم ریسک تریه..
    ضمن اینکه نیمار داره زیادی ناز میکنه...
    وقتی تیمی مثل رئال بهت پیشنهاد داد، نمیتونی یه روز آره بگی و یه روز نه! یا میای، یا نمیای!
    تازه بماند که الان امثال آگرو و ادبایور خودشون رو دارن میکشن که تویه رئال باشن..
    +
    من نمیدونم، مگه بارسا مشکل مالی نداشت؟!
    پس چطور هم این رو میخواد با 45 تا بگیره و هم یه اینطور پولی رو برای سسک بده؟!

19. این کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •