ما که امتحانو قبلا دادیم ولی چه معلم توپی داشتیم گفت فقط سوالای آخر کتاب تازه از اوناام نصفشو حذف کرد (بعضی درسارو کلا حذف کرد)تازه هیچیشم حذف نکرده از ترم دوم
حالا بیا کل کتابو بخون![]()
ما که امتحانو قبلا دادیم ولی چه معلم توپی داشتیم گفت فقط سوالای آخر کتاب تازه از اوناام نصفشو حذف کرد (بعضی درسارو کلا حذف کرد)تازه هیچیشم حذف نکرده از ترم دوم
حالا بیا کل کتابو بخون![]()
زحمت کشیده!
مال مارم داده
بدبخته عقده ای بش گفتیم حذف کن میخوایم چیکار کنکور که نمیاد
گیر داده نه درسمون مهمه!
تازه اول سالم اومده میگه اصلا مهم نیس برام نمره
یه امتحان داشتیم هفته ی آخر از تاریخ
تعداد درسا خیلی زیاد بود
ماهم دیگه هفته ی آخر حوصله نداشتیم
همه ی امتحانامونو اون هفته حذف کردیم
هرچی به این گفتیم بابا جونه من بیا حذفش کن
قبول نکرد
مام که هیچی نخونده بودیم همه مون سفید دادیم ورقه هامونو (در این حالت)
اولین امتحانی بود که سفید دادم دست معلم!!
فقط اسممو نوشته بودم
معلم تاریخ ما هم از هر درس ترم دو 5 6 تا سوال و هر درس ترم اول 2 - 3 تا سوال گفته
ولی بازم حوصله ام نمیگیره بخونمش ، شاید تو یه ورقه ای همه جوابا رو نوشتم و سر جلسه از اونها استفاده کنم
(تقلب کنم دیگه!!!)
از ما قبل از امتحانا گرفتن. کامپیوترو از 14 نمره 9 میشم. تاریخو از 20، 12.ما که 25 ام تاریخ داریم...
تاریخ ما از بس سخت بود همه بچه ها کتابو تو مدرسه پاره کردن از اعصاب خوردی.
راستی این قضیه بخشنامه عربی چیه؟سلام بچه ها خبرو شنیدید برای عربی بخشنامه دادند که چون امتحان سخت بوده ، آسون بگیرنو مثل آدم صحیح کنن.
وقتی باید بنویسی منصوب نوشتی مرفوع دیگه چیو میخوان دست بالا صحیح کنن؟ همه جوابا یه کلمه ای بود دیگه تو صحیح چجوری می خوان ارفاق کنن؟
اصلا بخش نامه اش کو؟
Last edited by xerxes again; 11-06-2011 at 12:58.
ظاهرا قراره با عطوفت نمره بدنراستی این قضیه بخشنامه عربی چیه؟
وقتی باید بنویسی منصوب نوشتی مرفوع دیگه چیو میخوان دست بالا صحیح کنن؟ همه جوابا یه کلمه ای بود دیگه تو صحیح چجوری می خوان ارفاق کنن؟
اصلا بخش نامه اش کو؟
در ضمن زبان send و T/F رو غلط نمیگیرن از کسی ...
بچه ها حالا جدا از امتحانا:
کی میدونه هزینه آزمون های قلم چی برای تابستون چنده؟؟؟ چندتا آزمون هست؟؟؟
5 تا آزمونه ، هزینه شو دقیق نمیدونم ( چون من بورسم) ولی فکر کنم تابستون و سالتحیلی ش کلا 260-240 تومن باشه
بچه ها سوال من به فراموشی سپرده شد؟اشکال نداره دوباره یادآوری می کنم.
دنبال یه دبیرستان خوب واسه پیش دانشگاهی یا همون سال چهارم میگردم زیاد گرون نباشه حداکثر 4 میلیون طرفای منطقه 2 . اگه جایی رو میشناسید لطفا اطلاع بدید؟
یعنی organize هم نمره میدن؟
در ضمن زبان send و T/F رو غلط نمیگیرن از کسی ...
منم احتمالاَ بورسیه شم. ولی تابستونو میرم گام اول. سوالای گزینه 2 یه چیز دیگه است. اگه بورسه کاظم نشدم میرم همون گزینه 2.5 تا آزمونه ، هزینه شو دقیق نمیدونم ( چون من بورسم) ولی فکر کنم تابستون و سالتحیلی ش کلا 260-240 تومن باشه
یعنی نمره اضاف می کنن؟ظاهرا قراره با عطوفت نمره بدن
بچه ها صحبت از بورسیه شد. میشه یکی بگه قضیش چیه؟
یعنی اگه دیدن مفهومو رسوندی نمره رو میدن.یعنی نمره اضاف می کنن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)